Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο στις 4 Απριλίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
02
04
2022

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο στις 4 Απριλίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 4 Απριλίου ο Άρης θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, τα χαρακτηριστικά θα είναι αποφασιστικότητα, δυναμικές προσεγγίσεις, διάθεση για δημιουργικά αποτελέσματα. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης εφικτή θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετική κατάληξη.

 

Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο: Συντονισμός, δυναμικές αποφάσεις

 

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για άνοδο και βελτίωση, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για εποικοδομητικές συνεργασίες, θετική κατάληξη θα υπάρξει σε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Οι ηγετικοί χαρακτήρες προσοχή στην αυστηρότητα και στην απαιτητικότητα, απαραίτητο θα είναι να καταφέρουν να εξισορροπήσουν τον εσωτερικό τους κόσμο και να χειριστούν τις καταστάσεις με διπλωματία.

Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα αισθηματικά η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για σημαντικές αποφάσεις και για ουσιαστικές συζητήσεις, θα υπάρξει η δυνατότητα να προχωρήσουν οι σχέσεις και να πάρουν μία πιο δεσμευτική όψη. Οι εργασιομανείς προσοχή να μην υπέρ φορτώσουν το πρόγραμμά τους, καλό θα είναι να αποφευχθεί η εσωτερική πίεση και το άγχος. Στην περίπτωση που χρειαστεί να παρθούν ρίσκα οι επιλογές θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί σύνεση και μεθοδική τακτική.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Μεθοδικές θα είναι οι ενέργειες σας, θα είστε σε θέση να κινηθείτε σκεπτόμενα και συντονισμένα, σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε συναλλαγές, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες. Υψηλές θα είναι οι απαιτήσεις σας, προσοχή στις υπερβολές, στις συναναστροφές σας με τους τρίτους θα χρειαστεί υπομονή και ανεκτικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοϊκές θα βρείτε τις συνθήκες για να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο τις βλέψεις και τα πλάνα σας, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί οργανωμένες ενέργειες και μεθοδικότητα. Για να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο θα πρέπει να κοπιάσετε, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε την ανυπομονησία και τις σπασμωδικές ενέργειες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε κυρίως σε θέματα επαγγελματικής φύσης, δώστε έμφαση στον τρόπο που θα συνομιλήσετε και θα συμπεριφερθείτε, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Θα υπάρξουν συναναστροφές επαφές και συνεργασίες που αν τις αξιοποιήσετε θα καταφέρετε να δώσετε ώθηση στην καριέρα σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής φύσης, δώστε έμφαση στην τακτοποίηση των ανοικτών λογαριασμών, θα έχετε τη δυνατότητα να διεκπεραιώσετε και να κλείσετε ζητήματα που σας αγχώνουν. Για να μπορέσετε να βγείτε από την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε μεθοδικά, συγκεντρωθείτε στους στόχους σας.

ΛΕΩΝ

Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να τακτοποιήσετε τα τρέχοντα κυρίως σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Συντονίστε τα βήματά σας, βγάλτε στην επιφάνεια τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό σας, θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε συμφωνίες και να προχωρήσετε στις διαπραγματεύσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετικές απαντήσεις θα λάβετε σε ενέργειες που είχατε κάνει κατά την προηγούμενη περίοδο, αν υπάρχουν ζητήματα υγείας που σας απασχολούν θα βρείτε ουσιαστικές λύσεις, θα καταφέρετε να βγείτε από το άγχος. Οργανώστε τα βήματά σας σχετικά με κάποιες συγκεκριμένες οικονομικές σας υποθέσεις, τακτοποιήστε ανοιχτούς λογαριασμούς, βάλτε σε τάξη τα έσοδα σας. 

ΖΥΓΟΣ

Θέματα αισθηματικής φύσης θα σας απασχολήσουν, σοβαρές θα είναι οι βλέψεις σας, όσοι διατηρείτε χαλαρή σχέση θα θελήσετε να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα και να σταθεροποιήσετε τις επαφές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ανοίγματα θα υπάρξουν για να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις γύρω από το θέμα της δέσμευσης και της αποκατάστασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις οικογενειακές και επαγγελματικές, θα έχετε τη δυνατότητα να συσφίξετε τους δεσμούς σας και να δώσετε μία πιο σοβαρή και δεσμευτική όψη στις επαφές. Σε θέματα οικονομικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συντονίσετε τις σκέψεις σας και να οργανώσετε τις ενέργειές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να τρέξετε τα βήματα σας κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον επαγγελματικό σας τομέα, ανοίγματα θα υπάρξουν για συνεργασίες για νέα εγχειρήματα και για ανάληψη πρωτοβουλιών. Αξιοποιήστε τη μέχρι τώρα εμπειρία σας, κινηθείτε με σοβαρότητα, θα είστε σε θέση να κρατήσετε τα ηνία και να κατευθύνετε τις επαγγελματικές σας επαφές. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή στα ρίσκα στα νέα εγχειρήματα και στην ανάληψη πρωτοβουλιών, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς σοβαρότητα επαγγελματισμό και συγκέντρωση στους στόχους σας. Οι ενέργειές σας θα πρέπει να είναι οργανωμένες και όχι παρορμητικές, οριοθετήστε την ανυπομονησία σας, προσοχή να μην υπερεκτιμήσετε τις ικανότητές σας και οδηγηθείτε σε επιπολαιότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ομαλοποιούνται οι προσωπικές σας σχέσεις οικογενειακές και επαγγελματικές, θα καταφέρετε να χειριστείτε τις υποθέσεις και τα γεγονότα με ωριμότητα και καλλιεργημένη υπομονή. Στον επαγγελματικό τομέα αξιοποιήστε τα ανοίγματα που θα προκύψουν, τα ρίσκα που θα αναλάβετε θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα και οι ενέργειές σας να έχουν μεθοδικότητα.

ΙΧΘYΣ

Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία και στο πως μπορείτε να τονώσετε την ψυχολογία σας. Τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα μπορέσουν να σας ανανεώσουν ή να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε ψυχολογικά ζητήματα. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
02-04-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση