Astro5 News! Τα αστρολογικά νέα του 5ημέρου 7 με 11 1 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
06
01
2015

Astro5 News! Τα αστρολογικά νέα του 5ημέρου 7 με 11 1 2015.

Από την Μαίρη Ορφανού.

 

Οι κύριες όψεις του 5ημέρου αυτού:Συνεχίζουμε με ανάδρομο τον Δία στο Λέοντα.  
Ο Ήλιος, έως τις 9/1, σε τετράγωνο με τον Ουρανό και σύνοδο με Πλούτωνα.  
Ο Ερμής σε σύνοδο με Αφροδίτη.
Η Αφροδίτη από τις 11/1 σε εξάγωνο με τον Ουρανό.    
Ο Άρης μέχρι τις 8/1 σε αντίθεση με Δία, τετράγωνο με Κρόνο και από τις 8/1 σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα.
Ο Κρόνος σε τετράγωνο με Ποσειδώνα.
Ο Ουρανός σε τετράγωνο με Πλούτωνα.   

Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια από τις αστρολογικές όψεις του πενθημέρου αυτού;ΚΡΙΟΣ: ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΑΣ!

Καλό θα ήταν να είστε πιο προσεκτικοί σε ποιους εμπιστεύεστε κάποια προσωπικά σας σχέδια και γενικά, να προσέχετε τη δημόσια εικόνα σας. Υπάρχει περίπτωση κάποιοι άνθρωποι άλλο να δείχνουν κι άλλο να είναι στην πραγματικότητα. Στο χώρο της δουλειά σας, καταφέρνετε και ελίσσεστε, παρά τα εμπόδια και τις προκλήσεις που συναντάτε. Στοχεύστε περισσότερο στις δημόσιες σχέσεις σας και γνωρίστε άτομα που θα σας βοηθήσουν.  
ΕΡΩΤΙΚΑ: Κάποια παλιά ιστορία πάει κι έρχεται, ίσως αυτό να συμβαίνει μόνο στο μυαλό σας ή, ακόμη, μπορεί και να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλά καλό είναι, όποια απόφαση κι αν πάρετε τελικά, να είναι ξεκάθαρη και απόλυτα ψύχραιμη. Βασισμένη σε αντικειμενικά κριτήρια και όχι από το φόβο του να μη χάσετε κάτι από συνήθεια. Όπως κι αν έχει, ο Δίας από τον 5ο σας οίκο, έχει ακόμη πολλά να σας δώσει!


ΤΑΥΡΟΣ: ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ! 

Στον τομέα της επαγγελματικής σας καριέρας, υπάρχουν θέματα προς συζήτηση και καλό θα ήταν να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις εν θερμώ. Αν και δεν είναι του στυλ σας, παρ’ όλα αυτά, προσέξτε να μη σας πιέσουν κάποιες καταστάσεις για να κατασταλάξετε κάπου. Θέματα επικοινωνίας και συνεννόησης μπορεί να σας γεννούν κάποιον εκνευρισμό. Πάρτε το χρόνο σας και φροντίστε να έχετε περισσότερες πληροφορίες για κάτι που σας προτείνουν.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Συναισθηματικά, για κάποιον λόγο νιώθετε αρκετά αποπροσανατολισμένοι. Μερικές φορές, άλλα θέλετε και άλλα κάνετε. Άλλα νιώθετε κι άλλα λέτε. Καιρός να ξεκαθαρίσετε πια μέσα σας τι πραγματικά επιζητάτε στη ζωή σας και τότε το μόνο εύκολο είναι να το αποκτήσετε. Μην παρασύρεστε από τους άλλους και αφήστε το δικό σας ένστικτο να σας καθοδηγήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ! 

Αν σας απασχολούν θέματα σχετικά με νομικές διεκδικήσεις, εκπαίδευσης ή κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκαθαρίσετε τι ζητάτε και πώς να το διεκδικήσετε. Ο λόγος σας και πάλι θα είναι το πιο δυνατό σας όπλο και θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Μην αναλώνεστε σε κάποια οικογενειακά ζητήματα περισσότερο απ’ ό, τι πρέπει και επικεντρωθείτε σε άλλα θέματα που χρήζουν περισσότερο της προσοχής σας.  
ΕΡΩΤΙΚΑ: Και εδώ τα πράγματα είναι αρκετά ευνοϊκά για σας τους Διδύμους. Αν είστε σε μια σχέση, η επικοινωνία με το σύντροφό σας, σας ικανοποιεί και βρίσκετε τρόπους για να εξελίξετε περισσότερο τη σχέση σας. Αν είστε ελεύθεροι, γοητεύετε και σας γοητεύουν, στο χέρι σας είναι να κάνετε την πιο σωστή για σας επιλογή.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ!
 
Μέσα στο κοντινό συγγενικό σας περιβάλλον, υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που ζητούν την προσοχή σας και το χρόνο σας. Ίσως θέματα κληρονομικά ή οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με άλλους, μπορεί να σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα. Στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, καλό θα ήταν να κρατάτε περισσότερο την ψυχραιμία σας και φροντίστε να μην προκαλέσετε ρήξεις σε σχέσεις με ανθρώπους που δεν σας συμφέρει.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Καλύτερο εδώ το τοπίο ή τουλάχιστον με λιγότερες έγνοιες. Ευτυχώς, διαθέτετε πάντα ένα ισχυρό ένστικτο επιβίωσης, καθώς και έναν μαγικό τρόπο για να ξεπερνάτε κάποια ψυχολογικά σας σκαμπανεβάσματα. Διατηρήστε αυτήν τη στάση και σύντομα θα χαμογελάσετε και πάλι με κάτι ευχάριστο και νέο που μπαίνει στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ!  

Τα εργασιακά και οι ρυθμοί της καθημερινότητας, σας έχουν κουράσει και επιζητάτε περισσότερο χρόνο για σας και τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Φροντίστε περισσότερο τη διατροφή σας και κάντε ένα γενικό τσεκ απ. Ευτυχώς, δεν είστε από εκείνους που μπορεί να παραμελήσουν τον εαυτό τους, οπότε εντάξετε μέσα στην καθημερινότητά σας, ακόμη κι αν κάποιες φορές είναι λίγο δύσκολο, δραστηριότητες που σας ωφελούν και σας διασκεδάζουν. 
ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν είστε μέσα σε μια σχέση και αυτό το διάστημα υπάρχουν θέματα που σας κάνουν να νιώθετε ότι ασφυκτιάτε, πρώτα ελέγξτε τη δική σας συμπεριφορά και μετά μεταθέστε την ευθύνη στον άλλον. Εξάλλου, πάντα κάπου στα μισά του δρόμου βρίσκεται η αλήθεια… Να γνωρίζετε, όμως, πως ακόμη και αν υπάρχουν κάποια προβλήματα που οφείλετε να αντιμετωπίσετε με το σύντροφό σας, αυτό θα δείξει στο τέλος τη δύναμη της σχέσης σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ! 

Αρκετά συναισθηματικοί και ψυχολογικά ευάλωτοι είστε το τελευταίο διάστημα. Προσέξτε μόνο αυτή η συμπεριφορά να μην έχει επιπτώσεις σε σχέσεις και συνεργασίες σας, μεταφέροντας σε αυτό το πεδίο τον εκνευρισμό ή την εσωτερική σας ψυχολογική διαμάχη. Στον εργασιακό σας χώρο, καθώς και στο οικογενειακό σας περιβάλλον,  φροντίστε να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους και μην οξύνετε κάποιες καταστάσεις.  
ΕΡΩΤΙΚΑ: Ευνοϊκότερο το κλίμα στην προσωπική σας ζωή, αρκεί να έχετε τη διάθεση να το αναγνωρίσετε. Μπορεί να μηνβαίνουν όλα καλώς ή όπως τουλάχιστον εσείς θα επιθυμούσατε, αλλά μην είστε άδικοι ούτε με τον εαυτό σας ούτε και με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αναγνωρίστε την καλή του διάθεση να σας κατανοήσει και μοιραστείτε μαζί του ό, τι σας απασχολεί.


ΖΥΓΟΣ: ΕΝΤΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ! 

Αυτό το διάστημα, ευνοούνται οι σχέσεις με τα παιδιά, οι καλλιτεχνικές ενασχολήσεις, καθώς και η κοινωνική σας ζωή. Καταφέρνετε και βρίσκετε χρόνο και τρόπο για να περάσετε καλά και δημιουργικά. Προσπαθείτε να προωθήσετε κάποια σας σχέδια και καταφέρνετε να βρείτε θετική ανταπόκριση. Σχετικά με κάποια συνεργασία που επιθυμείτε, μπορεί ακόμη να μην έχει ολοκληρωθεί αλλά σύντομα θα πάρετε το πράσινο φως για να προχωρήσετε.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν είστε ελεύθεροι, κάποιο νέο άτομο σας γοητεύει και σας ενθουσιάζει. Η επικοινωνία μαζί του είναι εξαιρετική και σας ανεβάζει τη διάθεση. Αν είστε ήδη σε μια σχέση, αυτό το διάστημα καταφέρνετε να περνάτε περισσότερο και πιο διασκεδαστικό χρόνο με το σύντροφό σας. Απολαύστε την εύνοια των ημερών και χαλαρώστε. Το είχατε μεγάλη ανάγκη και το αξίζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΑΠΡΟΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! 

Στον τομέα της επικοινωνίας και του στενού συγγενικού περιβάλλοντος, εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμη αρκετά σημεία αιχμής, που αναγκάζουν την προσοχή σας να είναι στραμμένη προς αυτά. Ίσως πολλές μετακινήσεις αυτό το διάστημα να σας κουράσουν, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και όλα θα λυθούν. Στον εργασιακό σας χώρο, καθώς και μέσα στην καθημερινότητά σας, δεν παύουν να δημιουργούνται απρόσμενες καταστάσεις που σας εκπλήσσουν. 
ΕΡΩΤΙΚΑ: Για άλλη μια φορά, θα χρειαστεί να σας τονίσουμε τη διάθεση που έχετε να εξιδανικεύετε κάποια πρόσωπα και καταστάσεις, κι ενώ σε άλλα θέματα είστε αρκετά ρεαλιστές, στο συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας, το τελευταίο διάστημα έχετε χάσει το μέτρο. Εστιάστε περισσότερο σε αυτά που πραγματικά κάνουν οι άλλοι για σας κι όχι σε αυτά που εσείς υποθέτετε ότι θα ήθελαν να κάνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ! 

Αυτό που περισσότερο οφείλετε να προσέξετε αυτήν την περίοδο είναι ο τρόπος που εκφράζεστε και κυρίως σε κάποια ζητήματα του στενού συγγενικού σας περιβάλλοντος. Καλό θα ήταν επίσης, να αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις και να είστε πιο προσεκτικοί στις συναλλαγές σας. Στο χώρο της δουλειάς σας, αντιμετωπίζετε κάποιες προκλήσεις αλλά αυτό φαίνεται να σας επηρεάζει περισσότερο σε ψυχολογικό παρά σε πρακτικό επίπεδο. 
ΕΡΩΤΙΚΑ: Ανατρεπτικές καταστάσεις και στον ερωτικό τομέα της ζωής σας. Αν θέλετε να διορθωθούν κάποια πράγματα, αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να διατηρήσετε πιο χαμηλούς τόνους στη μεταξύ σας επικοινωνία και κυρίως, να μη φερθείτε παρορμητικά και πείτε λόγια που δεν τα πιστεύετε και για τα οποία αργότερα μπορεί να μετανιώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΖΩΗΣ!

Βαθιές και ριζικές αλλαγές συμβαίνουν όλο αυτό το διάστημα μέσα σας και βρίσκεστε συνεχώς σε μια διαρκή αναδιοργάνωση και επανατοποθέτηση για σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν και είναι οι βασικοί πυλώνες της ζωής σας. Όλη αυτή η διαδικασία, εν καιρώ, θα αποδειχτεί ιδιαίτερα γόνιμη για σας και ταυτόχρονα σας ωθεί να ξεκολλήσετε από κάποιες παγιωμένες θέσεις που πια δεν σας εξυπηρετούν.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Μην αφήσετε μικρά και ασήμαντα ζητήματα να χαλάσουν το καλό κλίμα επικοινωνίας με το σύντροφό σας. Τα οικονομικά σας αγχώνουν και δημιουργείτε έναν εκνευρισμό που δεν διευκολύνει την κατάσταση μεταξύ σας. Προσπαθήστε να επιβληθείτε στις ψυχολογικές σας φοβίες και αντλήσετε δύναμη από αυτά που ήδη έχετε δημιουργήσει.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! 

Επιτέλους, το κλίμα δείχνει αρκετά ήπιο και δείχνετε να χαλαρώνετε σε κάποια ζητήματα που σας απασχολούσαν. Είστε σε πολύ καλή φόρμα και διεκδικείτε αποτελεσματικά αυτά που επιθυμείτε. Κάνετε τους άλλους να σας ακούν με προσοχή και ο λόγος σας είναι άμεσος και ισορροπημένος. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται πως υπάρχουν ακόμη ζητήματα που δεν έχουν έρθει στην επιφάνεια και σας αγχώνουν. Μην ανησυχείτε και σύντομα όλα θα τακτοποιηθούν.  
ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν είστε σε μια σχέση και αντιμετωπίζατε στο πρόσφατο παρελθόν κάποια προβλήματα, αυτά δείχνουν να τακτοποιούνται και ταυτόχρονα μπορεί πια να νιώσετε ελεύθεροι εσείς και ο σύντροφός σας, για να εκφράσετε αυτά που πραγματικά νιώθετε. Αν είστε ελεύθεροι, κάποιο νέο άτομο μπαίνει στη ζωή σας και σας ανεβάζει την ψυχολογική σας διάθεση.

ΙΧΘΥΣ: ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΤΑΠΤΩΣΕΙΣ! 

Κάποιες σχέσεις και συνεργασίες σας προβληματίζουν και σας επηρεάζουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Προστατέψτε τον εαυτό σας και γίνετε περισσότερο πρακτικοί στη ζωή σας. Μερικές φορές, ίσως να δίνετε μεγαλύτερες διαστάσεις σε κάποια ζητήματα που δεν τους αξίζουν. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικοί στην κρίση σας και μην ενεργείτε υπό την επήρεια  συναισθηματικής και ψυχολογικής φόρτισης.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν και η σχέση σας πηγαίνει αρκετά καλά, για κάποιο λόγο, δείχνετε σαν να τρώγεστε με τα ρούχα σας. Αν κάτι σας απασχολεί, καλύτερα να το συζητήσετε με τον σύντροφό σας και μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, πριν ακούσετε και τη δική του θέση. Αν αυτό το διάστημα είστε ελεύθεροι, νιώθετε λίγο μπερδεμένοι σε ό, τι αφορά τους προσωπικούς στόχους που έχετε θέσει στη ζωή σας. Σε μικρό χρονικό διάστημα όμως, όλα θα τακτοποιηθούν και θα είστε απόλυτα σίγουροι για το τι τελικά θέλετε να επιλέξετε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-01-2015 19:56
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση