Quantcast
Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη στις 10 Νοεμβρίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
09
11
2021

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη στις 10 Νοεμβρίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 10 Νοεμβρίου 2021, η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη που βρίσκεται στον Σκορπιό είναι μία όψη που θα δώσει δυναμική ώθηση στις σκέψεις και στις ενέργειες. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρχει διάθεση για διεκδικήσεις, οι επιδιώξεις θα είναι μελετημένες, στις ενέργειες θα υπάρχει οργάνωση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, ανάγκη για άμεση δράση, στις συζητήσεις θα υπάρξει η δυνατότητα για ουσιαστική κατάληξη.

 

Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη: Δυναμικές ενέργειες, δραστηριοποίηση!

 

Στρατηγικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που δημιουργούσαν αρνητισμό ή καθυστέρηση. Προσοχή στην ανυπομονησία και στην ανάγκη για άμεση αλλαγή, σε ορισμένες περιπτώσεις το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί καλλιεργημένη υπομονή, απαραίτητο θα είναι να οριοθετηθεί η παρόρμηση και το επίμονο πείσμα. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες και απελευθερωμένες, οι συζητήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε προσωπικό επίπεδο.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Προχωρήστε τα βήματα σας, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρχει το άνοιγμα για άνοδο και βελτίωση. Προσπαθήστε να χειραγωγήσετε τις έμφυτες σας τάσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε την παρόρμηση και την ανυπομονησία. Οι μεθοδικές ενέργειες θα έχουν θετική εξέλιξη, οι οργανωμένες επιδιώξεις θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Επικεντρωθείτε στην προσωπική σας εξέλιξη είτε αυτή έχει να κάνει με την αισθηματική σας ζωή, είτε με τον επαγγελματικό τομέα. Οργανώστε τις ενέργειές σας, τονώστε την αυτοπεποίθησή σας, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε να βγείτε από δυσκολίες ή από αδιέξοδα. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές, χειριστείτε τις υποθέσεις σας με δυναμικότητα. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διεκπεραίωση και τακτοποίηση, όσο πιο άμεσα και δυναμικά κινηθείτε τόσο πιο γρήγορα θα βάλετε σε τάξη τις υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σας. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για συμφωνίες και νέες συνεργασίες, προχωρήστε τα βήματα σας, μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οργανώστε τις σκέψεις και τις ενέργειές σας θα έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε βλέψεις και επιθυμίες, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συντονιστείτε και να ενεργήσετε αποφασιστικά. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στην κτητικότητα και στην ανάγκη για επιβολή, χειριστείτε το ταίρι σας χαλαρά, καλό θα είναι να μη δημιουργήσετε πιεστικές καταστάσεις. 

ΛΕΩΝ

Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας εξέλιξη, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αγοραπωλησίες, συμβόλαια, συμφωνίες. Κινηθείτε αποφασιστικά, συντονίστε τα βήματά σας, προσπαθήστε να χειριστείτε τις καθημερινές σας υποθέσεις με αμεσότητα, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας οικογενειακές και επαγγελματικές, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις συνθήκες και τις επαφές. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης δεν αποκλείεται να υπάρξει άνοιγμα για νέες συνεργασίες ή για καινούργια εγχειρήματα, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες, θα χρειαστεί να πάρετε άμεσες αποφάσεις. 

ΖΥΓΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής φύσης, στην περίπτωση που τον τελευταίο καιρό υπήρχαν δυσκολίες τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε σε διακανονισμούς που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το αδιέξοδο ή το πρόβλημα που ενδεχομένως να βιώνετε. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για αλλαγές, κινηθείτε αποφασιστικά. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αποφασιστικότητα, δυναμισμός και στρατηγικός τρόπος σκέψης, στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις θα τα πάτε πολύ καλά, οι ενέργειες σας θα είναι οργανωμένες και όχι σπασμωδικές ή ανυπόμονες. Προσοχή στην εμμονή και στις πεισματικές αντιδράσεις, προσπαθήστε να συζητήσετε με διάθεση διαλλακτική και διπλωματική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε επικοινωνιακό επίπεδο θα τα πάτε πολύ καλά, στις συζητήσεις σας θα είστε σε θέση να αναλύσετε και να τεκμηριώσετε, θετική επίδραση θα έχουν τα λόγια και οι προτάσεις σας. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε, μιλήστε ανοιχτά για τις ιδέες σας, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για εφαρμογή και υλοποίηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοποιήστε τα επικοινωνιακά ανοίγματα που θα υπάρξουν, προσπαθήστε να συζητήσετε να αναλύσετε και να εκφράσετε απόψεις συναισθήματα αλλά και ιδέες. Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες συνεργασίες, ενδεχομένως να ακουστεί πρόταση που θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε και να δώσετε δυναμική ώθηση στην εξέλιξη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να αναλάβετε τα ηνία να βγείτε μπροστά από τα γεγονότα, θα έχετε τη διάθεση να διεκδικήσετε, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι μαχητικότητα και ανάγκη για δραστηριοποίηση. Προσπαθήστε να αποφύγετε την ανυπομονησία και τις σπασμωδικές ενέργειες, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς οργάνωση τακτική και μέθοδο.

ΙΧΘΥΣ

Μείνετε συγκεντρωμένοι στις επιθυμίες και στις βλέψεις σας θα έχετε τη δυνατότητα να οδηγήσετε τις καταστάσεις προς την κατεύθυνση που εσείς θέλετε. Υλοποίηση θα βρει μία συγκεκριμένη σας επιθυμία, προσπαθήστε να συντονίσετε τις ενέργειές σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε αποφασιστικά χωρίς καθυστέρηση. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
09-11-2021 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής