Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο στις 11 Απριλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
08
04
2024

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο στις 11 Απριλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 11 Απριλίου ο Άρης θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο στους Ιχθείς, είναι μία όψη που θα βοηθήσει στην τόνωση της δυναμικότητας και της αυτοπεποίθησης, θα υπάρξουν ευκαιρίες για θετικές αλλαγές. Στις περιπτώσεις που προκύψουν εμπόδια και δυσκολίες θα χρειαστεί μεθοδικότητα, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό και ρεαλιστικό τρόπος σκέψης.

 

Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο: Δημιουργικά ανοίγματα για βελτίωση

 

Συμβάντα που σε ένα αρχικό στάδιο ενδεχομένως να φανούν αρνητικά, στην πορεία θα βγει η δημιουργική όψη των καταστάσεων. Δεν αποκλείεται μέσα από κάποιες συγκεκριμένες δυσκολίες να δοθεί ουσιαστικά η ώθηση για άμεσες διεκδικήσεις που θα καταλήξουν σε εποικοδομητικό αποτέλεσμα.

Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις. Θα υπάρξει δυνατότητα για διακανονισμούς, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες, ωστόσο το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις. Δεν θα λείψουν τα οικονομικά ανοίγματα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συναλλαγές και εξόφληση λογαριασμών.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε και θα συζητήσετε, τα λόγια σας θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα και οι απόψεις σας συγκεκριμένες. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις παρασκηνιακές ενέργειες και τα διφορούμενα σχόλια, προσοχή ποια άτομα εμπιστεύεστε. Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση, συντονίστε τις ενέργειες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα επαγγελματικά σας ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε τα σχέδια σας ή την τακτική που ακολουθείτε σε κάποια συγκεκριμένα εργασιακά ζητήματα. Ίσως να υπάρξουν δυσκολίες στις συναδελφικές σας σχέσεις, ενδεχομένως να εμφανιστούν εμπόδια, ωστόσο θα είναι προσπελάσιμα αν καταφέρετε να κινηθείτε μεθοδικά. Οριοθετήστε το άγχος και την ανυπομονησία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα καλό θα είναι να κινηθείτε διαλλακτικά και διπλωματικά. Σε επικοινωνιακό επίπεδο ίσως να υπάρξουν αντιπαραθέσεις, ωστόσο οι διαφωνίες θα σας βοηθήσουν να ενδυναμώσετε την επιχειρηματολογία σας. Συναντήσεις και επαφές θα υπάρξουν με φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα, δώστε έμφαση στους μεταξύ σας δεσμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα αισθηματικά, αποβάλετε την εσωτερική πίεση, προσπαθήστε να κινηθείτε οργανωμένα, με αντικειμενικό τρόπο σκέψης. Δώστε προσοχή σε ζητήματα οικονομικής φύσης, προχωρήστε σε εξόφληση και σε διεκπεραίωση αποφεύγοντας τις επιπλέον καθυστερήσεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Τα συμβάντα θα σας δώσουν την ώθηση να διαφοροποιήσετε τις αποφάσεις σας και να αναπροσαρμόσετε τις βλέψεις σας. Στην περίπτωση που ‘ρθείτε αντιμέτωποι με δυσκολίες να ξέρετε πως ουσιαστικά θα είναι δημιουργικές, θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε την τακτική που χειρίζεστε τις καταστάσεις και να κλείσετε αρνητικά κεφάλαια που σας ταλαιπωρούν ψυχολογικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως να αναθεωρήσετε για κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες σας, ουσιαστικά θα αλλάξετε την οπτική σας, θα δείτε με διαφορετικό μάτι τα αποτελέσματα και τις προοπτικές. Σε θέματα οικονομικής φύσης προσπαθήστε να κινηθείτε μεθοδικά, ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες, ωστόσο μη καταθέσετε τα όπλα απλά οργανώστε καλύτερα τα πλάνα σας.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε και να αποφορτιστείτε από καταστάσεις ή σχέσεις που βαραίνουν την ψυχολογία σας. Ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες στις επαφές σας, επικοινωνήστε με τρόπο ξεκάθαρο αποφεύγοντας τα μισόλογα. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε σωματικά και πνευματικά, δώστε έμφαση στην ψυχαγωγία και στις φιλικές επαφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε έμφαση στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις, αν υπάρχουν προβληματικές καταστάσεις προσπαθήσετε να τις χειριστείτε με χαλαρότητα. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τους έντονους εκνευρισμούς, οι ρήξεις θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να ισορροπήσετε τις σχέσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να οργανώσετε τα οικονομικά σας και να βάλετε τάξη στο πορτοφόλι σας. Ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε τις εντάσεις. Προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με χαλαρότητα και υπομονή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα επαγγελματικά αναγκαίο θα είναι να οργανώσετε εκ νέου τα σχέδια σας, ίσως να πρέπει να διαφοροποιήσετε κάποια αρχικά σας πλάνα. Σε θέματα που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις, ταξίδια, ενδεχομένως να υπάρξουν ακυρώσεις και εμπόδια, ωστόσο μην απογοητευτείτε, απλά δώστε χρόνο στα γεγονότα. Συναναστραφείτε με πρόσωπα που μπορούν να σας τονώσουν ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις συναδελφικές σας σχέσεις αποφύγετε τις εντάσεις και τις ρήξεις, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να φανείτε διαλλακτικοί. Δώστε έμφαση σε ζητήματα οικονομικής φύσης, προσοχή στις σπατάλες και στα περιττά έξοδα. Θα υπάρξει δυνατότητα για θετική εξέλιξη, ωστόσο κινηθείτε σε ρεαλιστικά πλαίσια, αποφύγετε την υπεραισιοδοξία και την υπερεκτίμηση των προσόντων σας.

ΙΧΘΥΣ

Στα επαγγελματικά σας σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα ίσως να χρειαστεί να κινηθείτε κάπως διπλωματικά. Προσοχή στους εκνευρισμούς, ενδεχομένως κάποιες καταστάσεις να σας αγανακτήσουν, ωστόσο καλό θα είναι να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν διαφωνίες δώστε χρόνο στα γεγονότα, οι αντιπαραθέσεις θα βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-04-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms