Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους στις 10 Ιουνίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
05
06
2021

Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους στις 10 Ιουνίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 10 Ιουνίου 2021, ώρα Ελλάδας 13:52 μ.μ., πραγματοποιείται δακτυλιοειδής Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο των Διδύμων, τα χαρακτηριστικά θα είναι περιέργεια, αναζήτηση, ανάγκη για τολμηρές ίσως και κάπως ασυνήθιστες ενέργειες ή επιλογές. Δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να ισορροπήσουν και να πάρουν καθοριστικές αποφάσεις.

 

Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους: Επανεμφάνιση παρελθοντικών υποθέσεων!

 

Διαφοροποιούνται οι βλέψεις και οι επιθυμίες, οι τολμηροί χαρακτήρες θα νιώσουν την ανάγκη να κολυμπήσουν σε άγνωστα νερά, να ζήσουν εμπειρίες και γενικότερα καταστάσεις διαφορετικές από αυτές που έχουν βιώσει ως τώρα. Απαραίτητο θα είναι να εξισορροπηθεί η λογική με το συναίσθημα ή με την επιθυμία, ελλοχεύει κίνδυνος να μπερδευτούν οι σκέψεις και να παραποιηθεί η αντίληψη.

Στις συζητήσεις τα λόγια θα πρέπει να ειπωθούν με σαφήνεια, οι κουβέντες δεν θα πρέπει να δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις ή παρερμηνεύσεις. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις προσωπικές οικογενειακές και επαγγελματικές, θα υπάρξουν συνειδητοποιήσεις που θα αλλάξουν τη συναισθηματική βάση των σχέσεων και των επαφών.

 

Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Ηλιακής έκλειψης στους Διδύμους στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

ΚΡΙΟΣ

Επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας επαγγελματικές και προσωπικές μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα επικοινωνήσετε, απαραίτητο θα είναι να μπορέσετε να χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία και συγκαταβατικότητα. Προσοχή στις παρεξηγήσεις καλό θα είναι να υπάρχει αυτοσυγκράτηση και έλεγχος στα λόγια και στις απόψεις, ενδεχομένως κάποιοι να παραποιήσουν τα μηνύματα και να μεταφέρουν λανθασμένες πληροφορίες. Προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα, αποφύγετε τα ρίσκα που βάζουν σε κίνδυνο μεγάλα χρηματικά ποσά, η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για νέα άλματα και ενέργειες αβέβαιης κατάληξης. Μεγάλη προσοχή στα άτομα που θα δείξετε την εμπιστοσύνη σας, επεξεργαστείτε πολύ καλά τα δεδομένα και τις πληροφορίες, κινηθείτε βάζοντας μπροστά τη λογική.

ΤΑΥΡΟΣ

Ζητήματα οικονομικής φύσης θα σας απασχολήσουν, δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο παρελθοντικές υποθέσεις που τώρα καλείστε να τις τακτοποιήσετε με τρόπο άμεσο. Θα υπάρξει το άνοιγμα για συναλλαγές και δοσοληψίες, προσοχή στις αγορές και γενικότερα στα χρηματικά ποσά που θα καταναλώσετε, απαραίτητο θα είναι να υπάρξει σύνεση και όχι παρόρμηση. Στον αισθηματικό τομέα ανάγκη σας θα είναι να ισορροπήσετε συναισθηματικά, θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε και να πάρετε αποφάσεις, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα μιλήσετε. Προσπαθήστε να εκδηλωθείτε και να φανερώσετε τις σκέψεις σας, μιλήστε με σαφήνεια, αν υπάρχουν αμφιβολίες ή ανασφάλειες καλό θα είναι να τις συζητήσετε με τρόπο άμεσο χωρίς υπεκφυγές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους ανασφάλειες και εσωτερικές υποσυνείδητες φοβίες, καλείστε να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου, να αναλύσετε τα συμπλέγματα σας και να δώσετε απαντήσεις στον εαυτό σας. Δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες και οι συναισθηματικές εναλλαγές, η ψυχολογική σας κατάσταση θα έχει άμεση επίδραση στη συμπεριφορά σας, προσοχή στις υπερβολές. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι περιέργεια, δυναμικότητα και ανάγκη για καινούργιες εμπειρίες, οι προσεγγίσεις σας θα είναι αρκετά τολμηρές, δεν αποκλείεται οι επιλογές σας να είναι κάπως ασυνήθιστες ή εκκεντρικές. Ίσως να πάρετε την απόφαση να απομακρύνετε από τη ζωή σας τοξικές σχέσεις ή πρόσωπα που ασκούν αρνητική επιρροή επάνω σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή στη συσσώρευση απωθημένων και στις καταναγκαστικές ενέργειες που προκύπτουν από τα εσωτερικά σας συμπλέγματα, για να μπορέσετε να ισορροπήσετε συναισθηματικά και να βγείτε από τις κυκλοθυμίες θα πρέπει να τα βρείτε πρώτα με τον εαυτό σας. Ψάξτε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου, θα πρέπει να λύσετε τους ψυχολογικούς κόμπους που ουσιαστικά καθοδηγούν τις ενέργειες και τις αντιδράσεις σας. Για να μην πέσετε σε λάθη θα πρέπει να είστε σε θέση να εξισορροπήσετε το συναίσθημα με τη λογική, προσπαθήστε να σκεφτείτε αντικειμενικά, ο ορθολογισμός θα σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, ωστόσο αποφύγετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, απαραίτητο θα είναι να δώσετε χρόνο στα γεγονότα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από παρελθοντικές καταστάσεις ή σχέσεις που σας έχουν επιβαρύνει σε ψυχολογικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε παλιά λάθη και να δώσετε μία νέα πνοή στην καθημερινότητά σας. Θα σας απασχολήσουν κυρίως ζητήματα αισθηματικής και οικονομικής φύσης, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις που θα έχουν αντίκτυπο όχι μόνο στο παρόν αλλά και στο μέλλον. Έρχονται συνειδητοποιήσεις που αυτές με τη σειρά τους θα οδηγήσουν σε επαναπροσδιορισμούς, θα χρειαστεί να αξιολογήσετε εκ νέου τα πρόσωπα τις σχέσεις και τις συνεργασίες, ενδεχομένως να αλλάξετε βλέψεις και πλάνα. Προσπαθήστε να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη, στηριχτείτε στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν αποκλείεται να βρίσκεται σε αναστάτωση ο εσωτερικός σας κόσμος, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε κάτι διαφορετικό ή να βγείτε από καθιερωμένο, ωστόσο για να είναι το αποτέλεσμα θετικό θα πρέπει να γίνουν όλα στον σωστό χρόνο. Αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα, τις γρήγορες αποφάσεις και τις παρορμητικές επιλογές, προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε τις έμφυτες σας τάσεις, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από την εσωτερική σας ορμή. Καλείστε να επανεξετάσετε βλέψεις επιθυμίες συναισθήματα και σχέσεις, αναλύστε τις καταστάσεις παρελθοντικές και παροντικές, μη σταθείτε στις εντυπώσεις ή στην επιφανειακή εξήγηση. Σε θέματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα, στοχεύστε στη σταθεροποίηση, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό. 

ΖΥΓΟΣ

Καλείστε να διατηρήσετε σε ισορροπία τα συναισθήματά σας και γενικότερα τον εσωτερικό σας κόσμο, θα υπάρξουν αναστατώσεις που θα έχουν άμεση επίδραση στη συμπεριφορά και στις αντιδράσεις σας. Δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες και τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, ίσως να κάνουν την εμφάνισή τους τάσεις φυγής, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να χαλιναγωγήσετε τον εαυτό σας και να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση. Τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης όσο και επαγγελματικής, στις συζητήσεις σας θα πρέπει να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, μη δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για ρήξεις. Προσπαθήστε να διατηρήσετε υπό έλεγχο την εσωτερική σας ορμή, βάλτε σε τάξη βλέψεις επιθυμίες και συναισθήματα, αποφύγετε τις υπερβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να διατηρήσετε σε ηρεμία και ισορροπία τον ψυχολογικό σας κόσμο, έντονα θα είναι τα συναισθήματά σας, θα βιώσετε ένα είδος εσωτερικής αναστάτωσης που θα σας ωθήσει σε ασυνήθιστες ενέργειες. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές, κινηθείτε όσο πιο συγκρατημένα μπορείτε, ελλοχεύει κίνδυνος να υποπέσετε σε ξεσπάσματα για τα οποία λίγο αργότερα θα μετανιώσετε. Ένταση και βάθος θα έχει το συναίσθημα σας, καλείστε να βάλετε μπροστά τη λογική μόνο έτσι θα καταφέρετε να χαλιναγωγήσετε τις εσωτερικές σας τάσεις. Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και υποσυνείδητες φοβίες, κάντε ένα είδος αυτό-ψυχανάλυσης αυτό θα σας βοηθήσει να λύσετε τους ψυχολογικούς κόμπους και να δώσετε τέλος στις ψυχαναγκαστικές ενέργειες ή επιλογές.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα συμβάντα θα στρέψουν την προσοχή σας στις σχέσεις σας προσωπικές επαγγελματικές και φιλικές, μέσα από τις συναντήσεις τις συναναστροφές και τις συζητήσεις θα σας δοθεί η δυνατότητα να επαναξιολογήσετε τους χαρακτήρες και τις συμπεριφορές. Προσπαθήστε να μιλήσετε με σαφήνεια, αν υπάρχουν θέματα που σας απασχολούν ή σας δημιουργούν ανασφάλειες καλό θα είναι να τα βγάλετε στην επιφάνεια, μιλήστε ανοιχτά για τις φοβίες σας στα πρόσωπα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που πλέον δεν σας καλύπτουν σε συναισθηματικό επίπεδο ή δεν μπορούν να σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενδεχομένως να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα και οι συνθήκες σε κάποιους συγκεκριμένους τομείς της καθημερινότητας σας, ίσως να χρειαστεί να αναθεωρήσετε ή να αλλάξετε τα πλάνα σας. Έρχονται συνειδητοποιήσεις ξεκαθαρίσματα και αποφάσεις πού θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι πρέπει να διατηρήσετε στη ζωή σας και ποιες συνήθειες ή καταστάσεις θα πρέπει πλέον να τις αφήσετε στην άκρη. Απαραίτητο θα είναι να κρατήσετε υπό έλεγχο τις εσωτερικές σας τάσεις θετικές ή αρνητικές, καλό θα είναι να αποβάλετε τις απογοητευτικές σκέψεις και να χαλιναγωγήσετε την παρόρμηση σας. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ίσως να αναγκαστείτε να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε συνεργασίες που έχουν πιο σταθερό και αποδοτικό αποτέλεσμα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα συμβάντα ενδεχομένως να σας γυρίσουν πίσω στο παρελθόν για να επαναξιολογήσετε σχέσεις χαρακτήρες και αποτελέσματα. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας, τα συναισθήματά σας θα σας επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό, καλείστε να χαλιναγωγήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, να εξισορροπήσετε τη λογική με την παρόρμηση. Προσοχή σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ρίσκα και άλματα αβέβαιης κατάληξης. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές επαγγελματικές και κοινωνικές, θα υπάρξουν αλλαγές στις βλέψεις σας, ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να ζήσετε πρωτόγνωρες καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Προσοχή στα εσωτερικά συμπλέγματα και στις υποσυνείδητες φοβίες, αναστατωμένος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, καλείστε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Σε μεγάλο βαθμό θα σας επηρεάσει η διαίσθησή σας, ωστόσο για να μπορέσετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να μην υποπέσετε σε υπερβολές, θα πρέπει να είστε σε θέση να εξισορροπήσετε το συναίσθημα με τη λογική. Απαραίτητος θα είναι ο ορθολογισμός σε θέματα που έχουν να κάνουν με προσωπικές σχέσεις, με χρηματικά ποσά και με αποφάσεις δέσμευσης. Επιρρεπείς θα είστε στις εξιδανικεύσεις και στις ωραιοποιήσεις, προσοχή να μην σταθμεύσετε στην επιφανειακή εντύπωση και αγνοήσετε το βάθος των καταστάσεων, επικεντρωθείτε στις πράξεις και όχι τόσο στα λόγια.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
05-06-2021 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση