Νέα Σελήνη στις 25 Μαΐου 2017. Νέα ξεκινήματα στα αισθηματικά!
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 1
23
05
2017

Νέα Σελήνη στις 25 Μαΐου 2017. Νέα ξεκινήματα στα αισθηματικά!

Από τον Χάρη Αβραμόπουλο

Τις προσεχείς ημέρες και συγκεκριμένα στις 25 Μάιου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 22.44 στις 4.47ο μοίρες των Διδύμων θα έχουμε το αστρολογικό φαινόμενο της νέας Σελήνης που σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα, είναι το εφαλτήριο για νέες καταστάσεις. Με την Νέα Σελήνη, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μια νέα αρχή από την Παρασκευή 26 Μαΐου. Ας δούμε λοιπόν πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στους Διδύμους κάθε ζώδιο (μην ξεχνάτε να διαβάζετε το ζώδιο του ωροσκόπου σας στις γενικές προβλέψεις).

 

Τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου με την Νέα Σελήνη;

 

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη σου δίνει μια αξιοσημείωτη ώθηση Κριέ, ώστε να γεφυρωθούν οι όποιες αποστάσεις υπάρχουν με το άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα από συζήτηση. Θα είσαι πιο επικοινωνιακός/η και πιο πρόθυμος/η να ακούς τον άλλο, με αποτέλεσμα να αμβλυνθούν οι τυχόν εντάσεις με το ταίρι σου. Επιτρέπει πολλά και σπουδαία φλερτ αλλά επιβάλλεται να προσέχεις κυρίως αν είσαι Κριός του δευτέρου δεκαημέρου γιατί θα είσαι πολύ απαιτητικός από το ταίρι σου με μεγάλα πάθη και πιθανώς να οδηγηθείς σε προβληματικές καταστάσεις. Αν πάλι φλερτάρεις με έναν νέο έρωτα να μην έχεις απόλυτες θέσεις γιατί μπορεί να κάνεις λάθη στρατηγικής και αντί να προκαλέσεις πάθη, να προκαλέσεις τρόμο. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη σε εξωθεί Ταύρε να ικανοποιήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και γι’ αυτόν τον λόγο θα επικεντρωθείς στο να μην κάνεις εκπτώσεις άρα να μην φλερτάρεις ασκόπως αλλά να προσπαθήσεις να προσελκύσεις στην ζωή σου αυτό που σε ικανοποιεί. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα προσπαθήσεις να θέσεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου, αν είσαι αδέσμευτος/η, θα προσπαθήσεις να προσεγγίσεις με πολλή υπομονή και εκ του ασφαλούς κάποιο άτομο μόνο αν σε ενδιαφέρει πάρα πολύ. Ωστόσο, καλό θα ήταν, αν κάνεις μια καινούργια γνωριμία, να μην πιέζεις τις καταστάσεις και να δώσεις λίγο χρόνο στο άτομο που σε ενδιαφέρει πριν φθάσεις να μιλάς για γάμο και παιδιά… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σένα Δίδυμε αυτή η Νέα Σελήνη είναι καταπληκτική για μια καινούργια ερωτική αρχή! Ωστόσο, ναι μεν σε ενθαρρύνει σε περιπέτειες και νέα φλερτ αλλά, επειδή βρίσκεται ο Κρόνος απέναντι σου στον Τοξότη και σε καλεί να πάρεις στα σοβαρά την προσωπική σου ζωή, θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις την ευθύνη μιας σχέσης, να είσαι συνεπής, ώστε να έχεις τον Κρόνο σύμμαχό σου. Αλλιώς θα αποτελεί την Δαμόκλειο σπάθη σου και θα σε ζορίσει. Ναι στα φλερτ, ναι στις καινούργιες σχέσεις αλλά να παίρνεις στα σοβαρά την αισθηματική σου ζωή και να μην κάνεις στους άλλους αυτά που δεν θέλεις να σου κάνουν. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σένα Καρκίνε η Νέα Σελήνη δεν παρουσιάζει κάτι καινούργιο αλλά ίσως θα αναμοχλεύσει κάποια κατάσταση από το παρελθόν σου επειδή ένα πρόσωπο από τη σφαίρα των «περασμένων – ξεχασμένων» θα σου παρουσιαστεί με έντονο τρόπο και αρκετά πιεστικό ενδιαφέρον επαναπροσέγγισης. Εσύ, όμως, μάλλον θα έχεις αλλού στραμμένο το ενδιαφέρον σου εκτός αν ο προσωπικός σου χάρτης είναι συντονισμένος με τη Νέα Σελήνη και από άλλες πλανητικές επιδράσεις. Αν είσαι δεσμευμένος Καρκίνος, προσπάθησε να αναπτύξεις κοινές δραστηριότητες και χόμπι με το ταίρι σου γιατί κάτι τέτοιο θα ανανεώσει την σχέση σας. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΛΕΩΝ

Εσύ Λέοντα με τη Νέα Σελήνη αυξάνεις την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου τον πιο εξωστρεφή, θα θέλεις να διασκεδάσεις, να αποκαλύψεις τις πιο διασκεδαστικές πλευρές σου. Αυτή την περίοδο μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα στα φιλικά σου περιβάλλοντα ή μέσα σε συλλογικές δραστηριότητες ή όπου δραστηριοποιείσαι ανάμεσα σε πολύ κόσμο. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για μια νέα γνωριμία ενώ, αν είσαι δεσμευμένος/η, για πολλές ανανεωτικές στιγμές που θα ομορφύνουν τη σχέση σου καθώς θα ταράξουν ευχάριστα τα λιμνάζοντα ύδατά της. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε θα είσαι επικεντρωμένος/η στη δουλειά με τη νέα Σελήνη και όχι αδίκως, μιας και θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για κάτι καλύτερο. Αν ο προσωπικός σου χάρτης επιτρέπει να μιλήσουμε για έρωτα, μια νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει μέσα από το ευρύτερο κοινωνικό η εργασιακό σου περιβάλλον. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, να προσέχεις γιατί είναι πιθανόν να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις στην περίπτωση που επιτρέψεις σε τρίτους να παρεισφρήσουν ανάμεσα σε σένα και το άτομο που σε ενδιαφέρει ή σε περίπτωση που δώσεις λαβές για κουτσομπολιά. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου έχεις την τιμητική σου με αυτήν τη Νέα Σελήνη καθώς θα έχεις τις ευκαιρίες να κάνεις γνωριμίες σε ταξίδια ή με άτομο που έρχεται από το εξωτερικό ή μέσα σε ένα σεμινάριο ή στην προσπάθειά σου να μαθητεύσεις σε κάτι ή ακόμη προσπαθώντας να αποκτήσεις κάποια γνώση. Γενικά, θα ασκήσεις το αγαπημένο σου σπορ που είναι το φλερτ και θα περάσεις καλά. Ωστόσο, καλό θα ήταν να προσέξεις λίγο τα παιχνίδια σου αν είσαι δεσμευμένος/η γιατί μπορεί να κοστίσουν πολύ ακριβά και να δημιουργηθούν εντάσεις μέσα στην οικογενειακή εστία. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ θέλεις να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου και αυτή η Νέα Σελήνη βγάζει πολύ έντονα τα πάθη σου στην επιφάνεια. Αν είσαι αδέσμευτος/η, πρόσεξε την τάση σου να είσαι επιθετικός/η καθώς θα προσπαθείς να υποστηρίξεις τα πάθη σου. Ο κίνδυνος είναι να παρεξηγηθείς από τα άτομα που σε έχουν γνωρίσει πρόσφατα και να ναυαγήσει το ειδύλλιο που πας να δημιουργήσεις. Αν δε είσαι δεσμευμένος/η, θα έχεις την τάση να αναπτύξεις έντονη ζήλια και κτητική συμπεριφορά που θα καταντήσει να είναι παρεξηγήσιμη. Πρέπει να προσέξεις το πώς θα επικοινωνήσεις αυτά τα έντονα συναισθήματα γιατί μπορεί να σου κοστίσουν ακριβά. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σένα Τοξότη μου αυτή η νέα Σελήνη γίνεται στο Ζώδιο των σχέσεων σου γι αυτό όχι μόνο επιτρέπει αλλά και επιβάλλει νέες γνωριμίες, υποσχέσεις, ανανεώσεις όρκων, καινούργιους όρκους, προτάσεις γάμου. Τα πάντα είναι στη σφαίρα του πιθανού, ανάλογα με το τι επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης. Ωστόσο, επειδή ο Κρόνος είναι στο ζώδιό σου, θα πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ ώστε να αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα και ευθύνη τα αισθηματικά σου γιατί αν δεν είσαι ικανός να αναλάβεις την ευθύνη μιας σχέσης, θα έχεις να «πληρώσεις» τις συνέπειες και μάλλον δεν θα σου αρέσει το τίμημα… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η νέα Σελήνη εντείνει τη δουλειά, το άγχος και τα θέματα που άπτονται στην καθημερινότητα. Γενικά, δεν είναι ότι πιο ερωτικό φανταζόμαστε. Η μόνη σου ελπίδα είναι να βρεις τον έρωτα ή ότι πιο κοντά στον έρωτα, μέσα σε μια περιοδική δραστηριότητα, μέσα στην δική σου καθημερινότητα, για παράδειγμα στην δουλειά, στο γυμναστήριο, σε έναν χώρο που ασκείς κάποιο χόμπι, γενικά εκεί που συχνάζεις. Αν, λοιπόν, η δουλειά σου αφήνει μυαλό για έρωτες, ψάξε μέσα σε αυτούς τους χώρους. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα πρέπει να είναι πιο χαμηλοί οι τόνοι σου επειδή τελευταία διυλίζεις τον κώνωπα και γίνεσαι αυστηρός/η όχι μόνο με το ταίρι σου αλλά και με τον ίδιο σου τον εαυτό. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τυχερέ Υδροχόε έχεις την μεγαλύτερη εύνοια στον έρωτα με αυτήν την νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο Ζώδιο των ερώτων σου, τους Διδύμους και σου δίνει το σύνθημα να φλερτάρεις, να χαρείς, να διασκεδάσεις, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να εμπλακείς σε περιπέτειες, να περάσεις καλά, να ανανεώσεις τη σχέση σου! Όλα είναι στη σφαίρα του πιθανού! Από τον προσωπικό χάρτη σου εξαρτάται που θα κάτσει η μπίλια και πόσο σοβαρό αντίκτυπο θα έχει η Νέα Σελήνη σε σχέση και με τις υπόλοιπες πλανητικές επιδράσεις, στη ζωή σου. Πάντως, ακόμη και το λίγο, θα είναι κάτι καλό και θα σου φέρει χαρά. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΙΧΘΥΣ

Η Νέα Σελήνη σε υποχρεώνει Ιχθύ να επικεντρωθείς στα του οίκου σου και αυτό δεν είναι και τόσο ερωτικό. Το ερωτικό στοιχειό που έρχεται κάτω από την Νέα Σελήνη, έχει να κάνει με αρκετές εντάσεις στην οικογένεια και με κάποια θέματα που βγαίνουν στην επιφάνεια και ενδεχόμενα να αφορούν απωθημένα του παρελθόντος σου. Ωστόσο, τώρα σου δίνεται μια ευκαιρία να συζητηθούν, να τεθούν ενδεχομένως επί τάπητος και δεν αποκλείεται να επιλυθούν, ιδιαίτερα αν συγκατοικείς με το ταίρι σου και πρέπει να βρείτε μία φόρμουλα αρμονικότερης συνύπαρξης. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-05-2017 12:26
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση