Quantcast
Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία στις 19 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
17
05
2022

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία στις 19 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 19 Μαΐου ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται στους Διδύμους σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Κριό, είναι μία θετική και δημιουργική όψη, φέρνει ουσιαστικά ανοίγματα που θα δώσουν την ώθηση για βελτίωση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, πρακτικότητα , αισιόδοξος τρόπος σκέψης. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης οργανώνονται τα πλάνα, οι βλέψεις θα είναι σκεπτόμενες και εφικτές.

 

Ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία: Δημιουργικές εξελίξεις, θετικά αποτελέσματα

 

Οι συνεργασίες και οι συναδελφικές σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν ομαλά, τα αποτελέσματα θα είναι ιδιαιτέρως αποδοτικά. Δεν θα λείψουν οι καινούργιες προτάσεις και τα ανοίγματα για νέες συνεργασίες, φεύγει η στασιμότητα, η διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών θα ανοίξει τον δρόμο για δημιουργικές αλλαγές. Δεν αποκλείεται κάποιοι να καταφέρουν να βρουν και μία νέα πηγή εσόδων, ο τρόπος σκέψης θα είναι ευρηματικός.

Σε κοινωνικό επίπεδο οι γνωριμίες και οι συναναστροφές θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε βάθος, ίσως να προκύψουν νέες επαγγελματικές σχέσεις ή να γίνουν φιλίες που θα έχουν διάρκεια στον χρόνο. Στον αισθηματικό τομέα αυθόρμητες και αποφασιστικές θα είναι οι προσεγγίσεις, θα υπάρξουν ανοίγματα για επανασύνδεση, τα χωρισμένα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να ξανασυζητήσουν τα επίμαχα ζητήματα.

Ο Ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Παλιές ευκαιρίες θα κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους αυτή τη φορά θα είστε σε θέση να τις αξιοποιήσετε με αμεσότητα και να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο. Χειριστείτε με δυναμισμό και αποφασιστικότητα τα ανοίγματα που θα προκύψουν, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε να ανανεωθείτε και να δώσετε μία δημιουργική ώθηση στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφασίστε να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας και να ισχυροποιήσετε την ψυχολογία σας, θα υπάρξουν συμβάντα που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν αρκεί να είστε σε θέση να αρπάξετε τις ευκαιρίες και να κινηθείτε με ταχύτητα. Παρελθοντικές καταστάσεις ξανάρχονται και πάλι στο φως θα προκύψουν ανανεωτικά συμβάντα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση στις φιλικές και συναδελφικές σχέσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεωθείτε, η συλλογική δράση θα έχει δημιουργικό αποτέλεσμα. Παλιά ζητήματα θα ξανά συζητηθούν, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε, να διαπιστώσετε, να βρείτε λύσεις και να βγείτε από την στασιμότητα. Τονώστε την αισιοδοξία σας οι επαφές που θα προκύψουν θα είναι ανανεωτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους και τις βλέψεις σας κυρίως σε θέματα που κρατούν από το παρελθόν. Οι συνεργασίες σας θα κυλήσουν ομαλά, κινηθείτε όσο μπορείτε πιο μεθοδικά και συντονισμένα, μείνετε συγκεντρωμένοι στις επιθυμίες σας. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, οικονομικές συναλλαγές, αγοροπωλησίες, τρέξε τα βήματα σας, κινηθείτε μεθοδικά και συντονισμένα. Δώστε έμφαση στις κοινωνικές επαφές, θα υπάρξουν ανοίγματα για συναναστροφές, οι φιλικές συναντήσεις θα καταφέρουν να σας τονώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να τακτοποιήσετε τα τρέχοντα είτε αυτά έχουν να κάνουν με οικονομικές υποθέσεις, είτε με ζητήματα επαγγελματικής φύσης. Συνεργαστείτε με τα άτομα που σας περιβάλλουν στον εργασιακό σας χώρο, κινηθείτε με συγκατάβαση, οι συλλογικές προσπάθειες θα είναι αποδοτικές. Κοινωνικοποιηθείτε, θα σας γίνουν προτάσεις για φιλικές επαφές.

ΖΥΓΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης αν περιμένετε απαντήσεις έρχονται και θα είναι θετικές, εξοπλιστείτε με αισιοδοξία και δυναμικότητα, προσπαθήστε να αποφύγετε την αναβολή. Στον αισθηματικό τομέα ευχάριστα θα περάσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, οι επαφές θα είναι ανανεωτικές, οι συζητήσεις που θα γίνουν θα σας τονώσουν συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευχάριστα ανοίγματα θα προκύψουν στον αισθηματικό σας τομέα, οι ελεύθεροι προσεγγίστε, εκδηλωθείτε, φλερτάρετε, θα υπάρξουν γνωριμίες που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σας. Αποφύγετε την εσωτερική πίεση και το άγχος, προσπαθήστε να σκεφτείτε με αισιοδοξία, τα συμβάντα οι συζητήσεις και οι αποκαλύψεις θα καταφέρνουν να σας ανανεώσουν ψυχολογικά. 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θετικός και δημιουργικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, πολύ καλά θα κάνετε και θα διατηρήσετε την αισιοδοξία σας. Ανοίγματα θα υπάρξουν τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την κοινωνικοποίηση σας. Ευχάριστες επαφές θα προκύψουν, ξεκουραστείτε, φλερτάρετε, ανοιχτείτε με αυθορμητισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τρέξε τα βήματά σας σε θέματα οικονομικής φύσης, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για δοσοληψίες, αγοραπωλησίες, συμφωνίες και δεσμεύσεις. Προσπαθήστε να συντονίσετε τα βήματα σας, η εξέλιξη θα είναι ιδιαιτέρως δημιουργική, θα καταφέρετε να υλοποιήσετε και να βάλετε σε εφαρμογή τα πλάνα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Ευνοείστε σε οτιδήποτε έχει να κάνει με ταξίδια, μετακινήσεις, δοσοληψίες, προσπαθήστε να αποφύγετε την καθυστέρηση και την αναβολή, απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε με αμεσότητα. Εστιάστε στις προσωπικές σας σχέσεις φιλικές οικογενειακές, αισθηματικές, θα γίνουν συζητήσεις που θα είναι ιδιαιτέρως κατατοπιστικές, θα ακουστούν ευχάριστα λόγια.

ΙΧΘΥΣ

Επαναπροσδιορίστε τις οικονομικές σας βλέψεις, οργανώστε τα πλάνα σας κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με τακτοποιήσεις και διεκπεραιώσεις. Προχωρήστε στις συναλλαγές σας θα υπάρξει θετική εξέλιξη, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο και να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο. Τα συμβάντα θα είναι ανανεωτικά, διατηρήστε αισιόδοξο τον τρόπο σκέψης σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-05-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ορέστης