Quantcast
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία στις 16 Νοεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
14
11
2022

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία στις 16 Νοεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 16 Νοεμβρίου ο Ερμής που βρίσκεται στον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία που βρίσκεται στους Ιχθείς, στρατηγικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, έντονη θα είναι η διαίσθηση, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα για βελτίωση και άνοδο. Στον επαγγελματικό τομέα νέες προτάσεις θα ακουστούν, θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο, η μεθοδικότητα σε συνδυασμό με τον ορθολογισμό θα οδηγήσουν σε εποικοδομητική κατάληξη.

 

Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία: Επικοινωνιακά ανοίγματα, νέες επαγγελματικές συνεργασίες

 

Συγκέντρωση θα υπάρξει στις βλέψεις, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να οργανωθούν τα πλάνα, η τάξη και η μεθοδική αντιμετώπιση θα είναι το κλειδί της επιτυχίας. Ομαλοποιούνται οι σχέσεις, οι συνεργασίες και οι συλλογικές προσπάθειες θα έχουν δημιουργικό αποτέλεσμα. Ο επαγγελματισμός και η υπευθυνότητα θα δώσουν την ώθηση για άμεσες επιδιώξεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επεκτατικές βλέψεις.

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, δημιουργικές θα είναι οι συναναστροφές, οι συζητήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν είτε επαγγελματική έκταση, είτε αισθηματική. Οι σχέσεις θα εξελιχθούν δημιουργικά, στις συζητήσεις εφικτή θα είναι η συνεννόηση, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα μπορέσουν να συνεννοηθούν, να περάσουν ευχάριστα, να κοινωνικοποιηθούν και να αναθερμάνουν τα αισθήματά τους. 

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Διαίσθηση, ευρηματικότητα και οξυδέρκεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, λύσεις θα βρείτε σε ζητήματα που σας αγχώνουν, πολύ καλά θα τα πάτε σε επικοινωνιακά θέματα, διατυπώστε προτάσεις και ιδέες. Σε κοινωνικό και αισθηματικό επίπεδο θα προκύψουν καινούργιες γνωριμίες, ανανεώνεστε ψυχολογικά, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέα σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανταμοιβή και ικανοποίηση θα βρούνε οι προσπάθειες σας, σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα καταφέρετε να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο, θα υπάρξουν επιτυχίες. Οργανώστε τα βήματά σας, μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις και στους στόχους σας, προσπαθήστε να κινηθείτε μεθοδικά, θα υπάρξει άνοιγμα για βελτίωση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας εικόνα και γενικότερα στον τρόπο που θα προβάλλετε της προσωπικότητάς σας, θα έχετε τη δυνατότητα να φανείτε ελκυστικοί. Η επιχειρηματολογία σας θα είναι δυνατή, αν έχετε νέες προτάσεις θα καταφέρετε να πείσετε και να επηρεάσετε. Δεν θα λείψουν οι ευχάριστες επαφές που θα σας τονώσουν, δεν αποκλείεται να προκύψουν γνωριμίες συναισθηματικής φύσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν στον αισθηματικό σας τομέα, όσοι διατηρείτε ήδη σταθερή σχέση θα μπορέσετε να περάσετε ευχάριστα με το ταίρι σας, ίσως να γίνουν συζητήσεις για τη μελλοντική εξέλιξη του δεσμού σας. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε με αυθορμητισμό, δώστε έμφαση στο φλερτ, θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες, τα συμβάντα θα σας ανανεώσουν ψυχολογικά. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Δώστε έμφαση στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις, θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση, λύσεις θα βρείτε σε ζητήματα που δημιουργούν άγχος και αβεβαιότητα. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα οργανώστε τα πλάνα σας, συντονίστε τις ενέργειές σας, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η προνοητικότητα, κινηθείτε μεθοδικά και όχι παρορμητικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αξιοποιήστε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, στον εργασιακό σας χώρο προχωρήστε σε προτάσεις, η επιχειρηματολογία σας θα είναι δυνατή, ο τρόπος που θα μιλήσετε θα πείσει και θα επηρεάσει. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα ανοιχτούν, προσπαθήστε να αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση, κινηθείτε όσο πιο αποφασιστικά και άμεσα μπορείτε.

ΖΥΓΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να πορευτείτε ομαλά καταλήγοντας σε δημιουργικό και ανανεωτικό αποτέλεσμα. Σε οτιδήποτε έχει να κάνει με ανοιχτούς λογαριασμούς, συμφωνίες, δοσοληψίες, χειριστείτε τα θέματα με αμεσότητα και υπευθυνότητα. Θα έχετε τη δυνατότητα να διαπραγματευτείτε και να καταλήξετε σε συμφέρουσες συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στρατηγικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, η λογική σε συνδυασμό με την διαίσθηση και την οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να χειριστείτε τις καταστάσεις με αμεσότητα. Πολύ καλά θα τα πάτε σε συνεργασίες, διαπραγματεύσεις, συζητήσεις, αν έχετε στο μυαλό σας καινούργιες ιδέες περάστε στη διατύπωση τους. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε και να προχωρήσετε σε πρακτικό επίπεδο. 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν αποκλείεται να σας βάλουν σε σκέψεις κάποιες καινούργιες επαγγελματικές προτάσεις που θα ακουστούν, κινηθείτε αποφασιστικά, θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση. Σε κοινωνικό επίπεδο δικτυώνεστε, θα συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα σας φανούν χρήσιμα επαγγελματικά. Θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα και ανανεωτικά, οι φιλίες και οι επαφές θα σας τονώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε και γενικότερα στον τρόπο που θα διατυπώσετε τις προτάσεις σας, όσο πιο ευέλικτη και στρατηγική θα είναι η στάση σας, τόσο πιο άμεσο και θετικό θα είναι το αποτέλεσμα. Εστιάστε στην ψυχολογική σας τόνωση, θα υπάρξουν προτάσεις για συναναστροφές και επαφές που θα σας ανανεώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συναντήσεις και οι συνομιλίες σας θα είναι δημιουργικές, στις συζητήσεις σας θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε, να βρείτε αποδοχή και κατανόηση. Σε θέματα εργασιακής φύσης κινηθείτε μεθοδικά, προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τα ανοίγματα που θα προκύψουν, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε τους λογαριασμούς σας και να βάλετε σε τάξη τις βλέψεις σας. 

ΙΧΘΥΣ

Φεύγουν τα εμπόδια και οι δυσκολίες κυρίως σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης, θα υπάρξουν ανοίγματα για άμεσες τακτοποιήσεις, διεκπεραιώσεις, και για συμφωνίες που θα λειτουργήσουν υπέρ σας. Κοινωνικοποιηθείτε, βγάλτε στην επιφάνεια το επικοινωνιακό σας ταλέντο, στις συζητήσεις και στις συναντήσεις σας θα τα πάτε πολύ καλά, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-11-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σεμίνα Ρούσσου