Quantcast
Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία στις 17 Φεβρουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
15
02
2023

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία στις 17 Φεβρουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 17 Φεβρουαρίου 2023, ο Ερμής που βρίσκεται στον Υδροχόο σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Κριό, είναι μία θετική όψη, φέρνει αισιοδοξία, δυναμικότητα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, αγοραπωλησίες, φεύγουν τα εμπόδια, ανοίγει ο δρόμος για διεκπεραίωση.

 

Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία: Επαγγελματικά ανοίγματα, άνεση στην επικοινωνία

 

Στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή, στην άκρη μένουν το πείσμα και η αδιαλλαξία, τα χαρακτηριστικά θα είναι ευστροφία, διπλωματία, πρακτικότητα. Ομαλά θα πορευτούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, θα υπάρξει ενδιαφέρον για εφαρμογή και υλοποίηση. Σε κοινωνικό επίπεδο ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, θα μπορούν να αξιοποιηθούν είτε επαγγελματικά, είτε αισθηματικά. Δεν θα λείψουν οι συναντήσεις και οι ενδιαφέρουσες συνομιλίες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για κοινωνική δικτύωση.

Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες, δυναμικές και απελευθερωμένες, οι συζητήσεις πολύ γρήγορα θα πάρουν μία πιο προσωπική όψη. Βελτιώνονται οι σχέσεις επαγγελματικές και αισθηματικές, λύσεις θα βρεθούν σε ζητήματα που δημιουργούν ανασφάλεια.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, οργανώστε τα πλάνα σας, αν έχετε καινούργια σχέδια κατά νου θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε σε άμεση υλοποίηση. Πολύ καλά θα τα πάτε στην επικοινωνία σας, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συνεννόηση και αποδοχή. Θα καταφέρετε να κλείσετε αρνητικά ζητήματα και να ανανεωθείτε ψυχολογικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ρεαλιστικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, οι στόχοι σας θα είναι εφικτοί, θα έχετε τη δυνατότητα να υπολογίσετε σωστά τα υπέρ και τα κατά των καταστάσεων για να πάρετε άμεσες αποφάσεις. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης αξιοποιήστε τα ανοίγματα που θα παρουσιαστούν, θα υπάρξουν ευκαιρίες για συνεργασίες και νέα εγχειρήματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, αγοραπωλησίες, οργανώστε τα οικονομικά σας πλάνα, κινηθείτε με αμεσότητα χωρίς καθυστερήσεις. Φεύγουν τα εμπόδια σε οτιδήποτε έχει να κάνει με επικοινωνία, μετακινήσεις, ταξίδια, δεν θα υπάρξουν αναβολές ή ακυρώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επικεντρωθείτε στην επαγγελματική σας εξέλιξη, στην περίπτωση που αναζητάτε καινούργια εργασία θα βρεθεί η ευκαιρία ή το κατάλληλο πρόσωπο που θα σας βοηθήσει. Ανοίγματα θα υπάρξουν για να τρέξετε τα βήματα σας, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέα εγχειρήματα, απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε συντονισμένα και μεθοδικά.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, να μπείτε σε ένα πρόγραμμα εξόφλησης. Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις. Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, θα υπάρξουν ευχάριστες επαφές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να τακτοποιήσετε τις εργασιακές σας υποθέσεις, αξιοποιήστε την συναδελφική βοήθεια που θα σας δοθεί, οι συλλογικές προσπάθειες θα έχουν θετικό και άμεσο αποτέλεσμα. Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξουν ανοίγματα για επαφές και συνομιλίες, βγάλτε στην επιφάνεια τη δεκτική πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι διπλωματία, συγκαταβατική διάθεση, συμβιβαστική στάση, ανάγκη σας θα είναι να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας και θα το καταφέρετε. Πολύ καλά θα τα πάτε στις συζητήσεις σας, θα καταφέρετε να βρείτε συνεννόηση και αποδοχή. Λύσεις θα βρείτε σε οικογενειακές υποθέσεις που σας αγχώνουν, θα βρείτε την κατανόηση που αναζητάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν για να μπορέσετε να τακτοποιήσετε υποθέσεις σχετικά με την οικογένεια, το σπίτι, την οικονομική σας εξέλιξη. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, ο τρόπος σκέψης σας θα είναι μεθοδικός, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις για διεκπεραίωση και άμεση τακτοποίηση. Συζητήστε ανοιχτά, μιλήστε για τα θέματα που σας απασχολούν.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε θέματα αισθηματικής φύσης άνοιγμα θα υπάρξει για προσεγγίσεις, πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, κινηθείτε με αυθορμητισμό, θα λάβετε θετικές απαντήσεις. Όσοι διατηρείτε δεσμό θα καταφέρετε να ‘ρθείτε πιο κοντά με το ταίρι σας, προσπαθήστε να μιλήσετε ανοιχτά, συζητήστε για τα συναισθήματα σας θα υπάρξουν άμεσα ξεκαθαρίσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βελτιώνονται οι προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε, να βρείτε λύσεις σε επίμαχα ζητήματα. Θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για σύσφιξη σχέσεων. Αυτό που πρέπει να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να εκδηλωθείτε και να δείξετε το ενδιαφέρον σας με τρόπο άμεσο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βγάλτε στην επιφάνεια το επικοινωνιακό σας ταλέντο, συζητήστε ανοιχτά, διατυπώστε τις προτάσεις σας, θα λάβετε το ενδιαφέρον που αναζητάτε. Σε θέματα επαγγελματικά θα υπάρχει δυνατότητα για υλοποίηση, προσπαθήστε να μιλήσετε τεκμηριωμένα. Κοινωνικοποιηθείτε, δεν θα λείψουν οι συναντήσεις και οι ευχάριστες επαφές.

ΙΧΘΕΙΣ

Θετικός και αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας θα καταφέρετε να ανανεωθείτε ψυχολογικά. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες και συναναστροφές, βγάλτε στην επιφάνεια την αυθόρμητη και δοτική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Θα καταφέρετε να ανανεωθείτε και να αφήσετε στην άκρη τις απογοητεύσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-02-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σεμίνα Ρούσσου