Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία στις 19 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
17
01
2024

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία στις 19 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 19 Ιανουαρίου ο Ερμής που βρίσκεται στον Αιγόκερω σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ταξίδια, μετακινήσεις, οικονομικές συναλλαγές, συμβόλαια, νομικές υποθέσεις. Ώριμος και μεθοδικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη και πρωτοβουλιών, οι προσεγγίσεις θα είναι συντονισμένες.

 

Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία: Εποικοδομητικές συναναστροφές και συζητήσεις

 

Όσοι αναζητούν καινούργια εργασία θα πρέπει να οργανώσουν τις προσπάθειές τους, θα υπάρχει δυνατότητα να βρουν κάτι αξιόλογο. Δημιουργικές θα είναι οι συζητήσεις που θα προκύψουν είτε αυτές έχουνε να κάνουν με θέματα εργασιακά, είτε με ζητήματα της αισθηματικής ζωής. Θα υπάρχει δυνατότητα να διορθωθούν τα λάθη και τα κακώς κείμενα, τα ξεκαθαρίσματα θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές.

Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να διατυπωθούν οι απόψεις και οι προτάσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για υλοποίηση. Η επιχειρηματολογία θα είναι δυνατή, θα καταφέρει να πείσει και να επηρεάσει θετικά. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγματα θα προκύψουν για γνωριμίες και συναναστροφές, δεν θα λείψουν οι ανανεωτικές συναντήσεις.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ισορροπημένη και λογική θα είναι η σκέψη σας, θα είστε σε θέση να κινηθείτε προνοητικά. Δε θα λείψουν οι νέες ευκαιρίες, τα επαγγελματικά ανοίγματα θα ενδυναμώσουν την αισιοδοξία σας. Κινηθείτε συντονισμένα, φεύγουν τα εμπόδια σε οικονομικά ζητήματα. Καταφθάνουν έσοδα και χρηματικές απολαβές, θετική εξέλιξη θα έχουν οι δοσοληψίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση στα επαγγελματικά σας, μια συζήτηση σχετικά με μια καινούργια επαγγελματική ιδέα θα αποδειχτεί ιδιαιτέρως αποδοτική. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, ρυθμίσεις και τακτοποιήσεις λογαριασμών. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει άνοιγμα για συναναστροφές, βγάλτε στην επιφάνεια την πρόσχαρη και αισιόδοξη πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσεγγίστε και διατυπώστε απόψεις, αποδοχή θα βρουν οι προτάσεις σας, θα καταφέρετε να ασκήσετε θετική επιρροή. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για ταχτοποιήσεις, οικονομικές συμφωνίες και ρυθμίσεις επαγγελματικών υποθέσεων. Στην προσωπική σας σχέση λύση θα βρείτε σε υπόθεση που σας κούρασε ψυχολογικά. Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξει άνοιγμα για συναναστροφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στις υποθέσεις σας επαγγελματικές και προσωπικές. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, θα υπάρξει δυνατότητα για τακτοποίηση, αποφύγετε την αναβολή. Οι αγχωμένοι προτιμήστε τις φιλικές συναναστροφές, θα καταφέρουν να σας χαλαρώσουν και να σας βγάλουν από τις έντονες σκέψεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Στον επαγγελματικό τομέα δώστε έμφαση στις συνεργασίες, ίσως να ακουστούν καινούργιες προτάσεις που θα ανοίξουν νέες προοπτικές. Ευνοϊκή θα είναι η χρονική στιγμή για προσεγγίσεις και επιδιώξεις, κινηθείτε συντονισμένα και αποφασιστικά. Εστιάστε στο πώς μπορείτε να ανανεωθείτε ψυχολογικά, κοινωνικοποιηθείτε, δείξτε ενδιαφέρον για φιλικές επαφές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθήστε να τονωθείτε και να σκεφτείτε αισιόδοξα, αξιοποιήστε τα ανοίγματα που θα προκύψουν. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προτιμήστε τα σταθερά βήματα, βάλτε σε λειτουργία τη μεθοδικότητα σας. Στα προσωπικά σας θα υπάρξει η δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε τα μελανά σημεία που σας αγχώνουν και σας δημιουργούν ανασφάλειες.

ΖΥΓΟΣ

Σε οικονομικά ζητήματα έρχεται ευνοϊκό άνοιγμα που θα τονώσει την αισιοδοξία σας. Στον αισθηματικό τομέα ειλικρίνεια και ευθύτητα θα υπάρξει στις συζητήσεις και στις επαφές σας. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, η συμμέτοχη σας σε φιλικές συνευρέσεις θα τονώσει τις διαθέσεις σας, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διεκδικήσεις. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για υπογραφές δανείων και οικονομικών συμφωνιών, φεύγουν τα εμπόδια. Στα οικογενειακά σας θέματα για να βρεθεί άμεση και οριστική λύση καλό θα είναι να φανείτε θετικοί και συζητήσιμοι.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτοπεποίθηση και δυναμισμός θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα αφήσετε τις ευκαιρίες να φύγουν ανεκμετάλλευτες. Προχωρήστε στις προτάσεις που σκέπτεστε είτε αυτές αφορούν στον επαγγελματικό σας τομέα, είτε στον προσωπικό. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, μην απορρίψετε προτάσεις, θα υπάρξουν αναζωογονητικές συναντήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αυτοπεποίθηση σας θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, θα αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για συμφωνίες που δε θα πρέπει να σας βρουν απροετοίμαστους, κινηθείτε σκεπτόμενα. Οι οικογενειακές σας υποθέσεις θα εξελιχτούν σε ισορροπημένο επίπεδο, επικοινωνήστε με αμεσότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε οικονομικά θέματα κινηθείτε συντονισμένα, μείνετε σταθεροί στα πλάνα σας, θα υπάρξει δυνατότητα για υλοποίηση. Τυχαία συμβάντα θα φέρουν άμεσα και δημιουργικά επικοινωνιακά ανοίγματα. Μιλήστε ανοιχτά χωρίς υπεκφυγές, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, θα βρείτε τον τρόπο να διορθώσετε τα λάθη των προηγούμενων ημερών.

ΙΧΘΕΙΣ

Στην περίπτωση που αναζητάτε νέα εργασία δεν αποκλείεται να σας γίνει πρόταση που θα έχει μελλοντικές προδιαγραφές. Σε κοινωνικό επίπεδο θα συναναστραφείτε με καινούργια πρόσωπα, θα καταφέρετε να διεισδύσετε σε νέους κοινωνικούς κύκλους που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σας. Σε θέματα προσωπικών υποθέσεων ξεκαθαρίστε και μιλήστε ανοιχτά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-01-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta