Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία στις 1 Αυγούστου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
29
07
2023

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία στις 1 Αυγούστου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

1 Αυγούστου ο Άρης που βρίσκεται στην Παρθένο σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία όψη που θα δώσει την ώθηση για επαγγελματικές επιδιώξεις και για επεκτατικές ενέργειες. Θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση και θετική αλλαγή, οι μεθοδικές ενέργειες θα έχουν άμεσο αποτέλεσμα. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, ευστροφία. Στην άκρη μένουν οι ενδοιασμοί, οι ενέργειες θα είναι τολμηρές, στόχο θα έχουν την άμεση βελτίωση.

 

Άρης σε τρίγωνο με τον Δία: Δημιουργικότητα, ανοίγματα για βελτίωση

 

Οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν δημιουργικά, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες προτάσεις. Όσοι αναζητούν εργασία αν συντονίσουν τις προσπάθειές τους θα καταφέρουν να βρουν κάτι αξιόλογο και ανάλογο με τα προσόντα τους. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να διαφοροποιηθούν τα στάσιμα δεδομένα, θα δοθεί ώθηση στις συνεργασίες και στις σχέσεις. Σε κοινωνικό επίπεδο η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για κοινωνική δικτύωση, οι συναναστροφές θα μπορέσουν να αξιοποιηθούν και επαγγελματικά.

Στον αισθηματικό τομέα δυναμικές θα είναι οι προσεγγίσεις, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες. Οι ελεύθεροι θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν μία ανανεωτική ώθηση στην προσωπική τους ζωή, δεν αποκλείεται να προκύψει έναρξη νέα σχέσης. Όσοι διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα μπορέσουν να συζητήσουν για θέματα μελλοντικής εξέλιξης.

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση, ρεαλισμός και ορθολογική σκέψη, κινηθείτε μεθοδικά. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε ζητήματα αισθηματικής φύσης, θα μπορέσετε να τα βρείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Οι προσεγγίσεις θα είναι ανανεωτικές, θα καταφέρουν να σας τονώσουν ψυχολογικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βελτιωθείτε και να βγείτε από αδιέξοδες καταστάσεις. Αλλαγές θα υπάρξουν στον τρόπο σκέψης σας, θα προσεγγίσετε τις καταστάσεις με δυναμικότητα. Ταχτοποιήστε θέματα επαγγελματικά αλλά και προσωπικά, κινηθείτε με αμεσότητα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα να δικτυωθείτε σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Εμπιστευτείτε τα πρόσωπα που σας πλαισιώνουν, αν χρειάζεστε στήριξη θα την λάβετε. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, εκδηλωθείτε αυθόρμητα, θα έχετε τη ευκαιρία για μία νέα αρχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προχωρήστε τα πλάνα σας, κινηθείτε με ορθολογισμό και σύνεση θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τις επαγγελματικές σας βλέψεις και να περάσετε με αμεσότητα σε πρακτικό επίπεδο. Προχωρήστε σε ζητήματα αγοραπωλησιών, θα υπάρξει εύνοια, φεύγουν τα εμπόδια σε συμφωνίες και συμβόλαια.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Οι συνεργασίες σας θα έχουν δημιουργικό αποτέλεσμα, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα στις περιπτώσεις που θέλετε να συνάψετε συμφωνίες. Ανοίγει ο δρόμος για διεκδικήσεις, σε επαγγελματικά ζητήματα θα έχετε την ευκαιρία να εξελιχτείτε και να βγείτε από καταστάσεις που σας αγχώνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε θέματα τόσο επαγγελματικής όσο και οικονομικής φύσης θα είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις, κινηθείτε όσο πιο άμεσα και συντονισμένα μπορείτε. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι μεθοδικότητα και αυτοέλεγχος, θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε με τρόπο δημιουργικό, λύσεις θα βρείτε σε δύσκολα ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ

Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, στις συνεργασίες σας θα τα πάτε πολύ καλά. Αποφύγετε τις καθυστερήσεις, ταχτοποιήστε οικονομικές υποθέσεις. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για επανασύνδεση, επαφές θα προκύψουν με παρελθοντικό άτομο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ασχοληθείτε με τους οικονομικούς σας λογαριασμούς, με διαπραγματεύσεις, με οφειλές, εύνοια θα έχετε σε χρηματικές υποθέσεις που χρειάζονται άμεση τακτοποίηση. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι αποκαλύψεις, θα υπάρξουν πληροφορίες και προσεγγίσεις που θα σας ανανεώσουν.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης ανοιχτός θα είναι ο δρόμος να μπουν σε εφαρμογή τα σχέδια και τα πλάνα σας. Αν συνδυάσετε αυτοπεποίθηση με στρατηγικό τρόπο σκέψης θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας αγχώνουν. Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άνοιγμα θα υπάρξει για να κάνετε καινούργια σχέδια, θα καταφέρετε να προχωρήσετε μπροστά και δημιουργικά, οργανώστε τα πλάνα σας. Σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για συμφωνίες και διακανονισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως αποφασιστική και ορθολογικά σκεπτόμενη. Αφιερώστε αρκετό χρόνο στις εργασιακές σας υποθέσεις, κινηθείτε μεθοδικά. Στα αισθηματικά δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα σας ανανεώσει και θα σας ενθουσιάσει, προχωρήστε σε προσεγγίσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Σε ψυχολογικό επίπεδο θα τονώσετε τη διάθεσή σας, παρελθοντικά ζητήματα θα καταφέρετε να τα λύσετε με τρόπο καθοριστικό. Στα αισθηματικά ίσως να σας απασχολήσει το θέμα της επανασύνδεσης, δεν αποκλείεται να υπάρξει άνοιγμα με πρόσωπο από τα παλιά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-07-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms