Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 4 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
01
03
2024

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 4 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 4 Μαρτίου ο Ερμής που βρίσκεται στους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία όψη που θα φέρει απρόσμενα συμβάντα θετικής εξέλιξης. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, τόνωση, ευρηματικότητα, συμπόνια, ενσυναίσθηση. Ανοίγματα θα υπάρξουν για να βελτιωθούν οι σχέσεις, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επαναπροσδιορισμούς επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις.

 

Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Εκπλήξεις, τυχερά ανοίγματα

 

Πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, ανάγκη θα εκδηλωθεί για ουσιαστικές και ριζικές αλλαγές, οι επιδιώξεις ενδεχομένως να είναι κάπως ασυνήθιστες. Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις καινοτόμες ιδέες και στις μεταρρυθμιστικές προοπτικές. Δύσκολο θα είναι να διαχειριστούν με ηρεμία καταστάσεις ρουτίνας, οι ανήσυχοι χαρακτήρες θα θελήσουν να κάνουν την υπέρβαση, να βγουν από τα προκαθορισμένα όρια και να κινηθούν αυτόβουλα.

Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, άνετες, ελκυστικές, δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις και οι ενθουσιασμοί.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ζωτικότητα και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η αυτοπεποίθηση που θα νιώσετε θα σας δώσει την ώθηση να προχωρήσετε σε άμεσες προσεγγίσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε θετικά, θα υπάρξει βελτίωση. Στον αισθηματικό τομέα θα προκύψουν ξαφνιάσματα, γνωριμίες και ενθουσιασμοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Κοινωνικοποιηθείτε, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για γνωριμίες, συναναστροφές και δικτύωση. Θα προκύψουν τυχερά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στις επαγγελματικές σας βλέψεις, θα έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε τα πλάνα σας. Ανανεώνεστε σε ψυχολογικό επίπεδο, δεν θα λείψουν οι ξαφνικές επαφές που θα καταφέρνουν να σας τονώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε την ευκαιρία να εξελιχθείτε και να προχωρήσετε τα βήματα σας. Σε θέματα αισθηματικής φύσης οι ελεύθεροι που είστε αρκετό καιρό χωρίς σχέση φλερτάρετε, προχωρήστε σε προσεγγίσεις θα λάβετε θετικές απαντήσεις. Όσοι είστε σε σχέση μιλήστε με ειλικρίνεια, θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε και να κλείσετε τα ανοιχτά ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει άμεσο άνοιγμα, ίσως να ακουστεί ενδιαφέρουσα πρόταση, καλό θα είναι να αρπάξετε την ευκαιρία που θα σας δοθεί. Στον αισθηματικό τομέα εσείς που ήδη είστε σε σχέση μιλήστε ανοιχτά με το ταίρι σας, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε και να βγείτε από την ανασφάλεια.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν άμεσα επικοινωνιακά ανοίγματα, κάντε το βήμα να συζητήσετε αναλυτικά, θα βρείτε τις λύσεις που απαιτούνται. Οι επαφές σας θα κυλήσουν ομαλά, συναντήσεις και συζητήσεις θα έχουν θετική κατάληξη. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ειλικρινείς και αποκαλυπτικές συζητήσεις, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, ίσως να ακούσετε προτάσεις για εξόδους και αποδράσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα και να ανανεωθείτε ψυχολογικά. Κοινωνικοποιηθείτε, προσπαθήστε να συναναστραφείτε με αυθορμητισμό και άνεση, θα υπάρξουν συναντήσεις που θα σας βγάλουν από το άγχος και την πίεση.

ΖΥΓΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν θα είναι άμεσες, καλό θα είναι να τις αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η διάθεση σας θα είναι κοινωνική, με καινούργια πρόσωπα θα συνομιλήσετε, ανοίγματα θα υπάρξουν για νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βελτιώνονται τα οικονομικά σας, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, σκεφτείτε προνοητικά. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκή θα είναι η χρονική στιγμή για ξεκαθαρίσματα και ουσιαστικές συζητήσεις. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική της επανασύνδεσης, αν θέλετε να τα ξαναβρείτε με το ταίρι σας εκδηλωθείτε και κάντε το πρώτο βήμα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε επαγγελματικό επίπεδο προσπαθήστε να οργανώσετε τις ενέργειες σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Σε κοινωνικό επίπεδο η στάση σας θα είναι πρόσχαρη και ευδιάθετη, θα σας δοθεί η ευκαιρία να δραστηριοποιηθείτε και να δικτυωθείτε. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να υπάρξουν καινούριες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε επαγγελματικά ζητήματα κινηθείτε συγκροτημένα, οι εξελίξεις θα είναι θετικές, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε χωρίς εμπόδια. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ουσιαστικές συζητήσεις, περάστε σε άμεσες προτάσεις, οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι ενθαρρυντικές. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας επαγγελματικές και προσωπικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε αισθηματικό θα υπάρξουν ευκαιρίες και ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα που σας φθείρουν ψυχολογικά. Κοινωνικοποιηθείτε, δώστε έμφαση στις γνωριμίες που θα προκύψουν, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε νέες δραστηριότητες που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν.

ΙΧΘΕΙΣ

Θετικές εξελίξεις θα έχετε σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, διατυπώστε τις προτάσεις σας, μιλήστε ανοιχτά για τις σκέψεις και τις ιδέες σας, θα λάβετε θετικές απαντήσεις. Ευστροφία, αισιοδοξία και ενσυναίσθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, πολύ καλά θα τα πάτε στις συζητήσεις και στις σχέσεις σας. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms