Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 20 Απριλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
17
04
2024

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 20 Απριλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 20 Απριλίου ο Άρης που βρίσκεται στους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία όψη που θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της δυναμικότητας. Έντονη θα είναι η επιθυμία για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, θα εκδηλωθεί ανάγκη να αλλάξει ριζικά οτιδήποτε δημιουργεί δέσμευση, εγκλωβισμό και εσωτερική πίεση. Προσοχή στις ανυπομονησίες και στις υπερβολές, οι προσδοκίες θα πρέπει να είναι υλοποιήσιμες και οι στόχοι εφικτοί.

 

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 20 Απριλίου 2024

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης απαραίτητη θα είναι η μεθοδικότητα και η συγκέντρωση στους στόχους, οι επιπολαιότητες θα στοιχίσουν. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις οικονομικές εκκρεμότητες, θα υπάρξει άνοιγμα για ταχτοποιήσεις, θα πρέπει να μπουν σε ένα πρόγραμμα εξόφλησης οι ανοιχτοί λογαριασμοί. Επενδυτικός θα πρέπει να είναι ο τρόπος σκέψης, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι παρορμητικές αγορές και τα περιττά έξοδα.

Οι ανήσυχοι και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες ενδεχομένως να θελήσουν να κάνουν την υπέρβαση, ωστόσο θα πρέπει να μελετήσουν πολύ καλά τα ρίσκα, τα δεδομένα και τις προοπτικές. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για προσεγγίσεις και νέες γνωριμίες, θα υπάρχει έλξη, αυθορμητισμός, δυναμικότητα.

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να κινηθείτε δραστικά και να προχωρήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Με αποφασιστικότητα θα καταφέρετε να αλλάξετε συνθήκες που σας στρεσάρουν, ανανεώνεστε και τερματίζετε καταστάσεις που δεν σας βοηθούν να εξελιχτείτε. Στον οικονομικό τομέα κινηθείτε με βήματα συνετά και σταθερά, απαραίτητο θα είναι να σκεφτείτε με τρόπο προνοητικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε προσοχή στις επαγγελματικές σας κινήσεις, τα βήματα σας θα πρέπει να είναι μεθοδικά. Αποφύγετε αγορές και ρίσκα που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά, προστατεύστε τα ήδη κεκτημένα. Στο εργασιακό σας περιβάλλον προσπαθήστε να δείξετε συγκατάβαση και διάθεση για συνεργασία, θα υπάρξει η δυνατότητα να βελτιωθούν οι σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Διαφυγή θα θελήσετε από τις ανιαρές ή στάσιμες καταστάσεις, πρωταρχική σας ανάγκη θα είναι η αναζωογόνηση και η ανανέωση. Σε επαγγελματικά θέματα θα έχετε τη διάθεση να ξεκινήσετε καινούργια σχέδια, θα είστε εφοδιασμένοι με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση. Προσοχή στην ανυπομονησία, διατηρήστε σταθερές τις βλέψεις και τις απόψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις επαφές σας θα υπάρξει άνοιγμα που θα σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε από τις στρεσόγονες συνθήκες. Ενισχύστε την ψυχολογία σας και τις εσωτερικές σας άμυνες, αποφύγετε τις πεσιμιστικές σκέψεις. Βγάλτε στην επιφάνεια την πρόσχαρη και επικοινωνιακή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δικτύωση.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, προσπαθήστε να σταθεροποιηθείτε και να αποκτήσετε βάσεις με προοπτικές. Αν υπάρχουν οικονομικές οφειλές που σας αγχώνουν καλό θα είναι να μπείτε σε πρόγραμμα διακανονισμού. Στον αισθηματικό τομέα τα συμβάντα θα σας δώσουν την ώθηση να εκδηλωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα βρείτε τις συνθήκες ευνοϊκές για αλλαγές και διαφοροποιήσεις, ωστόσο προσοχή θα πρέπει να δείξετε στον τρόπο που θα κινηθείτε. Σκεφτείτε αντικειμενικά με ορθολογισμό, λύσεις θα βρείτε σε οικονομικά θέματα που σας αγχώνουν. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν συναναστροφές και συναντήσεις, εσείς οι πιεσμένοι ή αγχωμένοι θα μπορέσετε να αποφορτιστείτε.

ΖΥΓΟΣ

Δεν θα λείψουν οι καινούργιες προκλήσεις, ωστόσο αποφύγετε να κινηθείτε παρορμητικά. Ίσως να ξεκινήσετε καινούργιες δραστηριότητες, ενδεχομένως να υπάρξουν νέα κοινωνικά ενδιαφέροντα. Λύση θα βρείτε σε παρελθοντικό ζήτημα που σας προκαλεί ψυχολογική πίεση, αναπτερωμένη και αισιόδοξη θα είναι η διάθεση σας. Ανοίγματα θα προκύψουν για γνωριμίες και επαφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε συναισθηματικό επίπεδο αν νιώθετε εγκλωβισμένοι ή πιεσμένοι προσπαθήστε να ανοιχτείτε στα πρόσωπα που εμπιστεύεστε. Στην προσωπική σας σχέση κάποιες καταστάσεις θα χρειαστούν διπλωματία και όχι αντιπαράθεση. Εσείς οι ελεύθεροι δεχτείτε προτάσεις για εξόδους και γενικότερα για συναναστροφές, θα υπάρχει άνοιγμα καινούργιας γνωριμίας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενδεχομένως να ενθουσιαστείτε και να νιώσετε την ανάγκη να βγείτε από το καθημερινό σας κατεστημένο. Θα θελήσετε να επεκταθείτε κοινωνικά, να ταξιδέψετε, να βρεθείτε σε ένα καινούργιο περιβάλλον που να μπορεί να σας ανανεώσει. Στις οικογενειακές σας υποθέσεις θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή για να ταχτοποιήσετε τα ανοιχτά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φεύγει η διστακτικότητα, θα νιώσετε τολμηροί για ανοίγματα και προσεγγίσεις. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης ίσως να είναι δύσκολο να προσαρμοστείτε στις υπάρχουσες συνθήκες, προσπαθήστε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, σκεφτείτε με τρόπο πρακτικό. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχετε συναντήσεις και επαφές, θα περάσετε ευχάριστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα βγει στην επιφάνεια η ενθουσιώδης και παρορμητική πλευρά του χαρακτήρα σας. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης αν χρειαστεί να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις υπολογίστε τα υπέρ και τα κατά, αποφύγετε τις παρορμητικές επιλογές. Θα υπάρξουν στη σκέψη σας εμπνευσμένες ιδέες, ωστόσο αυτό που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι εφικτό και υλοποιήσιμο.

ΙΧΘΕΙΣ

Προσοχή στις ασυνήθιστες επιλογές και στις ριζοσπαστικές σκέψεις, ζητήματα επαγγελματικού ρίσκου θα πρέπει να μελετηθούν με προσοχή. Ανοίγματα θα υπάρξουν για νέες γνωριμίες, φανείτε απρόσιτοι στα καινούργια άτομα που θα σας πλησιάσουν. Εσείς που βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας ένα καινούργιο ενδεχόμενο θα κάνει την εμφάνιση του.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-04-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms