Εαρινή Ισημερία 2024: Κυνηγήστε τα όνειρά σας και δώστε αγάπη με όλη την καρδιά σας!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
18
03
2024

Εαρινή Ισημερία 2024: Κυνηγήστε τα όνειρά σας και δώστε αγάπη με όλη την καρδιά σας!

Κωνσταντίνα Νικολάου

Στις 21 Μαρτίου, έχουμε επίσημα την έναρξη της Άνοιξης, με την Εαρινή Ισημερία και τον Ήλιο να βρίσκεται στον Κριό. Ο Κριός σηματοδοτεί τη δύναμη, τον ενθουσιασμό και το πάθος για ζωή, είναι έτοιμος για νέα ξεκινήματα με ορμητικότητα και αυτοπεποίθηση. Αυτή η Εαρινή Ισημερία σας βοηθά να πετύχετε τα σχέδιά σας στο μέλλον, να αποβάλλετε τα συναισθηματικά και ψυχολογικά μπλοκαρίσματα που έχουν εμποδίσει την πραγματοποίηση των ονείρων και των οραμάτων σας. Με αυτόν τον τρόπο, μαγνητίζετε τους ανθρώπους γύρω σας και προσελκύετε νέες ευκαιρίες.

 

Πότε συμβαίνει η Εαρινή Ισημερία και πως μας επηρεάζει;

 

Το σύμπαν σας χαρίζει ευχάριστες εκπλήξεις, επέκταση και πρόοδο. Βρίσκετε νέους τρόπους για να δημιουργήσετε και έχετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας και την πορεία της ζωής σας. Επανάσταση, αναταραχές, εξεγέρσεις, χάος, ίσως και καταστροφή, όλα αυτά γιατί κάτι θέλετε να αλλάξει. Είναι το τέλος του πόνου και η λάμψη της αλήθειας, είναι η πάταξη της αδικίας και η υπεροχή της δικαιοσύνης, όμως μέσα από πόνο, αγώνα και επανάσταση. «Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία». ( Α. Κάλβος)

Διαβάστε παρακάτω τι σας φέρνουν οι ουρανοί τους προσεχείς τρείς μήνες:

ΚΡΙΟΣ

Ισχυρά μηνύματα από το σύμπαν! Αυτή η Εαρινή Ισημερία φέρνει προς τα έξω την παθιασμένη και φλογερή πλευρά σας σε τέτοιο σημείο που ίσως χρειαστεί να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας, μήπως και φοβίσετε τους πιο δειλούς θαυμαστές σας. Ανοίξτε την καρδιά σας, πάρτε την πρωτοβουλία να καλέσετε κάποιον/α σε συνάντηση, κάντε έκπληξη στην αγάπη σας. Και μη φοβάστε να αλλάξετε το προσωπικό σας στυλ! Κάποιος που αισθάνεστε βαθιά μπορεί να σας προκαλέσει και να μειώσει τη δύναμη και την αυτοπεποίθησή σας. Αυτό μπορεί να σας στενοχωρήσει αλλά και να σας εξεγείρει, γιατί εμπιστευόσασταν το άτομο αυτό. Αντί να επιτίθεστε, θέστε άμεσα το ζήτημα, κάνοντας έναν ανοικτό και ειλικρινή διάλογο. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι ο ένοχος ήταν η κακή χρονική στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ 

Θα κάνετε καλύτερα τη δουλειά σας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να δημιουργήσει ελεύθερα και να προβληματιστεί για τα λάθη και τις αδυναμίες σας. Πείτε «όχι» σε αυτούς που απομυζούν την ενέργειά σας, διατηρώντας την αυτονομία σας. Ο μόνος τρόπος για να μπορέσετε να βρείτε το δρόμο σας είναι να αναλύσετε το παρελθόν σας, να μάθετε από τα λάθη σας και τις εμπειρίες σας. Εάν μπορείτε να πάρετε την εργασία στο σπίτι σας, κάντε το, θα είστε πολύ πιο παραγωγικοί. Συμβουλή: Το σύμπαν οξύνει το ένστικτό σας, σας στέλνει σαφή μηνύματα για το ποιός θα μπορούσε να σας δώσει βοήθεια και υποστήριξη. Αν αισθάνεστε ότι κάποιος σας χρησιμοποιεί, μην επιτίθεστε, ευγενικά δείξτε του την πόρτα της εξόδου. Ενώ μπορεί να αντισταθεί αρχικά, μην υποκύψετε, θα ευγνωμονείτε το σύμπαν που έφυγε επιτέλους από τη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχει δύναμη στην ομαδική εργασία, καθώς η Εαρινή Ισημερία σας ωθεί να αναζητήσετε τρόπους για να διευρύνετε το κοινωνικό σας δίκτυο και να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τους ομοϊδεάτες σας. Είτε το συνειδητοποιείτε, είτε όχι, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που θα ήθελαν να προχωρήσετε μαζί για ένα λαμπρό όραμα. Μιλάτε σε όσους βρίσκονται γύρω σας και σκέφτεστε πώς θα μπορούσαν να συμβάλλουν θετικά στα μεγάλα σχέδιά σας. Διασκεδάστε, παίξτε, γελάστε, αυτό όχι μόνο θα αλλάξει τη διάθεσή σας αλλά θα ενισχύσει την παραγωγικότητά σας. Οργανώστε μια κοινωνική συγκέντρωση, ίσως γνωρίσετε τον υποψήφιο συνεργάτη σας ή μια αγάπη που θα είναι γεμάτη εκπλήξεις. Μην υποτιμάτε τη δύναμη του γέλιου, ακόμα και όταν δεν έχετε τη διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλες οι επίπονες και σκληρές προσπάθειές σας για την επίτευξη ενός φιλόδοξου στόχου είναι έτοιμες να καρποφορήσουν, αλλά μόνο εάν δεν είστε βιαστικοί και πιστέψετε στα μεγάλα αποθέματα της δύναμής σας. Αυτή η Εαρινή Ισημερία φέρνει κοντά σας δυναμικά άτομα που μπορεί να σας βοηθήσουν να φορέσετε το στέμμα του βασιλιά. Υπενθυμίζοντάς τους τις εξαιρετικές ικανότητές σας, μπορείτε να ανεβείτε στην κορυφή. Η ανυπότακτη πλευρά σας στην καριέρα σας ή/και στις προσωπικές σας σχέσεις θα μπορούσε να ανατρέψει τα πάντα. Αν έχετε βαρεθεί, υπάρχουν πιο παραγωγικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το χρόνο σας. Ή μπορείτε να αντιστρέψετε την παλίρροια, βάζοντας στην άκρη το εγώ και την εξουσία σας. Ενώ μπορεί αυτό το άτομο να φαίνεται εχθρός σας, έχετε σκεφτεί μήπως είναι σε ευάλωτη θέση; Θα κερδίσετε πολλά περισσότερα συνεργαζόμενοι μαζί του και όχι ενεργώντας εναντίον του.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Δύναμη, γοητεία και πάθος χαρίζονται από την Εαρινή Ισημερία και υποκύπτουν στον ερωτισμό σας άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Θα μπορούσατε να γνωρίσετε κάποιον από έναν άλλον πολιτισμό ή του οποίου η κοινωνικοοικονομική κατάσταση διαφέρει πολύ από τη δική σας. Θέστε κατά μέρος τα στερεότυπα και μην πολεμάτε τα συναισθήματά σας. Αφήστε τις προκαταλήψεις, θα μπορούσατε να ανακαλύψετε κοινά σημεία που δικαιολογούν αυτή την καυτή έλξη. Δεν χρειάζεται να μιλάτε τώρα για το μέλλον σας, πηγαίνετε πίσω σε εκείνες τις ημέρες όπου ήταν σεβαστή η αυτονομία του άλλου, ενώ κάνατε μαζί πράγματα ως ζευγάρι. Δεν μπορείτε βέβαια να γυρίσετε πίσω το χρόνο, αλλά μπορείτε να αναζωπυρώσετε και πάλι την ανεξαρτησία. Το να αφήνετε συνειδητά ελεύθερο κάποιον, πάντα είναι πολύ πιο ικανοποιητικό από ό, τι να τον εξαναγκάζετε σε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλετε να ζήσετε ένα αξέχαστο ερωτικό πάθος, να δώσετε την καρδιά σας, όμως μην κάνετε κατάθεση ψυχής, αν προηγουμένως δεν ασχοληθείτε σε βάθος με το αντικείμενο του πόθου σας. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να ζήσετε είναι να ταράξετε τα γαλήνια νερά της ψυχής σας. Είστε σε σχέση; Προσέξτε τα καυστικά λόγια σας και μη βγάλετε μαχαίρι, πληγώνοντας τον αγαπημένο σας. Το αναλυτικό μυαλό σας μπορεί να βρει καίριες λύσεις, είστε ικανοί να συγκρατηθείτε και να ελέγξετε τον τρόπο δράσης σας. Και μην ξεχνάτε ότι οι άνθρωποι δεν είναι πιόνια. Αν νιώθετε να πνίγεστε από τη ζήλεια σας, θέστε κατά μέρος τις υποψίες σας και αφήστε τα λόγια, οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τις λέξεις.

ΖΥΓΟΣ

Ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα μπορούσε να αμφισβητήσει την αγάπη σας, ίσως και την πίστη σας. Ή ίσως κάποιος που σας λατρεύει κάθεται ήσυχα στο περιθώριο και περιμένει να του δείξετε τα αληθινά συναισθήματά σας. Μην αφήνετε κανένα περιθώριο να αμφισβητεί τις προθέσεις σας. Οι πιθανότητες είναι το άλλο πρόσωπο να μη γνωρίζει καν το ενδιαφέρον σας. Ο μόνος τρόπος για να εξισορροπήσετε τις σχέσεις σας είναι ο ανοικτός και ειλικρινής διάλογος. Φέρτε ό, τι σας βαραίνει και σας πονάει στο φως. Σεβαστείτε τις επιθυμίες του άλλου, αλλά μην τον αφήσετε να σας χειραγωγήσει και να σας εξουσιάσει. Κι αν χρειαστεί, κάντε ένα διάλλειμα, αναζωπυρώστε μια άλλη σχέση που ακούσια θέσατε σε δεύτερη μοίρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την ευεξία σας! Κάντε μικρές αλλαγές, με τις οποίες θα δείτε τεράστια διαφορά στην καθημερινότητά σας και τα επίπεδα της ενέργειάς σας. Αφήστε το ασανσέρ και πάρτε τις σκάλες ή κατεβείτε από το λεωφορείο μια-δυο στάσεις πριν. Πηγαίνετε ένα περίπατο να αναπνεύσετε το φρέσκο αέρα της άνοιξης, αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας. Μια μικρή αλλαγή βοηθάει. Αν νιώθετε να πνίγεστε από τα καθήκοντά σας, αναθέστε κάποιες υποχρεώσεις σε άλλους για να ανασάνετε. Αν ήσασταν διστακτικοί να βγείτε από τη ζώνη της άνεσής σας, το σύμπαν σας βοηθά να πάρετε ρίσκα, να ξεκινήσετε κάτι νέο. Τώρα έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στην εξαιρετική ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε διαισθητικά τις ευκαιρίες.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πηγαίνετε για τα όνειρα τα μεγάλα! Οι ουρανοί ανοίγουν κι εσείς δεν σταματάτε να κάνετε σχέδια στο όνομα της προσωπικής σας ανάπτυξης και της μελλοντικής πορείας σας. Μπορεί να ξεκινήσετε ένα συναρπαστικό έργο ή ένα επιχειρηματικό εγχείρημα, ίσως μια νέα αγάπη από μακριά χτυπήσει ξαφνικά την πόρτα της καρδιάς σας. Βρίσκετε τους σωστούς ανθρώπους, τη σωστή στιγμή, επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο, μαγεύετε με τη φινέτσα σας. Ίσως οι ευκαιρίες να κρύβονται σε άλλη πόλη ή ακόμα και άλλη χώρα από τη δική σας. Επίσης, δεν χρειάζεται να κάνετε σχεδόν τίποτα για να πάρετε επικύρωση για τις ιδέες σας ή επαίνους για ένα έργο σας. Έφτασε η μεγάλη στιγμή να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, να ζήσετε σύμφωνα με τις αξίες σας και τα ιδανικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ζεστοί, συναισθηματικοί και κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα! Ευκαιρία να καλέσετε ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένα οικείο σε σας πρόσωπο στο σπίτι σας για σπιτική κουζίνα ή να κάνετε κράτηση σε ένα ήσυχο εστιατόριο. Επίσης, αφιερώστε ένα κομμάτι του χρόνου σας σε ουσιαστικές συνομιλίες, έχετε τόσες αναμνήσεις να θυμηθείτε. Μια προειδοποίηση: Ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ίσως σας επιτεθεί ή απομακρυνθεί, αλλά δεν είστε σίγουροι για ποιο λόγο. Πριν ξεκινήσετε να βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα, κάντε μια προσπάθεια να ανακαλύψετε τι πραγματικά συμβαίνει, βλέποντας κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Δεν μπορείτε να βάζετε συνεχώς την καριέρα σας πάνω από τις σχέσεις σας, δεν θα επιβιώσουν. Φροντίστε τις σχέσεις σας παράλληλα με την επαγγελματική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν έχετε χάσει το συναίσθημα της αγάπης και την ξεγνοιασιά στη ζωή σας. Αυτή η Εαρινή Ισημερία σας φέρνει πίσω τη χαρά και τη διασκέδαση, έχετε μια ανάλαφρη προσέγγιση στη ζωή. Μην υποτιμάτε τα αστεία και τη δύναμη του χιούμορ σας, χωρίς όμως να γίνετε είρωνες και σαρκαστικοί. Ένα αστείο σπάει τον πάγο και διαλύει την ένταση. Επίσης, ένα όμορφο μυαλό θα μπορούσε να ανάψει το πάθος σας. Η Εαρινή Ισημερία σας θέλει ζευγάρι σε μια σχέση ή επαγγελματική συνεργασία. Ένα ειδύλλιο θα μπορούσε να εξελιχθεί σε σταθερή σχέση. Αν κάποιος μιλάει στις ιδέες και τα ιδανικά σας, διερευνάτε τη δυνατότητα σχηματισμού μιας δυναμικής συνεργασίας. Τώρα κάνετε τεράστια βήματα μπροστά, εμπνέετε τους άλλους να βγάλουν προς τα έξω τον καλύτερό τους εαυτό.

ΙΧΘΥΣ

Παρακολουθήστε από κοντά τις δαπάνες σας και μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Μην υπογράφετε στα τυφλά μια οικονομική συμφωνία, η βιασύνη θα αποβεί εις βάρος σας. Αντί να αγοράσετε το πιο ακριβό αντικείμενο ή να παρασύρεστε από τις πολυτελείς τάσεις σας, εξερευνήστε πιο προσιτές επιλογές. Χρησιμοποιήστε την έμφυτη δημιουργικότητά σας για να αποκαλύψετε επινοητικούς τρόπους, προκειμένου να αποκτήσετε το αντικείμενο που επιθυμείτε. Εξερευνήστε τις τιμές ή ακόμη κάντε παζάρι και κυρίως προτού αγοράσετε, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ένα σχεδόν πανομοιότυπο αντικείμενο κρυμμένο στο πίσω μέρος της ντουλάπας σας. Μην παρασύρεστε από τις παρορμήσεις σας για να κάνετε φιγούρα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-03-2024 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms