Quantcast
Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 14 Ιουλίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
12
07
2022

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 14 Ιουλίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 14 Ιουλίου ο Ερμής που βρίσκεται στον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία όψη που θα απελευθερώσει το πνεύμα, ο τρόπος σκέψης θα είναι δημιουργικός, νέες καινοτόμες προτάσεις θα ακουστούν. Τα χαρακτηριστικά θα είναι απελευθερωμένη σκέψη, παρορμητικότητα, ευστροφία.

 

Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Πρωτοποριακός τρόπος σκέψης, καινούργιες ιδέες

 

Οι συζητήσεις θα είναι εποικοδομητικές και δημιουργικές, θα υπάρξει ανταλλαγή ιδεών, θα ακουστούν απόψεις πρωτοποριακές. Τα επικοινωνιακά ανοίγματα θα φέρουν καινούργιες γνωριμίες, οι συναναστροφές θα είναι απελευθερωμένες, τα λόγια θα είναι άνετα. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι οικίες, θα ανοιχτούν συζητήσεις προσωπικού επιπέδου. Θα υπάρξει διάθεση για φλερτ, για συναναστροφές, για κοινωνικές επαφές. Τα συμβάντα και η εξέλιξή τους θα έχουν ταχύτητα, φεύγει η διστακτικότητα, οι ξαφνικές αλλαγές θα φέρουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Διευρύνεται η αντίληψή σας, αιχμηρός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, ευρηματικότητα θα σας χαρακτηρίζει. Καινούργιες ευκαιρίες και ανοίγματα θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες είτε της εργασίας σας, είτε της προσωπικής σας ζωής. Μια καινούργια γνωριμία θα σας ενθουσιάσει, θα καταφέρει να σας ανανεώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να προχωρήσετε σε πρακτικό επίπεδο τις βλέψεις και τις επιθυμίες σας. Άνοιγμα θα υπάρξει για να δώσετε λύσεις, για να αναδομήσετε τις σχέσεις σας. Φεύγει η αναστολή και η διστακτικότητα, ο τρόπος που θα προσεγγίσετε θα δημιουργήσει άνοιγμα για καινούργιες σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θετική εξέλιξη θα έχουν οι σχέσεις σας προσωπικές και εργασιακές, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε με ξεκάθαρες βλέψεις. Θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε, να φλερτάρετε και να διεκδικήσετε. Αναγκαίο θα είναι να ιεραρχήσετε τις προτεραιότητές σας, θα πρέπει να είστε μεθοδικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βγάλτε στην επιφάνεια την επικοινωνιακή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα είστε σε θέση να μιλήσετε ανοιχτά, να πείσετε και να επηρεάσετε. Αν θέλετε να διαφοροποιήσετε συνθήκες που σας δυσανασχετούν εκφραστείτε ελεύθερα, μιλήστε ανοιχτά για τις επιθυμίες σας και τις βλέψεις σας, θα βρείτε ικανοποίηση.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Διατυπώστε με σαφήνεια αυτό που σκέφτεστε και επιθυμείτε θα δείτε πως το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό. Κινηθείτε με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, ωστόσο αποφύγετε τις υπερβολές. Προσπαθήστε να εκφραστείτε και να δείξετε αυτό που αισθάνεστε, θα βρείτε συναισθηματική κατανόηση και αποδοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ καλά θα τα πάτε στις επαγγελματικές σας σχέσεις και συμφωνίες. Μιλήστε με σαφήνεια, διατυπώσετε τις προτάσεις σας, οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι θετικές και θα σας ικανοποιήσουν. Με γρήγορο ρυθμό θα προχωρήσετε τις εργασίες σας, θα μπορέσετε να εφαρμόσετε μία καινούργια μέθοδο ή τακτική, ευστροφία θα σας χαρακτηρίζει.

ΖΥΓΟΣ

Δημιουργικές επαφές θα υπάρξουν τόσο στις εργασιακές σχέσεις όσο και στις κοινωνικές ή φιλικές. Θα είστε σε θέση να κρίνετε σωστά και να πάρετε αποφάσεις. Θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, οι φιλικές σχέσεις θα μπορέσουν να φέρουν και επαγγελματικά ανοίγματα. Κινηθείτε μεθοδικά, αξιοποιήστε τις καινούργιες ευκαιρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε έμφαση στην καριέρα σας, θα μπορέσετε να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα. Στις περιπτώσεις που αμφιβάλετε συζητήσετε ανοιχτά, θα λάβετε απαντήσεις που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Προσεγγίστε, κινηθείτε δυναμικά, θα καταφέρετε να φτάσετε στον στόχο σας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και απελευθερωμένη διάθεση, δραστηριοποιηθείτε με στόχο να βγείτε από τη στασιμότητα. Θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή και να προχωρήσετε μπροστά κάνοντας μία καινούργια αρχή. Με ελκυστικό τρόπο θα προσεγγίσετε και θα φλερτάρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξουν δημιουργικά επικοινωνιακά ανοίγματα, θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε και να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις. Ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις, να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος και να δυναμώσετε τις σχέσεις σας. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, οργανώστε τις ενέργειές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα θελήσετε να διασκεδάσετε, να ταξιδέψετε και γενικότερα να τονώσετε τις συνθήκες της καθημερινότητας σας. Ενισχυμένη θα είναι η ανάγκη σας για ελευθερία και ανεξαρτησία, θα κινηθείτε αυτόβουλα. Δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες, προσεγγίστε με οικειότητα και απελευθερωμένη διάθεση, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες.

ΙΧΘΥΣ

Ανάγκη σας θα είναι να βγείτε από τη ρουτίνα να δώσετε καινούργιο νόημα στις επαφές σας, θα αισθανθείτε πως αυτό που χρειάζεστε είναι ανανέωση και ενθουσιασμός. Τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά για να κυνηγήσετε την περιπέτεια, την αλλαγή και οτιδήποτε μπορεί να σας αναζωογονήσει.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-07-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms