Σμάρω Σωτηράκη Βιογραφικό.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
12
02
2016

Σμάρω Σωτηράκη Βιογραφικό.

E-zwdia

Σμάρω Σωτηράκη.

 

Γεννήθηκα στην Κωνσταντινούπολη και μεγάλωσα στην Αθήνα.

Η Αστρολογία είναι η μεγάλη μου αγάπη! Με γοήτευσε από μικρή γι’ αυτό δεν θα πάψω ποτέ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου επί του αντικειμένου της. Θεωρώ ότι η Αστρολογία είναι ένα καίριο φιλοσοφικό σύστημα που απαιτεί γνώση, αγάπη για τον άνθρωπο, κατανόηση και εσωτερικότητα από τον ερμηνευτή της, γι’ αυτό αγαπώ τους αστρολόγους και απαξιώνω τους καπηλευτές της Αστρολογίας και γενικά τους ψευδομάντεις. Πιστεύω σε ένα κόσμο τόσο ενωμένο και συνδεδεμένο όσο εμείς με τα αστέρια. Λατρεύω να διδάσκω τους αστρολογικούς συμβολισμούς και τις εφαρμογές τους και ονειρεύομαι την ημέρα που η Ελλάδα θα ξαναγίνει ο ομφαλός της γης αστρολογικά.

Είμαι επαγγελματίας αστρολόγος από το 1991 στον τομέα της συμβουλευτικής, στα media και στη διδασκαλία του αντικειμένου.

Έχω συνεργαστεί με πολλά γνωστά περιοδικά στην Ελλάδα (TV Ζάπινγκ, Marie Claire, Άστρα & Όραμα, κλπ) και στην Κύπρο (Σελίδες, TV Mania, Όμικρον Άντρας, taste, Super Kid, κλπ), όπου έχω συγγράψει και επιμεληθεί εκτός των μονίμων αστρολογικών στηλών, πλήθος άρθρων και βιβλίων. Επίσης αρθρογραφούσα για το αστρολογικό site “astrology.gr”.

Παράλληλα, είχα τακτική παρουσία σε μεγάλα κανάλια της τηλεόρασης (ΕΤ1: εκπομπή «Καλημέρα με Χαμόγελο», STAR, ALPHA TV: συγγραφή των κειμένων για τα βίντεο της τηλεοπτικής εκπομπής Stars System, όπου είχα τακτική παρουσία).

Έκανα την επιστημονική επιμέλεια των τόμων της αστρολογικής εγκυκλοπαίδειας «Μαθήματα Σύγχρονης Αστρολογίας», στην οποία έχω συγγράψει ένα πολύ μεγάλο μέρος της ύλης της.

Οι τομείς της Αστρολογίας που αγαπώ ιδιαιτέρως είναι η εσωτερική, καρμική, συμβουλευτική και Αστρολογία σχέσεων επειδή πιστεύω ότι αποτελούν τα μονοπάτια που οδηγούν στην ενδοσκόπηση, την αυτογνωσία, την αυτοβελτίωση.

Τώρα επιμελούμαι και παρουσιάζω την αστρολογική στήλη στην τηλεοπτική εκπομπή NaMaSte με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού στο κανάλι Epsilon TV.

Παράλληλα, αρθρογραφώ για το Κυπριακό περιοδικό «Όμικρον», για το site e-zwdia.gr και γράφω τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το site της Mikel Coffee Company.

Eίμαι η αντιπρόσωπος του OPA (Organisation for Professional Astrology) στην Ελλάδα και μέλος του ISAR (International Society for Astrological Research).

Επίσης, εκτός από τις επαγγελματικές μου συνεργασίες, δίνω το παρόν μου στο διαδίκτυο και με το προσωπικό μου blog “smarosotiraki.blogspot.gr”.

Τα βιβλία μου είναι: «2012: Αλήθειες και ψέματα», και «Τα Aστρολογικά Mονοπάτια του Έρωτα», των εκδόσεων IntroBooks.

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-02-2016 20:22
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση