Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη στις 29 Οκτωβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
27
10
2023

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη στις 29 Οκτωβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 29 Οκτωβρίου ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη στον Σκορπιό, είναι μία όψη που θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της δυναμικότητας, αποφασιστικές θα είναι οι ενέργειες. Οι συζητήσεις θα είναι τολμηρές, θα ακουστούν αλήθειες, θα υπάρχει δυνατότητα να μπουν τα πράγματα σε τάξη. Τα ξεκαθαρίσματα θα διώξουν την αμφιβολία και την αμφισβήτηση, δεν αποκλείεται να ακουστούν υποσχέσεις.

 

Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη: Ουσιαστικές συζητήσεις, αποφασιστικότητα

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, αντικειμενικός και στρατηγικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι ο συντονισμός. Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις, θα υπάρχει τόνωση, η εσωτερική δύναμη θα δώσει την ώθηση να γίνουν ουσιαστικές ενέργειες που θα αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα και θα διώξουν τη στασιμότητα.

Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές δυναμικές και αποφασιστικές. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, τα λόγια θα έχουν δύναμη, δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις και αποκαλύψεις. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να εμβαθύνουν και στα συναισθήματά τους και στις συζητήσεις τους, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να κλείσουν αρνητικά κεφάλαια που δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση σε τακτοποιήσεις που έχουν να κάνουν με επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις, θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε και να κλείσετε τις ανοιχτές υποθέσεις. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίστε, πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, στις συζητήσεις μιλήστε ανοιχτά με σαφήνεια, δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Βγάλτε στην επιφάνεια την αποφασιστική και δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης περάστε σε διεκδικήσεις, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι οι συγκέντρωση στους στόχους και οι συντονισμένες ενέργειες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ευστροφία και οξυδέρκεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, λύσεις θα βρείτε σε επίμαχα ζητήματα, ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από αρνητικά συναισθήματα και απογοητευτικά συμβάντα. Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές, στις συζητήσεις σας μιλήστε ανοιχτά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα αισθηματικής φύσης, αν διατηρείτε σταθερή σχέση θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας, θα λύσετε θέματα που σας ανησυχούν και σας δημιουργούν ανασφάλεια. Οι ελεύθεροι δώστε έμφαση στο φλερτ, θα υπάρξουν συναναστροφές που θα σας ανανεώσουν.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές δοσοληψίες, με συναλλαγές, με αγοραπωλησίες, προχωρήστε με σταθερότητα στα βήματα σας, προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι στις αρχικές σας βλέψεις. Βγαίνετε από τη στασιμότητα, θα υπάρξουν ανοίγματα που καλείστε να τα αξιοποιήσετε με αμεσότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφασιστικότητα θα σας χαρακτηρίζει, σε τόνωση θα βρίσκεται η ψυχολογία σας, θα έχετε τη διάθεση να προχωρήσετε σε ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών. Κινηθείτε συντονισμένα, όσο πιο μεθοδική και προγραμματισμένη θα είναι η στάση σας, τόσο πιο άμεσο και θετικό θα είναι το αποτέλεσμα κυρίως σε θέματα οικονομικής φύσης.

ΖΥΓΟΣ

Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες, άνοιγμα θα υπάρξει για διεκπεραίωση, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση. Οι αποφασιστικές ενέργειες θα σας βγουν σε καλό, προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με μεθοδικότητα και θετική σκέψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευστροφία και ένστικτο θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, θα είστε σε θέση να εξισορροπήσετε συναίσθημα με λογική. Τυχαία συμβάντα θα σας δώσουν το άνοιγμα να περάσετε σε επιδιώξεις και προσεγγίσεις, θετικό θα είναι το αποτέλεσμα. Στρατηγικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, κινηθείτε με αποφασιστικότητα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση, αυτό που πρέπει να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να αρπάξετε τις ευκαιρίες και να τις αξιοποιήσετε με αμεσότητα. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τη στασιμότητα, προσπαθήστε να κινηθείτε μεθοδικά αποφεύγοντας τις σπασμωδικές ενέργειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, θα υπάρξουν ανοίγματα για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, δείτε τις ευκαιρίες με θετική διάθεση. Σε θέματα οικονομικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σας αγχώνουν, δώστε έμφαση στην διαχείριση των εσόδων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι στους επαγγελματικούς σας στόχους, θα υπάρξουν ανοίγματα για να βελτιωθείτε, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί μεθοδικότητα και ρεαλιστικό τρόπο σκέψης. Οι προσδοκίες σας θα πρέπει να είναι εφικτές, όσο πιο μεθοδικά κινηθείτε τόσο πιο άμεσο θα είναι το αποτέλεσμα.

ΙΧΘΕΙΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, μετακινήσεις, οικονομικές δοσοληψίες, συμβόλαια, αγοροπωλησίες. Κινηθείτε συντονισμένα, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-10-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms