Άρης στους Διδύμους από 20 Αυγούστου 2022 ως 25 Μαρτίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
15
08
2022

Άρης στους Διδύμους από 20 Αυγούστου 2022 ως 25 Μαρτίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Στις 20 Αυγούστου 2022, ο Άρης εισέρχεται στους Διδύμους και θα παραμείνει έως τις 25 Μαρτίου 2023 λόγω ανάδρομης πορείας. Με τον Άρη στους Διδύμους, μας αρέσει η ποικιλία και έτσι απολαμβάνουμε να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Υποκινούμαστε από ιδέες και κατευθυνόμαστε προς ένα ρεύμα έμπνευσης. Γινόμαστε ευέλικτοι και ανοιχτοί σε οποιαδήποτε αλλαγή πορείας και έχουμε έντονα πάθη που προέρχονται από το περίεργο μυαλό μας. Απεχθανόμαστε την επανάληψη στην καθημερινή ρουτίνα μας και θέλουμε να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

 

Άρης στους Διδύμους: Ποικιλία, Περιέργεια, Απιστία!

 

Μας αρέσει να δοκιμάζουμε νέα παιχνίδια ή χόμπι, ειδικά αν εξιτάρουν το μυαλό μας. Μας προσελκύουν οι πνευματώδεις, εκλεκτικές προσωπικότητες, που δε μας φορτίζουν με βαριά συναισθήματα. Τώρα το σεξ είναι μια βιολογική ανάγκη και ακόμα περισσότερο μια.. εξαιρετική δικαιολογία για διασκέδαση χωρίς συναισθηματική σύνδεση.

Με τον Άρη στους Διδύμους, το σεξ δεν είναι απαραίτητο. Απλά όταν είναι διαθέσιμο μπορούμε να το απολαμβάνουμε χωρίς επιφυλάξεις ή πολύ συνειδητά, αλλά όταν το σεξ γίνεται για κάποιο λόγο προβληματικό, τότε μπορούμε να κάνουμε και χωρίς αυτό. Κι αυτό, επειδή βασίζουμε τις σχέσεις μας στην πνευματική συμβατότητα. Είναι πολύ πιθανό να αγαπάμε κάποιον με τον οποίο δεν έχουμε μοιραστεί ποτέ το σεξ. Στην ουσία ο Άρης στους Διδύμους είναι ιδεαλιστής και οι πιο τέλειες σεξουαλικές επαφές λαμβάνουν χώρα στο μυαλό. Και επειδή το σεξ δεν αποτελεί ουσιώδες στοιχείο στις περισσότερες σχέσεις, η σεξουαλική πίστη τείνει επίσης να αμφισβητηθεί.

Ο Άρης αντιπροσωπεύει το πάθος, τη σεξουαλική επιθυμία, τις ενέργειές μας, το δυναμισμό, το θάρρος και την πρωτοβουλία. Είναι ένας επιθετικός και ανταγωνιστικός πλανήτης που προκαλεί δυσαρέσκεια και διαμάχες. Μπορεί να δημιουργήσει αλλά και να καταστρέψει. Στον Άρη βρίσκουμε την μεγάλη σωματική ενέργεια και τη δράση, την εχθρότητα και τον πόλεμο.

 

Άρης στους Διδύμους και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Άρη στους Διδύμους στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, μπορείτε να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, θα σκέφτεστε σωστά και σε συνδυασμό με την ενεργητική και γρήγορη διάνοιά σας θα ασκείτε έλξη στους άλλους. Ο γρήγορος τρόπος σκέψης σας θα σας φανεί χρήσιμος σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, που θα αντιμετωπίσετε, αλλά μπορεί να σας οδηγήσει στο να βγάλετε λανθασμένα συμπεράσματα. Θα είστε τώρα επιθετικοί για την απόκτηση ή την παροχή πληροφοριών, άμεσοι και μερικές φορές καυστικοί στην ομιλία. Προσέξτε τις επικοινωνίες σας, γιατί θα προκύψουν διαμάχες στο περιβάλλον σας, οι οποίες θα σας κάνουν νευρικούς. Παίρνετε ρίσκα που όμως μπορεί να σας οδηγήσουν σε ατυχήματα, αν δεν προσέξετε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, θα επιδιώξετε ενεργά το οικονομικό όφελος και τα υλικά αγαθά, συχνά μέσα από την εργασία σας. Οι καλές επιχειρηματικές ικανότητές σας θα σας αποφέρουν οικονομικά οφέλη, αλλά προσέξτε, γιατί θα ξοδεύετε αυθόρμητα, περισσότερα από όσα μπορείτε να κερδίσετε. Τώρα η ανησυχία σας για τα υλικά αγαθά μπορεί να είναι υπερβολική, προκαλώντας οικονομικές απώλειες. Θα υπάρξει ανταγωνισμός στην προσπάθεια σας να αποδείξετε στον εαυτό σας και τους άλλους ότι αξίζετε και έχετε ικανότητες να κερδίσετε περισσότερα. Γίνεστε πολύ ανυπόμονοι εάν οι προσδοκίες σας δεν ικανοποιούνται αμέσως. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, ανεξάρτητοι, δυναμικοί, φιλόδοξοι, θαρραλέοι, ανταγωνιστικοί, παρορμητικοί και ανυπόμονοι. Θα πρέπει να προσέξετε να μην είστε πολύ υπερόπτες και εγωιστές. Επιδιώκετε να κάνετε μόνοι σας αυτό που θέλετε να κάνετε και δεν πρόκειται να δεχθείτε οποιαδήποτε παρέμβαση. Θα είστε τόσο ισχυρογνώμονες που θα αγνοείτε τα δικαιώματα των άλλων, προκειμένου να πάρετε ό, τι θέλετε με δύναμη. Προσέξτε γιατί θα είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα λόγω της βιασύνης σας, της παρορμητικότητάς σας και της τάσης σας να αψηφάτε τους κινδύνους. Μπορεί και να γίνετε βίαιοι ή να είστε θύμα βίας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δωδέκατο οίκο σας, οι επιθυμίες και οι ενέργειές σας επηρεάζονται έντονα από τα συναισθήματά σας και θα πρέπει να είστε πιο ειλικρινείς και ανοιχτοί με τους άλλους. Το έργο και οι δραστηριότητές σας γίνονται τώρα κρυφά ή απομονωμένα. Μπορεί να δράσετε κρυφά για να αποφύγετε την ανοιχτή αντιπαράθεση, συμπεριλαμβανομένης και μιας κρυφής σεξουαλικής εμπλοκής. Προσέξτε γιατί μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με ένα μυστικό εχθρό. Θα έχετε την τάση να πολεμάτε το κατεστημένο κι αυτό θα σας δημιουργεί θλίψη και ίσως κάποιου είδους απώλειες, που συχνά οφείλονται στον ασυνείδητο μαζοχισμό. 

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σας, θα κατευθύνετε την ενέργειά σας προς τις φιλίες και τις ομαδικές δραστηριότητες και τώρα θα είστε ένας κοινωνικός ηγέτης και υποστηρικτής, αλλά μπορεί να γίνετε πολύ πιεστικοί και απαιτητικοί. Η δυναμική ενεργητικότητά σας θα χρησιμοποιηθεί σε κοινωνικές μεταρρυθμίσεις. Θα είστε δυναμικοί, ενθουσιώδεις και θα εργαστείτε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας, τόσο σε υλικό, όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Γίνεστε τώρα υπερβολικά ευαίσθητοι και πιθανόν να απογοητεύεστε εύκολα. Οι φίλοι σας θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Θα δίνετε έμφαση στην κοινωνική ζωή σας και θα διασκεδάσετε πολύ. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, αναζητάτε τη φήμη και το κοινωνικό status και θα τα πάρετε. Έχετε ισχυρό ανταγωνιστικό πνεύμα για να φτάσετε στην κορυφή, στον τομέα της προτίμησής σας και την επιθυμία για υλικό κέρδος. Προσέξτε γιατί στην προσπάθεια σας για την επιτυχία μπορεί να γίνετε αμείλικτοι και να αγνοήσετε τις ανθρώπινες αξίες. Είστε τώρα ένα αποτελεσματικός ηγέτης, αλλά στα μάτια του κοινού είναι πιθανό να είστε αμφιλεγόμενοι. Θα πρέπει να αποφύγετε την έλλειψη ηθικής και την αδικία, γιατί το παραμικρό θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σας και ίσως δημιουργήσετε δημόσιο σκάνδαλο. 

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, θα είστε περίεργοι, ενθουσιώδεις, ανεξάρτητοι και συχνά δύσπιστοι. Θα σας ενδιαφέρει τώρα η σοβαρή μελέτη, επειδή το μυαλό σας θα είναι ανήσυχο. Θα θέλετε να ταξιδέψετε –κυριολεκτικά ή διανοητικά–  αλλά προσέξτε γιατί μπορεί να έχετε προβλήματα σε ταξίδια στο εξωτερικό. Θα σας ενδιαφέρουν τώρα ενεργά η εκπαίδευση, το δίκαιο, η φιλοσοφία και η θρησκεία, καθώς επίσης και η προώθηση των ιδεών που πιστεύετε. Προσέξτε τον υπερβολικό ζήλο ή ακόμα και το φανατισμό, γιατί αυτή σας η στενοκεφαλιά μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια στους άλλους. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, θα είστε επίμονοι, δυνατοί, αισθησιακοί και έντονα συναισθηματικοί. Η σεξουαλική ζωή σας θα είναι σημαντική τώρα για σας. Θα σας ενδιαφέρουν τα μεταφυσικά και ψυχολογικά θέματα. Μπορεί να έρθετε  αντιμέτωποι με τα περιουσιακά στοιχεία των άλλων, μερικές φορές με ένα μυστικό ή κρυφό τρόπο. Μπορεί να αντιμετωπίσετε διαμάχες με το σύντροφό σας ή τους συνεταίρους σας για χρήματα ή το σεξ ή να έχετε προβλήματα με κληρονομιές. Οι ενέργειές σας θα είναι τώρα μυστικές και μπορεί να περιλαμβάνουν σκοτεινή δραστηριότητα. Θα είστε σεξουαλικά ελκυστικοί για το αντίθετο φύλο, ακόμη και αν δεν πιστεύετε ότι αυτό είναι αλήθεια.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, θα είστε ενεργητικοί σε νέες συνεργασίες ή εργασίες με το κοινό, ενώ η γνώμη του συντρόφου σας θα είναι σημαντική τώρα για σας. Προσέξτε γιατί είτε εσείς, είτε ο σύντροφός σας είναι πιθανό να είστε επιθετικοί και παρορμητικοί ο ένας προς τον άλλον, πράγμα το οποίο μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, μπορεί να δημιουργήσετε μια σχέση για ιδιοτελείς σκοπούς ή κάτω από μία αίσθηση ανταγωνισμού. Τα άτομα που θα έλκετε τώρα, είτε για σχέση, είτε για συνεργασία, θα είναι επιθετικά και κυριαρχικά. Μη βιαστείτε να δεσμευτείτε νωρίς ή βιαστικά γιατί θα καταλήξετε στο χωρισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, θα έχετε αυτοεκτίμηση κι αυτό θα προκύπτει από τις αυξημένες ικανότητές σας στη δουλειά. Θα είστε ένας ακούραστος και ευσυνείδητος εργαζόμενος, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά και περιμένετε το ίδιο από τους υφισταμένους σας. Θα πρέπει να μάθετε να ελέγχετε την ψυχραιμία σας ή τις παρατηρήσεις και τα παράπονα που κάνετε, γιατί μπορεί να προκαλέσετε προβλήματα, ειδικά με τους εργοδότες σας, τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους σας. Μπορεί να εμπλακείτε σε εργασιακές διαφορές. Προσέξτε τα μηχανήματα ή τα αιχμηρά εργαλεία. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, η ενέργειά σας αναλώνεται στη δημιουργικότητα και τη διασκέδαση και θέλετε να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, να κάνετε κάτι με όλη σας την καρδιά, να φλερτάρετε. Ίσως σας ενδιαφέρουν τώρα περισσότερο τα ανταγωνιστικά αθλήματα και επίσης απολαμβάνετε το παιχνίδι του έρωτα και του ρομαντισμού. Θα είστε ενθουσιώδεις τόσο με το σύντροφό σας, όσο και με τα παιδιά, και προτιμάτε να παίζετε και να διασκεδάζετε μαζί αντί να ακολουθείτε την καθημερινή ρουτίνα. Μπορεί επίσης να δαπανήσετε πολλή ενέργεια στο να δημιουργήσετε μια αισθησιακή και ρομαντική ατμόσφαιρα με το σύντροφό σας. 

ΙΧΘΥΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας θα αναλώνεται στο σπίτι σας, κάνοντας βελτιώσεις σ’ αυτό. Η ανάγκη σας για ασφάλεια σας οδηγεί στο να επιδιώξετε δραστήρια να αποκτήσετε αυτά που θέλετε. Προσέξτε γιατί μπορεί να υπάρξουν προβλήματα ή διαμάχες με τα μέλη της οικογένειάς σας ή σε σχέση με ένα ακίνητο ή ακόμα με το φόρο ακίνητης περιουσίας. Θέλετε τώρα να κυριαρχήσετε στην οικογενειακή σκηνή, προκαλώντας συχνά καυγάδες, ειδικά αν σας προσβάλουν, με τους γονείς σας ή άλλα προσφιλή σας πρόσωπα. Μπορεί ακόμα και να σκέφτεστε να εγκαταλείψετε το σπίτι σας ή τον τόπο γέννησής σας. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-08-2022 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms