Quantcast
Πως αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο την αισθηματική απόρριψη;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
01
08
2019

Πως αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο την αισθηματική απόρριψη;

E-zwdia

Δεν είναι πάντα όλα καλώς καμωμένα στο παιχνίδι του έρωτα. Όπως και στο ταγκό, στο παιχνίδι αυτό, βασικός κανόνας είναι να παίζουν πάντα δύο. Τι γίνεται όμως, όταν ο ένας από τους δύο αποχωρεί; Πως αντιδρούμε; Ποιοι από εμάς το παίρνουν απόφαση και αποχωρούν όσο πιο αξιοπρεπείς γίνεται και ποιοι δεν παίρνουν εύκολα το μήνυμα; Ποιοι το θεωρούν απόρριψη και το φέρουν βαρέως και ποιοι απλώς το αναγνωρίζουν και προχωρούν παρακάτω;  

 

Πως αντιμετωπίζουν τα ζώδια μία απόρριψη στον έρωτα σύμφωνα με την Αστρολογία;Κριός

Σιγά που θα το βάλει κάτω. Τίποτα δεν τον πτοεί. Ξέρεις τι θα πει πείσμα και επιμονή; Μόνο ένας Κριός μπορεί να σου πει. Όταν θέλει να κατακτήσει το νέο απόρθητο κάστρο, θα δώσει και θα ξαναδώσει τις μάχες του, μέχρι να πέσει η καστρόπορτα και να μπει ωσάν ο νέος κατακτητής μέσα. Εξάλλου, δεν έβγαλαν τυχαία την αρχαία πολιορκητική μηχανή «Κριό». Κάτι ήξεραν κι αυτοί! Βασικά, δεν είναι μόνο θέμα επιμονής, στην πραγματικότητα, δεν το πιστεύει ότι ο άλλος μπορεί να τον αγνοεί. Θεωρεί –και καλά κάνει εδώ που τα λέμε– ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχει περάσει απαρατήρητος.


Ταύρος

Ο Ταύρος θα καταστρώσει ολόκληρο στρατηγικό σχέδιο. Όπως κάνει με οτιδήποτε τον αφορά, έτσι λειτουργεί και στο πεδίο του έρωτα. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Αλλά αν δοκιμάσει όλα τα δυνατά χαρτιά του και δει ότι τίποτε δεν λειτούργησε ώστε να ευοδωθούν οι προσπάθειές του, δεν θα σκάσει και πολύ, θα κάτσει να σκεφτεί καλά το θέμα, θα το φιλοσοφήσει και στο τέλος, με το πρακτικό πνεύμα που τον χαρακτηρίζει, θα το πάρει απόφαση και θα συνεχίσει τη ζωή του σαν να μην έτρεξε ποτέ τίποτα. Ξέρει πως όταν χάνεις ένα λεωφορείο, υπάρχει πάντα ένα επόμενο που το διαδέχεται…

Δίδυμοι

«Σ’ όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε!» Σίγουρα, δεν ο τύπος του ανθρώπου που θα πληγωθεί κατάβαθα η περηφάνια και ο εγωισμός του. Οπωσδήποτε, θα κάνει τις προσπάθειές του αλλά αν δει τελικά ότι ο άλλος… πέρα βρέχει, ε, δεν θα κάτσει και πολύ να χάσει το χρόνο του. Εξάλλου, στο παιχνίδι του φλερτ και της επικοινωνίας, είναι ασυναγώνιστος και ξέρει πολύ καλά ότι σύντομα θα βρει νέο ενδιαφέρον στην ερωτική του ζωή. Βασικά, δεν το παίρνει προσωπικά, ούτε ως απόρριψη. Απλώς, είναι φτιαγμένος για να προχωράει μπροστά στη ζωή του και σπάνια θα ρίξει μια ματιά πίσω του…

Καρκίνος

Εδώ μιλάμε για μεγάλο δράμα! Φυσικά και δεν είναι ποτέ εύκολο για έναν Καρκίνο να ξεπεράσει μια απόρριψη. Γιατί, τελικά, μόνο ως απόρριψη το κατανοεί και φυσικό είναι να τον πονάει. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, του είναι δύσκολο αρκετές φορές να ανοιχτεί, αν όμως το κάνει και έχει αυτό το αποτέλεσμα, τότε το χτύπημα είναι διπλό και πιο βαθύ απ’ ό, τι για άλλους. Θα ξαναζωντανέψουν στο μυαλό του άλλες παρόμοιες υποθέσεις από το παρελθόν και θα αρχίσουν σαν ντόμινο να τον κατακλύζουν και να του κάνουν την αυτοπεποίθηση κουρέλι. Χρειάζεται το χρόνο του για να σταθεί ξανά στα πόδια του και να τολμήσει και πάλι να μπει στο παιχνίδι. 

 

Λέων

«Συγνώμη κύριε, ποιος είστε;» Φυσικά και ξέρει να κρατά τη θέση του! Αλλά αυτό απ’ ό, τι φαίνεται, μόνο εξωτερικά, γιατί στην πραγματικότητα, έχει πληγωθεί και δεν θέλει με τίποτα οι άλλοι να τον καταλάβουν. Θα κάνει ότι δεν τρέχει τίποτα και φαινομενικά θα δείχνει ότι διασκεδάζει αλλά μέσα του, περνάει μεγάλη κρίση ταυτότητας και επαναπροσδιορισμού. Πριν φτάσει σε αυτό το σημείο όμως, έχει δώσει τη μάχη του και έχει κάνει όλες τις απαραίτητες προσπάθειες για να τον προσέξει το αντικείμενο του πόθου του. Συνήθως βέβαια τα καταφέρνει και τελικά κερδίζει, αλλά ακριβώς γι’ αυτόν το λόγο, όταν αποτυγχάνει, ο εγωισμός και η περηφάνια του δεν μπορούν να το αποδεχτούν.

Παρθένος

Απόλυτα ρεαλιστής και ορθολογιστής, δεν είναι φτιαγμένος για μεγάλα δράματα. Όχι βέβαια ότι δεν θα κλονιστεί κάποιο κομμάτι μέσα του, η ανασφάλεια που τον διακατέχει είναι γνωστή αλλά ίσως γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, η φύση τον έχει προικίσει με αυτό το χάρισμα, ώστε σε τέτοιες ακριβώς περιπτώσεις, να χρησιμοποιεί τη γήινη λογική του και να καταφέρνει να επιβιώνει. Μέχρι να το συνειδητοποιήσει όμως, κάποιες φορές μπορεί να σωματοποιεί τα συναισθήματά του και να δημιουργεί μικροπροβλήματα στην υγεία του. Μόλις όμως εκλογικεύσει την κατάσταση, καταφέρνει και αναρρώνει, κυριολεκτικά και μεταφορικά,  σύντομα!

Ζυγός

Όσο ευαίσθητος και συναισθηματικός δείχνει, άλλο τόσο εύκολα, μπορεί να συνεχίσει και τη ζωή του μετά από μια ερωτική απογοήτευση. Τον πρώτο καιρό βέβαια, θα περάσει την κρίση του και οι ανασφάλειές του όλες θα χτυπήσουν κόκκινο. Η αποδοχή για εκείνον είναι από τα πιο βασικά κομμάτια της ζωής του. Το καλό όμως είναι ότι ακριβώς λόγω της κοινωνικότητας και του χαρούμενου χαρακτήρα του, σύντομα θα βρεθεί ανάμεσα σε νέο κόσμο και οπωσδήποτε κάτι καινούριο θα τραβήξει την προσοχή του. Μετά απ’ αυτό το σημείο, θα είναι σαν να μην πέρασε ποτέ την προηγούμενη κατάσταση.

Σκορπιός

Μα πως είναι ποτέ δυνατόν να πιστεύετε ότι θα το βάλει εύκολα κάτω ένας Σκορπιός. Άσε που η απόρριψη είναι το ευαίσθητο κουμπί του για να ερωτευτεί τρελά και με πάθος κάποιον. Το πιο πιθανό είναι ότι θα καταστρώνει ένα σωρό σχέδια για να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του. Δεν μπορεί να ξεκολλήσει το μυαλό του από το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει και θα σκηνοθετεί, με κάθε ευκαιρία, πως μπορεί να τον βλέπει πιο τακτικά. Από το να πέσει δήθεν τυχαία στο δρόμο επάνω του, μέχρι να βρει κοινούς φίλους στο facebook για να τον παρακολουθεί καλύτερα. Γενικά, την απόρριψη δεν την αποδέχεται και αν έστω πλησιάσει σε αυτήν τη σκέψη, πονάει τόσο που δεν την αντέχει.

Τοξότης

Ο Τοξότης ξέρει να κρατά ισορροπίες. Δηλαδή, ούτε απογοητεύεται με την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια αλλά ούτε και κολλάει σε κάτι που δεν προχωρά. Του αρέσει ο ρόλος του κυνηγού και συνήθως με την ευχάριστη προσωπικότητά του καταφέρνει να πιάσει το στόχο του. Αλλά αν δει ότι στην άλλη πλευρά, το ένα της μυρίζει… το άλλο της ξινίζει, τότε αρχίζει και βαριέται και φυσικά χάνει το ενδιαφέρον του. Γενικά, είναι άτομο αισιόδοξο και ξέρει πως με μια χαμένη μάχη, δεν σημαίνει ότι χάθηκε και ο πόλεμος. Δεν το λαμβάνει ως απόρριψη και έτσι αποχωρεί με τις λιγότερες συναισθηματικές απώλειες. 

 

Αιγόκερως

Όσο κι αν δεν του το έχεις, όταν κάτι τον συγκινήσει ερωτικά, ξέρει να αλλάζει τις προτεραιότητες στη ζωή του. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, θα κάνει και ό, τι είναι δυνατόν για να κερδίσει το αντικείμενο του πόθου του. Δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνει την αρχική απόρριψη αλλά ξέρει πως ακόμη δεν έχει παιχτεί όλο το παιχνίδι. Έχει εμπειρία από το παρελθόν του και την αυτοπεποίθηση ότι μπορεί, ανά πάσα στιγμή, η τύχη να γυρίσει με το μέρος του. Τώρα, αν πραγματικά το άλλο άτομο παραμείνει αδιάφορο, ε, δεν θα τα βάψει και μαύρα. Ξέρει πολύ καλά να διαχειρίζεται τα συναισθηματικά του και να ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά σε κάθε περίπτωση στη ζωή του. Θα κάνει focus στα θετικά και θα συνεχίσει το δρόμο του…

Υδροχόος

 Όσο κεραυνοβόλα μπορεί να ερωτευτεί, άλλο τόσο κεραυνοβόλα, μπορεί και να χάσει το ενδιαφέρον του, αν δει ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση από την άλλη πλευρά. Συνήθως, δίνει ένα χρονικό περιθώριο στον εαυτό του και μετά αποφασίζει να γυρίσει σελίδα. Ο τρόπος εξάλλου που έχει εφεύρει για να του το κάνει πιο εύκολο, είναι να πείσει τον άλλον, αλλά στην πραγματικότητα τον εαυτό του, ότι τρέφει γι’ αυτόν καθαρά φιλικά αισθήματα. Στο τέλος, του εξανεμίζεται κάθε ερωτικό ενδιαφέρον και σύντομα… όλα καλά!

Ιχθύς

Ο πλατωνικός έρωτας για έναν Ιχθύ είναι κλασική περίπτωση. Μπορεί να έχει ερωτευτεί ένα άτομο και μέσα στο μυαλό του να έχει πλέξει το πιο ρομαντικό σενάριο. Μπορεί το άλλο άτομο να μην τον έχει προσέξει καν αλλά εκείνος να πιάνεται από μικρές λεπτομέρειες και να πιστεύει ότι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του ερωτικού του αντικειμένου. Αν όμως, τελικά, του καταστεί απόλυτα σαφές ότι δεν προβλέπεται μέλλον… το παίρνει κατάκαρδα και μπορεί, για κάποιο διάστημα, να κλειστεί στον εαυτό του. Αυτό που τον σώνει, όμως, είναι ότι ευτυχώς η καρδιά του εύκολα μπορεί να ξαναχτυπήσει, μόλις περάσει από μπροστά του μια νέα αιθέρια ύπαρξη..

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-08-2019 9:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
8/6/2021