Quantcast
Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 21 Αυγούστου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
19
08
2022

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 21 Αυγούστου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

21 Αυγούστου ο Ερμής που βρίσκεται στην Παρθένο σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς. είναι μία δύσκολη όψη, δεν αποκλείεται να φέρει παρεξηγήσεις, κακή συνεννόηση, υπόγειες συμπεριφορές. Προσοχή στις δοσοληψίες, ελλοχεύει κίνδυνος για εξαπάτηση, ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν να παρασύρουν με τα λόγια και με τις υποσχέσεις τους.

 

Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Λανθασμένη κρίση, παρασκηνιακές ενέργειες

 

Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για αγοραπωλησίες, συμβόλαια, διαπραγματεύσεις. Δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές εντάσεις, ίσως να υπάρξει ένα είδος εσωτερικής σύγκρουσης, στην περίπτωση που παρθούν αποφάσεις ενδεχομένως να μην είναι σωστές. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η εξιδανίκευση και η ωραιοποίηση, τα συμπεράσματα δεν θα πρέπει να είναι βιαστικά και δεν θα πρέπει να βασίζονται στις εικασίες ή στη διαίσθηση.

Αναγκαίο θα είναι να επεξεργαστούν πολύ καλά τα δεδομένα, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στη σταθεροποίηση, άλματα αβέβαιης κατάληξης θα οδηγήσουν σε απογοητεύσεις. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στις ωραιοποιήσεις, ενδεχομένως τα πράγματα να μην είναι τελικά έτσι ακριβώς όπως θα φαίνονται στο αρχικό στάδιο. 

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές, ενδεχομένως οι σκέψεις σας ή τα συναισθήματά σας να βρίσκονται σε σύγχυση, προσοχή στις εξάρσεις και στα βιαστικά συμπεράσματα. Κρατήστε μικρό καλάθι σε αυτά που θα σας υποσχεθούν, απαραίτητο θα είναι να σκεφτείτε προνοητικά. Οι αποφάσεις σας δεν θα πρέπει να στηρίζονται στις αρχικές εντυπώσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως να είναι κάπως έμμονος ο τρόπος σκέψης σας, καλό θα είναι να αποφύγετε την πίεση και τη συναισθηματική προσκόλληση. Η χρονική στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη για να λυθούν παρεξηγήσεις, προσπαθήστε να δώσετε χρόνο στα γεγονότα. Κινηθείτε με χαλαρότητα, αποφύγετε τις εκρήξεις και τα καυστικά σχόλια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσοχή στα επικοινωνιακά μπερδέματα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν ξαφνικά και να βγουν στην επιφάνεια μυστικά ή κρυμμένες καταστάσεις, προσοχή να μην εκτεθείτε. Ενδεχομένως σε συζητήσεις με φιλικά ή κοντινά σας άτομα να δημιουργηθεί ένταση, ελέγξτε τις αντιδράσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις διαθέσεις σας δεν θα υπάρξει σταθερότητα, προσοχή στις κυκλοθυμίες. Θα πρέπει να είστε σε θέση να χαλιναγωγήσετε το άγχος, τις αντιδράσεις σας και την έντονη εσωτερική ανησυχία. Στις συζητήσεις σας επεξεργαστείτε πολύ καλά αυτά που θα ακούσετε, ενδεχομένως κάποιοι να προσπαθήσουν να σας παρασύρουν με ψέματα και παραποιημένες πληροφορίες.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Σε ζητήματα οικονομικής φύσης οι ενέργειες σας θα πρέπει να είναι συγκρατημένες. Προσοχή στα περιττά έξοδα, ίσως να παρασυρθείτε σε αγορές καλλωπισμού και εντυπωσιασμού για τις οποίες αργότερα ενδεχομένως να μετανιώσετε. Στις συζητήσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές προσπαθήσετε να μιλήσετε με σαφήνεια, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή στον τρόπο σκέψης σας, προσπαθήστε να στηριχτείτε στα απτά γεγονότα και όχι στις εικασίες, η προσκόλληση και η εμμονή θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα. Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις, με το ταίρι σας μιλήστε ανοιχτά, τα μισόλογα και οι υπεκφυγές θα δημιουργήσουν μπερδεμένες καταστάσεις που θα σας ρίξουν την ψυχολογία. 

ΖΥΓΟΣ

Στον οικονομικό τομέα η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για μεγάλα άλματα και για ρίσκα σημαντικών χρηματικών ποσών. Προσοχή στα έντονα συμπλέγματα που θα δημιουργηθούν κυρίως από τον τρόπο σκέψης σας. Ελλοχεύει κίνδυνος για ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, επεξεργαστείτε πολύ καλά τα δεδομένα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για οικονομικά ρίσκα και για μεγάλες αγορές. Προσοχή στις σχέσεις και στις συζητήσεις σας, ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν να σας παρασύρουν σε επιλογές που θα εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα. Στον αισθηματικό τομέα αποφύγετε τις ωραιοποιήσεις, μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για τα αισθήματα και τις βλέψεις. 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές, τις υποσχέσεις και τα μεγάλα όνειρα. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για νέα εγχειρήματα για πειραματισμούς και γενικότερα για ενέργειες που βάζουν σε κίνδυνο τα κεκτημένα. Αν δώσετε υποσχέσεις ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να τις τηρήσετε, κινηθείτε προνοητικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, αν θέλετε να αλλάξετε τη ροη των γεγονότων ή των σχέσεων προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις παρεξηγήσεις, ενδεχομένως τα λόγια σας ή η στάση σας να παρερμηνευτούν. Η παρούσα φάση δεν ενδείκνυται για ρίσκα και για νέα εγχειρήματα, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή στις ωραιοποιήσεις στις εξιδανικεύσεις και στις αυταπάτες, ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε από το συναίσθημα ή από τη διαίσθηση σας. Στον οικονομικό τομέα στις δοσοληψίες σας θα πρέπει να φανείτε ιδιαιτέρως προσεκτικοί. Η χρονική περίοδος δεν θα είναι ευνοϊκή για άλματα, για νέες δοκιμασίες και για ρίσκα μεγάλων χρηματικών ποσών.

ΙΧΘΥΣ

Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις συζητήσεις σας, δεν αποκλείεται να βγουν στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα, θα χρειαστεί υπομονή και αυτοέλεγχος. Οι σκέψεις σας ίσως να είναι μπερδεμένες, για να μην οδηγηθείτε σε λάθη θα πρέπει να προσπαθήσετε να ισορροπήσετε συναισθηματικά και ψυχολογικά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-08-2022 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σίσσυ Μαρτίνη