Ερμής στον Υδροχόο: Απολαύστε τις πιο ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες συζητήσεις.
Βαθμολόγησε
10
01
2014

Ερμής στον Υδροχόο: Απολαύστε τις πιο ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες συζητήσεις.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.

 
Στις 11 Ιανουαρίου, ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο και θα παραμείνει ως τις 31 Ιανουαρίου και, επίσης, από τις 28 Φεβρουαρίου ως τις 18 Μαρτίου. Το διάστημα μεταξύ 13 Φεβρουαρίου ως 28 Φεβρουαρίου θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία.
 
Με τον Ερμή στον Υδροχόο, είμαστε τώρα περισσότερο διανοητικοί και προσανατολισμένοι προς τη λογική και αντικειμενική σκέψη. Ο Ερμής είναι σε έξαρση σε αυτό το ζώδιο του Αέρα, πράγμα που σημαίνει ότι η επικοινωνία είναι γρήγορη και εύκολη. Στον Υδροχόο, ο Ερμής έχει μια σταθερή εστίαση, είμαστε συντονισμένοι με μακρινές συχνότητες, οι ιδέες μας είναι εξαιρετικά πρωτότυπες ή μπροστά από την εποχή τους. Μένουμε ουδέτεροι σε οποιαδήποτε συζήτηση και έχουμε το χάρισμα της ανάγνωσης του μυαλού των άλλων. Οι ιδέες μας έχουν το σήμα της ατομικότητας, ακόμη και εκκεντρικότητα, και έχουμε επίγνωση του παλμού της ομάδας. 
 
Η σκέψη μας είναι προοδευτική και αμφισβητούμε το status quo. Είμαστε πιστοί στις απόψεις μας και λέμε πάντα «την αλήθεια». Επειδή οι σκέψεις μας δεν κατευθύνονται από τα συναισθήματα, μπορούμε να παρουσιάσουμε τις διάφορες πλευρές ενός θέματος και να παίξουμε «το δικηγόρο του Διαβόλου», όταν είναι απαραίτητο. Οι ιδέες μας έρχονται εντελώς απροσδόκητα και μπορεί να είναι τολμηρές, χωρίς να μας ενδιαφέρει αν θα είναι αρεστές στους άλλους. Βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Μπορεί να εγκλωβιστούμε στις δικές μας σκέψεις και να απορρίπτουμε τις άλλες απόψεις. Μας ενδιαφέρουν η επιστήμη και η τεχνολογία. Γινόμαστε στοχαστές με μυαλό εξαιρετικά ευφυές!
 
Ο Ερμής αντιπροσωπεύει το μυαλό, τις ιδέες μας, καθώς και πώς επικοινωνούμε με τους άλλους. Είναι όλες οι μορφές επικοινωνίας, όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα γράμματα, η ομιλία. Συσχετίζεται με τις επιστήμες, την περιέργεια, τον τρόπο σκέψης, τα ταξίδια, το εμπόριο, τα αδέλφια μας, τους συγγενείς μας, τους ανθρώπους στο σχολείο και τις διανοητικές αναζητήσεις. Είναι οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας. 
 
Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ερμή στον Υδροχόο, στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.
 
 
Διαβάστε επίσης: 
 
● Άστρα Weekend Love! Ο έρωτας το Σαββατοκύριακο. Προβλέψεις για τα 12 ζώδια! κλικ εδώ 
● Clery's Corner: Επιχείρηση «Γοητεία»… στα ζώδια! κλικ εδώ
● Εβδομαδιαίο μελωδικό αφιέρωμα στον έρωτα: Ερωτικές συμβουλές από τα άστρα του 2014. κλικ εδώ
 
 
ΚΡΙΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σας, θα εξετάσετε τα πράγματα που βρίσκονται πέρα από το «εγώ» σας, για παράδειγμα, το ρόλο και το σκοπό σας στην κοινωνία. Αυτό θα σας οδηγήσει στο να ταυτιστείτε ή να ενσωματωθείτε με μια ομάδα. Μπορεί να αναλάβετε το ρόλο του να μεταβιβάσετε πληροφορίες σ’ αυτήν. Θα νιώθετε τώρα αυξημένη κοινωνική ευθύνη και θα έχετε την τάση προς τη μελέτη της κοινωνίας και των ανθρώπινων σχέσεων. Είναι επίσης πιθανό να συμμετέχετε στις συζητήσεις μιας ομάδας εργασίας ή μιας οργάνωσης. Θα είστε προσανατολισμένοι στο μέλλον και ανοιχτοί σε νέες ιδέες. Η πνευματική ελευθερία σας θα εκτιμάται ιδιαίτερα.
 
ΤΑΥΡΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, θα έχετε ένα διανοητικό προσανατολισμό προς ένα στόχο. Αξιολογείτε όλα τα δεδομένα, προτού καταλήξετε σε μια απόφαση, πράγμα το οποίο σας βοηθά να προχωρήσετε προς το στόχο σας. Έχετε την προθυμία να επιτύχετε, να μην αποτύχετε σε επαγγελματικές συζητήσεις και παίρνετε στα σοβαρά τις λογικές αντιφάσεις που υπάρχουν στο μυαλό σας. Γενικά, θα έχετε επιτυχία στην εργασία σας και το μυαλό σας θα είναι απασχολημένο με κάτι. Θα ολοκληρώσετε έργα που είναι σημαντικά και θα έχετε επιτυχία. Θα επιδιώξετε με πειθαρχία και ενεργητικότητα την επίτευξη των στόχων σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, βλέπετε τη μεγάλη εικόνα προσώπων και καταστάσεων και θα έχετε την τάση να εξερευνήσετε τον κόσμο και να συλλέξετε αρκετές πληροφορίες, πριν πάρετε μια απόφαση. Εξετάζοντας την ευρύτερη εικόνα, επεκτείνετε τους ορίζοντες σας και σας προσφέρεται η ευκαιρία να αναπτύξετε τις διανοητικές ικανότητές σας. Αν και μια γενική κατανόηση των γεγονότων θα σας διαφεύγει, θα προσπαθήσετε να εντυπωσιάσετε το συνομιλητή σας με ένα χείμαρρο λέξεων. Μπορεί να θέλετε να μιλήσετε ή να εκφράσετε τη δική σας άποψη για ζητήματα που αφορούν τη θρησκεία, τη φιλοσοφία, τον αθλητισμό και τα ταξίδια.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, προσέξτε μη γίνετε προκλητικοί στις απόψεις και τις ιδέες σας. Ενώ μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες στην έκφρασή σας, θα είστε ειδικοί στο να κατανοήσετε τα συναισθήματα και τα κίνητρα των άλλων. Δίνετε προσοχή και έχετε μια πιο αυξημένη διαισθητική αντίληψη σε πρόσωπα και καταστάσεις. Είναι πιθανό να ενδιαφέρεστε για πράγματα που είναι μυστικά και δίνετε σημασία στις λεπτομέρειες. Μπορεί να προσέχετε πράγματα που οι άλλοι μπορεί να παραβλέψουν. Για το λόγο αυτό, τώρα μπορείτε να προβλέψετε πώς οι άνθρωποι δρουν και αντιδρούν. Θα είστε ανασφαλείς και θα αναζητάτε πραγματική οικειότητα με το σύντροφό σας.
 
ΛΕΩΝ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, οι σχέσεις σας θα είναι πιο συναισθηματικές και θα θέλετε να βρίσκεστε περισσότερο με το σύντροφό σας και γενικά με τους άλλους. Απολαμβάνετε την επικοινωνία με όλες τις σχέσεις σας, με αποτέλεσμα, να διαμορφώνετε σχέσεις με ποικίλους ανθρώπους. Οι άλλοι απολαμβάνουν τη διανοητική διέγερση που τους παρέχετε. Οι σκέψεις σας κατευθύνονται στην πορεία της σχέσης σας και γίνεστε υπερβολικά αναλυτικοί ή κριτικοί με το σύντροφό σας. Μπορεί επίσης να έχετε ανησυχία για το δεσμό σας και είστε τώρα περισσότερο ευάλωτοι στις απόψεις των άλλων, καθώς επηρεάζεστε από εκείνους με τους οποίους έρχεστε σε επαφή. 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, το μυαλό σας κατευθύνεται στις υποχρεώσεις της δουλειάς σας, στην υγεία σας και την παροχή υπηρεσιών. Μπορείτε να εφαρμόσετε τις ιδέες σας στην παροχή μιας χρήσιμης υπηρεσίας. Είναι πιθανό να λάβετε μεγάλη ικανοποίηση από την πνευματική εργασία και την επικοινωνία. Οι δραστηριότητές σας έχουν την τάση να είναι πρακτικές και είστε απρόθυμοι να συμμετέχετε σε εργασίες που δεν έχουν κάποιο όφελος. Τώρα μπορεί να σας ζητηθεί να παρέχετε υπηρεσία στους άλλους και να τους εξυπηρετήσετε. Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από την αρνητικότητά σας και μέσα από τα γεγονότα που θα συμβούν να αναδιοργανώσετε τη ζωή σας.
 
ΖΥΓΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, θέλετε να εκφράσετε την προσωπικότητά σας και τη δημιουργικότητά σας και αυτό το δείχνετε στους άλλους γύρω σας. Προβάλετε τα ταλέντα σας και σας δίνεται η ευκαιρία να τα διατυπώσετε συνειδητά και να αναπτύξετε το δημιουργικό δυναμικό σας. Θα είστε πολύ εκφραστικοί κι αυτό βοηθάει στη προσέλκυση του αντίθετου φύλου. Το μυαλό σας θα είναι απορροφημένο στο πώς να δημιουργήσετε μια νέα σχέση ή στην πορεία της υπάρχουσας σχέσης σας ή στα παιδιά σας ή σε πράγματα που σχετίζονται με την παιδική σας ηλικία. Απολαμβάνετε να συμμετέχετε σε διανοητικά  παιχνίδια, πράγμα που σας βοηθά να εκφράσετε τις ιδέες σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, μπορεί να σκέφτεστε μια μετακίνηση και να μελετάτε περισσότερο στο σπίτι σας. Θα είστε περισσότερο εσωστρεφείς και η εκφραστική σας ικανότητα θα είναι κάπως περιορισμένη, καθώς θα επικεντρώνεστε στον εαυτό σας και δε θα ασχολείστε ιδιαίτερα με τον υπόλοιπο κόσμο. Το μυαλό σας έχει την τάση να επικεντρώνεται σε πράγματα που έχουν έντονο συναισθηματικό περιεχόμενο. Μπορεί, επίσης, να θέλετε να φθάσετε στη ρίζα των πραγμάτων. Ωστόσο, μπορεί κάποιες στιγμές να μην εκφράζετε τις σκέψεις σας ή να είναι σε μεγάλο βαθμό αναξιοποίητες. Ίσως να φαίνεστε περισσότερο αδύναμοι και παθητικοί.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, θα έχετε ισχυρές πνευματικές και επικοινωνιακές ικανότητες. Έχετε αισθητήρια αντίληψη για να λαμβάνετε πληροφορίες από το άμεσο περιβάλλον σας. Μπορεί κάποιοι να σας κατηγορήσουν ότι είστε αφελείς, αλλά εσείς βλέπετε πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούν να δουν. Είστε πιο ρεαλιστές τώρα και έχετε λίγη υπομονή με ιδέες ή σκέψεις που δεν έχουν άμεση και απτή εφαρμογή. Η προσοχή σας είναι στραμμένη στο εδώ και τώρα. Είστε εξαιρετικά προσεκτικοί και οι ενέργειές σας βασίζονται στις παρατηρήσεις σας και όχι σε προγραμματισμένες αντιδράσεις ή σε ερεθίσματα του περιβάλλοντος.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, ένα μεγάλο μέρος της διανοητικής σας ενέργειας είναι πιθανό να αναλωθεί στα υλικά αγαθά και τις αγορές για την εξασφάλιση ενός ασφαλούς και άνετου περιβάλλοντος τόσο για τον εαυτό σας, όσο και γι’ αυτούς που εξαρτώνται από σας. Τώρα θα σκέφτεστε για το πώς να παρέχετε υλική ασφάλεια στην οικογένειά σας. Έτσι, θα έχετε μια πιο προσεκτική και πρακτική στάση. Είναι πιθανό να θέσετε νέους οικονομικούς στόχους. Μπορεί να έχετε αντιπάθεια ως προς αυτούς που κάνουν τους διανοούμενους ή αυτούς που δεν ασχολούνται με πρακτικά θέματα. Από την άλλη πλευρά, αν δεν ανταμειφθείτε οικονομικά και δεν έχετε υλική επιτυχία, διανοητικά θα βαρεθείτε. 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, θα έχετε μια πιο ορθολογιστική προσέγγιση  και ανάλυση σε πρόσωπα και καταστάσεις. Ο κίνδυνος είναι ότι μπορεί να γίνετε πολύ εγωιστές. Οι άλλοι σας βλέπουν ως ένα σκεπτόμενο άτομο και ως άτομο που επιλύει τις διαφορές του με την επικοινωνία. Θα είστε πιο εξωστρεφείς και θα έχετε ένα ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο νοημοσύνης. Τυχόν προβλήματα που αφορούν την ικανότητά σας να επικοινωνείτε, θα έχουν έντονη επίδραση στην αυτοεκτίμηση, την αυτοπεποίθηση και την προσωπική σας ταυτότητα. Τώρα θα αναλύετε τι έχετε κάνει για τον εαυτό σας και για τους άλλους και θα είστε σε θέση να αντιληφθείτε τα όριά σας με τη λογική. 
 
ΙΧΘΥΣ
 
Με τον Ερμή να διελαύνει στο δωδέκατο οίκο σας, με τη διαίσθησή σας, τώρα θα αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας αλλά και καταστάσεις που δε σας παρέχουν σαφείς και απλές απαντήσεις. Θα αποκαλύψετε ό, τι είναι κρυμμένο και το φέρνετε στο φως. Θα νιώθετε σύγχυση και αποδιοργάνωση και θα βρίσκεστε σε μια πάλη με τον εαυτό σας. Είναι πιθανό να ενδιαφερθείτε να εξερευνήσετε το άγνωστο και το μυστηριώδες. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τα μυστήρια της ζωής και του θανάτου, το υποσυνείδητο, τον εαυτό σας, τη θρησκεία και το μυστικισμό, το πρόβλημα του καλού και του κακού. Θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα που είναι ασαφή, χωρίς όμως να είστε απόλυτοι στις ιδέες και τις πεποιθήσεις σας. 
 
 
Διαβάστε επίσης: 
 
● Άστρα Weekend Love! Ο έρωτας το Σαββατοκύριακο. Προβλέψεις για τα 12 ζώδια! κλικ εδώ 
● Clery's Corner: Επιχείρηση «Γοητεία»… στα ζώδια! κλικ εδώ
● Εβδομαδιαίο μελωδικό αφιέρωμα στον έρωτα: Ερωτικές συμβουλές από τα άστρα του 2014. κλικ εδώ
Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-01-2014 16:30
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms