Quantcast
Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στις 29 Δεκεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
27
12
2022

Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στις 29 Δεκεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 29 Δεκεμβρίου ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, είναι μία θετική όψη, φέρνει επικοινωνιακά ανοίγματα, θα υπάρξουν συναντήσεις και επαφές όχι μόνο αισθηματικής φύσης, αλλά και επαγγελματικής. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για να διατυπωθούν προτάσεις, δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες συνεργασίες, ομαλοποιούνται οι συναδελφικές σχέσεις.

 

Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη: Δημιουργικές συζητήσεις, ευκολία στη συνεννόηση

 

Τα χαρακτηριστικά θα είναι ευστροφία, συναισθηματισμός, αποδοχή και κατανόηση, η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για συνεδριάσεις, συμφωνίες, διεκπεραιώσεις. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά, να εκδηλωθούν, να βρουν λύση σε επίμαχα ζητήματα που δημιουργούν αβεβαιότητα και άγχος.

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση, επανασύνδεση, από κοινού θα παρθούν αποφάσεις που θα έχουν αντίκτυπο σε παρόν και μέλλον. Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό ενδεχομένως να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης. Οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα για νέες γνωριμίες και νέες σχέσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για προσεγγίσεις. Ο αυθορμητισμός και η ανάγκη για αποδοχή θα δώσουν ώθηση στις επαφές, στις προτάσεις θα ακουστούν θετικές απαντήσεις. 

Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας, επαγγελματικές, αισθηματικές, θα έχετε τη δυνατότητα να ομαλοποιήσετε τις επαφές, να συζητήσετε, να επικοινωνήσετε και να περάσετε ευχάριστα. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για γνωριμίες και προσεγγίσεις, δεν αποκλείεται να σας ενθουσιάσει συγκεκριμένο πρόσωπο που θα εκδηλωθεί μεταξύ σας αμοιβαία έλξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής και νομικής φύσης, προσπαθήστε να αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση. Σε επικοινωνιακό επίπεδο θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, διατυπώστε τις προτάσεις σας, μιλήστε τεκμηριωμένα, θα έχετε τη δυνατότητα να επηρεάσετε και να κερδίσετε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε τα πλάνα σας και σε πρακτικό επίπεδο. Μιλήστε με σαφήνεια, συζητήστε ανοιχτά, συντονίστε τις ενέργειές σας, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε, και γενικότερα να δώσετε ώθηση στις βλέψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για διεκδικήσεις και επιδιώξεις, αυτό που πρέπει να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να κινηθείτε συντονισμένα και μεθοδικά. Στον αισθηματικό τομέα συζητήστε χωρίς ενδοιασμούς και υπεκφυγές, μιλήστε ανοιχτά για τα θέματα που σας απασχολούν θα βρείτε την κατανόηση και την αποδοχή από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε με αυθορμητισμό. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην κοινωνική σας εικόνα, την αυτοπροβολή, θα καταφέρετε να παρουσιάσετε με ελκυστικό τρόπο την προσωπικότητά σας. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής φύσης, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να περάσετε σε άμεσες τακτοποιήσεις, προσπαθήστε να αποφύγετε την αναβολή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα όσοι έχετε προβλήματα θα καταφέρετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, λύσεις θα βρείτε σε ζητήματα που σας ταλαιπωρούν ψυχολογικά. Όσοι διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσετε με το ταίρι σας για το θέμα της αποκατάστασης. Δημιουργικά θα είναι τα ανοίγματα, αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ

Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε νέες γνωριμίες, να συναναστραφείτε, να περάσετε δημιουργικά και ευχάριστα. βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, οικογενειακές, αισθηματικές, προσπαθήστε να συζητήσετε ανοιχτά και με ειλικρίνεια. Δεν αποκλείεται να προκύψουν καινούργιες γνωριμίες που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, σπουδές, οικονομικές συναλλαγές. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, για να περάσετε σε ένα πρόγραμμα εξόφλησης, προσπαθήστε να αποφύγετε τις καθυστερήσεις και τις αναβολές. Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξουν προτάσεις για φιλικές επαφές, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν υπάρχουν στο μυαλό σας καινούργιες προτάσεις και ιδέες περάστε στη διατύπωση τους, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συζητήσεις, θετικές απαντήσεις θα λάβετε, θα βρείτε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον. Βελτιώνονται ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας ζωή, θα καταφέρετε να συζητήσετε ανοιχτά με το ταίρι σας και να πάρετε από κοινού αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κοινωνικοποιηθείτε, δώστε θετικές απαντήσεις σε προτάσεις για εξόδους και φιλικές παρέες, θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεωθείτε, να περάσετε ευχάριστα και να βγείτε από τις αγχωτικές καταστάσεις. Ευνοείστε σε οτιδήποτε έχει να κάνει με συζητήσεις, οικονομικές δοσοληψίες, επαγγελματικές εξελίξεις. Συντονίστε τα βήματα σας, περάστε σε διατυπώσεις και προτάσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας δικτύωση, ανοίγματα θα υπάρξουν για γνωριμίες και ενδιαφέρουσες συναναστροφές, θα έχετε τη δυνατότητα να τις αξιοποιήσετε είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τονωθείτε, αξιοποιήστε τις συναντήσεις και τις επαφές, μιλήστε ανοιχτά για τα θέματα που σας προβληματίζουν.

ΙΧΘΥΣ

Βελτιώνονται οι σχέσεις σας οικογενειακές, αισθηματικές, φιλικές, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα. Στον αισθηματικό τομέα για τους ελεύθερους θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, προσεγγίστε με αυθορμητισμό, βγάλετε στην επιφάνεια την πρόσχαρη και θετική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Ανοίγματα θα υπάρξουν για να τακτοποιήσετε θέματα οικονομικά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-12-2022 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σεμίνα Ρούσσου