Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 2 Οκτωβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
30
09
2023

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 2 Οκτωβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 2 Οκτωβρίου ο Ερμής από την Παρθένο θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, είναι μία δύσκολη όψη, παραπλανητική θα είναι η διαίσθηση, τα χαρακτηριστικά θα είναι ασυνεννοησία, βιασύνη, παρόρμηση, αφηρημάδα, ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες και άστοχες ενέργειες.

 

Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Παραποιήσεις, λανθασμένη αντίληψη

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, προσοχή στα νέα εγχειρήματα, ενδεχομένως να παρθούν βιαστικές αποφάσεις ή να γίνουν ενέργειες που στην πορεία θα αποδειχθούν επιπόλαιες. Οι υποσχέσεις ίσως να μην τηρηθούν, προσοχή στα λόγια, τα δεδομένα θα πρέπει να επεξεργαστούν πολύ καλά. Σε ψυχολογικό επίπεδο δεν θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα και οι συναισθηματικές εναλλαγές, προσοχή στις εξάρσεις και στα ξεσπάσματα, θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση.

Στον αισθηματικό τομέα στις περιπτώσεις που γίνουν καινούργιες γνωριμίες απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η εξιδανίκευση και η ωραιοποίηση, το συναίσθημα δεν θα πρέπει να παρασύρει τις σκέψεις και τις προσδοκίες. Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της συνεννόησης, η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα, θα πρέπει να δοθεί χρόνος στα γεγονότα.

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Οριοθετήστε την παρορμητικότητα σας, προσπαθήστε να βάλετε σε μία τάξη τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις βιασύνες, ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες. Σε ψυχολογικό επίπεδο ίσως να νιώσετε πως οι καταστάσεις και οι σχέσεις δεν μπορούν να σας ικανοποιήσουν, αποφύγετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές, κοινωνικές, επαγγελματικές, ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες, ίσως να μην καταφέρετε να συνεννοηθείτε και να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις, για την ώρα κάντε την προσπάθεια να κινηθείτε όσο πιο ισορροπημένα μπορείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Διατηρήστε την αισιοδοξία σας, στις περιπτώσεις που υπάρξουν αντιξοότητες και εμπόδια προσπαθήστε να σταθεροποιηθείτε στις επιθυμίες σας αποφεύγοντας τον πεσιμισμό και τα αρνητικά συμπεράσματα. Στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας θα χρειαστεί να δώσετε χρόνο στα γεγονότα, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και νέα εγχειρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις συζητήσεις σας προσοχή στα λόγια και στις υποσχέσεις, κρατήστε μικρό καλάθι, ενδεχομένως να μην τηρηθούν αυτά που θα σας τάξουν. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, συμβόλαια, διαπραγματεύσεις, προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Στις σχέσεις σας και στις επαφές σας αποφύγετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να οριοθετήσετε τον ενθουσιασμό ή την γενναιοδωρία σας. Ελλοχεύει κίνδυνος να πιστέψετε άτομα που θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή στα σχόλια, στα κουτσομπολιά, στο παρασκήνιο, φανείτε προσεκτικοί στις συζητήσεις σας, σκεφτείτε πολύ καλά ποιες λέξεις και ποιες κουβέντες θα χρησιμοποιήσετε. Σε επικοινωνιακό επίπεδο θα υπάρξουν δυσκολίες, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, ενδεχομένως κάποιοι να παρανομήσουν τα λόγια ή τα μηνύματα που θέλετε να αφήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Δυσκολίες θα υπάρξουν σε θέματα που έχουν να κάνουν με συνεννόηση, ξεκαθαρίσματα, συμφωνίες, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να βγάλετε συμπεράσματα και για να κατασταλάξετε. Στον αισθηματικό τομέα και γενικότερα στις προσωπικές σας σχέσεις μιλήστε ξεκάθαρα και με σαφήνεια για να μην παρεξηγηθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα δώστε έμφαση στις συνεργασίες, καλό θα είναι να ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό αποφεύγοντας τα ρίσκα και γενικότερα τις συναλλαγές με άτομα που δεν νιώθετε σιγουριά για την αξιοπιστία τους. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για διαπραγματεύσεις, αγοραπωλησίες, δώστε χρόνο στα γεγονότα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να σταθεροποιήσετε τα ήδη κεκτημένα, η συμβουλή είναι να αποφύγετε τα ρίσκα και τα νέα εγχειρήματα. Στοχεύστε στην εξασφάλιση και στην κατοχύρωση, προσπαθήστε να συνεννοηθείτε με τους συνεργάτες και τους συνάδελφούς σας, θα υπάρξουν δυσκολίες στις συζητήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην παρούσα φάση καλό θα είναι να επεξεργαστείτε τα δεδομένα και να αναλύσετε πάρα πολύ καλά τις πληροφορίες που θα λάβετε, ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να σας παρασύρουν ή να σας δώσουν λάθος στοιχεία για να μπορέσουν να σας καθοδηγήσουν. Αποφύγετε αγοραπωλησίες, συμφωνίες, συμβόλαια και νέες συνεργασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φανείτε προσεκτικοί σε θέματα οικονομικής φύσης, ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συνεργασίες, συμφωνίες και δοσοληψίες που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά. Ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, αποφύγετε ρίσκα και ενέργειες αβέβαιης κατάληξης.

ΙΧΘΕΙΣ

Προσοχή να μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα και παραγκωνίσετε τη λογική, ο τρόπος σκέψης σας θα πρέπει να είναι ρεαλιστικός και αντικειμενικός. Αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις και τις ωραιοποιήσεις, τα βιαστικά συμπεράσματα θα σας οδηγήσουν σε επιπολαιότητες και λάθη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-09-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms