Δίδυμοι με ποια ζώδια ταιριάζει. Ερωτική συναστρία.

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 9

Ερωτική συναστρία Δίδυμοι με τα υπόλοιπα ζώδια. Δίδυμοι μάθε με ποια ζώδια ταιριάζει πιο πολύ, σύμφωνα με την ερωτική συναστρία Δίδυμοι. Μάθε με ποια ζώδια ταιριάζει για σχέση ή γάμο. Η αστρολόγος ετοίμασε όλους τους συνδυασμούς για την ερωτική συναστρία για Δίδυμοι.

 

Δίδυμοι με ποια ζώδια ταιριάζει πιο πολύ σύμφωνα με την Ερωτική συναστρία:


Δίδυμοι - Κριός

Εσείς οι δύο τα πάτε μαζί πολύ καλά,δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά κοινά σημεία μεταξύ σας. Και οι δύο είστε γεμάτη ενέργεια,ζωντάνια και ενθουσιασμό. Και στους δύο επίσης,αρέσει να κάνετε κάτι καινούριο όλη την ώρα. Και οι δύο είστε δραστήριοι και δε σας αρέσει η πλήξη. Πάντα θέλετε στη ζωή την περιπέτεια και απορρίπτετε οτιδήποτε είναι βαρετό και δεν είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και συναρπαστικό. Ζητάτε τα καλύτερα πράγματα στη ζωή και ένα καλύτερο μέλλον. Αυτό σας βοηθάει,να ζήσετε μια ζωή ευτυχίας και ικανοποίησης.

Έχετε πολλά κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ σας. Παρά τις ομοιότητές σας όμως,ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποια περιστασιακά προβλήματα. Ένας Δίδυμος σκέφτεται πολύ,πράγμα που μπορεί να κάνει έναν Κριό ανήσυχο. Κάνετε όμως μαζί,ένα υπέροχο ζευγάρι. Μπορείτε να βοηθήσετε ο ένας,τον άλλο μ’ ένα γόνιμο τρόπο. Έχετε και οι δυο ποικιλία,πάθος,ανταλλαγή απόψεων,προκλήσεις και ενθουσιασμό μεταξύ σας. Νέες προκλήσεις και στόχοι,θα σας δώσουν ανανεωμένο σθένος. Έχετε μεταξύ σας εξαιρετική ικανότητα επικοινωνίας. Η σχέση σας είναι δυναμική και ενεργητική. Και οι δύο σέβεστε ο ένας,τον άλλο και ξέρετε πώς να δώσετε αγάπη και στοργή. Μπορεί ωστόσο,να χρειαστεί να ελέγχετε τη συμπεριφορά σας,έτσι ώστε τίποτα κακό να μη συμβεί μεταξύ σας.

Δίδυμοι - Ταύρος

Δεν μπορείτε να κατανοήσετε πλήρως ο ένας τις ανάγκες του άλλου,οπότε μια σχέση μεταξύ σας θα είναι δύσκολο να σταθεί. Απλώς να θυμάστε,ότι όταν μιλάμε για ένα Ταύρο,μιλάμε για ένα φιλήδονο άτομο,λάτρη της φύσης και εραστή των χρημάτων. Όταν μιλάμε για έναν Δίδυμο,μιλάμε για ένα παιδί,έναν πονηρό κι έναν πολυλογά.
Αν μπορείτε να δώσετε στον Ταύρο ασφάλεια,ομορφιά και ευχαρίστηση,έχετε περισσότερες πιθανότητες να πάρετε την αγάπη του. Αν μπορείτε να δώσετε στον Δίδυμο καλή επικοινωνία και μια ποικιλία από εμπειρίες ζωής,τότε έχετε περισσότερες πιθανότητες να πάρετε την αγάπη του.

Στον έρωτα οι Δίδυμοι είναι πιο ευέλικτοι,ενώ οι Ταύροι πιο προσγειωμένοι. Κατά καιρούς,ο Ταύρος μπορεί να αισθάνεται ότι ο Δίδυμος δεν έχει μία,αλλά δύο τουλάχιστον διαφορετικές πλευρές στην προσωπικότητά του. Ο Ταύρος πρέπει να είναι βέβαιος ότι όλα είναι εντάξει,αξιόπιστα και ασφαλή. Ο Δίδυμος έχει ποικίλα ενδιαφέροντα και του αρέσει να παρακολουθεί τι συμβαίνει στον κόσμο. Από την άλλη πλευρά,ο Δίδυμος μπορεί να βαριέται εύκολα και έχει ανάγκη την επικοινωνία. Οι καλύτεροι εραστές για τον Δίδυμο,είναι εκείνοι που εκτιμούν την αίσθηση του χιούμορ. Έχετε κάποιες σημαντικές διαφορές και απαιτείται σημαντική προσπάθεια κι από τις δύο πλευρές,για να επιβιώσει η σχέση σας.

Δίδυμοι - Δίδυμοι

Μεταξύ σας υπάρχει κίνηση. Η σχέση σας είναι διεγερτική και οι ιδέες σας μετατρέπονται σε δράση. Έχετε πρωτοποριακά σχέδια και οι ρυθμοί σας είναι γρήγοροι. Και οι δύο,δε θέλετε να παγιδευτείτε ή να περιορισθείτε. Έχετε καλή αίσθηση του χιούμορ,γι’ αυτό μπορείτε να τα πάτε πολύ καλά μαζί. Είστε ευπροσάρμοστοι,γοητευτικοί,ενεργητικοί και απολαμβάνετε την ποικιλία. Είστε πρόθυμοι να βγείτε έξω,να είστε εν κινήσει,να πειραματιστείτε και να ικανοποιήσετε την περιέργειά σας. Είστε και οι δύο πολύ καλοί,στο να προσαρμόζεστε στις αλλαγές. Μπορείτε να μοιραστείτε ποικίλα ενδιαφέροντα και σας αρέσει να παρακολουθείτε τι συμβαίνει στον κόσμο.

Είναι σημαντικό και για τους δυο σας,να καθορίσετε τις προτεραιότητές σας σε πολλά πεδία της ζωής σας. Θα είστε πολύ ευτυχισμένοι μαζί,όταν θα καθορίσετε ακριβώς τι θέλετε μαζί. Ο κόσμος των ιδεών είναι σημαντικός και για τους δυο σας. Τα βιβλία,τα περιοδικά και οι ταινίες,είναι αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Εργάζεστε καλά μαζί και έχετε κοινές ιδέες. Σας αρέσει η ποικιλία και οι νέες ιδέες. Κατά καιρούς,μπορεί ο καθένας από εσάς να αισθάνεται τον άλλο,σα να έχει διαφορετικές πλευρές στην προσωπικότητά του. Από την άλλη πλευρά,οι δύο σας μπορεί να βαρεθείτε εύκολα. Ο καλύτερος τρόπος για να τα πάτε καλά,είναι να έχετε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας.

Δίδυμοι - Καρκίνος

Δεν μπορείτε να κατανοήσετε πλήρως ο ένας τις ανάγκες του άλλου,γι’ αυτό είναι και λιγάκι δύσκολο να ερωτευθείτε μεταξύ σας. Στον έρωτα,ο Καρκίνος είναι πιο συναισθηματικός,ενώ ο Δίδυμος είναι περισσότερο πνευματικός,ευέλικτος και επιδέξιος. Με άλλα λόγια,του αρέσει η ποικιλία. Ο Καρκίνος χρειάζεται να ασχοληθεί με την οικογένεια και τα συναισθήματα. Είναι ευαίσθητος και έχει ανάγκη την οικογένεια. Κατά καιρούς,ο Καρκίνος μπορεί να αισθάνεται ότι ο Δίδυμος δεν έχει μία,αλλά δύο τουλάχιστον διαφορετικές προσωπικότητες. Ο Καρκίνος αλλάζει διαθέσεις περίπου τέσσερις φορές την ημέρα και χρειάζεται να καθορίσει τους στόχους του. Είναι σημαντικό για τον Δίδυμο,να λαμβάνει υπόψη τις μεταβαλλόμενες διαθέσεις του Καρκίνου. Ο Δίδυμος έχει ανάγκη την επικοινωνία.

Στο κρεβάτι ο Δίδυμος είναι μάλλον απαθής,ενώ ο Καρκίνος αναζητά μια βαθιά συναισθηματική έκφραση. Ο Δίδυμος αγαπά να πειραματίζεται και να δοκιμάζει νέες τεχνικές. Αυτό το ζώδιο μισεί τη ρουτίνα και η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής του,τόσο στη δουλειά,όσο και στον έρωτα. Είναι γρήγορος στις ενέργειές του και περιμένει από το σύντροφό του,να ταιριάξει με το ρυθμό του. Με λίγα λόγια,η ζωή του δεν μπορεί ποτέ να είναι βαρετή,κάθε μέρα είναι μια νέα περιπέτεια που πρέπει να απολαμβάνει. Η αχαλίνωτη σεξουαλική ενέργεια των Διδύμων,θα δημιουργήσει προβλήματα στον Καρκίνο. Γενικά,είναι μια ασταθής σχέση.

Δίδυμοι - Λέων

Μία στοργική σχέση που πραγματικά απολαμβάνετε ο ένας,τον άλλο. Ενώ ο Λέων αγαπά τον έρωτα,οι Δίδυμοι αγαπούν το μυαλό του. Οι Δίδυμοι φαίνεται να είναι αρκετά ρομαντικοί για τον Λέοντα. Από την άλλη όμως,η αυτοπεποίθηση του Λέοντα διαταράσσεται,όταν οι Δίδυμοι φλερτάρουν με άλλους. Αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα,αλλά έχετε τόσο πολλή διασκέδαση μαζί και δεν έχετε την τάση να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή σε μικρά προβλήματα,που τυχόν μπορεί να προκύπτουν μεταξύ σας. Τόσο ο Λέων,όσο και οι Δίδυμοι,έχουν έντονη επιθυμία για μια παθιασμένη και συναισθηματική ζωή. Σεξουαλικά,ο Λέων μπορεί να ανταποκριθεί στις επιθυμίες των Διδύμων,οι οποίοι είναι γι’ αυτόν ένα μυστήριο. Είναι αρκετά ικανός για να μειώσει την κάθε δυσαρέσκεια του Δίδυμου κι έτσι να χαλαρώσει την ένταση.

Μπορείτε να συνεργαστείτε πολύ καλά μαζί,προκειμένου να αντλήσετε διδάγματα ο ένας από τον άλλο. Και οι δυο σας διαθέτετε,ένα γρήγορο ρυθμό στη ζωή κι έτσι εναρμονίζεστε θαυμάσια. Μια αίσθηση του χιούμορ επικρατεί σ’ αυτή τη σχέση. Αν δεν είστε όμως πρόθυμοι να διαβάσετε,να γράψετε,να ταξιδέψετε ή να προβείτε σε αλλαγές,τότε η αρμονία που επικρατεί στην αρχή,θα μπορούσε να αλλάξει και να δημιουργούνται εντάσεις. Τα πάτε μαζί πολύ καλά όμως και οι διαφορές σας θεωρούνται ασήμαντες. Μπορείτε να βρείτε μεταξύ σας την ειρήνη και την αρμονία κι αυτή η σχέση,είναι διανοητική διέγερση για σας. Ακόμα κι αν έχετε κάποιες μικρές διαφορές,γρήγορα επέρχεται η συμφιλίωση.

Δίδυμοι - Παρθένος

Και οι δύο έχετε κυβερνήτη τον Ερμή και έχετε έτσι,μια διανοητική προσέγγιση στη ζωή. Αλλά η ομοιότητα τελειώνει εκεί. Σε λίγο βαριέστε και οι δύο. Οι Δίδυμοι θα δείξουν αναποφασιστικότητα κι αφού εξασθενίσει το πάθος της Παρθένου,θα αρχίσετε να γκρινιάζετε και να επικρίνετε ο ένας,τον άλλο. Οι Δίδυμοι θα ξεκινήσουν να αναζητήσουν κάτι άλλο και η σεξουαλική σας ζωή,μετατρέπεται σύντομα σε ψυχρότητα. Πρόκειται για μια σύντομη σχέση,η οποία δεν έχει την ευκαιρία να διαρκέσει μεγάλο χρονικό διάστημα. Ένα θετικό είναι,ότι είστε και οι δύο ευπροσάρμοστοι και απολαμβάνετε την ποικιλία. Είστε και οι δύο πολύ καλοί,στο να προσαρμόζεστε στις αλλαγές.

Είναι σημαντικό να καθοριστούν οι προτεραιότητες,σε πολλά πεδία της ζωής σας. Θα είστε μαζί ευτυχισμένοι,όταν θα καθορίσετε ακριβώς γιατί θέλετε να είστε μαζί. Οι Δίδυμοι θα βρουν την Παρθένο πολύ πρακτική,μεθοδική και με καλή ικανότητα στο χειρισμό των χρημάτων. Το μυαλό τους έχει ποικίλα ενδιαφέροντα και τους αρέσει να παρακολουθούν τι συμβαίνει στον κόσμο. Η Παρθένος από την άλλη πλευρά,μπορεί να είναι προσεκτική σε θέματα της καρδιάς. Μεταξύ σας θα μπορούσαν να δημιουργηθούν προστριβές για υλικά πράγματα,όπως για την περιουσία και το σπίτι. Θα υπάρχουν σημαντικές διαφωνίες στη σχέση σας. Το γεγονός ότι υπάρχει τριβή μεταξύ σας,δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Δίδυμοι - Ζυγός

Εσείς οι δύο τα πάτε πολύ καλά πνευματικά και είναι δύσκολο και για τους δύο σας,να ελέγξετε τα πάθη σας. Αυτή είναι μια ιδανική σχέση με έρωτα και αγάπη. Και οι δύο εργάζεστε καλά μαζί για τη σταθερότητα της σχέσης σας. Και οι δύο είστε παθιασμένοι και κανείς σας δεν είναι ζηλιάρης και καταπιεστικός. Έχετε πολλά κοινά σημεία και κατανοείτε απόλυτα ο ένας,τον άλλο. Το κρεβάτι σας παίρνει φωτιά και η σεξουαλική σας ζωή,δεν είναι ποτέ βαρετή. Αυτή είναι μια τέλεια σχέση,πάντα ζεστή και ευχάριστη. Μπορείτε να έχετε μεταξύ σας μια συναρπαστική,δημιουργική σχέση. Έχετε κοινές αντιλήψεις και ιδέες,συμπεριλαμβανομένων της ανατροφής των παιδιών και της έννοιας της αγάπης.

Απολαμβάνετε μαζί τις κοινωνικές επαφές. Ο κόσμος των ιδεών είναι σημαντικός και για τους δυο σας. Έχετε κοινά ενδιαφέροντα,όσον αφορά την κατανόηση και την επικοινωνία. Ο συνδυασμός αυτός δηλώνει μια εκπληκτική σχέση,δεδομένου ότι είστε σεξουαλικά συμβατοί μεταξύ σας. Βρίσκετε ο ένας,τον άλλο σαν μια γοητευτική και ευχάριστη προσωπικότητα. Συμμερίζεστε τις ίδιες σκέψεις και απόψεις και ως εκ τούτου,έχετε θαυμάσιο διάλογο στην καθημερινή σας ζωή. Και οι δύο είστε σε θέση να καταλάβετε τι θέλει ο άλλος να μεταδώσει,πράγμα που δημιουργεί αρμονία μεταξύ σας.

Δίδυμοι - Σκορπιός

Η φαντασία των Διδύμων και ο δυναμισμός του Σκορπιού,μπορεί να κάνει έναν καλό συνδυασμό. Ένα σημαντικό είναι,ότι τα πάτε πολύ καλά σεξουαλικά,αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Οι Δίδυμοι είναι τύποι που προσπαθούν να ζήσουν μια πλήρη,πολυάσχολη ζωή,αλλά όχι ο Σκορπιός,ο οποίος περισσότερο επικεντρώνεται στην ιδέα της αυτό- βελτίωσης. Ο Σκορπιός είναι αισθησιακός με πάθος,απαιτητικός,ζηλιάρης και άκαμπτος. Οι Δίδυμοι είναι άστατοι,επιπόλαιοι,επιφανειακοί,ανάλαφροι και μεταβλητοί. Οι Δίδυμοι είναι κοινωνικοί,ενώ ο Σκορπιός θέλει να προστατεύσει την ιδιωτική του ζωή. Κατά πάσα πιθανότητα,θα είναι ένα είδος σχέσης,που δε θα είναι εύκολο να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που παρουσιάζονται.

Έχετε διαφορετικές απόψεις για τη ζωή. Ο Σκορπιός έχει έντονη φύση,αγαπάει την ένταση σε κάθε πράγμα,γι’ αυτό είναι πολύ παθιασμένος και συναισθηματικός. Οι Δίδυμοι δεν είναι τόσο παθιασμένοι,πράγμα που σας κάνει να μην μπορείτε να ζήσετε αρμονικά μεταξύ σας. Ο Σκορπιός θέλει υπεύθυνο σύντροφο στη ζωή του,ενώ οι Δίδυμοι είναι κάπως άστατοι. Επιπλέον,ο Σκορπιός θέλει να εξασφαλίσει την ασφάλεια στη σχέση του,ωστόσο το φλερτ των Διδύμων θα αποτελούσε εμπόδιο και θα προκαλέσει τον Σκορπιό,να φύγει από αυτή τη σχέση. Οι διαφορές αυτές,δημιουργούν προβλήματα στη σχέση σας. Υπάρχουν περιορισμοί και πολύ σύντομα κουράζεστε και οι δύο από αυτή τη σχέση σύντομα. Με λίγα λόγια,η επιτυχία αυτής της σχέσης είναι πολύ δύσκολη.

Δίδυμοι - Τοξότης

Εσείς οι δύο είστε αντίθετοι,αλλά προσελκύεστε ο ένας από τον άλλο,σαν μαγνήτες. Και οι δύο σας είστε ακούραστοι,μεταβλητοί και όχι αρκετά ειλικρινείς ως εραστές. Οι Δίδυμοι,τείνουν να επικρίνουν τη συμπεριφορά του Τοξότη στο κρεβάτι. Μπορεί να είναι απογοητευμένοι σεξουαλικά,αφού δεν είναι εκδηλωτικοί και είναι γρήγοροι στο να επικρίνουν. Η σχέση σας πιθανώς,να αρχίσει παρορμητικά και θα τελειώσει επίσης απότομα. Ο γάμος μπορεί να αποδειχθεί αρκετά καλός,αλλά θα απαιτήσει προσπάθειες κι από τις δύο πλευρές. Το θετικό μεταξύ σας,είναι ότι μοιράζεστε την ίδια άποψη για τη ζωή. Επομένως,δεν έχετε τόσο πολλές συγκρούσεις.

Αν θέλετε πραγματικά ο ένας,τον άλλο,η σχέση σας θα έχει πολύ αγάπη και θα είναι πολύ ευχάριστη και για τους δύο σας. Είστε και οι δύο πολύ κοινωνικοί και ως εκ τούτου,δε θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στη λήψη αποφάσεων. Έχετε μεταξύ σας πολύ καλή επικοινωνία,πράγμα που σας βοηθά να συντονιστείτε μεταξύ σας και με τους άλλους,αλλά και να έχετε μια ανθηρή ερωτική ζωή. Είστε ικανοποιημένοι από την έντονη αγάπη σας και την αφοσίωση στη σχέση σας. Κανείς από τους δυο σας δεν κάνει πράγματα,τα οποία μπορεί να είναι επιβλαβή για το μέλλον της σχέσης. Μπορείτε να κάνετε μαζί πολλά ταξίδια και ως εκ τούτου,διασκεδάζετε μαζί καλά. Και οι δύο έχετε την καλή διάθεση,για τη βελτίωση της σχέσης σας.

Δίδυμοι - Αιγόκερως

Έχετε διαφορετικές σεξουαλικές φύσεις. Οι Δίδυμοι είναι συνήθως ερωτικά άτομα,ενώ ο Αιγόκερως είναι υποτονικός και προσεκτικός. Ο Αιγόκερως εκνευρίζεται από τον ευερέθιστο,ερωτύλο και δύστροπο Δίδυμο. Είναι απαραίτητη η υπομονή του Αιγόκερου για να ασχοληθεί με ένα σύντροφο,που θεωρεί ότι είναι ιδιότροπος και ελαφρόμυαλος. Προκειμένου η σχέση να έχει επιτυχία,οι Δίδυμοι θα πρέπει να αποσπάσουν την προσοχή από το μυαλό του Αιγόκερου,όσον αφορά την καριέρα του και τα προβλήματα που τη συνοδεύουν. Το αρχικό ενδιαφέρον,δεν μπορεί να διαρκέσει για πολύ καιρό. Δε θεωρείστε ότι ταιριάζετε και πολύ,διότι και οι δύο έχετε διαφορετική προσωπικότητα. Επειδή και οι δύο είστε πολύ παθιασμένοι με τη σεξουαλικότητα,ικανοποιείτε ο ένας,τον άλλο σεξουαλικά. Ωστόσο,υπάρχουν συγκρούσεις στην κοινή σας ζωή.

Ο Αιγόκερως είναι πολύ ανήσυχος για την αποτελεσματικότητα της εκτέλεσης των στόχων του,ενώ οι Δίδυμοι δε βάζουν στόχους και δρουν επιπόλαια. Αυτή η διαφορά στην προσωπικότητά σας,μπορεί να προκαλέσει προβλήματα μερικές φορές. Το φλερτ των Διδύμων,είναι πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα για τη σχέση σας,γιατί ο Αιγόκερως δεν είναι δυνατό να το δεχτεί. Ο Αιγόκερως θέλει να έχει μια πιστή και βαθιά σχέση αγάπης κι εάν οι Δίδυμοι θέλουν,να έχουν μια επιτυχημένη σχέση,θα πρέπει να αποφεύγουν το φλερτ. Ο ανεξάρτητος χαρακτήρας των Διδύμων θα φέρει εμπλοκή στη σχέση σας,επειδή ο Αιγόκερως δεν μπορεί να το δεχτεί.

Δίδυμοι - Υδροχόος

Ο Ουρανός,ο κυβερνήτης πλανήτης του Υδροχόου,είναι γεμάτος εκπλήξεις και ξαφνικές αλλαγές. Αυτό,ταιριάζει στη φύση των Διδύμων τέλεια. Θα υπάρξουν πολλά ευχάριστα πράγματα στο κρεβάτι και το πάθος θα είναι επίσης δυνατό. Και οι δύο σας,αγαπάτε να επικοινωνείτε,να έχετε ένα ευρύ φάσμα εξωτερικών δραστηριοτήτων και δεν είστε καθόλου ζηλιάρηδες ή κτητικοί. Η σεξουαλική έλξη μεταξύ σας είναι πολύ έντονη,καθώς ο Υδροχόος βρίσκει τον Δίδυμο πολύ ελκυστικό σωματικά. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα σχέση,που μπορεί να μετατραπεί σ’ ένα όμορφο γάμο. Έχετε μια σχέση αγάπης και είστε και οι δύο σεξουαλικά ικανοποιημένοι. Μερικές φορές όμως,η επιφυλακτικότητα του Υδροχόου μπορεί να είναι ενοχλητική για τον Δίδυμο και από την άλλη,η αδιαλλαξία των Διδύμων μπορεί επίσης να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση σας.

Επομένως,θα πρέπει να επικοινωνείτε μεταξύ σας,για να εξασφαλίσετε μια καλή σχέση αγάπης. Οποιαδήποτε παραπλανητική δραστηριότητα ή εξαπάτηση από τον ένα ή τον άλλο,δε θα ήταν ανεκτή για κανένα σας,διότι και οι δύο ενδιαφέρεστε για την ασφάλεια της σχέσης σας,επομένως,θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας. Σε γενικές γραμμές όμως,είστε και οι δύο πολύ πνευματικοί και δεν έχετε κανένα πρόβλημα στην κατανόηση μεταξύ σας. Εκτιμάτε ο ένας τη γνώμη του άλλου. Ο ασυνεπής χαρακτήρας και των δυο σας,στη σχέση αυτή,θα ήταν ένα πρόβλημα,διότι δε θα είστε σε θέση να επικεντρωθείτε στους κοινούς σας στόχους. Θα πρέπει λοιπόν,να τηρείτε τις υποσχέσεις σας για να έχετε μια σταθερή σχέση αγάπης.

Δίδυμοι - Ιχθύς

Το πάθος μεταξύ σας είναι έντονο,αλλά το ίδιο έντονα είναι και τα προβλήματα. Οι Ιχθείς είναι πολύ συναισθηματικοί για τους Διδύμους. Οι Ιχθείς μπορούν,να πληγωθούν πάρα πολύ εύκολα από τους απερίσκεπτους Διδύμους. Οι Δίδυμοι είναι άτακτοι και παιχνιδιάρηδες,αλλά οι Ιχθείς είναι ευαίσθητοι και παίρνουν τα πράγματα στα σοβαρά. Έτσι, δημιουργείται μια ατμόσφαιρα καχυποψίας και δυσπιστίας. Μπορεί να υπάρχει ένα αίσθημα φλόγας μεταξύ σας, αλλά η αστάθεια στη σχέση σας θα την καταστρέψει. Πρόκειται, για μια μάλλον επικίνδυνη σχέση κι ένα δυστυχισμένο γάμο. Δεν μπορείτε να τα πάτε καλά μεταξύ σας, λόγω του αντιφατικού σας χαρακτήρα.

Οι Ιχθείς είναι πολύ ρομαντικοί στην αγάπη,ενώ οι Δίδυμοι δεν είναι τόσο παθιασμένοι και ως εκ τούτου,δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στην αγάπη των Ιχθύων. Οι Ιχθείς τα παίρνουν όλα πολύ στα σοβαρά και στο βάθος των πραγμάτων,ενώ από την άλλη πλευρά, οι Δίδυμοι δεν είναι τόσο συναισθηματικοί. Κατά συνέπεια,έχετε κάποια προβλήματα συμβατότητας. Ο Ιχθύς, δε θα δεχθεί την ανεύθυνη φύση του Δίδυμου. Σα ζευγάρι,θα πρέπει να κατανοήσετε τη στάση και τις απαιτήσεις σας,όπως επίσης και την έλλειψη συνεργασίας κι αν και οι δύο σας θέλετε να έχετε μια επιτυχημένη σχέση,τότε θα πρέπει να είστε έτοιμοι να συνεργαστείτε μεταξύ σας. Και οι δύο σας,θα πρέπει να μάθετε να έχετε αμοιβαία κατανόηση,αλλιώς η σχέση σας θα είναι καταστροφή.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-01-01 12:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ