Άρης στο Σκορπιό: Ψάχνοντας το πάθος και τον κίνδυνο.
Βαθμολόγησε
25
07
2014

Άρης στο Σκορπιό: Ψάχνοντας το πάθος και τον κίνδυνο.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.

 

Τι σηματοδοτεί ο Άρης στο Σκορπιό;

 

Στις 26 Ιουλίου, ο Άρης εισέρχεται στο Σκορπιό και θα παραμείνει ως τις 14 Σεπτεμβρίου 2014.

 
Με τον Άρη στο Σκορπιό, στο ζώδιο το οποίο είναι κυβερνήτης, είμαστε πολύ παθιασμένοι και η ένταση σιγοκαίει μέσα μας, ενώ έχουμε την τόλμη να κάνουμε επικίνδυνα πράγματα. Έχουμε μεγάλη συναισθηματική δύναμη και σεξουαλική ενέργεια και είμαστε έτοιμοι να επιτεθούμε σε κάθε ευκαιρία. Κάνουμε στρατηγικές κινήσεις την κατάλληλη στιγμή και είναι δύσκολο να συγχωρήσουμε και να ξεχάσουμε. Το ανταγωνιστικό πνεύμα μας, μας κρατά από το να μην τα παρατάμε εύκολα και αυτό μας ωθεί στο δρόμο της επιτυχίας. Υπάρχει ένας ζωικός μαγνητισμός και μεγάλη σεξουαλική ένταση. Τώρα γινόμαστε σεξουαλικά κτητικοί και εκείνο που ζητάμε από την ερωτική μας ζωή είναι όλα ή τίποτα. Δεν φοβόμαστε τίποτα και μπορούμε να επιβληθούμε με την απόλυτη δύναμη της θέλησής μας. 
 
Έχουμε την ικανότητα να εξερευνήσουμε ό, τι βρίσκεται στο βάθος προσώπων και καταστάσεων αλλά και τα πιο περίπλοκα πράγματα. Αντέχουμε στη μεγάλη πίεση και την μετατρέπουμε προς όφελός μας. Οι ενέργειές μας καθοδηγούνται από το ένστικτό μας ή από μια άγνωστη δύναμη και μπορεί να απελευθερωθούμε μια για πάντα από μια σχέση ή κατάσταση. Η θετική πλευρά του Άρη στο Σκορπιό είναι να αξιολογήσουμε εκ νέου κάποια πράγματα, να απολαύσουμε την έκσταση του πάθους και τη σεξουαλικότητα, να απομακρύνουμε από τη ζωή μας παλιές σχέσεις και φιλίες που δεν εξυπηρετούν κανένα σκοπό, να κάνουμε την πρώτη κίνηση, αν μας ενδιαφέρει κάποιο άτομο. Ο Άρης στο Σκορπιό δημιουργεί, καταστρέφει, ανοικοδομεί και αναγεννιέται από τις στάχτες του.
 
Ο Άρης αντιπροσωπεύει το πάθος, τη σεξουαλική επιθυμία, τις ενέργειές μας, το δυναμισμό, το θάρρος και την πρωτοβουλία. Είναι ένας επιθετικός και ανταγωνιστικός πλανήτης που προκαλεί δυσαρέσκεια και διαμάχες. Μπορεί να δημιουργήσει αλλά και να καταστρέψει. Στον Άρη βρίσκουμε τη μεγάλη σωματική ενέργεια και τη δράση, την εχθρότητα και τον πόλεμο. 
 

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Άρη στο Σκορπιό στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 
 
ΚΡΙΟΣ
 
Με τον Άρη να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας ή κάποιον συνεργάτη σας, καθώς θα τεθούν στο προσκήνιο ζητήματα προσωπικής δύναμης και ελέγχου στη σχέση. Τώρα θα πρέπει να προσέξετε τη ζήλεια με το σύντροφό σας ή οικονομικά ζητήματα με κάποιον συνεργάτη σας, καθώς είτε εσείς, είτε το άλλο μέρος, θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε, να προβάλλετε τη δύναμή σας και να ελέγξετε τη σχέση σας. Θα είστε μυστικοπαθείς και δεν θα λέτε αρκετά πράγματα για τον εαυτό σας και θα προτιμάτε να εργάζεστε μόνοι. Εξετάζετε τα πράγματα σε βάθος και αυτό μπορεί να προκαλέσει μερικούς ανθρώπους. Θα έχετε έντονες σεξουαλικές ορμές και αυτό θα είναι πηγή ανανέωσης και δύναμης.
 
ΤΑΥΡΟΣ
 
Με τον Άρη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, θα προσελκύσετε δυσκολίες στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας, οι οποίες θα συνοδεύονται από φραστικές επιθέσεις. Εν τούτοις, δεν θα θέλετε τώρα να είστε μόνοι αλλά θα σας είναι δύσκολο να είστε σε αρμονία με τους άλλους. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με το σύντροφό σας, διότι είναι δυνατόν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, επειδή δεν θα είστε ενήμεροι των προβλημάτων. Μπορεί να προκαλέσετε τους άλλους μόνο και μόνο για να δείτε πώς θα αντιδράσουν. Αν είστε μόνοι, το ερωτικό κυνήγι είναι σημαντικό για σας τώρα, ίσως πιο σημαντικό από ό, τι το τελικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να είστε λιγότερο άμεσοι και, επίσης, να μάθετε να συμβιβάζεστε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
 
Με τον Άρη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια θεραπευτική αγωγή υγείας ή ένα πρόγραμμα άσκησης ή δίαιτα. Θα πρέπει να προσέξετε την τελειομανία και την εστίασή σας στις λεπτομέρειες, οι οποίες θα γίνουν πηγή άγχους. Ίσως χάσετε την ψυχραιμία σας ή θυμώσετε λόγω των περιορισμών που σας επιβάλλονται και κυρίως λόγω του υπερβολικού φόρτου εργασίας σας. Θα επιδιώκετε να επιτύχετε πολλά στη δουλειά σας, αλλά θα προκύψουν αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σας, αν είστε πολύ βιαστικοί και πιεστικοί. Θα θέλετε να εργάζεστε μόνοι σας και δεν θα ανέχεστε να δουλεύετε ομαδικά τώρα. Δεν σας αρέσει να χάνετε χρόνο και είστε πολύ πειθαρχημένοι, δίνοντας σημασία στις λεπτομέρειες.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Με τον Άρη να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, θα πάρετε τώρα αρκετά ρίσκα στην αγάπη, αν είστε μόνοι ή θα ξοδέψετε χρήματα για να περνάτε όσο το δυνατόν καλύτερα με το σύντροφό σας. Τώρα θα επιδιώκετε να διασκεδάσετε και θα ρισκάρετε αρκετά για να ζήσετε τον έρωτα και το πάθος. Ο ερωτισμός και τα πάθη σας θα είναι τόσο έντονα που διεκδικείτε με τόλμη ό, τι επιθυμείτε. Το σεξουαλικό πάθος σας σε μια ερωτική σχέση είναι πιθανό να αναθερμανθεί αυτή τη χρονική περίοδο. Αν είστε μόνοι, ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα! Θα έχετε έντονη σεξουαλικότητα και θα είστε σεξουαλικά επιθετικοί και ακαταμάχητοι! 
 
ΛΕΩΝ
 
Με τον Άρη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, χρειάζεται να μετριάσετε τα έντονα συναισθήματά σας και να έχετε συναισθηματικό αυτο-έλεγχο, προκειμένου να βρείτε εσωτερική ειρήνη και αρμονία. Θα είστε δραστήριοι σε σχέση με τη διεκπεραίωση θεμάτων που αφορούν ακίνητα ή ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σας. Τώρα ο θυμός σας θα βγαίνει στην επιφάνεια, γιατί μέσα σας θα νιώθετε πληγωμένα συναισθήματα σε σχέση με πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος. Με λίγη προσπάθεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα συναισθήματά σας προς όφελός σας και να μην αφήσετε τις ενέργειές σας να καθοδηγούνται από το ένστικτό σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Με τον Άρη να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, θα είστε παρορμητικοί στις καθημερινές μετακινήσεις σας και σε μικρής απόστασης ταξίδια ή θα οδηγείτε απρόσεκτα. Προσπαθήστε να αποφύγετε το σαρκασμό και την αδιάλλακτη συμπεριφορά. Θα είστε πιο άμεσοι και αποφασιστικοί στην επικοινωνία σας και μερικές φορές αρκετά σκληροί. Προσέξτε ιδιαίτερα την επικοινωνία σας με τα αδέλφια σας, τους συγγενείς, τους συνεργάτες και τους συγκατοίκους σας. Η ανυπομονησία σας, η ασάφεια, η αοριστία και η επιφυλακτική στάση των άλλων, μπορεί να δημιουργήσουν σύγχυση στην προσπάθειά σας να πάρετε μια σαφή απάντηση από τους άλλους ή μια απόφαση. 
 
ΖΥΓΟΣ
 
Με τον Άρη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, θα χρειαστεί να καταβάλλετε περισσότερη προσπάθεια για να κάνετε περισσότερα χρήματα και για να έχετε οικονομικά οφέλη. Θα παλέψετε για να προστατέψετε την προσωπική ιδιοκτησία σας και ίσως ρίξετε χρήματα για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο. Τώρα θα κερδίσετε περισσότερα χρήματα μόνο με αγώνα και θα πρέπει να προσέξετε τις υπερβολές και τις περιττές σπατάλες. Θα είστε πιο ενεργητικοί, με σκοπό να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, διεκδικώντας την υλική σας ασφάλεια. Θα ξοδέψετε κάποια χρήματα για να απολαύσετε αισθησιακές και ερωτικές στιγμές ή ακόμα και για την καλοπέρασή σας. Θα αγωνιστείτε επίσης για να αναβαθμίσετε την προσωπική ιδιοκτησία σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Με τον Άρη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, θα έχετε τη δύναμη και την ενέργεια που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε κάποια δουλειά που έχετε αναβάλει ή να εκπληρώσετε τα ερωτικά πάθη σας. Η δρομολόγηση νέων έργων ή μια νέα σεξουαλική σχέση ευνοούνται τώρα. Θα είστε πολύ δυναμικοί αλλά και θα θυμώνετε εύκολα. Επειδή θα διεκδικείτε τις ανάγκες και τις επιδιώξεις σας, θα γίνεστε κάποιες φορές ανταγωνιστικοί. Προσέξτε τις συγκρούσεις, καθώς μπορεί να προκαλέσετε τους άλλους αδικαιολόγητα ή με απερίσκεπτο τρόπο. Θα είστε πιο αποφασιστικοί, διεκδικητικοί και πεισματάρηδες, θέλοντας να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας. Νέα έργα που θα δρομολογήσετε θα στεφθούν με επιτυχία.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Με τον Άρη να διελαύνει στο δωδέκατο οίκο σας, καταστέλλετε τις ισχυρές συναισθηματικές σας αντιδράσεις και αγωνίζεστε για να ξεπεράσετε την εσωτερική δυσαρέσκεια του παρελθόντος. Προσπαθείτε να εκφράζετε τα συναισθήματά σας με ένα μη-μαχητικό τρόπο. Δεν είναι μια καλή στιγμή να δράσετε για λογαριασμό σας, αλλά να αφήσετε τους άλλους να κάνουν πράγματα για σας. Θα θέλετε να αποδράσετε από την καθημερινότητά σας, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Τώρα θα έχετε την τάση να είστε μυστικοπαθείς όσον αφορά τις επιθυμίες, τις διαθέσεις και τους σκοπούς σας. 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Με τον Άρη να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σας, επιδιώκετε να απελευθερωθείτε από τους καταπιεστικούς και περιοριστικούς ανθρώπους και καταστάσεις. Οι φίλοι σας μπορεί να είναι προσβλητικοί ή εσείς να είστε επιθετικοί προς τους φίλους σας, γι’ αυτό προσέξτε τις διαμάχες. Από τη θετική πλευρά, οι φίλοι σας μπορεί να σας βοηθήσουν στις φιλοδοξίες σας. Μπορεί να κάνετε νέους φίλους, ειδικά με άτομα που είναι σε θέση ισχύος και τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Αν είστε μόνοι, μια φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε σεξουαλική σχέση κι αν είστε δεσμευμένοι, ο σύντροφός σας θα είναι πιο φιλικός και εγκάρδιος μαζί σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Με τον Άρη να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, είστε δυναμικοί, φιλόδοξοι, πρακτικοί και παίρνετε πρωτοβουλίες στην εργασία σας, καθώς έχετε την ικανότητα εκτελεστικής εξουσίας. Μπορεί να εφαρμόσετε ένα σχέδιο για να κερδίσετε μια καλύτερη θέση στην καριέρα σας. Τα κίνητρά σας θα είναι υλιστικά και θα πρέπει να αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε αθέμιτα μέσα για να αποκτήσετε δύναμη και αναγνώριση. Τώρα θα έχετε μια έντονη επιθυμία να αποκτήσετε φήμη και κύρος. Θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και θα επιδεικνύετε στους ανωτέρους σας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και εκτελεστικές ικανότητες, εμφανίζοντας περισσότερο ζήλο και προθυμία στην εργασία σας. 
 
ΙΧΘΥΣ
 
Με τον Άρη να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, σας λείπει η υπομονή να κατανοήσετε τις συνθήκες ή τα λόγια των άλλων και θα καταδικάζετε όσους διαφωνούν μαζί σας. Μπορεί να ασχοληθείτε με τον αθλητισμό, την επαγγελματική κατάρτιση, την τριτοβάθμια εκπαίδευση, τα ταξίδια, τις πνευματικές μελέτες, καθώς και τις περιπέτειες αλλά θα αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις. Τώρα θα πρέπει να προσέξετε την ανυπομονησία σας, την παρορμητικότητά σας και τις υπερβολικά επιθετικές απόψεις σας. Θα υπερασπιστείτε με ζήλο τις ιδέες, τα ιδανικά και τις πεποιθήσεις σας ή θα αγωνιστείτε για ένα όραμα ή ιδανικό. Μπορεί να έχετε προβλήματα με τα πεθερικά σας.
 
 
 
 Διαβάστε επίσης:
Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-07-2014 16:22
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση