Ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη στις 8 Ιανουαρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
07
01
2022

Ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη στις 8 Ιανουαρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 8 Ιανουαρίου 2022, ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω, είναι μία όψη που θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για συναντήσεις επαφές και συναναστροφές. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για συναισθηματική ισορροπία, για αποκατάσταση και για σταθεροποίηση.

 

Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη: Βελτίωση προσωπικών σχέσεων!

 

Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα έχουν το άνοιγμα να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης και της μονιμότητας, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις. Οι ελεύθεροι δεν αποκλείεται να νιώσουν την ανάγκη να σταθεροποιηθούν και να αποκτήσουν ένα συγκεκριμένο ταίρι, οι προσεγγίσεις θα έχουν θετική εξέλιξη. Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για εξασφάλιση και κατοχύρωση, απαραίτητο θα είναι να υπάρχει συγκέντρωση στους στόχους, οι βλέψεις θα πρέπει να είναι εφικτές. Σε ψυχολογικό επίπεδο τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία και ανάγκη για συναισθηματικές εκδηλώσεις, τα εξομολογητικά λόγια θα καταφέρουν να τονώσουν τις σχέσεις. 

Ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις φιλικές οικογενειακές και αισθηματικές, θα έχετε τη δυνατότητα να αναθερμάνετε τις επαφές, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις, θα καταφέρετε να τονώσετε την προσωπική σας ζωή. Ευνοείστε σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής εξέλιξης, προχωρήστε στα βήματα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να συντονίσετε τα πλάνα σας, οργανώστε τις ενέργειές σας, θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε να υλοποιήσετε και να βγείτε από αγχωτικές ή αρνητικές συνθήκες. Δεν θα λείψουν οι συναναστροφές που θα καταφέρουν να σας ενθουσιάσουν και να σας τονώσουν σε ψυχολογικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να επανέλθει στη μνήμη και στην ζωή σας πρόσωπο από τα παλιά, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία σε παρελθοντική σχέση. Σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες συνεργασίες, δώστε έμφαση σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής εξέλιξης, τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά. Στον αισθηματικό τομέα οι ελεύθεροι προσεγγίστε και ανοιχτείτε συναισθηματικά. Αν υπάρχει στη σκέψη σας κάποιο άτομο από τα παλιά ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανένωση. 

ΛΕΩΝ

Ανάγκη σας θα είναι να βελτιώσετε την εικόνα και το παρουσιαστικό σας, θα έχετε τη δυνατότητα να υιοθετήσετε ένα καινούργιο στυλ και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Έμφαση θα δώσετε στην κοινωνική σας εικόνα και γενικότερα στον τρόπο που θα προβάλλετε την προσωπικότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε συναισθηματικό επίπεδο δεν αποκλείεται να εστιάσετε σε μία παρελθοντική σχέση, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε τις επαφές σας με πρόσωπο από τα παλιά. Ανεβαίνει η ψυχολογία σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία και δυναμικότητα, θα υπάρξουν ανανεωτικές επαφές.

ΖΥΓΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι επικεντρωμένο στις προσωπικές σας σχέσεις, στην οικογένεια, στο σπίτι, θα καταφέρετε να ανανεώσετε τις συνθήκες και να τονώσετε τις επαφές. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα μπορέσετε να αναζωογονηθείτε και να αφήσετε πίσω σας παλιές αρνητικές σχέσεις ή καταστάσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευχάριστες θα είναι οι επαφές και οι συναντήσεις σας, στον αισθηματικό τομέα θα καταφέρετε να ανανεώσετε τις επαφές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις που θα είναι ιδιαιτέρως τονωτικές. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις, θα καταφέρετε να βγείτε από την καθημερινή ρουτίνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας εξέλιξη, τα συμβάντα θα είναι βοηθητικά θα μπορέσετε να σταθεροποιηθείτε, να διαφοροποιήσετε συμφωνίες, και να κατοχυρώσετε τα ήδη κεκτημένα. Συντονίστε τις ενέργειές σας, δεν αποκλείεται να υπάρξουν καινούργιες προτάσεις ή νέες συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ομαλοποιούνται οι σχέσεις σας προσωπικές επαγγελματικές και οικογενειακές, θα καταφέρετε να συσφίξετε τους δεσμούς και να περάσετε ευχάριστα με τα πρόσωπα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Δημιουργικά θα είναι τα ανοίγματα σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να εκδηλωθείτε και να ξεδιπλώσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να προσεγγίσετε με άνεση και αυθορμητισμό. Τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να δώσετε μία καινούργια ώθηση στην αισθηματική σας ζωή αλλά και στην οικονομική σας πορεία.

ΙΧΘΕΙΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν για να καταφέρετε να δικτυωθείτε σε κοινωνικό επίπεδο, θα υπάρξουν συναναστροφές και επαφές που θα διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών σας. Αξιοποιήστε το ενδιαφέρον που θα σας εκδηλώσουν είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε σε αισθηματικό, τα λόγια που θα ακούσετε θα σας ανανεώσουν. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
07-01-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση