Σε ποιον τομέα τα ζώδια θα έχουν εύνοια και τύχη το 2024;
Βαθμολόγησε
13
12
2023

Σε ποιον τομέα τα ζώδια θα έχουν εύνοια και τύχη το 2024;

Νέλλη Αλεξάνδρου

Ατενίζοντας τη Νέα Χρονιά, είναι σχεδόν βέβαιο πως έρχονται στο μυαλό μας θύμησες και εικόνες από το πρόσφατο παρελθόν, που δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια να σκεφτούμε με αισιοδοξία το 2024, γιατί υπάρχει μέσα μας φόβος και ανασφάλειες, ωστόσο την ίδια στιγμή ονειρευόμαστε ευχάριστες και χαρούμενες στιγμές για το μέλλον, που θα μας δώσουν φτερά για να ανοίξουμε καινούριους, εποικοδομητικούς και σταθερούς δρόμους για όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Δείτε σε ποιο κομμάτι της ζωής σας έχετε στο πλευρό σας τύχη και ευλογία από το πλανητικό στερέωμα, ανάλογα με το ζώδιο σας.

 

Ποιες ευκαιρίες δίνουν τα στο ζώδιό σου το 2024;

 

ΚΡΙΟΣ

Ευεργετική είναι η παρουσία του Δία στον Ταύρο για τους πέντε πρώτους μήνες του 2024 καλοί μου Κριοί, και έτσι καλείστε να δημιουργήσετε γερές και ατσάλινες βάσεις που αφορούν στις επαγγελματικές και οικονομικές σας φιλοδοξίες. Μπορείτε να βρείτε νέες πηγές εσόδων και να αποκτήσετε οικονομική ευρωστία, μέσα από ευκαιρίες που σας δίνονται και έτσι να βλέπετε να γεμίζει το πορτοφόλι σας και να ικανοποιούνται τα θέλω και οι επιθυμίες σας.

Το δεύτερο μισό της χρονιάς, αποκτάτε την άνεση και την ευκολία να ταξιδέψετε και να δείτε τον κόσμο με άλλο μάτι, να έρθετε σε επαφή με νέους, ωφέλιμους ανθρώπους που θα στηρίξουν τις ιδέες και τις απόψεις σας, και παράλληλα βοηθούν στην ακόμα μεγαλύτερη οικονομική σας άνοδο. Υπάρχει ενθουσιασμός, θάρρος και αποφασιστικότητα να καταπλήξετε τον ίδιο σας τον εαυτό, για αυτό μην αφήνετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

ΤΑΥΡΟΣ

Υποδέχεστε το 2024 αγαπημένοι Ταύροι, με τον Δία και τον Ουρανό στο πλευρό σας, να έχουν την δύναμη, την βούληση και την καλή διάθεση να σας φέρουν κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία καθ’ όλη τη διάρκεια της Νέας χρονιάς. Μέχρι τα τέλη Μαΐου, μπορούν να γίνουν θεαματικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας, ενώ παράλληλα καινούριες προοπτικές, νέες γνώσεις, αλλά και πολλές ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά σας, φέρνοντας τύχη και επεκτατικότητα στα σχέδια σας.

Η συναισθηματική σας ζωή, βρίσκεται σε ακόμα καλύτερο επίπεδο, οι ευτυχισμένες στιγμές με το αγαπημένο σας ταίρι είναι πολύ περισσότερες, από τα μικρά και δυσάρεστα γεγονότα της καθημερινότητας, ενώ προτάσεις για επισημοποίηση ή για συγκατοίκηση από τον δεσμό σας, είναι δεδομένο ότι οδηγούν στην σεξουαλική και συναισθηματική σας ολοκλήρωση. Αυτή τη χρονιά, τολμάτε με θάρρος για τα επόμενα βήματα σας, πράγμα που από τη φύση σας, σας τρομάζει, σας αγχώνει, τώρα καταφέρνετε να ξεπεράσετε εμπόδια και παγίδες και να στεφτείτε νικητές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το σημαντικότερο κλειδί για το 2024 που ανοίγει τον δρόμο της ευτυχίας φίλοι Δίδυμοι, είναι η εσωτερική σας γαλήνη και η πνευματική σας ανάπτυξη, που ίσως αισθάνεστε ότι έχουν χαθεί, από τις αρχές περίπου του 2023. Ο Νέος Χρόνος, σας ανταμείβει για τις μέχρι τώρα προσπάθειες και τους κόπους που έχετε καταβάλει για να αποκτήσετε τα υλικά αγαθά που επιθυμείτε, αλλά και την ηθική ικανοποίηση πως τα καταφέρετε στο μεγαλύτερο επίπεδο των επιθυμιών σας.

Συνειδητοποιείτε πως η τύχη είναι στα δικά σας χέρια, αρκεί να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας, προσπαθώντας πάντα για το συμφέρον σας, χωρίς να βλάψετε κανέναν. Τους πρώτους έξι μήνες της χρονιάς, ξαλαφρώνεται από έγνοιες και αμφιβολίες, από ανησυχίες και ανασφάλειες που ταλαιπωρούσαν την καθημερινότητα σας, ενώ παράλληλα μπορεί να ολοκληρωθεί ένα φιλόδοξο, μακροπρόθεσμο σχέδιο σας. Προς το τέλος του Μάη, υποδέχεστε τον Δία στο ζώδιο σας, τον πλανήτη της γενναιοδωρίας και της επεκτατικότητας και έτσι αρχίζει το πιο ευοίωνο κομμάτι του 2024 να παίρνει σάρκα και οστά. Μπορείτε να ξαναβρείτε το χαμένο σας χαμόγελο και να αρχίσετε να πατάτε και πάλι γερά στα πόδια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρείτε την ευτυχία που δικαιούστε μέσα στο 2024 αγαπημένοι Καρκίνοι, δεδομένου ότι είναι μια χρονιά κατά της διάρκεια της οποίας, οι πλανητικές όψεις βοηθούν να διώξετε από πάνω σας και από γύρω σας τα όποια βαρίδια ή εμπόδια δυσχεραίνουν και δυσκολεύουν τα επόμενα βήματα σας και τις σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε.

Μέχρι τα τέλη Μάη 2024, βλέπετε τις προσδοκίες και τις φιλοδοξίες σας να γίνονται πραγματικότητα, ενώ χαρμόσυνες ειδήσεις και πληροφορίες που φτάνουν στην καθημερινότητα σας, βοηθούν να δικτυωθείτε και να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο, μέσα σε χαρούμενα και ευχάριστα περιβάλλοντα, καθώς και την εμφάνιση νέων προσώπων στη ζωή σας. Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς, είναι πιο αποδοτικό στα ζητήματα που αφορούν κυρίως στην επαγγελματική σας καριέρα, ενώ μπορεί να υπάρξουν κάποιες πιεστικές και δύσκολες στιγμές που χρειάζεστε την βοήθεια και την αρωγή των αγαπημένων σας προσώπων.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Μέσα από την κοινωνική σας ζωή και τα επαγγελματικά σας επιτεύγματα, έρχεται το 2024 η ευημερία και η ευτυχία αγαπητοί Λέοντες, και μαζί τους έχετε τη δυνατότητα να γίνετε και πάλι οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων που συμβαίνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Τους πρώτους έξι μήνες του Νέου Χρόνου, παρουσιάζονται εξαιρετικές ευκαιρίες για να επεκταθείτε σε θέματα δουλειάς, δεδομένου ότι ανοίγονται νέες προοπτικές που βοηθούν να ανέβετε σκαλοπάτι και στην οικονομική ιεραρχία και έτσι να ικανοποιήσετε ευκολότερα τα θέλω σας και τις φιλοδοξίες σας.

Αναδείξτε τα ταλέντα και την αξιοσύνη σας, ελάτε σε επαφή με άτομα που εκτιμούν τα προσόντα σας και ποντάρουν στην αισιοδοξία και το κέφι σας για δουλειά. Εκτός από την οικονομική άνεση όμως, το 2024 φέρνει μαζί του και προσωπικές χαρές κυρίως μετά τον Ιούνιο, και έτσι αποκτάτε  μόνιμα στην αγκαλιά σας τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, παραβλέποντας τα όποια εμπόδια αντιστέκονται στο διάβα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Δία και τον Ουρανό στον φιλικό σας Ταύρο αγαπημένοι Παρθένοι, το 2024 γίνεται μια χρονιά που αποκομίζετε γνώση, αρκετές επαγγελματικές και προσωπικές εμπειρίες, αλλά παράλληλα σας δίνονται και οι ευκαιρίες να γνωρίσετε χρήσιμους και θετικούς ανθρώπους τόσο από το χώρο της δουλειάς σας, όσο και στην κοινωνική σας ζωή. Μπορείτε να κάνετε το ταξίδι που ονειρεύεστε στην αγκαλιά του ερωτικού συντρόφου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο ταίρι σας να σας κάνει πρόταση γάμου ή να σας προτείνει συγκατοίκηση ή ακόμα και να μετοικήσετε σε ένα μακρινό μέρος που είναι για το καλό σας.

Τακτοποιείτε οικονομικές υποθέσεις και βάρη του παρελθόντος με περισσότερη ευκολία, ενώ αν είσαστε αδέσμευτοι, μια εξαιρετική, συναισθηματική ιστορία, ένα εκπληκτικό ειδύλλιο, μπορεί να προκαλέσουν ολοκληρωτική αναγέννηση στην ερωτική σας ζωή. Νέες προοπτικές υπάρχουν επίσης σε επαγγελματικό επίπεδο, δεδομένου ότι μπορείτε να βρείτε την δουλειά που σας αντιπροσωπεύει, να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας, να ικανοποιήσετε την ψυχή σας, αλλά και την τσέπη σας μέσα στο 2024.

ΖΥΓΟΣ

Βιώνετε την ευτυχία, την χαρά, την ικανοποίηση και την ευχαρίστηση μέσα στο 2024 καλοί μου Ζυγοί, μέσα από σημαντικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη ζωή σας σε επαγγελματικό επίπεδο, κυρίως μέχρι τα τέλη Μαΐου της Νέας Χρονιάς. Καταφέρνοντας να τακτοποιήσετε όλα τα οικονομικά ζητήματα και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν από το παρελθόν, ανακουφίζεστε από βάρη και υποχρεώσεις που σας πνίγουν, ενώ παράλληλα υπάρχουν έσοδα από τα οικονομικά ατόμου της οικογένειας ή του/της συντρόφου, που δίνουν βαθιές ανάσες στην καθημερινότητα σας.

Η συναισθηματική σας ζωή ομορφαίνει, γλυκαίνει, πλουτίζει από τρυφερότητα και ρομαντισμό, αναγεννιέται με το πάθος και την αγάπη του ανθρώπου που σας συντροφεύει, ενώ με την είσοδο του Δία στον φιλικό σας Δίδυμο από τον Ιούνιο 2024, κάνετε ταξιδιάρικα όνειρα που πραγματοποιούνται, αποκτάτε το μεταπτυχιακό που επιθυμείτε, διευρύνετε τις γνώσεις και την σοφία σας, ανοίγετε τα παράθυρα της ζωής σας, για να μπει μυρωδάτος άνεμος ανανέωσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άριστες, θετικές και σταθερές επαγγελματικές συνεργασίες, καθώς και η προσωπική, συναισθηματική σας μεταμόρφωση, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά φίλοι Σκορπιοί, που σας βοηθούν μέσα στο 2024, να αποκτήσετε τα υλικά αγαθά που επιθυμείτε και την οικονομική σας άνοδο, ενώ αν είσαστε αδέσμευτοι, μπορείτε να αποκτήσετε την σχέση που ονειρεύεστε μέσα από νέες γνωριμίες και φλερτ που προσεγγίζουν τον ερωτισμό και το πάθος σας.

Ίσως δεν πιστεύετε από τη φύση σας στον παράγοντα τύχη και ίσως έχετε δίκιο, ωστόσο ο Δίας και ο Ουρανός απέναντι σας στο ζώδιο του Ταύρου, προσφέρουν νέες συμφωνίες και καινούριες σχέσεις, οι οποίες αλλάζουν ολοκληρωτικά την καθημερινότητα σας. Τα ακόμα πιο ευχάριστα νέα έρχονται το δεύτερο εξάμηνο της Νέας Χρονιάς, με τον Δία να περνάει στους Διδύμους και από αυτή τη θέση να ανοίγει εξαιρετικές προοπτικές για την οικονομική σας άνοδο και την ευημερία σας, πράγμα που βοηθά να ξαναβρείτε το γέλιο σας και τις ισορροπίες σας.

Δες ΕΔΩ πώς θα αποκτήσεις την ανάλυση της ΕΡΩΤΙΚΗΣ σου ΣΥΝΑΣΤΡΙΑΣ από την ΣΜΑΡΩ ΣΩΤΗΡΑΚΗ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δικαίωση και ανταμοιβή είναι οι λέξεις που σας ταιριάζουν γάντι, για το 2024 αγαπητοί Τοξότης, δεδομένου ότι είναι μια χρονιά, που παρουσιάζονται ευκαιρίες για να βελτιώσετε αισθητά την ζωή σας, Η δουλειά σας έχει εξελικτικούς ρυθμούς, οι συνήθειες που πρέπει να αλλάξετε είναι για το καλό σας, ενώ η πρόοδος και η οικονομική ευφορία, επισκέπτονται το πορτοφόλι σας και κατ’ επέκταση την καθημερινότητα σας, μέσα από μια επαγγελματική αλλαγή ή μια εξ’ ολοκλήρου μεταμόρφωση της ήδη υπάρχουσας δουλειάς σας.

Μπορείτε τη νέα χρονιά να εκπληρώσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, να ξεπεράσετε τυχόν προβλήματα υγείας, να βελτιώσετε την σωματική σας κατάσταση και να αποκτήσετε θάρρος και τόλμη για τα επόμενα βήματα σας. Σε ότι αφορά το δεύτερο εξάμηνο του 2024, θεωρείται αρκετά ευεργετικό, λόγω των μετατροπών που έχουν προηγηθεί, οι οποίες βοηθούν στην απόκτηση οικογένειας, στην επισημοποίηση της σχέσης σας, στην απόκτηση ενός απογόνου όσοι το επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχοντας τον Δία και τον Ουρανό από τον Ταύρο στον πέμπτο Ηλιακό σας οίκο, καλοί μου Αιγόκεροι, μπορείτε να καλωσορίσετε το 2024, με έντονη δημιουργικότητα, αλλά και έτοιμοι να βιώσετε ερωτικά πάθη και έρωτες είτε με τον/την ήδη υπάρχοντα σύντροφο, είτε μέσω μια εξαιρετικής, νεοεμφανιζόμενης γνωριμίας. Επίσης υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να αποκτήσετε ακόμα ένα μέλος στην οικογένεια σας ή να μεγαλώσετε τον προσωπικό, κοινωνικό σας κύκλο.

Ας έρθετε σε επαφή με την φύση και ας κάνετε ταξιδιάρικες εξορμήσεις σε μέρη που θέλατε από καιρό να επισκεφτείτε, γιατί όλες αυτές οι δραστηριότητες λειτουργούν αναζωογονητικά και έχουν θετικές ιδιότητες, που βοηθούν να ανανεώσετε και την συναισθηματική σας ζωή και την σχέση σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου του 2024, η τύχη σας αφορά κυρίως στον επαγγελματικό τομέα και στην επίτευξη των στόχων σας, αρκεί να πάρετε τις κατάλληλες πρωτοβουλίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την παρουσία του Δία και του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, καταφέρνετε μέσα στη Νέα Χρονιά αγαπητοί Υδροχόοι, να ξεπεράσετε τις έντονες δυσκολίες που βιώσατε μέσα στο 2023, ενώ υλοποιείται η επιθυμία σας να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές που επείγουν,  προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα σας και πάνω σε αυτό το κομμάτι της ζωής σας έχετε υποστήριξη και αρωγή από το πλανητικό στερέωμα και τη θέση των πλανητών.

Το 2024, βγαίνετε από το ψυχολογικό και συναισθηματικό σκοτάδι που είχατε βυθιστεί το προηγούμενο διάστημα, ξεπερνάτε τις δυσκολίες και τις δυστοκίες που σας ταλαιπώρησαν και βαδίζετε ολοταχώς για την ανταμοιβή από τους κόπους και τις προσπάθειες σας. Από τον Ιούνιο μέχρι τον Δεκέμβρη του 2024, βιώνετε ακόμα πιο ευχάριστες και ευτυχισμένες καταστάσεις τόσο στα επαγγελματικά σας, όσο και στην ερωτική σας ζωή και αν είσαστε αδέσμευτοι, τότε είναι σχεδόν βέβαιο πως εντυπωσιάζεστε καθολικά με την εμφάνιση μιας νέας γνωριμίας που έρχεται για να μείνει στο πλευρό σας.

ΙΧΘΥΣ

Διευρύνετε τους ορίζοντες σας, έχετε επαγγελματικές προτάσεις και κοινωνικές προσκλήσεις το 2024 αγαπημένοι Ιχθύες, ενώ ο Κρόνος στο ζώδιο σας αποτελεί τον μισό σας εαυτό, αλλά μόνο στο άκουσμα του, πιστεύετε ότι δεν θα υπάρξουν χαρές και ικανοποίηση τη Νέα Χρονιά. Λάθος κάνετε, γιατί η απαισιοδοξία σας μεταμορφώνεται σε ευκαιρίες και το άγχος σας σε παραγωγική επιμονή, προκειμένου να φέρετε σε πέρας οποιαδήποτε δουλειά κι αν αναλάβετε.

Ο Δίας και ο Ουρανός από τον Ταύρο μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2024, επιφυλάσσουν επαγγελματικές προτάσεις και συμφωνίες, φιλόδοξα ταξίδια με ή χωρίς το ταίρι σας εάν υπάρχει ήδη, καινούριες ερωτικές γνωριμίες και καυτά ειδύλλια που μαγνητίζονται από την όμορφη εμφάνιση σας και την τσαχπινιά σας, ενώ παράλληλα ευνοείται η αγορά ενός αυτοκινήτου, αλλά και ακούγονται με προσοχή και ενδιαφέρον από τους ανωτέρους σας οι ιδέες και οι επιδιώξεις σας. Κατά την διάρκεια του Μαΐου με τις θετικές όψεις των σημαντικών πλανητών, είναι σχεδόν βέβαιο πως καταφέρνετε να υλοποιήσετε ένα μεγαλεπήβολο σχέδια ή ένα όμορφο όνειρο σας που αφορά κυρίως στην συναισθηματική σας ζωή. Στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς, καλό είναι να επουλώσετε πληγές με άτομα της οικογένειας και να ξαναβρείτε το δρόμο της ενότητας και της συνεννόησης.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
13-12-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση