Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία στις 7 Δεκεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
05
12
2023

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία στις 7 Δεκεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 7 Δεκεμβρίου ο Ερμής που βρίσκεται στον Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία δημιουργική όψη, θα υπάρξουν ουσιαστικές συζητήσεις που το αποτέλεσμα τους θα είναι ιδιαιτέρως εποικοδομητικό. Οργανωμένες σοβαρές και εφικτές θα είναι οι βλέψεις, θα υπάρξει συγκέντρωση στους στόχους, οι σκέψεις θα βρίσκονται σε τάξη.

 

Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία: Εποικοδομητικές συζητήσεις, συμφέρουσες συμφωνίες

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ανοίγματα θα εμφανιστούν για άμεση βελτίωση. Ευνοούνται οι νέες συνεργασίες, θα ακουστούν προτάσεις που θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο. Όσοι αναζητούν καινούργια εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν κάτι αξιόλογο, όσο πιο οργανωμένες θα είναι οι προσπάθειες τόσο πιο άμεσο θα είναι το αποτέλεσμα. Ορθολογισμός, ωριμότητα και οργάνωση θα είναι τα χαρακτηριστικά, οι συνθήκες θα είναι πρόσφορες για τακτοποιήσεις. Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για αγοραπωλησίες, συναλλαγές, συμβόλαια, φεύγουν τα εμπόδια, ανοίγει ο δρόμος για δοσοληψίες και συμφωνίες.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά, να ξεκαθαρίσουν τα προβληματικά σημεία, και να δώσουν λύσεις σε επίμαχα ζητήματα που δημιουργούν ανασφάλεια. Δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις γύρω από το θέμα της συγκατοίκησης, θα δοθούν υποσχέσεις που θα τηρηθούν και θα έχουν μελλοντικό αντίκτυπο.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ευστροφία, οξυδέρκεια και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε επιτυχώς στις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Προχωρήστε σε συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, τακτοποιήσεις, το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο. Συζητήστε ανοιχτά, διατυπώστε τις προτάσεις σας, οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι θετικές και τονωτικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοϊκές θα βρείτε τις συνθήκες σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, συμβόλαια, οικονομικές δοσοληψίες. Τακτοποιήστε ανοιχτούς χρηματικούς λογαριασμούς, θα έχετε τη δυνατότητα να μπείτε σε ένα πρόγραμμα εξόφλησης. Λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας αγχώνουν, θα μπορέσετε να βελτιωθείτε και να βάλετε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέα εγχειρήματα, αν προκύψουν καινούργιες συνεργασίες θα είναι δημιουργικές, θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίστε, εκδηλωθείτε με αυθορμητισμό, θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, δώστε έμφαση στις επαφές και στις συναντήσεις που θα προκύψουν. Μιλήστε ανοιχτά, εκδηλωθείτε, διατυπώστε τις προτάσεις σας, θα λάβετε θετική ανταπόκριση που θα καταφέρει να σας τονώσει σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην προσωπική σας βελτίωση, έμφαση θα δώσετε στην κοινωνική σας εικόνα, θα καταφέρετε να προβάλετε την προσωπικότητά σας με τρόπο που θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα που καλείστε να τα αξιοποιήσετε με αμεσότητα και αποφασιστική δράση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φεύγουν τα εμπόδια σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, σπουδές, σεμινάρια, θα μπορέσετε να τρέξετε τα βήματά σας, δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις ή ακυρώσεις. Δώστε έμφαση στα επικοινωνιακά ανοίγματα και στις κοινωνικές επαφές, θα έχετε τη δυνατότητα να δικτυωθείτε κοινωνικά.

ΖΥΓΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης προχωρήστε σε αγοραπωλησίες, συμφωνίες, συμβόλαια, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για συνεννόηση και θετικό αποτέλεσμα. Μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας, προσπαθήστε να οργανώσετε τα πλάνα σας, όσο πιο μεθοδικά θα καταφέρετε να κινηθείτε, τόσο πιο γρήγορο και ικανοποιητικό θα είναι το αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν για επαγγελματικές συμφωνίες, θα έχετε τη δυνατότητα να πείσετε και να επηρεάσετε, γι αυτό δώστε έμφαση στην επιχειρηματολογία σας και γενικότερα στον τρόπο που θα διατυπώσετε τις προτάσεις σας. Εύνοια θα έχετε σε θέματα σχετικά με ταξίδια, μετακινήσεις, οικονομικές δοσοληψίες, συμβόλαια και νομικά ζητήματα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισιοδοξία, ζωτικότητα και δραστηριοποίηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, δεν θα αφήσετε τον χρόνο να φύγει άπραγος, πολύ καλά θα κάνετε και θα τρέξετε τα βήματα σας. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα βελτιώνεστε, λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας αγχώνουν. Θα καταφέρετε να βάλετε προτεραιότητες και να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διατηρήστε αισιόδοξο τον τρόπο σκέψης σας, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να περάστε σε πρακτικό επίπεδο τις βλέψεις και τα πλάνα σας. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι θετικές, θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να βρείτε λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα οικονομικής φύσης, ανοίγματα θα υπάρξουν για τακτοποιήσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε τους ανοιχτούς λογαριασμούς. Σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο θα καταφέρετε να ισορροπήσετε, στις συναναστροφές και στις επαφές που θα προκύψουν θα περάσετε ανανεωτικά.

ΙΧΘΕΙΣ

Θετικός και ανανεωμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, πολύ καλά θα κάνετε και θα δείξετε εμπιστοσύνη τόσο στην τύχη σας, όσο και στις ικανότητές σας. Βελτιώνεστε σε επαγγελματικό επίπεδο, οι συνεργασίες σας θα εξελιχθούν ομαλά χωρίς προβλήματα και αντιξοότητες. Ευχάριστες συναναστροφές θα καταφέρουν να σας τονώσουν ψυχολογικά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
05-12-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms