Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 26 Μαΐου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
23
05
2021

Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 26 Μαΐου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλέξανδρου

Στις 26 Μαΐου 2021 και ώρα Ελλάδας 2:13 μ.μ. έχουμε Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 5ο 25΄ και θα επηρεαστούν κυρίως τα μεταβλητά ζώδια Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες Ιχθείς. Μεγάλη επίδραση θα έχει στον τρόπο σκέψης, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα, δεν θα λείψουν οι εξάρσεις και τα ξεσπάσματα. Οι εσωτερικές ανησυχίες θα είναι μεγάλες θα προκαλέσουν έντονη αβεβαιότητα, η εσωτερική σύγχυση δεν θα βοηθήσει στο να παρθούν σωστές ή γρήγορες αποφάσεις.

 

Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη: Φιλοσόφησε το τώρα και το αύριο!

 

Στις συζητήσεις θα πρέπει να αποφευχθεί η αντιπαράθεση και η σύγκρουση, σε επαγγελματικό επίπεδο οι ρήξεις θα στοιχίσουν γι’ αυτό θα πρέπει να υπάρχει αυτοσυγκράτηση. Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά γεγονότα, θα βγουν στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που δεν αποκλείεται να φέρουν σύγχυση, το συναισθηματικό μπέρδεμα θα προκαλέσει εσωτερικούς διχασμούς. Στις διαθέσεις θα υπάρξουν έντονες εναλλαγές, οι κυκλοθυμίες ενδεχομένως να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν αλλαγές θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία και διάθεση προσαρμογής.

 

Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης στον Τοξότη στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί θα πρέπει να προσέξουν τις αντιδράσεις τους, οι αντιπαραθέσεις και οι ρήξεις θα τους στοιχίσουν. Σε επαγγελματικό επίπεδο οι αποφάσεις και οι επιλογές θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι παρορμητικές ενέργειες και οι σπασμωδικές κινήσεις. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για χρηματικά ρίσκα, τα βήματα θα πρέπει να είναι προσγειωμένα. Σε προσωπικό επίπεδο στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες θα πρέπει να υπάρχει επιφυλακτικότητα, οι ενέργειες δεν θα πρέπει να είναι βιαστικές.

Τόσο σε κοινωνικό επίπεδο όσο και σε οικογενειακό στις συζητήσεις θα πρέπει να υπάρξει αυτοσυγκράτηση, καλό θα είναι να αποφευχθεί η τάση για εναντίωση και αντιλογία. Για να μπορέσει να υπάρξει συνεννόηση απαραίτητη θα είναι η συγκατάβαση και η διαλλακτικότητα. Δεν θα λείψουν τα απρόοπτα συμβάντα, ίσως να ξαναέρθουν στο προσκήνιο ζητήματα παρελθοντικά. Στην περίπτωση που υπάρξουν αλλαγές η αντιδραστικότητα θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα, απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση και η προσπάθεια για προσαρμογή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενδυναμώνεται το ένστικτο σας, εμπιστευτείτε το τόσο σε ζητήματα προσωπικά, όσο και οικονομικά. Στον επαγγελματικό τομέα ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές, θα είναι δύσκολο για εσάς να προσαρμοστείτε, δεν θα λείψουν οι εκνευρισμοί και οι εσωτερικές αναστατώσεις. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης καλό θα είναι να οργανώσετε τα πλάνα σας, θα πρέπει να αποφύγετε τις παρορμητικές και σπασμωδικές ενέργειες.

Προσοχή στις συμφωνίες και στις διαπραγματεύσεις, ίσως να μην είναι η κατάλληλη περίοδος για να δώσετε οριστικές απαντήσεις, γενικότερα προσπαθήστε να τρενάρετε τις δεσμεύσεις. Σε κοινωνικό και φιλικό επίπεδο ενδεχομένως να υπάρξουν ζητήματα σχετικά με παρελθοντικά θέματα, θα χρειαστεί ψυχραιμία, στις συζητήσεις καλό θα είναι η στάση σας να είναι επεξηγηματική, αποφύγετε τις εντάσεις και τις ρήξεις. Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες θα πρέπει τα βήματα σας να είναι σταδιακά και σκεπτόμενα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη σας καλεί να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ακριβώς αναζητάτε και να συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη. Δεν θα λείψουν οι εσωτερικές αντιθέσεις και συγκρούσεις, θα είναι δύσκολο να πάρετε αποφάσεις. Απρόοπτα συμβάντα θα διαφοροποιήσουν την οπτική σας καθώς και τη συναισθηματική σας τοποθέτηση, ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από συγκεκριμένα πρόσωπα και να δείξετε άμεσο ενδιαφέρον σε κάποια άλλα.

Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις οικογενειακές και φιλικές σας σχέσεις, στις επαφές σας καλό θα είναι να βγάλετε στην επιφάνεια τη συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σας. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για επανασύνδεση, πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από το παρελθόν. Στην περίπτωση που προκύψουν καινούργιες γνωριμίες καλό θα είναι να οριοθετήσετε τον ενθουσιασμό σας, προσπαθήστε να αποφύγετε τις υποσχέσεις και τις οριστικές απαντήσεις, κινηθείτε συνετά προσπαθώντας να κερδίσετε χρόνο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρασκηνιακά συμβάντα ενδεχομένως να σας εκνευρίσουν, ίσως να μην καταφέρετε να χειριστείτε με ψυχραιμία γεγονότα ή πληροφορίες που θα κάνουν την ξαφνική τους εμφάνιση. Θα πρέπει να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία, εξάρσεις και ξεσπάσματα δεν θα σας βγουν σε καλό, κινηθείτε ψύχραιμα ίσως και κάπως διπλωματικά. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης, ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές στις συνθήκες, πρέπει να κάνετε την προσπάθεια να προσαρμοστείτε.

Προσοχή στις επαγγελματικές συνεργασίες, σε οτιδήποτε καινούργιο θα πρέπει να κρατήσετε στάση επιφυλακτική, αποφύγετε τους ενθουσιασμούς και τις γρήγορες ή παρορμητικές ενέργειες. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξουν εναλλαγές στις διαθέσεις σας, δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες, τα σκαμπανεβάσματα στη συμπεριφορά σας ενδεχομένως να δημιουργήσουν πρόβλημα στις επαφές και στις σχέσεις σας. Ενισχύστε τις εσωτερικές σας άμυνες, βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Πρόσωπα από το παρελθόν ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους, θα επηρεάσουν τις αποφάσεις σας σχετικά με την πορεία της προσωπικής σας ζωής. Εσείς που είστε σε σχέση προσπαθήστε να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, τα μπερδεμένα συναισθήματα ενδεχομένως να σας οδηγήσουν σε λάθη ή σε ενέργειες για τις οποίες μετά θα μετανιώσετε. Οι επιλογές σας δεν θα πρέπει να είναι παρορμητικές, στην περίπτωση που δυσκολευτείτε να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο.

Ζητήματα οικονομικής φύσης θα σας απασχολήσουν, ίσως να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες ή να εμφανιστούν εμπόδια, οι επιδιώξεις σας θα πρέπει να είναι μελετημένες, οι ενέργειες σας δεν θα πρέπει να είναι σπασμωδικές, ουσιαστικά θα χρειαστεί να συντονιστείτε και να κινηθείτε με σύνεση. Στις συζητήσεις σας ενδεχομένως να υπάρξουν εκνευρισμοί, απαραίτητη θα είναι η συγκατάβαση και η διπλωματία. Αποφύγετε τις ακραίες συμπεριφορές και τις ριζοσπαστικές ενέργειες, τα βήματα σας θα πρέπει να πατούν σε σταθερό έδαφος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις αλλαγές και στις δυσκολίες που θα προκύψουν θα πρέπει να σκεφτείτε αντικειμενικά, να συνειδητοποιήσετε και να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τις βλέψεις και τις επιθυμίες σας. Δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποιες οικογενειακές ή φιλικές σας σχέσεις, ενδεχομένως να αλλάξετε αποφάσεις και βλέψεις, ουσιαστικά θα διαφοροποιηθεί ο τρόπος αντίληψης σας.

Η Σεληνιακή έκλειψη θα φέρει γεγονότα που θα απαιτούν από εσάς ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, στην περίπτωση που χρειαστεί να γίνουν συζητήσεις ξεκαθαρίσματος θα πρέπει η στάση σας να είναι ψύχραιμη, οι εντάσεις θα φέρνουν προβλήματα. Στον αισθηματικό τομέα πρόσωπα από το παρελθόν ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους, ίσως να μην είστε σε θέση να αποφασίσετε αν θα επανασυνδεθείτε ή αν θα απομακρυνθείτε. Οι εσωτερικές αμφιταλαντεύσεις θα έχουν επιπτώσεις στην ψυχολογία σας, οι εσωτερικοί διχασμοί θα σας προβληματίσουν, ίσως να μην είστε σε θέση να κινηθείτε ισορροπημένα.

ΖΥΓΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη θα σας επηρεάσει σε συναισθηματικό επίπεδο, δεν αποκλείεται να προκύψουν αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμοί. Παρελθοντικά γεγονότα θα κάνουν την εμφάνιση τους, ίσως να λάβετε πληροφορίες για καταστάσεις που την προηγούμενη περίοδο ήταν συγκαλυμμένες. Στις συζητήσεις με τα οικογενειακά σας πρόσωπα θα πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση, αποφύγετε τους θυμούς και τις υπερβολές.

Καλείστε να ξεκαθαρίσετε και να συνειδητοποιήσετε, ίσως να είναι απαραίτητο να κάνετε ένα είδος αυτόψυχανάλυσης για να μπορέσετε να βγείτε από τα ψυχολογικά σας συμπλέγματα, να δώσετε λύσεις και να διορθώσετε τα λάθη που έγιναν από τη δική σας πλευρά. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε ζητήματα οικονομικής φύσης, ενδεχομένως να υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και για ριζικές μεταρρυθμίσεις, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, κινηθείτε με επιφύλαξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη θα ενισχύσει τον καχύποπτο τρόπο σκέψης σας, προσοχή να μην παγιδευτείτε σε αρνητικές εικασίες που θα πυροδοτήσουν οι αναμνήσεις σας ή τα προσωπικά σας συμπεράσματα. Στον αισθηματικό τομέα εσείς που διατηρείτε σχέση θα πρέπει να προσέξετε τις αντιδράσεις σας, αναγκαίο θα είναι να αποφύγετε τάσεις κτητικότητας και σκηνές ζήλιας, δεν θα πρέπει να δώσετε έκταση στις αμφιβολίες ή στις αμφισβητήσεις που ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους.

Ο συναισθηματικός σας κόσμος ίσως να είναι κάπως σκοτεινός, ενδεχομένως να νιώσετε ένα είδος αβεβαιότητας που θα έχει άμεση επίδραση στην ψυχολογία σας. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης θα πρέπει να κινηθείτε με σύνεση μέθοδο και στρατηγική, αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες, τα γρήγορα συμπεράσματα και τις εξιδανικεύσεις. Στοχεύστε στην κατοχύρωση και στην εξασφάλιση, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για αλλαγές και για ριψοκίνδυνα οικονομικά ρίσκα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσάς τους Τοξότες άμεση θα είναι η επίδραση της Σεληνιακής έκλειψης στον άξονα σας με τους Διδύμους, δεν θα λείψουν οι προβληματισμοί, οι εντάσεις και τα συναισθηματικά αναποδογύρισμα. Τα αποκαλυπτικά γεγονότα θα σας ωθήσουν σε αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς, αυτό που θα χρειαστεί από εσάς θα είναι ψυχραιμία και ορθολογισμός. Προσοχή στα απωθημένα, στα εσωτερικά συμπλέγματα και στις εξάρσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε τους καβγάδες κυρίως μέσα στο στενό οικογενειακό σας περιβάλλον ή στον επαγγελματικό σας χώρο.

Στον αισθηματικό τομέα ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να πάρετε ριζικές αποφάσεις, στην περίπτωση που κάποιοι από εσάς σκεφτείτε το ενδεχόμενο του χωρισμού θα πρέπει να υπολογίσετε τα υπέρ και τα κατά, οι ενέργειες σας δεν θα πρέπει να είναι σπασμωδικές ή παρορμητικές. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ριζοσπαστικές λύσεις και για επαγγελματικά ρίσκα, ο συναισθηματικός σας κόσμος θα είναι μπερδεμένος, ίσως να βρίσκεται σε σύγχυση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τρενάρει τα γεγονότα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη δεν θα λείψουν οι συγχύσεις, οι επιφυλάξεις και οι διχασμοί, δεν αποκλείεται να λάβετε πληροφορίες που θα αναστατώσουν τον εσωτερικό σας κόσμο. Ίσως να μην είστε σε θέση να χειριστείτε με υπομονή τις δυσκολίες που θα προκύψουν. Ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές σε θέματα εργασιακής φύσης, στο επαγγελματικό σας περιβάλλον οι συνθήκες θα διαφοροποιηθούν, αναγκαίο θα είναι να φανείτε συνεργάσιμοι.

Ζητήματα οικονομικής φύσης θα είναι δύσκολο να τακτοποιηθούν με αμεσότητα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές, δεν θα πρέπει να πιέσετε τις καταστάσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να δώσετε οριστικές απαντήσεις, θα είναι δύσκολο για εσάς να κατασταλάξετε, δεν θα λείψουν οι αμφιβολίες, ενδεχομένως να μην νιώσετε σίγουροι για να κάνετε κάποια ουσιαστικά βήματα. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις αντιδράσεις σας, προσπαθήστε να χειριστείτε τα γεγονότα με χαλαρότητα και όχι με συναισθηματική ένταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις, ελλοχεύει κίνδυνος να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, ίσως η συμπεριφορά σας να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα και να υπάρξουν δυσκολίες στη συνεννόηση. Δεν αποκλείεται να κλονιστεί η εμπιστοσύνη που νιώθετε, πληροφορίες και αποκαλυπτικά γεγονότα ενδεχομένως να σας αλλάξουν γνώμη σχετικά με κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα του στενού σας κύκλου.

Ζητήματα οικονομικής φύσης θα πρέπει να τακτοποιηθούν, σε ορισμένες περιπτώσεις οι αναβολές και οι καθυστερήσεις θα γυρίσουν εναντίον σας. Ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους υποθέσεις που κρατούν από το παρελθόν, καλείστε να δώσετε οριστικό κλείσιμο. Στον αισθηματικό σας τομέα θα πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις, εσείς που είστε σε σχέση προσπαθήστε να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο για να μπορέσετε να ισορροπήσετε και τη σχέση που διατηρείτε. Τις καινούργιες γνωριμίες καλό θα είναι να τις δείτε με επιφύλαξη, αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις και τα βιαστικά συμπεράσματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Με τη Σεληνιακή έκλειψη και την παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην αντιδραστικότητα και στην αναποφασιστικότητα. Οι καταστάσεις ενδεχομένως να μην κυλήσουν έτσι ακριβώς όπως εσείς θα θέλατε γεγονός που θα σας φέρει εκνευρισμούς. Αναγκαίο θα είναι να μπορέσετε να χαλιναγωγήσετε τις εξάρσεις σας, η απότομη και νευρική συμπεριφορά θα δημιουργήσει προβλήματα που στην πορεία θα είναι δύσκολο να λυθούν.

Στις οικογενειακές και φιλικές σας σχέσεις οι ρήξεις θα σας στοιχίσουν, θα πρέπει να προσπαθήσετε να τα βρείτε πρώτα με τον εαυτό σας για να μπορέσετε στη συνέχεια να τα βρείτε και με τους φίλους σας ή με τα συγγενικά σας άτομα. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για παράτολμες οικονομικές ενέργειες, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, κατοχυρώστε και διασφαλίστε τα έσοδα σας. Στον αισθηματικό τομέα οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι προσεκτικές, αποφύγετε τις ριζοσπαστικές ενέργειες ή αποφάσεις, τα γεγονότα θα χρειαστούν αυτοσυγκράτηση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-05-2021 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms