Ερμής στο Σκορπιό: Ανακάλυψε τα μυστήρια και τη σκοτεινή πλευρά της ζωής.
Βαθμολόγησε
26
09
2014

Ερμής στο Σκορπιό: Ανακάλυψε τα μυστήρια και τη σκοτεινή πλευρά της ζωής.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.

 

Τι καινούριο φέρνει αστρολογικά ο Ερμής στο Σκορπιό;

 


Στις 28 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής εισέρχεται στο Σκορπιό και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο ως τις 10 Οκτωβρίου.

Με τον Ερμή στον Σκορπιό, επιδιώκουμε να φτάσουμε στον πυρήνα των θεμάτων και απεχθανόμαστε την επιφανειακή γνώση. Μπορεί, επίσης, να γίνουμε πεσιμιστές. Η επικοινωνία μας είναι έντονη και έχει βάθος και έχουμε την ικανότητα να διαβάσουμε τα συναισθήματα των άλλων και να εντοπίσουμε το ψέμα. Έχουμε εμμονή με τα ελαττώματα στο χαρακτήρα των άλλων ανθρώπων. Είμαστε ερευνητικοί και μας αρέσουν τα μυστήρια και η σκοτεινή πλευρά της ζωής. Έχουμε έντονες πνευματικές ικανότητες και λειτουργούμε περισσότερο με τη διαίσθηση και λιγότερο με τη λογική. Ασχολούμαστε με τις πνευματικές αναζητήσεις και τα μεταφυσικά θέματα και ασκούμε, επίσης, μεγάλη επίδραση στους άλλους μέσω της επικοινωνίας μας. Ξέρουμε πώς να αποκτήσουμε το πάνω χέρι σε μια συνομιλία με οποιοδήποτε κόστος. Γινόμαστε σαρκαστικοί, με έντονη την τάση να ρίξουμε το δηλητήριό μας, συχνά ως αμυντικό ελιγμό και έχουμε την ικανότητα να επιβληθούμε διανοητικά στον αντίπαλό μας. Δε μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι και τα προβλήματά μας τα αντιμετωπίζουμε μόνοι μας. Γνωρίζουμε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, με έναν ενστικτώδη, μη λεκτικό τρόπο. Μπορούμε να διακρίνουμε τους ψεύτικους ανθρώπους και καταστάσεις, λόγω του ότι η παρατηρητικότητά μας είναι οξυμμένη. Μερικές φορές μπορεί να έχουμε έναν ψυχαναγκαστικό και φανατικό τρόπο σκέψης, αλλά συνήθως το μυαλό μας είναι διεισδυτικό και διορατικό. Μιλάμε με ένταση, συναίσθημα και πάθος και είμαστε καχύποπτοι, και αυτό επειδή δεν είμαστε ευχαριστημένοι με επιφανειακές, ρηχές και ψεύτικες εξηγήσεις.

Ο Ερμής αντιπροσωπεύει το μυαλό, τις ιδέες μας, καθώς και πώς επικοινωνούμε με τους άλλους. Είναι όλες οι μορφές επικοινωνίας, όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα γράμματα, η ομιλία. Συσχετίζεται με τις επιστήμες, την περιέργεια, τον τρόπο σκέψης, τα ταξίδια, το εμπόριο, τα αδέλφια μας, τους συγγενείς μας, τους ανθρώπους στο σχολείο και τις διανοητικές αναζητήσεις. Είναι οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας.


Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ερμή στο Σκορπιό στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:


Διαβάστε επίσης:

 

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, έχετε μια μεταβαλλόμενη διάθεση και το μυαλό σας είναι η σεξουαλική δύναμή σας. Είστε τώρα συναισθηματικά ευαίσθητοι σε ό, τι ακούτε και δεν μπορείτε εύκολα να χαλαρώσετε, καθώς κάποιες στιγμές νιώθετε να διακυβεύεται η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τους άλλους. Ψάχνετε τα πάντα σε βάθος, θέλοντας να ελέγξετε πρόσωπα και καταστάσεις για να τα επιβεβαιώσετε λογικά και αντικειμενικά. Χρησιμοποιείστε τη διαίσθησή σας και συντονιστείτε με αυτήν, ώστε να ακούτε τους άλλους ή τουλάχιστον να διακρίνετε τα κίνητρα των σκέψεων τους, αν όχι τα πραγματικά λόγια τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, λαμβάνετε αρκετές πληροφορίες από τους άλλους, αλλά προσέξτε την ορθότητά τους, ίσως έχουν κρυμμένα κίνητρα. Κάνετε τα πάντα για να μην είναι βαρετή η σχέση σας ή για να μη γίνετε η αιτία να καταστρέψετε τη σχέση σας. Θέλετε να επιλύσετε τις διαφορές σας που υπήρχαν στο παρελθόν. Ίσως κάνετε μια σημαντική συνεργασία και διαπραγματεύσεις. Είστε συνεργάσιμοι και περισσότερο πρόθυμοι να συζητάτε, κάποιες φορές ασταμάτητα. Η παγίδα έγκειται στο γεγονός να μπείτε σε μια ατέρμονη σειρά διαπραγματεύσεων, να αψηφάτε τους κανόνες, χωρίς ποτέ να συνεργάζεστε παραγωγικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, είστε έξυπνοι και πιο εύγλωττοι και χρησιμοποιείτε το μυαλό σας για να επιφέρετε ισορροπία στο χώρο της εργασίας σας. Με την ορθολογιστική νοημοσύνη σας ή την επικοινωνία, μπορείτε να επιλύσετε τα προβλήματά σας και να αποκρυπτογραφήσετε τις μπερδεμένες καταστάσεις. Το μυαλό σας, σας βοηθά να αλλάξετε την καθημερινή ρουτίνα σας και να βρείτε τρόπους να αποβάλλετε το άγχος από τη ζωή σας. Έχετε σαφήνεια και κατανόηση των όσων χρειάζονται για την αποτελεσματικότητα στην εργασία σας αλλά μπορεί επίσης να γίνετε ψυχαναγκαστικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Με τον Ερμή να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, προβάλλετε τα ιδιαίτερα ταλέντα σας στην άμεση επικοινωνία και τη γραφή. Η επικοινωνία θα είναι τώρα σημαντική στη σχέση σας, πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο, γιατί ο έρωτας θα είναι μέσα στο μυαλό σας. Το μυαλό σας στρέφεται σε οποιαδήποτε δημιουργική προσπάθεια και έχετε ταχύτητα αντίληψης, χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες λέξεις και την εξυπνάδα σας. Είστε χαρούμενοι και παιχνιδιάρικοι και σας αρέσει να φλερτάρετε, προσελκύοντας το αντίθετο φύλο. Κάνετε τα πάντα για τη διασκέδαση και την απόλαυση, μένοντας μακριά από περίπλοκα και σοβαρά ζητήματα.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, είστε τώρα περισσότερο παρατηρητικοί, αναλύοντας διαισθητικά τη συμπεριφορά και τα κίνητρα των άλλων ανθρώπων. Σκέφτεστε τώρα περισσότερο συναισθηματικά, παρά λογικά και αναπολείτε το παρελθόν. Ο περισσότερος χρόνος σας αναλώνεται στην επικοινωνία με τον εσώτερο εαυτό σας, να κατανοήσετε γιατί συνέβησαν κάποιες καταστάσεις ή προβλήματα ή τις επιλογές που κάνατε στο παρελθόν. Οι απαντήσεις δεν θα είναι απλές και τα ερωτήματα αρκετά.  Στην επικοινωνία σας με τους άλλους, δεν θα παίρνετε άμεσες απαντήσεις κι αυτό θα σας αφήσει με περαιτέρω ερωτήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, το μεγαλύτερο περιουσιακό σας στοιχείο θα είναι η δίψα σας για γνώση και η ικανότητά σας να προβάλλετε τις ιδέες σας. Ίσως σας γίνει κάποια νέα επαγγελματική πρόταση ή πάτε ένα ταξίδι. Σας είναι τώρα πιο εύκολο να προσελκύσετε διαμέσου του λόγου τον κατάλληλο σύντροφο για να μοιραστείτε τη ζωή σας ή ψάχνετε τώρα κάποιον που είναι πρόθυμος να μοιραστεί τις ιδέες του μαζί σας. Θέλετε να ξέρετε τα πάντα στο περιβάλλον σας και είναι διασκεδαστικό για σας να σας υποβάλλουν ερωτήσεις και να δίνετε τις απαντήσεις. Θέλετε να βρίσκεστε με πολύ κόσμο και μπορείτε να επωφεληθείτε από κάποιες νέες γνωριμίες που θα κάνετε.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, οι σκέψεις σας και η επικοινωνία θα έχουν ως θέμα τα οικονομικά και τα αποκτήματά σας. Ίσως σκέφτεστε να μεθοδεύσετε τρόπους, όσον αφορά τόσο την απόκτηση όσο και τη διαχείριση της περιουσίας σας. Ίσως ξοδέψετε κάποια χρήματα για γνώση ή για την εκπαίδευσή σας, ή για την επικοινωνία. Προτιμάτε να αναλύετε και να σκέφτεστε τα καθήκοντά σας και όχι να τα εκπληρώνετε. Η σκέψη και η επικοινωνία γύρω από το χρήμα, σας δίνει μια αίσθηση ικανοποίησης. Ίσως πάρετε κάποια χρήματα από τη δουλειά σας ή βρείτε ένα νέο ενδιαφέρον που σας παρέχει περισσότερα χρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, οι άλλοι γύρω σας επιδιώκουν να επικοινωνήσουν μαζί σας. Προσέξτε τα καυστικά και απότομα λόγια σας, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Εξαιτίας της έντονης κινητικότητάς σας, κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να μην περιορίζεστε στην καθημερινή ρουτίνα σας και επιδιώκετε την ελευθερία σας. Νιώθετε ελευθερία λόγου, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να λέτε κάτι χωρίς να υπολογίζετε αν πληγώνετε τους άλλους με τα λόγια σας. Δεν μπορείτε τώρα να συνειδητοποιήσετε ότι είναι δική σας ευθύνη η αποτροπή των συγκρούσεων με τους ανθρώπους γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δωδέκατο οίκο σας, χρησιμοποιείτε την έμπνευση και τη φαντασία σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε τώρα περισσότερο εξαρτημένοι από τους ανθρώπους γύρω σας και αναζητάτε κοντά σας τα προσφιλή σας πρόσωπα για να σας στηρίξουν. Δεν σας πειράζει να κάνετε κάποιες θυσίες γι’ αυτούς που αγαπάτε, αλλά μπορεί να δυσανασχετείτε εάν οι θυσίες σας δεν αναγνωρίζονται. Αν είστε μόνοι, ψάχνετε για κάποιον που συμπάσχει μαζί σας και ο οποίος επιδιώκει να συνεργαστεί μαζί σας για να φτάσετε τους στόχους σας. Ίσως σκέφτεστε τώρα μια μυστική ερωτική σχέση ή μάθετε κάποιο κρυφό μυστικό. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σας, επιδιώκετε να βρίσκεστε με άτομα που έχουν τις ίδιες ιδέες με σας ή βρίσκεστε με άλλα μέλη μιας ομάδας ή λειτουργείτε ως ο εκπρόσωπος της ομάδας. Μπορεί να ζητήσετε από ένα φίλο σας να πάρει μια απόφαση για σας. Ή ένας φίλος μπορεί να αποδειχθεί αναξιόπιστος, να υπάρχει κουτσομπολιό ή άλλα να λέει και στη συνέχεια να κάνει άλλα. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να κάνετε μια νέα φιλία, την οποία αργότερα θα την αισθάνεστε πολύ κοντά σας. Έχετε κάποια ανησυχία σχετικά με την πραγματοποίηση των σχεδίων σας και νιώθετε άγχος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Με τον Ερμή να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, οι ανώτεροι σας εμπιστεύονται την κρίση σας, γιατί έχετε ισχυρή πειθώ, όταν επικοινωνείτε για ένα σημαντικό ζήτημα. Έχετε σεβασμό και κατανόηση για τους γύρω σας, πράγμα το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να εισπράξετε το θαυμασμό και το σεβασμό των άλλων. Προβάλλετε τώρα μια καλή δημόσια εικόνα και θα έχετε υλικά κέρδη σε μακροπρόθεσμη βάση. Η επιτυχία σας βασίζεται εν μέρει στο γεγονός ότι δεν φοβάστε να ζητήσετε από τους ανθρώπους να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας. Είστε καλός ακροατής και θα σας αγαπούν γιατί επικοινωνείτε σοβαρά και μεθοδικά.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, σας απασχολεί τώρα η διεύρυνση της γνώσης σας ή να αποκτήσετε τεχνογνωσία σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Ίσως να αναζητήσετε μεγαλύτερη εξειδίκευση στον τομέα σας ή να βάλετε στόχο κάποιες εκπαιδευτικές επιδιώξεις. Τα διανοητικά σας ενδιαφέροντα επεκτείνονται και αναζητάτε το διάλογο στην επίλυση των προβλημάτων σας. Είστε πολύ πιο ζωντανοί και χαρούμενοι στην αλληλεπίδρασή σας με τους άλλους και η επικοινωνία θα είναι αμφίδρομη, με μια ζωτική ανταλλαγή ιδεών. Κάποιες πληροφορίες που θα λάβετε, θα σας βοηθήσουν να διακρίνετε κάποιες αντιφάσεις και παράδοξα γεγονότα.

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Άρης σε τρίγωνο με Δία. Η όψη της επίτευξης και των ευκαιριών.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-09-2014 15:35
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση