Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 9 Ιουνίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
07
06
2023

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 9 Ιουνίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 9 Ιουνίου ο Ερμής που βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκετε στους Ιχθείς, ανοίγματα θα υπάρξουν τόσο σε ζητήματα οικονομικής φύσης όσο και αισθηματικής. Ευνοούνται οι επαφές, οι συζητήσεις, οι μετακινήσεις, θα υπάρξει συνεννόηση, φεύγει η αδιαλλαξία.

 

Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Ανανεωτικές επαφές αισθηματικής φύσης

 

Άνοιγμα θα προκύψει για επαγγελματική βελτίωση, θα υπάρξουν καινούργιες συμφωνίες και νέες συνεργασίες. Ενδυναμώνονται οι σχέσεις οικογενειακές και αισθηματικές, οι συζητήσεις που θα γίνουν θα δώσουν τη δυνατότητα για συμφιλίωση και επανένωση. Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά γεγονότα, θα γίνουν ξεκαθαρίσματα και ουσιαστικές συζητήσεις που θα λύσουν τις απορίες.

Στον αισθηματικό τομέα οι εκδηλώσεις θα είναι άμεσες, θα υπάρξει ανάγκη για συντροφικότητα και αλληλοϋποστήριξη. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για δεσμεύσεις ή για μια νέα αρχή, στις συζητήσεις και στις επαφές θα ακουστούν υποσχέσεις. Για τους ελεύθερους θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί.

O Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ενθουσιασμός και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, πολύ καλά θα τα πάτε στις προσεγγίσεις σας, θα βρείτε τρόπο να δώσετε καινούργιο νόημα στην καθημερινότητά σας. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, νέες γνωριμίες θα προκύψουν, θα καταφέρετε να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή και να βγείτε από τη στασιμότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Στις ενέργειές σας θα βρείτε ανταπόκριση, η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε, να κινηθείτε με αυτοπεποίθηση και αυθορμητισμό. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα για εισπράξεις ή νέα άλματα. Εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας, για τους ελεύθερους θα υπάρξουν γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Διατυπώστε με σαφήνεια ιδέες και προτάσεις θα λάβετε θετική ανταπόκριση. Βελτίωση θα υπάρξει στα επαγγελματικά, ίσως να προκύψουν νέες συνεργασίες. Στον αισθηματικό τομέα οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, θα μπορέσετε να εντυπωσιάσετε και να προσεγγίσετε, θα υπάρξει δυνατότητα για νέα σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν θα λείψουν τα οικονομικά ανοίγματα, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε τις χρηματικές σας υποθέσεις. Εσείς που είστε σε σχέση θα καταφέρετε να κερδίσετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που αναζητάτε από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και τονωτικές συναναστροφές.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Οι προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν ομαλά, συζητήστε ανοιχτά, θα καταφέρετε να διορθώσετε λάθη των προηγούμενων ημερών. Έμφαση θα δώσετε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ψυχαγωγία και τη διασκέδασή σας, οι συναναστροφές θα καταφέρουν να σας τονώσουν ψυχολογικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώσετε έμφαση σε ζητήματα επαγγελματικά και οικονομικά, θα υπάρξουν ανοίγματα για βελτίωση και θετική αλλαγή. Κοινωνικοποιηθείτε, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να νιώσετε εμπιστοσύνη και να εκδηλωθείτε. Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί άνοιγμα για νέες γνωριμίες, στο χέρι σας θα είναι η πορεία των επαφών.

ΖΥΓΟΣ

Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχετε ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τους κύκλους σας. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για φλερτ και για κοινωνικοποίηση, θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές. Ο ρομαντισμός που θα σας διακατέχει θα σας βοηθήσει να εκδηλωθείτε, θα καταφέρετε να προσεγγίσετε με τρόπο ελκυστικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισιόδοξη και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με ζητήματα που σας τονώνουν και σας ευχαριστούν. Σε συναισθηματικό επίπεδο θα καταφέρετε να ισορροπήσετε, όσοι διατηρείτε σχέση θα περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά με το ταίρι σας. Ασχοληθείτε με ζητήματα οικονομικής φύσης, προσπαθήστε να αποφύγετε τις σπατάλες, σκεφτείτε προνοητικά.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα προκύψουν ευχάριστες επαφές που θα σας ανανεώσουν. Τα συμβάντα θα είναι τονωτικά, θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε την οπτική σας, θα αποκτήσετε πιο αισιόδοξο σκεπτικό. Σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να διευρύνετε τον φιλικό σας κύκλο, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα. Δώστε έμφαση στην οικονομική διαχείριση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, θα καταφέρετε να ανανεώσετε τις συνθήκες της καθημερινότητας σας. Στις συζητήσεις σας οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, θα μπορέσετε να βρείτε τη συναισθηματική κατανόηση που αναζητάτε. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές επαγγελματικές, θα ανανεωθείτε ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κινηθείτε με άνεση και με αυθορμητισμό, θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τους φιλικούς σας κύκλους, δεν αποκλείεται να αποκτήσετε νέα ενδιαφέροντα ή να συμμετέχετε σε ανανεωτικές δραστηριότητες. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε ζητήματα οικονομικής φύσης, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και συγκρατημένες, ταχτοποιήστε ανοιχτούς λογαριασμούς.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, διαίσθηση, συμπόνια και αποδοχή. Έκταση θα έχει η φαντασία σας, θα καταφέρετε να βγάλετε στην επιφάνεια τη δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας. Στα αισθηματικά θα βρείτε συνεννόηση με το ταίρι σας, οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργιο άτομο και να ξεκινήσετε μία νέα αρχή θετικής εξέλιξης.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
07-06-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms