Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στις 27 Ιουλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
25
07
2023

Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στις 27 Ιουλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 27 Ιουλίου με τη σύνοδο του Ερμή και της ανάδρομης Αφροδίτης στον Λέοντα τονωτικά θα είναι τα συμβάντα, σε θέματα αισθηματικής και οικονομικής φύσης τερματίζουν οι στάσιμες ή αδιέξοδες καταστάσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ψυχολογική και συναισθηματική ανανέωση. Θα υπάρξουν επαναπροσδιορισμοί, οι συνειδητοποιήσεις θα φέρουν καθοριστικές αποφάσεις.

 

Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη: Ανανεωτικές συζητήσεις, ανοίγματα για επανασυνδέσεις

 

Τα γεγονότα και οι συμπτώσεις θα ανοίξουν νέα προοπτική στις σχέσεις, αλλάζουν τα δεδομένα. Στις συναναστροφές το κλίμα θα είναι οικείο και ιδιαιτέρως φιλικό. Στις συζητήσεις θα υπάρξουν ειλικρινείς εξομολογήσεις που θα καλύψουν τα συναισθηματικά κενά. Δεν θα λείψουν τα ξαφνιάσματα και οι απρόοπτες εξομολογήσεις. Θα εμφανιστούν νέες ευκαιρίες τόσο στο θέμα της καινούργιας γνωριμίας, όσο και σε ζητήματα επανασύνδεσης. Για τους απογοητευμένους θα γίνουν αποκαλυπτικές συζητήσεις που θα σας βγάλουν από τη στασιμότητα.

Σε θέματα οικονομικής φύσης πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να τακτοποιηθούν παλιές εκκρεμότητες. Ίσως να επανέλθουν προς συζήτηση συμφωνίες και συνεργασίες που κρατούν από το παρελθόν, θα υπάρξει δυνατότητα για θετικές αλλαγές. Ευνοούνται ταξίδια, μετακινήσεις, συναναστροφές, οικονομικές δοσοληψίες.

Ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Στις προσωπικές σας επαφές δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις, θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα. Ανάγκη σας θα είναι η διασκέδαση, η συναναστροφή, θα έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε. Δεν αποκλείεται να αναθερμανθεί σχέση με πρόσωπο που υπάρχει στο στόχαστρο σας από καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα με πρόσωπα οικογενειακά θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε ανοιχτά και να δώσετε λύσεις σε υποθέσεις που κρατούν από τα παλιά. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αναδομήσετε παλιές σχέσεις αισθηματικής φύσης, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανένωση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θα χρειαστεί να δώσετε έμφαση σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και τις προσωπικές σας επαφές. Σε σχέση με το ταίρι σας προσπαθήστε να κινηθείτε με συναισθηματική ωριμότητα, θα υπάρξει δυνατότητα για κατανόηση. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, φλερτάρετε με αυθορμητισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν θα λείψουν τα ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να δοθεί μία θετική εξέλιξη σε παρελθοντικά ζητήματα αισθηματικής φύσης. Για τους χωρισμένους δεν αποκλείεται να προκύψουν επανασυνδέσεις. Στον οικονομικό τομέα επικεντρωθείτε στην διεκπεραίωση, προσπαθήστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που κρατούν από την προηγούμενη περίοδο.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Λύνονται οι παρεξηγήσεις, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις και να τακτοποιήσετε επίμαχα ζητήματα. Στις οικονομικές συμφωνίες θα πρέπει οι βλέψεις σας να είναι ρεαλιστικές, σκεφτείτε μεθοδικά. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για επανασύνδεση, προσεγγίστε το πρόσωπο που σκέπτεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα αισθηματικά εσείς που έχετε σχέση συζητήσετε ανοιχτά με το ταίρι σας, μιλήστε για τις βλέψεις και τις επιθυμίες σας. Για τους ελευθέρους διευρύνεται ο κοινωνικός και φιλικός σας κύκλος, δεν θα λείψουν οι γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο. Προσεγγίστε, θα λάβετε θετική ανταπόκριση.

ΖΥΓΟΣ

Σε θέματα αισθηματικής φύσης ίσως να υπάρξουν διχασμοί και αμφιταλαντεύσεις. Καλό θα είναι να κάνετε ένα είδος αυτό-ψυχανάλυσης για να μπορέσετε να κατασταλάξετε και να αποφασίσετε. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, θα υπάρξουν προσεγγίσεις που θα σας τονώσουν ψυχολογικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας εικόνα στην καριέρα και στην εξέλιξη σας, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε. Ευστροφία θα σας χαρακτηρίζει, λύσεις θα βρείτε σε παρελθοντικά ζητήματα. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίστε με αμεσότητα και αυθορμητισμό, θα υπάρξουν θετικά ανοίγματα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον οικονομικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε λογαριασμούς και παλιές εκκρεμότητες. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για να βάλετε σε εφαρμογή σχέδια και πλάνα που από καιρό έχετε κατά νου. Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, χρηματικές δοσοληψίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διεκπεραιώσεις, ίσως να ασχοληθείτε με παρελθοντικά ζητήματα. Δημιουργικές θα είναι οι συνεργασίες σας, δώσετε έμφαση στις σχέσεις. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν ευκαιρίες για τακτοποίηση που θα απαιτούν μεθοδικότητα και συντονισμένη σκέψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επικοινωνιακά ανοίγματα που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τον κύκλο των κοινωνικών σας γνωριμιών. Στα οικονομικά δείξτε σύνεση στις αγορές και γενικότερα σε οτιδήποτε έχει να κάνει με μεγάλα χρηματικά ποσά. Ανοιχτείτε συναισθηματικά στα πρόσωπα που εμπιστεύεστε και αγαπάτε.

ΙΧΘΥΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τονωθείτε σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Δώστε έμφαση σε ζητήματα οικονομικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε. Στα αισθηματικά θα καταφέρετε να διορθώσετε καταστάσεις που κατά την προηγούμενη περίοδο σας δυσανασχέτησαν ή σας απογοήτευσαν.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-07-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta