Κριός Αύριο - Αυριανή πρόβλεψη

Βαθμολόγησε

Πως θα είναι ο Κριός αύριο; Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή απο την εγκυρότητα των προβλέψεων της αστρολόγου Σμάρω Σωτηράκη. Μάθε όλες τις εξελίξεις για την αυριανή ημέρα και προγραμμάτισε τη ζωή σου ανάλογα.

Ο Κριός αύριο και η ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου:

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου που θα ανανεώσουν τον έρωτά σας. Διασκέδαση και τέχνη απογειώνουν τη διάθεση σου και δεν αποκλείεται να επιλέξεις να ξεφαντώσεις με παρέες που ανεβάζουν κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση σου. Το τετράγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό εντεινεί πιθανό εκνευρισμό και δημιουργεί ζητήματα επικοινωνίας που μπορεί να δυναμιτίσουν την όμορφη ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή φέρνοντας στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος και ανασφάλειες που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει.

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για τις 18 ως 24/11/2019. Δες ΕΔΩ το video!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ο Κριός αύριο στα αισθηματικά:

Σήμερα απέφυγε τις σημαντικές συζητήσεις και μην επιτρέψεις σε τίποτα να χαλάσει τις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, το ζήτημα όμως της επικοινωνίας είναι αυτό που θα προκαλέσει ιδιαίτερο πρόβλημα.

Επιτέλους! Η Σμάρω λέει ότι τα ερωτικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα αυτήν την εβδομάδα! ΔΕΣ τώρα αν αναφέρεται στο δικό σου ζώδιο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-11-2019 02:32:49
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms