Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 2 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
31
01
2024

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 2 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 2 Φεβρουαρίου ο Ερμής που βρίσκεται στον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μια θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ένστικτο, δημιουργικό πνεύμα, αποδοχή και υποστήριξη. Η διαίσθησή θα είναι βοηθητική σε υποθέσεις που πρέπει να παρθούν άμεσες αποφάσεις.

 

Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Επικοινωνιακά ανοίγματα, ευχάριστες συζητήσεις

 

Στον επαγγελματικό τομέα ευνοούνται τα νέα εγχειρήματα, ωστόσο οι στόχοι θα πρέπει να είναι συγκεκριμένοι. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για συναισθηματικές συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα, λύσεις θα βρεθούν, ο τρόπος σκέψης θα είναι θετικός.

Στα χωρισμένα ή τσακωμένα ζευγάρια ανοίγει ο δρόμος για επανασυνδέσεις, θα ακουστούν ουσιαστικές εξομολογήσεις που θα διώξουν την αμφιβολία. Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν ή να πάρουν απόφαση για δέσμευση. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, οι επικοινωνιακοί χαρακτήρες θα διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών τους.

O Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Εύνοια θα έχετε σε αισθηματικές και οικονομικές υποθέσεις, τρέξτε τα βήματα σας, περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις. Θα υπάρξουν συναντήσεις και επαφές που θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις και οι ενθουσιασμοί, θα προκύψουν επαφές που θα σας ανανεώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα συμβάντα σε συνδυασμό με τις διαθέσεις σας θα καταφέρουν να τονώσουν την ψυχολογία σας, θα μπορέσετε να ανανεωθείτε. Σε ζητήματα οικογενειακής φύσης θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφιλιώσεις. Σε θέματα εργασιακά θα βρείτε δίοδο υλοποίησης, οργανώστε τα πλανά σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν για επικοινωνία, συναναστροφές, διασκέδαση και δικτύωση. Στον επαγγελματικό τομέα, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για συζητήσεις, για έναρξη καινούργιων συνεργασιών, διατυπώστε προτάσεις και απόψεις. Το έδαφος θα είναι πρόσφορο για επιδιώξεις και για διεκδικήσεις, κινηθείτε συντονισμένα θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα συναισθήματα σας θα είναι θετικά και η σκέψη σας ιδιαιτέρως αισιόδοξη, θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας ταλαιπωρούν ψυχολογικά. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για λύσιμο παρεξηγήσεων και για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Δώστε έμφαση στις οικονομικές σας υποθέσεις, θα υπάρξει δυνατότητα για τακτοποίηση.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικά αλλά και οικονομικά, φεύγουν οι δυσκολίες και τα εμπόδια. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, θα θελήσετε να γίνετε το επίκεντρο, θα καταφέρετε να τραβήξετε τα βλέμματα και να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις συζητήσεις σας οι κουβέντες θα έχουν ειλικρίνεια και σαφήνεια, οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα τηρηθούν, θα μπορέσετε να ισορροπήσετε συναισθηματικά. Φεύγει η αδράνεια και η ανάγκη σας για αποστασιοποίηση, θα θελήσετε να κοινωνικοποιηθείτε και θα το καταφέρετε.

ΖΥΓΟΣ

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευχάριστα γεγονότα που θα σας δημιουργήσουν ενθουσιασμό και έκπληξη. Εκδηλωθείτε και προσεγγίστε, θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση και για σύσφιξη προσωπικών σχέσεων. Στον επαγγελματικό τομέα δεν θα λείψουν τα ανοίγματα για καινούργιες συνεργασίες, θα ακουστούν ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φεύγει η μυστικοπάθεια σας, θα καταφέρετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να φανερώσετε τον εσωτερικό σας κόσμο. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, για φλερτ και για προσεγγίσεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν ξαφνικά ανοίγματα που θα οδηγήσουν σε βελτίωση.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα να κλείσετε τις εκκρεμότητες εργασιακές ή οικονομικές. Αισιοδοξία, δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα έχετε τη διάθεση να περάσετε σε δυναμικές προσεγγίσεις. Θα γίνουν συζητήσεις γύρω από θέματα οικογενειακά, λύσεις θα βρείτε σε επίμαχα ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις επαφές και στις συζητήσεις σας το κλίμα θα είναι αρκετά συναισθηματικό, εύκολη θα είναι η συνεννόηση, φεύγει η ένταση και η διάθεση για διαφωνία. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης οι συνεργασίες θα είναι εποικοδομητικές, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για να τακτοποιηθούν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σας σχέσεις. Συζητήστε ανοιχτά, θα υπάρξει δυνατότητα να λυθούν οι παρεξηγήσεις και να δοθούν λύσεις. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να διεκπεραιωθούν οι χρηματικές υποχρεώσεις και να κλείσουν οι ανοιχτοί λογαριασμοί.

ΙΧΘΥΣ

Η σκέψη σας θα είναι αισιόδοξη και αντικειμενική, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι σκεπτόμενες και όχι βιαστικές. Στον επαγγελματικό τομέα οι συνεργασίες θα κυλήσουν ομαλά, θα υπάρξει συνεννόηση. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν τα ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, δώστε έμφαση στο φλερτ.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
31-01-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms