Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία στις 12 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
10
01
2024

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία στις 12 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 12 Ιανουαρίου ο Άρης που βρίσκεται στον Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία θετική όψη που θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης. Ο τρόπος σκέψης θα είναι απελευθερωμένος, δεν θα λείψουν οι καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες. Θα υπάρξει ανάγκη για διαφοροποίηση, το έδαφος θα είναι πρόσφορο για μεταρρυθμίσεις και αλλαγές.

 

Άρης σε τρίγωνο με τον Δία: Μαχητικότητα, τολμηρές επιδιώξεις

 

Η χρονική περίοδος θα είναι ευνοϊκή για τακτοποίηση, για ολοκλήρωση και για διεκπεραίωση, οι προσεγγίσεις και οι ενέργειες θα είναι δυναμικές. Θα υπάρξουν άμεσα ανοίγματα, τα συμβάντα θα δώσουν τη δυνατότητα για αλλαγές και διαφοροποιήσεις.

Στον αισθηματικό τομέα θα παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις που θα αφορούν όχι μόνο στο παρόν αλλά και στο μέλλον. Οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν και να εκδηλωθούν, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ανανέωση γνωριμιών. Ανοίγει ο δρόμος για προσεγγίσεις και φλερτ, οι εκδηλώσεις θα είναι άμεσες, θα υπάρξει ευκαιρία για καινούργια σχέση. Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό ενδεχομένως να πάρουν αποφάσεις δέσμευσης.

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Κινηθείτε με δυναμικότητα, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν. Έρχονται ανοίγματα οικονομικής φύσης, επικεντρωθείτε στο θέμα της αποταμίευσης και της κατοχύρωσης. Στα αισθηματικά σας θα υπάρξει θετική κατάληξη σε ζήτημα που από καιρό απασχολεί τη σκέψη σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης τα γεγονότα θα είναι ευχάριστα, δεν αποκλείεται να ακουστεί μία καινούργια πρόταση. Αποφύγετε την καθυστέρηση, προχωρήστε στη διευθέτηση των ανοιχτών σας υποθέσεων, κυρίως των οικονομικών. Στον αισθηματικό τομέα, φλερτάρετε με αυθορμητισμό, για τους ελεύθερους δεν αποκλείεται να υπάρξει άνοιγμα καινούργιας γνωριμίας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στην περίπτωση που νιώθετε την ανάγκη να επεκταθείτε ή να δοκιμαστείτε σε νέες συνεργασίες θα βρείτε το έδαφος πρόσφορο. Στα αισθηματικά θα καταφέρετε να βγείτε από την ανησυχία και από την καχυποψία. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις κυρίως σε ό,τι αφορά στο μέλλον του δεσμού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα επαγγελματικά συντονιστείτε, δείξτε εμπιστοσύνη στα προσόντα και στις ικανότητες σας, έρχονται ευνοϊκά ανοίγματα. Τα συμβάντα θα είναι υποστηρικτικά, οι συναντήσεις και οι επαφές θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν. Πλησιάστε τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε, θα βρείτε συναισθηματική κατανόηση και αποδοχή.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Στα επαγγελματικά θα είστε σε θέση να δείτε τις καταστάσεις με περισσότερη υπευθυνότητα και με πιο δημιουργική διάθεση. Δεν θα λείψουν τα οικονομικά ανοίγματα, ίσως να έρθουν χρήματα στα χέρια σας, θα έχετε τη δυνατότητα να αποταμιεύσετε ή να βάλετε στο πρόγραμμα κάποια αγοροπωλησία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα εκδηλωθείτε χωρίς ενδοιασμούς, θα βρείτε δεκτικότητα, οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι θετικές. Καταφτάνει άνοιγμα για να αποκτήσετε μία σταθερή σχέση μακροχρόνιας πορείας. Στις επαφές και στις συζητήσεις σας θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις, να διορθώσετε λάθη και γενικότερα να αναδομήσετε τις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα βρείτε το έδαφος πρόσφορο για να αλλάξετε συνθήκες της καθημερινότητας σας που σας δυσανασχετούν. Δώστε έμφαση στις συνεργασίες οικονομικής φύσης, θα υπάρξει δυνατότητα για θετική κατάληξη. Στον αισθηματικό τομέα η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για ουσιαστικές συζητήσεις, θα γίνουν ξεκαθαρίσματα που θα σας ανανεώσουν ψυχολογικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βγαίνετε από την αδράνεια και τη συστολή, θα καταφέρετε να κινηθείτε δυναμικά. Ενδεχομένως να έρθουν χρήματα στα χέρια σας, προσπαθήστε να τα αξιοποιήσετε με τρόπο δημιουργικό. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχετε το άνοιγμα να ασχοληθείτε με καινούργιες δραστηριότητες. Οι προσεγγίσεις θα έχουν θετική κατάληξη, προσπαθήστε να ανοιχτείτε με αυθορμητισμό.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα επαγγελματικά η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να προχωρήσετε σε κινήσεις διεκδίκησης ή επέκτασης. Στην περίπτωση που περιμένετε μία λύση θα έρθει και θα σας βγάλει από τις δύσκολες καταστάσεις. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν επαφές, κάντε τις προτάσεις σας. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να υπάρξει άνοιγμα για νέα γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης αυτοπεποίθηση και δυναμισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Σε πρακτικό επίπεδο θα βρείτε τις συνθήκες ευνοϊκές για υλοποίηση. Στην περίπτωση που υπήρχαν εμπόδια σε χρηματικές δοσοληψίες τώρα θα μπορέσετε να σταθεροποιηθείτε και να προχωρήσετε τα βήματα σας. Θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις που θα σας βγάλουν από το άγχος ή την αβεβαιότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής εξέλιξης η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να δραστηριοποιηθείτε, οργανώστε τα βήματα σας, αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις. Δώστε έμφαση στις φιλικές σχέσεις, εστιάστε στη διασκέδαση και στην αποφόρτιση, θα μπορέσετε να χαλαρώστε και να περάσετε ευχάριστα.

ΙΧΘΕΙΣ

Στον επαγγελματικό τομέα ίσως να σας απασχολήσει μία καινούργια πρόταση και να ενθουσιαστείτε. Θα υπάρξουν ανακατατάξεις που θα σας φέρουν άνοιγμα για θετικές αλλαγές. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για άλματα και γενικότερα για νέες συνεργασίες. Στον αισθηματικό τομέα ίσως να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που θα καταφέρει να σας ενθουσιάσει.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-01-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta