Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 29 Απριλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
26
04
2023

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 29 Απριλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 29 Απριλίου ο Άρης που βρίσκεται στον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία όψη που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση, δυναμικές θα είναι οι ενέργειες, επιθυμία θα υπάρχει για ανανέωση και αλλαγή. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για διεκδικήσεις, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες. Δεν αποκλείεται να πάρουν διαφορετική τροπή οι σχέσεις και οι συνεργασίες που δεν αποδίδουν ή που προκαλούν δυσανασχέτηση.

 

Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Δυναμικότητα, ανατρεπτικός τρόπος σκέψης

 

Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα να συναναστραφούν, να προσεγγίσουν και να δώσουν μία ουσιαστική ώθηση στις επαφές που θα προκύψουν. Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα μπορέσουν να ανανεωθούν, δεν θα λείψουν οι τονωτικές επαφές που θα αναζωογονήσουν τα αισθήματα.

Σε προσωπικό και ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξει ανανέωση, ο τρόπος σκέψης θα είναι θετικός, στην άκρη μένουν οι ενδοιασμοί. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σχέσεις, η ανάγκη για ανανέωση θα δώσει την ώθηση να γίνουν δημιουργικές ενέργειες, τα συμβάντα θα βοηθήσουν να διαφοροποιηθούν οι ασφυκτικές συνθήκες.

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Με δυναμικό τρόπο θα χειριστείτε τις καταστάσεις και τις σχέσεις, θα καταφέρετε να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα. Στον οικονομικό τομέα προχωρήστε σε συναλλαγές και συμφωνίες, δεν θα υπάρξουν εμπόδια. Ευνοείστε σε θέματα αισθηματικής φύσης, προσεγγίστε, θετικές απαντήσεις θα λάβετε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα υπάρξουν ενθουσιασμοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, οικονομικές συναλλαγές, προχωρήστε σε αγοραπωλησίες και συμβόλαια, τακτοποιήστε φορολογικές υποθέσεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση, συντονίστε τα βήματα σας, οι προσεγγίσεις σας θα πρέπει να είναι άμεσες. Στην άκρη μένει η διστακτικότητα, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης θα μπορέσετε να αλλάξετε συνθήκες ή όρους που σας δυσανασχετούν, δώστε έμφαση στις συμφωνίες, προσπαθήστε να συζητήσετε ανοιχτά και να κινηθείτε μεθοδικά. Στον αισθηματικό τομέα φλερτάρετε, προσεγγίστε, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συναναστροφές και γνωριμίες, βγάλτε στην επιφάνεια την αυθόρμητη πλευρά της προσωπικότητας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας θα καταφέρετε να βγείτε από ανασφάλειες και άτοπες φοβίες, θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες για να μπορέσετε να βγείτε από τις αρνητικές συνθήκες. Στον επαγγελματικό τομέα οργανώστε τα βήματα σας, κινηθείτε όσο πιο μεθοδικά και συντονισμένα μπορείτε. Σε θέματα οικονομικής φύσης αποφύγετε την αναβολή.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Δώστε έμφαση σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να τρέξετε τα βήματα σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις επιθυμίες σας, προσπαθήστε να κινηθείτε μεθοδικά αποφεύγοντας την αναβολή, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό και οργάνωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν για κοινωνικές συναναστροφές, θα έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τις γνωριμίες είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό. Δώστε έμφαση στις οικονομικές διεκπεραιώσεις, άνοιγμα θα υπάρξει για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και ανοιχτές υποθέσεις. Λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας αγχώνουν, σκεφτείτε θετικά.

ΖΥΓΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα αν υπάρχουν συνεργασίες που δεν σας ικανοποιούν θα έχετε τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες, τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να κινηθείτε δυναμικά και να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα. Δώστε έμφαση στις σχέσεις εργασιακές και προσωπικές, ανοίγματα θα υπάρξουν για συζητήσεις και επαφές, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φεύγουν τα εμπόδια σε θέματα που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις, ταξίδια, σπουδές, οικονομικές συναλλαγές. Προσπαθήστε να κινηθείτε οργανωμένα αποφεύγοντας την καθυστέρηση, δώστε έμφαση στην διεκπεραίωση. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε ανοιχτές χρηματικές υποθέσεις, επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να βελτιωθείτε.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σταθεροποιούνται τα οικονομικά σας, θα μπορέσετε να βάλετε τάξη σε θέματα που έχουν να κάνουν με εκκρεμότητες και ανοιχτούς λογαριασμούς. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να προχωρήσετε σε συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και αγοροπωλησίες. Στον αισθηματικό τομέα φλερτάρετε, προσεγγίστε, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι συναναστροφές θα είναι ανανεωτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας, στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να σταθεροποιηθείτε και να βγείτε από αβέβαιες καταστάσεις. Δώστε έμφαση στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις, ομαλοποιούνται οι επαφές θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έμφαση θα δώσετε στην κοινωνική σας εικόνα, θα μπορέσετε να βελτιώσετε το παρουσιαστικό σας, θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Φλερτάρετε, προσεγγίστε, ανοίγματα θα υπάρξουν για γνωριμίες και συναναστροφές. Σε ψυχολογικό επίπεδο ανανεώνεστε, οι επαφές που θα προκύψουν θα είναι ευχάριστες, θα καταφέρουν να σας τονώσουν.

ΙΧΘΥΣ

Αξιοποιήστε τις συναναστροφές και τις καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν θα σας δώσουν το άνοιγμα να βγείτε από δυσάρεστες καταστάσεις και να ανανεωθείτε σε ψυχολογικό επίπεδο. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα λάβετε θετικές απαντήσεις. Για τους χωρισμένους άνοιγμα θα υπάρξει για συμφιλίωση και επανασύνδεση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-04-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms