Κριός Αύριο - Αυριανή πρόβλεψη

Βαθμολόγησε

Πως θα είναι ο Κριός αύριο; Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή απο την εγκυρότητα των προβλέψεων της αστρολόγου Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε όλες τις εξελίξεις για την αυριανή ημέρα και προγραμμάτισε τη ζωή σου ανάλογα.

Ο Κριός αύριο και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και παίρνεις σημαντικές πρωτοβουλίες σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Είναι γεγονός ότι θέλεις να πρωταγωνιστήσεις και αυτό μπορεί να σε ωθήσει στο να γίνεις παρορμητικός και απότομος στις κινήσεις σου, κάτι που θα δημιουργήσει εντάσεις. Το βράδυ το τετράγωνο της με τόνο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων. Βοηθητικά θα λειτουργήσει το τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη που θα σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω ότι σε πιέζει και να δεις την όποια κατάσταση με αισιοδοξία.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Κριός αύριο στα αισθηματικά:

Σήμερα μην αφήνεις το άγχος να κυριαρχήσει, μία έξοδο με το ταίρι σου μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η παρ’ όλες τις ανασφάλειες που βγαίνουν στην επιφάνεια είναι αδύνατο να μην πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 15:23:21
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι