Ποιες ημερομηνίες πρέπει να προσέξουμε το καλοκαίρι.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 1
30
05
2017

Ποιες ημερομηνίες πρέπει να προσέξουμε το καλοκαίρι.

Από την Δάφνη Ιωάννου

Η ζωή έχει τα σκαμπανεβάσματά της και ίσως αυτό είναι που την κάνει τόσο ενδιαφέρουσα. Ωστόσο, τώρα το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και το ζητούμενο είναι να μην το αφήσουμε να φύγει μέσα από τα χέρια μας, χάνοντας πόντους στον αισθηματικό τομέα, επειδή δεν θα έχουμε φροντίσει να αποφύγουμε τους σκοπέλους που εγκυμονεί. Γνωρίζοντας τις πιο «επικίνδυνες» περιόδους και τι πρέπει να αποφύγουμε, θα έχουμε έναν οδηγό που θα μας βοηθήσει όχι μόνο να αξιοποιήσουμε όσο γίνεται το καλοκαίρι μας αλλά και να κρατήσουμε τη ζεστασιά του στις καρδιές μας για τις κρύες μέρες του χειμώνα…

 

Διάβασε το ζώδιο σου και τον ωροσκόπο σου και μάθε ποιες ημερομηνίες είναι δύσκολες για το φετινό καλοκαίρι

 

ΚΡΙΟΣ

25 Ιουνίου – 20 Ιουλίου: Οι πιέσεις που μπορεί να δεχθείς είτε από την οικογένεια είτε από τη δουλειά είτε από καταστάσεις που θα σε βγάλουν εκτός ελέγχου, θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για ανταγωνισμό και εντάσεις που θα οφείλονται στο γεγονός ότι θα βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα, ίσως και από καταστάσεις που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν. Περιόρισε την παρόρμησή σου και προσπάθησε να μην δίνεις χτυπήματα κάτω από τη μέση, προσβάλλοντας το ταίρι σου. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΤΑΥΡΟΣ

1 – 31 Αυγούστου: Ο Αύγουστος, με τις εκλείψεις στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, εγκυμονούν πολλά προβλήματα, τα οποία είναι πιθανό να σε βγάλουν εκτός τόπου και χρόνου. Μακριά από κτητικές και απόλυτες συμπεριφορές που μπορεί να σου κοστίσουν ακριβά. Ευτυχώς, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σε βοηθάει, έστω και στη συζήτηση, στην προσπάθεια να αμβλύνεις τις καταστάσεις. Ωστόσο, από τις 13 Αυγούστου, θα είναι και ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο των ερώτων σου, στην Παρθένο, αυξάνοντας τις πιθανότητες παρεξηγήσεων. Πρέπει να προσέχεις για να έχεις… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΔΙΔΥΜΟΙ

4 – 17 Ιουνίου: Μπαράζ όψεων σε αναγκάζουν να ασκήσεις τον αυτοέλεγχό σου καθώς το τετράγωνο του Ήλιου που θα βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα, σε εξωθεί στο να βλέπεις ροζ συννεφάκια ακόμη κι όταν θα βρίσκεσαι σε καταιγίδα. Στη συνέχεια η Πανσέληνος στον άξονά σου (9 Ιουνίου) εντείνει την κυκλοθυμία σου και σε αναγκάζει να εστιαστείς στο θέμα «εγώ και η σχέση μου» με σκοπό να καταλάβεις πού κάνεις λάθος. Κερασάκι στην τούρτα θα είναι η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο που εγκυμονεί ψυχρότητα και προβληματισμό, αν δεν καταφέρεις να αναλάβεις την ευθύνη της επιλογής σου. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

29 Ιουνίου – 20 Ιουλίου: Με τον Άρη στο ζώδιό σου να σχηματίζει όψεις έντασης με τους «σκληρούς» Πλούτωνα και Ουρανό, οι κίνδυνοι είναι πολλοί, ιδιαίτερα αν αφήσεις την παρόρμησή σου να κρατάει τα ηνία της συμπεριφοράς σου. Το κλειδί για να υποστηρίξεις και να κατακτήσεις την ευτυχία σου, είναι να είσαι έτοιμος/η για αλλαγές, απαλλαγμένος/η από εξαρτήσεις που θα μπορούσαν να σε δεσμεύσουν σε καταστάσεις που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΛΕΩΝ

18 Ιουνίου – 20 Ιουλίου: Δύσκολη εποχή για πρίγκιπες! Ένταση, παρασκήνιο, απωθημένα, πεσμένη διάθεση και δυσθυμία συνδυασμένα με έλλειψη ενέργειας, απειλούν τις ισορροπίες σου και μπορεί να σε κάνουν πιο επιθετικό/η, ίσως και με τάσεις εσωστρέφειας που δεν τις συνηθίζεις. Να προσέχεις, ιδιαίτερα αν θα έχεις κάνει μια πρόσφατη γνωριμία και δεν έχεις βρει ακόμη τη φόρμουλα επικοινωνίας στα δύσκολα με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Κράτα σημείωση: σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο δεν θα αφήσεις κανέναν να παρεισφρήσει στη σχέση σου. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1 – 25 Αυγούστου: Οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου σε αποδυναμώνουν ψυχολογικά και σωματικά. Από τη μια θα αναγκαστείς να σηκώσεις πολλά βάρη μέσα στο κατακαλόκαιρο που θα σε κάνουν νευρικό/η και πολύ πιο κυκλοθυμικό/η του συνηθισμένου σου. Από την άλλη, θα αναγκαστείς να διαχειριστείς δυσάρεστα συναισθήματα, απωθημένα, οργή, τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος. Συναισθήματα που είναι υπονομευτικά για το παρόν σου αλλά και για μια καινούργια σχέση που μπορεί να κάνεις. Παράλληλα, από τις 13 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις είτε με το ταίρι σου είτε με μια καινούργια γνωριμία. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΖΥΓΟΣ

21 Ιουνίου – 20 Ιουλίου: Η πολυαστρία στον Καρκίνο θα σου πέσει λίγο βαριά ενώ μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες σου και στον αισθηματικό τομέα. Θα πρέπει να προσέχεις γιατί θα έχεις την τάση για ξεσπάσματα που μπορεί να σου κοστίσουν ακριβά, ιδιαίτερα 15 – 20 Ιουλίου που με το τετράγωνο Άρη – Ουρανού μπορεί να τινάξεις την μπάνκα στον αέρα. Αν τα γεγονότα σε εξωθήσουν στο να συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να απαλλαγείς από εξαρτήσεις που σε κρατούν σε καταστάσεις που σε στεναχωρούν και δεν σε προάγουν, να θυμάσαι ότι ο φόβος και η εξάρτηση δεν είναι ικανές βάσεις για να κρατήσουν το οικοδόμημα της προσωπικής σου ζωής. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1 – 31 Αυγούστου: Οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου θα είναι καθοριστικής σημασίας για το νευρικό σου σύστημα! Ένα πλήθος υποχρεώσεων, επαγγελματικών ή οικογενειακών, θα σε κάνουν νευρικό/η και μπορεί να ξεσπάς τα νεύρα σου άσχημα, δημιουργώντας ερωτηματικά στο ταίρι σου. Μέσα σε όλα θα βγουν στην επιφάνεια απωθημένα, αρνητικά συναισθήματα, τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος που μπορεί να αποβούν λίαν επικίνδυνα για το παρόν σου. Μέσα σε όλα από τις 13 Αυγούστου ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου μπορεί να γίνει η αιτία κακής συνεννόησης, παρεξηγήσεων και ταλαιπωρίας στα ταξίδια. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΤΟΞΟΤΗΣ

4 – 17 Ιουνίου: Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου (9 Ιουνίου) αλλά και οι όψεις που προηγούνται (με πολλές δόσεις Ποσειδώνα) ή έπονται (δυσβάσταχτες δόσεις Κρόνου), εντείνουν την κυκλοθυμία σου και σε αναγκάζουν να κάνεις την ενδοσκόπησή σου και να αναμετρηθείς με τα λάθη σου, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τις επιλογές σου. Προσπάθησε να ασκήσεις αυτοέλεγχο για να μην κάνεις περισσότερα λάθη. Είναι προτιμότερο να κρατήσεις λίγο τις αποστάσεις παρά να πάρεις μια θέση για την οποία μπορεί να μετανιώσεις αργότερα. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

29 Ιουνίου – 20 Ιουλίου: Με τον Άρη στο ζώδιο των σχέσεών σου να σχηματίζει όψεις έντασης με τους «σκληρούς» Πλούτωνα και Ουρανό, μπορεί να βρεθείς στη δίνη του ανέμου που μπορεί να σαρώσει την προσωπική σου ζωή και θα έχει σχηματιστεί από ανεκπλήρωτους πόθους και καταπιεσμένα συναισθήματα ή από την αδυναμία σου να διαχειριστείς τις πιεστικές αντιδράσεις του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Έσο έτοιμος/η για αλλαγές αν παραστεί ανάγκη. Το θάρρος θα σε οδηγήσει στην ευτυχία. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

18 Ιουνίου – 5 Ιουλίου: Ένταση, προβλήματα, νεύρα! Οι όψεις θα είναι δύσκολες για εσένα καθώς θα σε αναγκάζουν να σηκώνεις βάρη και να αντιμετωπίζεις τις υποχρεώσεις σου σαν αγγαρείες μέσα στο κατακαλόκαιρο. Θα χάνεις ενέργεια και θα έχεις την τάση να ξεσπάς εύκολα προς κάθε κατεύθυνση, πόσο μάλλον στα άτομα που πιστεύεις ότι θα σε συγχωρήσουν επειδή σε αγαπούν. Ωστόσο, είναι πιθανό να μην σου αρέσουν καθόλου οι αντιδράσεις του ατόμου που σε ενδιαφέρει καθώς δεν αποκλείεται να κάνει την επανάστασή του προς τον επαναστάτη… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΙΧΘΥΣ

12 – 31 Αυγούστου: Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο, το ζώδιο των σχέσεών σου, θα σε μπερδέψει καθώς θα υπάρξουν παρεξηγήσεις, ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις, εντάσεις. Ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να κάνεις την αυτοκριτική σου, να εντοπίσεις πού έχεις κάνει το λάθος σε συμπεριφορές ή επιλογές και να προβείς στις απαραίτητες αναθεωρήσεις. Οι καινούργιες γνωριμίες χρήζουν περισσότερη επιμέλεια από πλευράς σου καθώς είναι πιθανό να παραμυθιάζεσαι ή να πέσεις θύμα ψέματος. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-05-2017 12:05
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms