Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη στις 27 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
25
01
2024

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη στις 27 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 27 Ιανουαρίου ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη στον Αιγόκερω, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, μεθοδικός και στρατηγικός τρόπος σκέψης. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για τακτοποίηση, άνοδο και βελτίωση, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους. Οι φιλόδοξοι χαρακτήρες θα έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν την καριέρα τους, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές και στις παρορμητικές ενέργειες. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις και στις συνεργασίες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αποδοτικά αποτελέσματα.

 

Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη: Ανοίγματα για μεθοδικές επιδιώξεις

 

Στον οικονομικό τομέα δεν αποκλείεται να προκύψουν εισπράξεις και κέρδη, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι επενδυτικός και προνοητικός. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για συναναστροφές και νέες γνωριμίες, θα μπορούν να αξιοποιηθούν και επαγγελματικά.

Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές, αυθόρμητες, ελκυστικές, δεν αποκλείεται να προκύψουν καινούριες σχέσεις. Τα ζευγάρια θα μπορέσουν να περάσουν ευχάριστα και ανανεωτικά, στις συζητήσεις θα ακουστούν αλήθειες, ενδεχομένως σε κάποιες περιπτώσεις τα λόγια να είναι ιδιαιτέρως τολμηρά.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει, η αυτοπεποίθηση που θα νιώσετε θα σας δώσει την ώθηση να προχωρήσετε σε προσεγγίσεις και επιδιώξεις. Όσο πιο συντονισμένα και μεθοδικά κινηθείτε, τόσο πιο άμεσο και ικανοποιητικό θα είναι το αποτέλεσμα, θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοήστε σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με αγοροπωλησίες, συμβόλαια, συμφωνίες, τρέξτε τα βήματά σας, αποφύγετε την αναβολή. Ανοίγματα θα προκύψουν για τακτοποιήσεις, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, να σταθεροποιηθείτε και να ρυθμίσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν. Κινηθείτε όσο μπορείτε πιο άμεσα και συντονισμένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αισιόδοξος και θετικός θα είναι ο τρόπος σκέψη σας, θα έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τα ανοίγματα που θα προκύψουν είτε αυτά έχουν να κάνουν με τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, είτε με τις προσωπικές σας σχέσεις. Στον αισθηματικό τομέα οι ελεύθεροι προσεγγίστε, εκδηλωθείτε, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συναναστροφές και νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα καταφέρετε να μιλήσετε με σαφήνεια και να συνεννοηθείτε. Επικεντρωθείτε σε ζητήματα οικονομικής φύσης, ίσως να πρέπει να οργανώσετε τις ενέργειες σας. Θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε μία νέα τακτική ή μία νέα μέθοδο που θα σας βοηθήσει να βελτιωθείτε. Στα αισθηματικά οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να επανασυνδεθείτε.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Αυτοπεποίθηση και ζωτικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα καταφέρετε να τονωθείτε και να δείτε τις υποθέσεις σας με αισιόδοξη διάθεση. Κινηθείτε συντονισμένα, θα βρείτε το κλίμα ευνοϊκό για να τρέξετε τις εργασιακές και οικονομικές σας υποθέσεις. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε μπροστά και να διαφοροποιήσετε δεδομένα ή συνθήκες που σας δυσανασχετούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει άνοιγμα που θα σας βοηθήσει να βγείτε από την απαισιοδοξία ή τη στασιμότητα. Κάντε το βήμα να διατυπώσετε απόψεις και προτάσεις, η ανταπόκριση που θα λάβετε δεν θα σας απογοητεύσει. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν σε επίπεδο προσωπικό.

ΖΥΓΟΣ

Αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, θα επικεντρωθείτε στη θετική πλευρά των καταστάσεων. Στον επαγγελματικό τομέα ενδεχομένως να έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε μία καινούργια συνεργασία. Στον αισθηματικό τομέα για εσάς τους ελεύθερους θα υπάρξει άνοιγμα νέας γνωριμίας, προσπαθήστε να εκδηλωθείτε. Επικεντρωθείτε στα φιλικά σας πρόσωπα, θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, η αυτοπεποίθηση σας θα είναι σε ανεβασμένο επίπεδο, θα είστε σε θέση να κινηθείτε δυναμικά. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε και να υλοποιήσετε τα επαγγελματικά σας πλάνα. Θα υπάρξουν κοινωνικές επαφές, θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε από την εσωστρέφεια.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον επαγγελματικό τομέα τρέξτε τα βήματα σας, μιλήστε με σαφήνεια, διατυπώσετε προτάσεις, θα υπάρξει δυνατότητα να υλοποιήσετε. Αν υπάρχουν ζητήματα που σας προβληματίζουν βγάλτε τα στην επιφάνεια, μιλήστε ανοιχτά χωρίς υπεκφυγές. Στα αισθηματικά προσπαθήστε να δείξετε την έλξη σας, μη συγκαλύψετε τα αισθήματα σας, θα λάβετε θετικές απαντήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον επαγγελματικό τομέα οι εξελίξεις θα έχουν θετική κατάληξη. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για διαπραγματεύσεις, συνελεύσεις και γενικότερα για συζητήσεις. Θα μπορέσετε να σταθεροποιηθείτε και να οργανώσετε καλύτερα τα εργασιακά σας πλάνα. Δώστε έμφαση στον κοινωνικό σας περίγυρο, θα γίνουν συνομιλίες που θα σας ανανεώσουν ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης δώστε έμφαση στο πώς μπορείτε να βελτιώσετε την εργασιακή σας τακτική. Θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες, εσείς που αναζητάτε εργασία θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Στον αισθηματικό τομέα για τους ελεύθερους ίσως να υπάρξει άνοιγμα νέας γνωριμίας, προσεγγίστε με άνεση, βγάλτε στην επιφάνεια τον αυθορμητισμό σας.

ΙΧΘΥΣ

Θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στις προσεγγίσεις και στις σχέσεις σας. Στα επαγγελματικά προωθήστε τα βήματα σας, αποφύγετε τη διστακτικότητα, κινηθείτε με δυναμισμό. Στον αισθηματικό τομέα προσπαθήστε να κινήσετε τα νήματα, βγείτε από την αναμονή και από την αδράνεια, θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-01-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta