Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για την Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω.
Βαθμολόγησε
16
12
2019

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για την Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω.

Σμάρω Σωτηράκη

Ανατρεπτική και με μοιραίες αλλαγές. Θα καταφέρει η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω να κάνει άνω κάτω τα ζώδια; Επιτακτική ανάγκη με την έκλειψη αυτή είναι να αλλάξουμε και να αφήσουμε πίσω μας τα λάθη που μας κρατούν στάσιμους. Διαβάστε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις στο Ζώδια 2020!

 

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω, από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Η Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου, δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων θα ξημερώσει με μία εντυπωσιακή έκλειψη Ηλίου, η οποία θα λάβει χώρα στις 7:15 πμ στις 4 μοίρες του Αιγόκερου. Το δαχτυλίδι της Φωτιάς, όπως λέγεται ποιητικά, που θα σχηματίσει αυτή η έκλειψη, οφείλεται στο γεγονός ότι είναι δακτυλιοειδής, δηλαδή είναι μία ολική έκλειψη Ηλίου κατά την οποία η σκιά της Σελήνης δεν καλύπτει όλον τον δίσκο του Ηλίου και, κατά τη στιγμή που ολοκληρώνεται η έκλειψη, σχηματίζεται ένα απίστευτης ομορφιάς δαχτυλίδι. Παράλληλα, τα Φώτα που πάντα στην Ηλιακή έκλειψη βρίσκονται σε σύνοδο θα έχουν μαζί τους και τον Δία, οπότε έχουμε μια σύνοδο τριών πλανητών και όλη η σύνοδος των τριών θα σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό. Αυτό είναι το σχήμα της έκλειψης, του οποίου το σύνθημα είναι «ανάλαβε την ευθύνη των επιλογών, των πράξεων, των περιστάσεων, της ζωής σου, και άλλαξε ότι δεν σε ικανοποιεί, προάγει, εξελίσσει».

Το γεγονός ότι το σχήμα της έκλειψης βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό, δεν περιορίζει την έντασή της, απλά οι ενέργειές της ρέουν αβίαστα. Συνεπώς, τα ακραία καιρικά φαινόμενα σε αρκετές γωνιές του πλανήτη, οι σεισμοί, οι εκρήξεις ηφαιστείων και, γενικότερα, οι γεωφυσικές καταστροφές, είναι στο πρόγραμμα. Επίσης, η επιθετική πολιτική, οι διεκδικήσεις, έλλογες ή άλογες, οι πιέσεις θα ενταθούν. Με λίγα λόγια το κοινωνικοπολιτικό πεδίο είναι ανάστατο και με αυτή την έκλειψη.

Το θετικό αυτού του τριγώνου είναι ότι μπορούμε να αντιληφθούμε την αναγκαιότητα της αλλαγής πιο εύκολα σε προσωπικό επίπεδο, να ξεπεράσουμε εντάσεις και δυσκολίες, να κάνουμε έναν πιο δόκιμο εσωτερικό διάλογο, ανάλογα πάντα με τον προσωπικό μας χάρτη. Και εδώ προσοχή: αν ο προσωπικός μας χάρτης διευκολύνει την αλλαγή, τότε αυτή η έκλειψη μπορεί να οδηγήσει σε απαλλαγή από βάρη, τοξικά άτομα, τοξικές καταστάσεις. Αν, όμως, ο προσωπικός χάρτης δεν διευκολύνει την κατανόηση και την αλλαγή, τότε μπορεί να έχουμε έντονες εσωτερικές συγκρούσεις. Εσωτερικές συγκρούσεις στις οποίες θα είναι πιο επιρρεπείς οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες από τις 2 μέχρι τις 6 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ/SUBCRIBE στο κανάλι μας στο youtube για να βλέπεις πρώτος όλα τα Video της Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-12-2019 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ