Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη στις 22 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
20
05
2023

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη στις 22 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 22 Μαΐου ο Ήλιος που βρίσκεται στους Διδύμους σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη πού βρίσκεται στον Λέοντα, είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επιδιώξεις και διεκδικήσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών.

 

Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη: Δραστηριοποίηση, δυναμικές επιδιώξεις

 

Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για βελτίωση, δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες προτάσεις και νέες συνεργασίες. Φεύγει η διστακτικότητα και οι ενδοιασμοί, ο δυναμισμός και η αισιοδοξία θα δώσουν την ώθηση για διεκδικήσεις. Στον αισθηματικό τομέα άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, ελκυστικές, θα υπάρχει δυνατότητα για έναρξη σχέσης.

Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις, θα υπάρξουν τονωτικές επαφές. Έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση, στο φλερτ, φεύγει η αδράνεια, θα υπάρχει διάθεση για δραστηριοποίηση. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική ζωή οι δυναμικές ενέργειες θα έχουν θετική κατάληξη.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν για οικονομικές και επαγγελματικές τακτοποιήσεις, δραστηριοποιηθείτε, τρέξτε τα βήματά σας, αποφύγετε την αναβολή. Βελτιώνονται οι συνθήκες της καθημερινότητάς σας, δυναμικός θα είναι ο τρόπος που θα χειριστείτε τις υποθέσεις σας. Στον αισθηματικό τομέα φλερτάρετε, θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα, με άμεσο τρόπο θα χειριστείτε τις υποθέσεις που έχουν να κάνουν με επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για τακτοποιήσεις, διεκπεραιώσεις, συναλλαγές και συμβόλαια. Κοινωνικοποιείτε, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε, θα υπάρξουν τονωτικές επαφές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε, αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό και άμεση δραστηριοποίηση. Βγάλτε στην επιφάνεια τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας, αξιοποιήστε τις νέες προτάσεις και τις νέες γνωριμίες, θα υπάρξει η δυνατότητα για άμεση και θετική αλλαγή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο τρόπος σκέψης σας θα είναι δυναμικός θα σας βοηθήσει να αφήσετε στην άκρη τη διστακτικότητα και τις απογοητεύσεις, θα έχετε την εσωτερική δύναμη να προχωρήσετε μπροστά. Δραστηριοποιηθείτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, θα υπάρξει δυνατότητα για να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας στρεσάρουν.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Η αυτοπεποίθηση που θα νιώσετε θα σας δώσει την ώθηση να δραστηριοποιηθείτε, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης τρέξτε τα βήματά σας, οργανώστε τα πλάνα σας, θα υπάρξει δυνατότητα για υλοποίηση. Βάλτε σε τάξη σκέψεις και επιθυμίες, κινηθείτε μεθοδικά, θα μπορέσετε να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο τις βλέψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα επαγγελματικής φύσης, άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες συνεργασίες, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε και να αυξήσετε τα έσοδα σας. Οργανωθείτε, κινηθείτε συντονισμένα, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η μεθοδικότητα. Αποφύγετε την αναβολή, αξιοποιήστε με αμεσότητα τις γνωριμίες κοινωνικές ή επαγγελματικές.

ΖΥΓΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, οικονομικές συναλλαγές, συνεργασίες και κοινωνικές επαφές. Αξιοποιήστε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, κινηθείτε με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τις στάσιμες καταστάσεις. Κοινωνικοποιηθείτε, δεν θα λείψουν οι ανανεωτικές συναναστροφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης κινηθείτε συντονισμένα, αποφύγετε την αναβολή, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε οικονομικές συναλλαγές, εξόφληση λογαριασμών, αγοραπωλησίες και συμβόλαια. Προσπαθήστε να κινηθείτε όσο μπορείτε πιο συντονισμένα, δραστηριοποιηθείτε, θα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, θα μπορέσετε να βγείτε από την ανασφάλεια.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έμφαση θα δώσετε στο φλερτ, στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία, θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες και συναναστροφές. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε με άνεση και αυθορμητισμό, θετικές απαντήσεις θα λάβετε, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για γνωριμίες και έναρξη σχέσης. Στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη των επαφών που θα προκύψουν, βγάλετε στην επιφάνεια την αυθόρμητη πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με τη δυναμικότητα σας θα σας δώσει την ώθηση να περάσετε σε προσεγγίσεις και επιδιώξεις κυρίως οικονομικής και επαγγελματικής φύσης. Βελτιώνονται οι εργασιακές σχέσεις, οι συνεργασίες σας θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν ομαλά και εποικοδομητικά. Περάστε σε τακτοποιήσεις, χειριστείτε τις υποθέσεις με μεθοδικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεωθείτε, να περάσετε ευχάριστα, θα υπάρξουν συναναστροφές και επαφές που θα μπορέσουν να σας τονώσουν ψυχολογικά. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε τη διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο τα βήματά σας θα πρέπει να είναι συντονισμένα, σκεφτείτε πολύ καλά τα υπέρ και τα κατά των καταστάσεων.

ΙΧΘΕΙΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε σε ταχτοποιήσεις, διεκπεραιώσεις, αγοραπωλησίες. Δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει, θα είστε σε θέση να χειριστείτε τις υποθέσεις σας με αμεσότητα. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για δικτύωση, δεν θα λείψουν οι γνωριμίες και οι συναναστροφές που θα σας ανανεώσουν.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-05-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση