Αστρολογία και Ταρώ για το 2020 από την Σμάρω και τον Μάνο.
Βαθμολόγησε
02
01
2020

Αστρολογία και Ταρώ για το 2020 από την Σμάρω και τον Μάνο.

Σμάρω Σωτηράκη - Μάνος Μηκίδης

Οι αγαπημένοι μας Σμάρω Σωτηράκη και Μάνος Μηκίδης σε ένα μοναδικό βίντεο με προβλέψεις για το 2020 για τα ζώδια. Ταρώ και αστρολογία παντρεύονται και βγάζουν θεαματικά αποτελέσματα.

 

Αστρολογία & Ταρώ για το 2020 από την Σμάρω Σωτηράκη και τον Μάνο Μηκίδη

 

Αναμφισβήτητα το 2020 είναι χρονιά – σταθμός καθώς τα αστρολογικά γεγονότα που το στιγματίζουν είναι πολύ σημαντικά και θα αφήσουν το αποτύπωμά τους και για τα επόμενα χρόνια. Το 2020 σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής και την απαρχή μιας άλλης, είναι η χρονιά κατά την οποία φαίνεται ότι θα αρχίσει μία μετάβαση από μία εποχή σε μία άλλη, μία διαδικασία αλλαγών που πρέπει να γίνουν, κυρίως στο κοινωνικοπολιτικό πλαίσιο. Πολλές από τις δομές που γνωρίζουμε μέχρι αυτή τη στιγμή θα αλλάξουν. Ωστόσο, στη διαδικασία, φαίνεται ότι αρχικά τουλάχιστον θα δούμε το σκληρό πρόσωπο των κρατούντων, μιας και είναι αυτοί που θα κριθούν από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και, φαινομενικά, μοιάζει να είναι και οι προστατευόμενοί τους. Μέσα στο 2020 αναμένονται σεισμοί, γεωφυσικά φαινόμενα, «θερμά επεισόδια», τρομοκρατικές ενέργειες. Άλλωστε, είναι ορατό ήδη ότι ο πλανήτης «βράζει»…

Ωστόσο, μέσα σε αυτή την τόσο πολύπλοκη χρονιά, θα υπάρξουν άτομα που θα μεγαλουργήσουν, θα έχουν ευκαιρίες να αξιοποιήσουν, θα παντρευτούν, θα γεννήσουν, θα γιατρευτούν, θα γίνουν ευτυχισμένοι. Με λίγα λόγια, σε προσωπικό επίπεδο, τα αστρολογικά φαινόμενα που μας επηρεάζουν είναι αυτά που «βλέπουν» νευραλγικά σημεία του χάρτη μας.

Από την άλλη υπάρχει η ταρώ η οποία στηρίζεται περισσότερο στον νόμο της συγχρονικότητας. Τη στιγμή που πρέπει να απαντηθεί ένα ερώτημα, είναι σαν να έχει φορτιστεί ένα ενεργειακό πεδίο, το οποίο εγείρει ενέργειες που αναλογούν στο συγκεκριμένο άτομο ή στην συγκεκριμένη ομάδα ατόμων με τον ίδιο τρόπο που τα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τα νευραλγικά σημεία του χάρτη μας. Με έναν υπέροχα μαγικό τρόπο η ταρώ βρίσκει τον τρόπο να εικονίσει την αλήθεια.

Με την πεποίθηση ότι αυτά συμβαίνουν γιατί τίποτε δεν γίνεται τυχαία, γιατί υπάρχει ένα Σχέδιο που εκτελείται με σκοπό την εξέλιξή μας και με δεδομένο ότι υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και αγάπη μεταξύ μας, ο Μάνος Μηκίδης και εγώ σας προσφέρουμε αυτό το βίντεο, στο οποίο η αστρολογία συναντά την ταρώ και κάνουμε τις προβλέψεις μας τόσο τις γενικές για το 2020 όσο και τις ειδικές ανά ζώδιο.

Εμείς σας ευχόμαστε να έχετε μια υπέροχη χρονιά και σας προτρέπουμε να κάνετε αυτό που χρειάζεται για να βγείτε κερδισμένοι σε κάθε αναμέτρησή σας, ακόμη και στα δύσκολα!

Με αγάπη, Σμάρω!

Δες εδώ το ζώδιό και τον ωροσκόπο σου στην παρακάτω λίστα:

Κριός: https://youtu.be/FTtyA7TPYT8

Ταύρος: https://youtu.be/etu81l4BgoE

Δίδυμοι: https://youtu.be/qWJVlVQV3Ho

Καρκίνος: https://youtu.be/y8CNoTuvHMg

Λέων: https://youtu.be/a5yQXdGnuAE

Παρθένος: https://youtu.be/zxoYJDoJdTg

Ζυγός: https://youtu.be/I9BPuKEHx18

Σκορπιός: https://youtu.be/VWaLIjlTtyw

Τοξότης: https://youtu.be/BhMDLcOGaks

Αιγόκερως: https://youtu.be/SoUVi9rv3mE

Υδροχόος: https://youtu.be/fCR8g1r89XA

Ιχθύς: https://youtu.be/UggSOLQqZc

Ημερομηνία Τροποποίησης:
02-01-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση