Δίας στον Αιγόκερω από 3 Δεκεμβρίου 2019 ως 19 Δεκεμβρίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
28
11
2019

Δίας στον Αιγόκερω από 3 Δεκεμβρίου 2019 ως 19 Δεκεμβρίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Δάφνη Ιωάννου

Στις 3 Δεκεμβρίου του 2019 ο Δίας περνά στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα βρίσκεται σε αυτή τη θέση ως τις 19 Δεκεμβρίου του 2020. Θετική θα είναι η επίδραση του σε θέματα επαγγελματικά, προσήλωση θα υπάρξει σε ζητήματα καριέρας, ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στην προστασία ακόμα και στην αύξηση των περιουσιακών στοιχείων.

 

Δίας στον Αιγόκερω: Μεγάλα οράματα, νέες φιλοδοξίες!

 

Ευνοούνται τα επαγγελματικά άλματα, νέες προτάσεις και συνεργασίες θα κάνουν την εμφάνιση τους, άνοδος θα σημειωθεί στα έσοδα και στις εισπράξεις. Οι φιλόδοξοι θα πρέπει να αποφύγουν την εμμονική προσκόλληση και την ανταγωνιστική αντιπαράθεση, γενικότερα θα πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές.

Στον οικογενειακό τομέα ανανεώνονται οι δεσμοί, θα υπάρξει μια γενική ανάγκη για συναισθηματική σταθερότητα, στόχος θα είναι η διάρκεια και η σταθεροποίηση. Στις προσωπικές σχέσεις ανοίγει ο δρόμος για δεσμεύσεις και οριστικοποιήσεις, δεν θα είναι λίγα τα ζευγάρια που θα πάρουν την απόφαση να προχωρήσουν σε πράξεις επισημοποίησης ακόμα και γάμου ή δημιουργία οικογένειας.

 

Δίας στον Αιγόκερω και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Δία στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω και η παραμονή του εκεί μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου του 2020 φέρνει σε εσάς τους Κριούς επαγγελματικά ανοίγματα, νέες ευκαιρίες αλλά και επιπλέον εργασιακές έγνοιες. Φορτωμένο θα είναι το επαγγελματικό σας πρόγραμμα, νέα πλάνα και καινούργια οργανωτικά σχέδια θα κάνουν την εμφάνιση τους. Πολύ πιθανό θα είναι να σας αγχώσουν κάποιες νέες προτάσεις που θα ακουστούν, ωστόσο θα είστε σε θέση να τις αναλύσετε και να δώσετε τις σωστές ώριμες απαντήσεις. Προσοχή σε τάσεις ανταγωνισμού, καλό θα είναι να βάλετε όρια τόσο στις βλέψεις σας όσο και στις απαιτήσεις σας. Ο παρορμητικός σας χαρακτήρας ίσως να χρειαστεί ένα είδος αυτοσυγκράτησης, καλό θα είναι να θέσετε στον εαυτό σας όρια. Στην επιφάνεια θα βγει η ρεαλιστική πλευρά του χαρακτήρα σας, ίσως σε κάποια συγκεκριμένα θέματα να παραμελήσετε τη συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων. Αποκτάτε συγκεκριμένους στόχους όχι μόνο στον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα αλλά και σε ζητήματα της προσωπικής σας ζωής. Τα ανοίγματα θα είναι ευνοϊκά, από εσάς θα χρειαστεί μέτρο και οργανωμένη τακτική.

ΤΑΥΡΟΣ

Η παρουσία του Δία στον Αιγόκερω από τις 3 Δεκεμβρίου του 2019 ως τις 19 Δεκεμβρίου του 2020 θετική επίδραση θα έχει στον τρόπο σκέψης σας. Ανανεώνονται οι βλέψεις σας και οι επιθυμίες σας, θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τα ενδιαφέροντα σας. Δεν θα λείψουν τα ανοίγματα ή οι αφορμές για ταξίδια και μετακινήσεις, κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να ταξιδέψετε ίσως να αλλάξετε και τόπο διαμονής. Σε επαγγελματικά θέματα θα υπάρξουν ευνοϊκές διαφοροποιήσεις, τα γεγονότα θα σας ωθήσουν σε αποφάσεις που θα είναι καθοριστικές για την περεταίρω πορεία σας. Η πνευματικότητα αλλά και η διορατικότητα σας θα βρίσκονται σε ανεβασμένο επίπεδο, η σκέψη σας θα είναι αρκετά οργανωτική, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις αναβολές. Ανοίγονται νέοι επαγγελματικοί αλλά και πνευματικοί ορίζοντες, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε το σκεπτικό σας και να αναπροσαρμόσετε τις επιθυμίες σας. Βγαίνοντας από αυτό το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εμπειρικά θα είναι είστε πιο ενισχυμένοι, οι καταστάσεις θα ενδυναμώσουν τον χαρακτήρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στις 3 Δεκεμβρίου του 2019 ο Δίας θα κάνει την εμφάνιση του στον Αιγόκερω και θα παραμείνει σε αυτήν τη θέση μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου του 2020, θα υπάρξουν εξελίξεις κυρίως σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Νέες συνεργασίες θα κάνουν την εμφάνιση τους, ίσως να υπάρξουν αλλαγές στο εργασιακό σας πόστο, οι προτάσεις θα φέρουν ανοίγματα ευνοϊκά που δεν αποκλείεται να συμβάλουν άμεσα στην αύξηση των εσόδων σας. Κόποι και προσπάθειες της προηγούμενης περιόδου τώρα θα πιάσουν τόπο, ενδεχομένως να έρθουν στα χέρια σας καθυστερούμενα χρηματικά ποσά. Σημαντικές και εξίσου θετικές αλλαγές θα υπάρξουν και στον αισθηματικό σας τομέα, δεν θα λείψουν οι ουσιαστικές εξελίξεις. Η επίδραση του Δία από τον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, να συνειδητοποιήσετε και να βγείτε από συναισθηματικές καταστάσεις που σας προκαλούσαν διλλήματα ή διχασμούς. Κάποιοι από εσάς θα είστε σε θέση να προβείτε σε δεσμευτικές κινήσεις ή να απαλλαγείτε οριστικά από πρόσωπα που σας δημιουργούν αρνητικές ψυχολογικές αναστατώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς τους Καρκίνους ιδιαιτέρως ευνοϊκή θα είναι η θέση του Δία στον Αιγόκερω κυρίως σε κοινωνικό και αισθηματικό επίπεδο. Θα σας βοηθήσει να βγείτε από διλλήματα ανασφάλειες και συναισθηματικές αμφιταλαντεύσεις. Το χρονικό διάστημα 3 Δεκεμβρίου του 2019 με 19 Δεκεμβρίου του 2020, θα είστε σε θέση να εστιάσετε στην αντικειμενική πλευρά των καταστάσεων και να βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις. Ουσιαστικά θα οριοθετηθεί ο ρομαντισμός σας και θα ενισχυθεί ο ρεαλισμός σας με αποτέλεσμα να καταφέρετε να συνειδητοποιήσετε και να χειριστείτε τις καταστάσεις με λογική σκέψη. Κοινωνικά ανοίγματα θα διευρύνουν τον φιλικό σας κύκλο, θα υπάρξουν γνωριμίες που δεν αποκλείεται να συμβάλουν και στην επαγγελματική σας βελτίωση. Σε προσωπικό και αισθηματικό επίπεδο είναι πολύ πιθανό να προκύψει μια ουσιαστική ακόμα και καρμική γνωριμία που θα έχει τη δυνατότητα να εξελιχτεί σε μακροχρόνιο δεσμό. Σε οικογενειακά θέματα έρχονται λύσεις και συμφιλιώσεις, ενδυναμώνονται οι συγγενικοί δεσμοί, ενισχύονται τα αισθήματα και οι κοινές βλέψεις.

ΛΕΩΝ

Ο δημιουργικός Δίας θα βρίσκεται στον Αιγόκερω ως τις 19 Δεκεμβρίου του 2020 σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι συγκυρίες θα δημιουργήσουν νέες επαγγελματικές προοπτικές που όμως θα απαιτούν ώριμη αντιμετώπιση και οργανωμένο χειρισμό. Οι προτάσεις που θα ακουστούν θα είναι ευνοϊκές και θα έχουν τις προδιαγραφές για ανοδική εξέλιξη, ωστόσο δεν θα πρέπει οι αποφάσεις και οι ενέργειες να είναι παρορμητικές. Στην περίπτωση που εμφανιστούν δυσκολίες ή εμπόδια θα ξεπεραστούν αρκετά γρήγορα, γενικότερα εσείς οι Λέοντες θα είστε από τα ζώδια που επαγγελματικά θα ευνοηθούν, η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε κάποιες εσωτερικές σας τάσεις όπως είναι ο ανταγωνισμός και η κατάκτηση, θα πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές, τα βήματα σας θα πρέπει να είναι συνετά και οργανωμένα, οι εγωκεντρικές ενέργειες θα σας στοιχίσουν. Στις καθημερινές σας δραστηριότητες ενδεχομένως να υπάρξει άγχος και πίεση, αναγκαίο θα είναι να συγκρατήσετε τις αντιδράσεις σας, προσοχή στα συναισθηματικά ξεσπάσματα και στις παρορμητικές εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η παρουσία του Δία στον Αιγόκερω από τις 3 Δεκεμβρίου του 2019 έως τις 19 Δεκεμβρίου του 2020 φέρνει σε εσάς τους Παρθένους δυναμισμό αυτοπεποίθηση και θέληση για δημιουργικές δραστηριότητες. Είναι η χρονική περίοδος που θα υπάρχει ευδιαθεσία και ανάγκη για αποφόρτιση. Κάποιοι από εσάς θα καταφέρετε να αλλάξετε δεδομένα που πλέον σας έχουν κουράσει ή που δεν σας βοηθούν να βελτιωθείτε. Στον αισθηματικό σας τομέα θα υπάρξουν γνωριμίες και γενικότερα ευκαιρίες για να βγείτε από τη στασιμότητα και να δώσετε μια νέα ώθηση στην προσωπική σας ζωή. Θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή για να δημιουργηθούν δεσμοί ή να προχωρήσουν στην δέσμευση οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Βελτίωση θα υπάρξει και στον επαγγελματικό σας τομέα, την εμφάνιση τους θα κάνουν νέες ιδέες, οι συνεργασίες καινούργιες ή παλιές θα έχουν εποικοδομητική εξέλιξη. Γενικότερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να προσχωρήσετε τα βήματα σας, να ανανεωθείτε και να βγείτε από ασφυκτικές καταστάσεις. Ευνοούνται τα τολμηρά άλματα, ωστόσο όλα θα πρέπει να γίνουν με αυτοσυγκράτηση και εσωτερικό έλεγχο.

ΖΥΓΟΣ

Η εμφάνιση του Δία στον Αιγόκερω από τις 3 Δεκεμβρίου του 2019 έως τις 19 Δεκεμβρίου του 2020 θα βοηθήσει εσάς τους Ζυγούς να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία και να κατασταλάξετε συναισθηματικά. Βγαίνετε από ανασφάλειες διλλήματα και εσωτερικές ανησυχίες, θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε κατάματα τις προβληματικές καταστάσεις ή σχέσεις. Ουσιαστικά στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις, να προχωρήσετε και να ταχτοποιήσετε. Αναδιοργανώνεστε και υλοποιείτε, θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε είτε την οπτική σας, είτε τον πρακτικό χειρισμό σας. Σε θέματα οικογενειακά θα υπάρξουν εξομαλύνσεις και συμφιλιώσεις, οι συζητήσεις θα είναι εποικοδομητικές, οι εξηγήσεις θα λύσουν τις διαφορές. Στον αισθηματικό σας τομέα η χρονική περίοδος ενδείκνυται για ξεκίνημα σταθερής σχέσης, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μακροχρόνιο δεσμό, δεν θα λείψουν οι δεσμεύσεις ίσως και οι επισημοποιήσεις. Εσείς που στην προηγούμενη περίοδο στην προσωπική σας ζωή είχατε τσακωμούς ή χωρισμούς, τώρα θα καταφέρετε να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παραμονή του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 3 Δεκεμβρίου του 2019 έως τις 19 Δεκεμβρίου του 2020, για εσάς τους Σκορπιούς θα έχει σημαντική επίδραση στην πνευματικότητα σας και γενικότερα στο πως θα αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις γύρω σας. Η σκέψη σας θα είναι διεισδυτική και οργανωμένη, θα είστε σε θέση να βρείτε λύσεις, να χειριστείτε τις δύσκολες καταστάσεις, και να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις οικογενειακές. Σε εργασιακό επίπεδο θα είστε ιδιαιτέρως αποδοτικοί, στόχος σας θα είναι η διεκπεραίωση, ουσιαστικά θα καταφέρετε να ταχτοποιήσετε τις ανοιχτές υποθέσεις. Στον κοινωνικό σας τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για νέες γνωριμίες, διευρύνεται ο φιλικός σας κύκλος, η διάθεση σας θα βρίσκεται σε τόνωση, ίσως να εμφανιστεί ανάγκη για έντονη διασκέδαση ωστόσο προσοχή στις υπερβολές. Οι ευάλωτοι και ψυχολογικά πιεσμένοι θα πρέπει να αποφύγετε τις ακραίες αντιδράσεις και επιθυμίες, θα χρειαστεί ένα είδος εσωτερικής χαλιναγώγησης. Ευνοούνται τα ταξίδια, οι πνευματικές αναζητήσεις, καθώς και οι επαγγελματικοί πειραματισμοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιο σας και εισχωρεί στο ζώδιο του Αιγόκερου όπου θα βρίσκεται εκεί ως τις 19 Δεκεμβρίου του 2020. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας, ο χειρισμός σας αποκτά οργάνωση και μεθοδικότητα, ουσιαστικά θα είναι η χρονική περίοδος που ανάγκη σας θα είναι να πατήσετε σε σταθερό έδαφος. Αποκτάτε στόχους πιο σταθερούς και πιο βάσιμους, οι βλέψεις σας θα επικεντρωθούν στο να υπάρξει διάρκεια και πρακτική εδραίωση. Φεύγει η επιπολαιότητα και η τάση προς το εφήμερο, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για μακροχρόνιες σχέσεις και συνεργασίες. Πιθανότατα να προκύψουν αγοροπωλησίες και υλικά αποκτήματα, κάποιοι από εσάς θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στα περιουσιακά σας ζητήματα. Σε ψυχολογικό επίπεδο αναπτερώνεστε, αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα καταφέρετε να αφήσετε πίσω σας ανασφάλειες και αναστολές που φρενάρουν την εξέλιξη σας. Τα ανοίγματα θα είναι ευνοϊκά τόσο σε οικονομικά θέματα όσο και σε κοινωνικά, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές και κυρίως τα άλματα υψηλού ρίσκου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Δία να βρίσκεται στο ζώδιο σας από τις 3 Δεκεμβρίου του 2019 ως τις 19 Δεκεμβρίου του 2020, σαφώς και θα είστε από τους πιο ευνοημένους του ζωδιακού κύκλου κυρίως σε θέματα οικονομικά και επαγγελματικά. Τα ανοίγματα θα είναι σημαντικά, οι προοπτικές αλλάζουν, θα σας δοθεί η ευκαιρία να βελτιωθείτε, να κατοχυρώσετε και να εξελιχτείτε. Ίσως να υπάρξει προαγωγή ή να ξεκινήσετε μια καινούργια επαγγελματική συνεργασία προσοδοφόρας κατάληξης. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι μαχητικότητα αυτοπεποίθηση και οργάνωση, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε την εμμονή καθώς και τις ανταγωνιστικές υπερβολές. Κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανό να προσηλωθείτε στην αύξηση των περιουσιακών σας στοιχείων ή των επαγγελματικών σας εσόδων. Προσοχή να μην εστιάσετε μόνο σε συγκεκριμένα θέματα και παραμελήσετε κάποια άλλα εξίσου σημαντικά ζητήματα της ζωής σας. Σε οικογενειακό και προσωπικό επίπεδο οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για επανασυνδέσεις, για τόνωση δεσμών, και για δεσμευτικές αποφάσεις. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε κινήσεις επισημοποίησης ή γάμου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εμφάνιση του Δία στον Αιγόκερω θα έχει σημαντική επίδραση στον ψυχολογικό σας τομέα. Το χρονικό διάστημα 3 Δεκεμβρίου του 2019 ως 19 Δεκεμβρίου του 2020, θα παρατηρήσετε αλλαγές στις εσωτερικές σας διαθέσεις, η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σας θα σας ωθήσουν στο να αλλάξετε συναισθηματική οπτική, βγαίνετε από τα ψυχολογικά συμπλέγματα που σας δημιουργούν αναστολές ένοχες ή φραγμούς. Θα έχετε τη δυνατότητα να σκεφτείτε αντικειμενικά και να απεγκλωβιστείτε από τα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα σας. Σε επαγγελματικά θέματα θα υπάρξουν ευνοϊκές εξελίξεις που όμως θα πρέπει να τις χειριστείτε με ρεαλισμό και αυτοσυγκράτηση, θα πρέπει να αποφευχθούν τόσο οι υπερβολές όσο και οι επιπολαιότητες. Σε συναισθηματικό επίπεδο βγαίνετε από τις αμφιταλαντεύσεις, θα καταφέρετε να σταθεροποιηθείτε σε ένα συγκεκριμένο ταίρι, γενικότερα στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις θα βρείτε την αρμονία και την ισορροπία που χρειάζεστε για να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω.

ΙΧΘΥΣ

Η παρουσία του Δία στον Αιγόκερω ως τις 19 Δεκεμβρίου του 2020 θα καταφέρει να σας ανανεώσει σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο. Η χρονική περίοδος θα είναι ευνοϊκή για κοινωνικές και επαγγελματικές γνωριμίες, γενικότερα θα υπάρξουν προσκλήσεις καλέσματα και προτάσεις που θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν έκταση στις επαφές που θα προκύψουν. Η σκέψη σας θα είναι πιο προσγειωμένη και πιο ρεαλιστική, ουσιαστικά θα καταφέρετε να βγείτε από τις παγίδες του έντονου ρομαντισμού ή της ωραιοποιημένης μυθοπλασίας που ανά διαστήματα οικειοθελώς καταφεύγετε. Στις προβληματικές σχέσεις ή επαφές θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε λύσεις και να τερματίσετε καταστάσεις που φθείρουν την ψυχολογία σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες αλλαγές στη συναισθηματική σας οπτική ή στην ιδεολογική σας τοποθέτηση, είναι πολύ πιθανόν να παραδειγματιστείτε από κάποια τρίτα πρόσωπα ή από παρελθοντικές καταστάσεις και να διαφοροποιήσετε τον τρόπο σκέψης σας. Σε ένα γενικό επίπεδο ανοίγματα και ευκαιρίες θα κάνουν την εμφάνιση τους, αξιοποιήστε τα νέα ενδεχόμενα.

Μη ξεχάσετε να δείτε το video της Σμάρως Σωτηράκη για τον Δία στον Αιγόκερω!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
28-11-2019 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση