Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο στις 28 Οκτωβρίου 2023, από την Σμάρω Σωτηράκη. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
23
10
2023

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο στις 28 Οκτωβρίου 2023, από την Σμάρω Σωτηράκη. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Σμάρω Σωτηράκη

Μάθε μέσα από το βίντεο πως θα σε επηρεάσει η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου που πραγματοποιείτε στις 28 Οκτωβρίου 2023, από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη.

 

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο, από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου, απελευθερώνει ανασφάλειες και εσωτερική ένταση. Καταστάσεις οι οποίες πλανώνται ξαφνικά θα εκραγούν, προκειμένου να απαλλαγούμε από τα προβλήματα. Μπορεί να υπάρχει μια αίσθηση θλίψης και απώλειας, και σε προσωπικό, αλλά και σε συλλογικό επίπεδο. Αυτή η έκλειψη μας προτρέπει στο να μεταχειριζόμαστε τους άλλους ισάξια, χωρίς διαφορές και επικρίσεις. Μπορούμε να δούμε αλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές ή ακόμα προσωπικά, σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο. Θα μπορούσαμε να αντιληφθούμε σε ποιούς τομείς της ζωής μας απαιτούνται σημαντικές αναδιαρθρώσεις.

Έτσι, να περιμένουμε αυξημένη διαίσθηση και μια βαθιά επιθυμία να είμαστε μέσα σε ένα ασφαλές, υποστηρικτικό και οικογενειακό περιβάλλον. Από την άλλη πλευρά, οι ανασφάλειές μας μπορεί να είναι αυξημένες, ιδιαίτερα αν έχουμε επενδύσει συναισθηματικά σε κάποια άτομα, ενώ τα αποτελέσματα αυτής της έκλειψης θα είναι ανεξέλεγκτα και απρόβλεπτα. Εστιαζόμαστε στη βελτίωση των βιοποριστικών πόρων και τα οικονομικά μας. Μας παροτρύνει να επανεξετάσουμε τις αξίες μας, μας συνδέει με τις παλιές αμφιβολίες μας, βλέπουμε ξεκάθαρα τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα που μας εμποδίζουν από την πνευματική μας εξέλιξη.

Κυρίως επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια. Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη σας καλεί να βγείτε από το χάος και το σκοτάδι που κρύβεται στις πιο σκοτεινές γωνιές του μυαλού σας. Είναι αυτό που φοβάστε περισσότερο, τους κακούς σας δαίμονες, που μολύνουν τον νου σας, στερεύουν τη μνήμη σας, σκοτώνουν την αγάπη και κλέβουν την ελπίδα. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας, αντιμετωπίστε το κενό μέσα σας, δείτε τις δυνατότητές σας.

Δες ΕΔΩ πώς θα αποκτήσεις την ανάλυση της ΕΡΩΤΙΚΗΣ σου ΣΥΝΑΣΤΡΙΑΣ από την ΣΜΑΡΩ ΣΩΤΗΡΑΚΗ!

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-10-2023 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms