Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη στις 7 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
05
05
2022

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη στις 7 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 7 Μαΐου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία όψη που θα βοηθήσει στην τόνωση της αισιοδοξίας, οι ενέργειες θα είναι αποφασιστικές και δυναμικές, θα υπάρξει διάθεση για επιδιώξεις και προσεγγίσεις.

 

Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη: Δυναμικότητα, τολμηρές προσεγγίσεις

 

Στον επαγγελματικό τομέα έμφαση θα δοθεί στις συνεργασίες, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για νέα εγχειρήματα. Δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί που θα καταφέρουν να δώσουν την ώθηση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο οι ενέργειες θα πρέπει να είναι συντονισμένες, προσοχή στην έντονη παρόρμηση και στην υπεραισιοδοξία.

Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συναναστροφές γνωριμίες και προσεγγίσεις, στις επαφές θα υπάρξει άνεση και αυθορμητισμός. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία, και γενικότερα σε οτιδήποτε μπορεί να προσφέρει ανανέωση και εσωτερική τόνωση. Φεύγει η άρνηση, στην άκρη θα μείνουν οι απογοητευτικές σκέψεις, η θετικότητα και η ανάγκη για αναζωογόνηση θα ανοίξουν τον δρόμο για τολμηρές προσεγγίσεις. 

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Οργανώστε τα πλάνα σας, συντονιστείτε, αφήστε πίσω σας την άρνηση και την απογοήτευση, θα υπάρξουν ουσιαστικά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τις δύσκολες ή ασφυκτικές συνθήκες. Κοινωνικοποιηθείτε, φλερτάρετε, θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, βγάλτε στην επιφάνεια τη δυναμικότητα και τον αυθορμητισμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής φύσης, δώστε έμφαση στις συνεργασίες, στις καινούργιες προτάσεις και στα νέα εγχειρήματα, θα έχετε τη δυνατότητα να προοδεύσετε. Κινηθείτε όσο πιο συντονισμένα μπορείτε, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για εφαρμογή και υλοποίηση, διατυπώστε σκέψεις και προτάσεις χωρίς ενδοιασμούς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στην περίπτωση που έχετε πέσει ψυχολογικά και νιώθετε πως οι δυνάμεις σας είναι πλέον περιορισμένες, ανασυνταχτείτε, ξεκαθαρίστε τις βλέψεις και τις επιθυμίες σας, θα υπάρξει άνοιγμα που θα σας βοηθήσει να αποδείξετε τα ταλέντα σας και να καταλήξετε στο επιθυμητό σημείο. Επικοινωνήστε με άνεση και αυθορμητισμό, θα υπάρξουν συναναστροφές που θα σας ενθουσιάσουν, θα καταφέρετε να τονωθείτε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης κινηθείτε με δυναμικότητα και αισιοδοξία, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για νέα εγχειρήματα, για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών. Δεν αποκλείεται να ακουστούν νέες και δημιουργικές προτάσεις, αρπάξτε τις ευκαιρίες, αποφύγετε την άρνηση και την καθυστέρηση. Κοινωνικοποιηθείτε, βγάλτε στην επιφάνεια τη δοτική και αυθόρμητη πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΛΕΩΝ

Επικεντρωθείτε σε ζητήματα οικονομικά, θα υπάρξει άνοιγμα για συναλλαγές, αγοροπωλησίες, και γενικότερα για τακτοποιήσεις ανοικτών λογαριασμών. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα έχετε την ευκαιρία να τονωθείτε, δώστε έμφαση στις επαφές και στις συναναστροφές, αν είστε θετικοί θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα, θάρρος, αισιοδοξία αλλά και ανταγωνιστικότητα, θα είστε σε θέση να τρέξετε τα βήματα σας κυρίως σε θέματα επαγγελματικά και εργασιακά. Μην αφήσετε σε δεύτερη μοίρα την κοινωνικοποίηση σας, θα σας γίνουν προτάσεις για επαφές και συναναστροφές, δώστε θετικές απαντήσεις, θα υπάρξει ευκαιρία νέων γνωριμιών.

ΖΥΓΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να ανανεωθείτε, να δώσετε μία δημιουργική ώθηση στην καθημερινότητά σας, να βγείτε από τη ρουτίνα και το άγχος. Βγάλτε στην επιφάνεια την αυθόρμητη και αισιόδοξη πλευρά της προσωπικότητάς σας, θα υπάρξουν ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση, για καινούργιες γνωριμίες και για συναναστροφές, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αναζωογονηθείτε ψυχολογικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να τονωθείτε σε ψυχολογικό επίπεδο, αν είστε πεσμένοι μη καταθέτετε τα όπλα, απομακρυνθείτε από απογοητευτικές και αρνητικές σκέψεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας δώσουν την ώθηση να διεκδικήσετε και να περάσετε σε ουσιαστικές επιδιώξεις. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοιχτείτε συναισθηματικά, προσπαθήστε να γνωριστείτε με καινούργια άτομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής φύσης, φεύγουν τα εμπόδια, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, να διαπραγματευτείτε και να καταλήξετε σε συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες. Αν υπάρχουν ζητήματα οικογενειακά που σας απασχολούν και σας προβληματίζουν σκεφτείτε αισιόδοξα, θα καταφέρετε να βρείτε ουσιαστικές λύσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για να συντονίσετε τα βήματα σας και να περάσετε σε διεκδικήσεις, επικεντρωθείτε σε θέματα επαγγελματικής φύσης, θα υπάρξει άνοιγμα για να τρέξετε τα βήματά σας, να προχωρήσετε στις συνεργασίες σας και να αποδείξετε τις ικανότητές σας. Ανανεώνεστε σε ψυχολογικό επίπεδο, ο τρόπος σκέψης σας θα είναι θετικός, θα καταφέρετε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας είναι θετικότητα, αισιοδοξία και ανάγκη για αλλαγή. Διαφοροποιημένη θα είναι η οπτική σας αντίληψη, θα καταφέρετε να επανεξετάσετε τις καταστάσεις και τις σχέσεις από διαφορετική συναισθηματική σκοπιά. Οι κοινωνικές επαφές και συναντήσεις θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν, βγάλετε στην επιφάνεια την αυθόρμητη πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΙΧΘΥΣ

Δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει, θα είστε σε θέση να καταλάβετε, να διαπιστώσετε, να δώσετε ουσιαστικές λύσεις, και να αναδομήσετε τις σχέσεις σας. Στην περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα επαγγελματικά ή αισθηματικά θα βρείτε το θάρρος να επαναξιολογήσετε τις καταστάσεις, θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τι πρέπει να κάνετε για να μπορέσετε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
05-05-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms