Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία στις 29 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
26
02
2024

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία στις 29 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 29 Φεβρουαρίου ο Ερμής που βρίσκεται στους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, ευστροφία, ευρηματικότητα. Ευνοούνται υποθέσεις που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, μόρφωση, σπουδές. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για διαπραγματεύσεις και οικονομικές συμφωνίες, ομαλά θα εξελιχθούν οι δοσοληψίες, ανοίγματα θα υπάρξουν για συναλλαγές και αγοραπωλησίες.

 

Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία: Ευνοϊκές συνθήκες για σωστή επικοινωνία

 

Επαγγελματικά ζητήματα και εκκρεμότητες θα έχουν τη δυνατότητα να τακτοποιηθούν με αμεσότητα, φεύγουν τα εμπόδια, ανοίγει ο δρόμος για διακανονισμούς. Οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους.

Καινούργιες γνωριμίες θα προκύψουν, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για δικτύωση, οι συναναστροφές θα είναι ενδιαφέρουσες, θα υπάρξουν ανανεωτικές συναντήσεις. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, λύσεις θα βρεθούν σε ζητήματα που δημιουργούν ένταση ή προβληματισμό. Φεύγει η αδιαλλαξία, ο τρόπος σκέψης θα είναι θετικός και ώριμος, εφικτή θα είναι η συνεννόηση και συναισθηματική αποδοχή.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα μπορέσετε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, τα συμβάντα θα βοηθήσουν να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σας δημιουργούν ανασφάλεια. Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, βγάλτε στην επιφάνεια την αυθόρμητη πλευρά της προσωπικότητάς σας. Θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις επαφές είτε επαγγελματικά, είτε αισθηματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε ζητήματα που σας αγχώνουν ελέγξετε την ανυπομονησία σας, η θετική κατάληξη θα απαιτεί μεθοδικότητα. Σε θέματα οικονομικής φύσης αναγκαίο θα είναι να κινηθείτε άμεσα και συντονισμένα, αν οργανώσετε τις κινήσεις σας θα δείτε πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι θετικό και θα σας ικανοποιήσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα να ταχτοποιήσετε παρελθοντικά ζητήματα και οικονομικές εκκρεμότητες, προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα. Βγάλτε στην επιφάνεια το επικοινωνιακό σας ταλέντο, θα τα πάτε πολύ καλά στις επαφές και στις συζητήσεις σας, διατυπώστε προτάσεις και ιδέες. Κοινωνικοποιηθείτε, ανοίγματα θα υπάρξουν για γνωριμίες και δικτύωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φεύγει η συναισθηματική σύγχυση, οι σκέψεις σας θα είναι αισιόδοξες, θετικές και αρκετά δυναμικές. Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής διαχείρισης, σκεφτείτε προνοητικά. Στον αισθηματικό τομέα οι επαφές και οι συζητήσεις που θα έχετε με το ταίρι σας θα πορευτούν ομαλά, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Στον επαγγελματικό τομέα άμεσα θα είναι τα ανοίγματα που θα προκύψουν, πολύ καλά θα κάνετε και θα τα αξιοποιήσετε χωρίς καθυστερήσεις, δεν αποκλείεται να έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε ένα καινούργιο εγχείρημα. Στον αισθηματικό τομέα οι συζητήσεις που θα κάνετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας βοηθήσουν να κατασταλάξετε συναισθηματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, και γενικότερα για οτιδήποτε έχει να κάνει με δεσμευτικές ενέργειες και υποσχέσεις. Κινηθείτε συντονισμένα, προσπαθήστε να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες. Δώστε έμφαση στον κοινωνικό τομέα, θα έχετε προτάσεις για συναντήσεις και συναναστροφές

ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστες συναντήσεις θα προκύψουν θα μπορέσετε να ανανεωθείτε συναισθηματικά και ψυχολογικά. Προσπαθήστε να αποβάλλετε την άρνηση και την απογοήτευση, επικεντρωθείτε στη θετική πλευρά των καταστάσεων. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, θα μπορέσετε να ανανεωθείτε και να βγείτε από καταστάσεις που σας δυσανασχετούν. Δώστε έμφαση σε θέματα υγείας και διατροφής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα υπολογίστε όλα τα δεδομένα και όλες τις προοπτικές, σε ζητήματα διεκδίκησης θα πρέπει να κινηθείτε μεθοδικά. Στον αισθηματικό τομέα σε περίπτωση που υπάρχουν αμφιβολίες ή συναισθηματικά κενά θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις δίνοντας οριστικές λύσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βελτιώνονται τα οικονομικά σας, θα μπορέσετε να σταθεροποιηθείτε, αν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί θα καταφέρετε να μπείτε σε ένα πρόγραμμα εξόφλησης. Λύσεις θα βρείτε σε προσωπικά και οικογενειακά θέματα που σας προβληματίζουν, στις συζητήσεις σας μιλήστε με σαφήνεια, θα υπάρξει η δυνατότητα να συνεννοηθείτε, να ξεκαθαρίσετε, και να δώσετε ουσιαστικές υποσχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διατηρήστε θετικό και αισιόδοξο τον τρόπο σκέψης σας, θα υπάρξουν επαγγελματικά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε, ίσως να προκύψει άνοιγμα για μία καινούργια εργασία. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τονωθείτε, συνδυάστε ευστροφία με διαίσθηση, πολύ καλά θα τα πάτε στις συζητήσεις σας επαγγελματικές και προσωπικές

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε και να βγείτε από το άγχος. Τακτοποιήστε τις οικονομικές σας υποθέσεις, προσπαθήστε να αποβάλλετε την αναβολή και την καθυστέρηση, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για διακανονισμούς. Στον αισθηματικό τομέα ίσως να κάνει την εμφάνισή του άτομα από τα παλιά.

ΙΧΘΥΣ

Θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να συζητήσετε με σαφήνεια, να ξεκαθαρίσετε τα επίμαχα ζητήματα και να βρείτε λύσεις σε υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν ψυχολογικά. Θετικές εξελίσσεις θα υπάρξουν στον επαγγελματικό τομέα, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε, δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας. Δεν θα λείψουν οι ανανεωτικές επαφές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-02-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms