Quantcast
Η αισθηματική ζωή του Τοξότη.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
17
11
2020

Η αισθηματική ζωή του Τοξότη.

E-zwdia

Πως συμπεριφέρονται οι άντρες Τοξότες και οι γυναίκες Τοξότες στην αγάπη. Πως είναι η αισθηματική τους ζωή και πως θα σε κάνει να τον/την αγαπήσεις.

ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο άντρας Τοξότης έχει μια ισχυρή διάνοια, διεισδυτική διαδικασία σκέψης και συνεχή περιέργεια για τον κόσμο γύρω του. Επιδιώκει μια βαθιά συζήτηση σχετικά με τη δεοντολογία, την ηθική, την πολιτική, τη φιλοσοφία, τη θρησκεία, ώστε να αναλύσει το νόημα της ζωής. Εξετάζει τα πάντα και βλέπει τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά του είναι η πίστη, η αισιοδοξία του και η χαρούμενη διάθεσή του για να σας κατακτήσει. Του αρέσουν τα ταξίδια και οι περιπλανήσεις, έτσι θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε μαζί του σε εξορμήσεις που θα σας προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες και περιπέτειες. Του αρέσει η εργένικη ζωή περισσότερο από ό, τι στα άλλα ζώδια, έτσι είναι δύσκολο γι’ αυτόν να αποφασίσει να κάνει μια σταθερή σχέση. Η ελευθερία είναι κάτι που εκτιμά πάρα πολύ και αυτό είναι σημαντικό γι’ αυτόν, έτσι δεν πρέπει να τον περιορίζετε στις δραστηριότητές του.

Πώς να τον χειριστείτε;

Έχει τόση ενέργεια που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κάποιο είδος τακτικής για να κάνετε μια σταθερή σχέση μαζί του. Να είστε χαμογελαστές και να αντιμετωπίζετε με χιούμορ κάθε πρόκληση. Επειδή λέει πάντα την αλήθεια, και μερικές φορές τη γυμνή αλήθεια, μπορεί να φαίνεται απότομος και αναίσθητος. Δεν έχει διπλωματία, οπότε αν ζητήσετε τη γνώμη του, να είστε έτοιμοι να ακούσετε πολλά! Χρειάζεται το έντονο σεξ αλλά έχει ανάγκη να βρίσκεται πλάι σε μια διανοούμενη γυναίκα. Θέλει τη σύντροφό του να είναι πάντα ενημερωμένη για όλα και να απολαμβάνει μαζί της ζωντανές, ακόμα και έντονες, συζητήσεις. Εκείνο που χαλάει μια σχέση πιο γρήγορα για έναν Τοξότη είναι η ανία και η πλήξη καθώς επίσης και ο φόβος σας να δοκιμάσετε μαζί του νέες εμπειρίες. Κάποιες φορές μπορεί να είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε μαζί του, γιατί μιλάει με γρίφους, τους οποίους θα πρέπει να αποκωδικοποιήσετε. Δείξτε του ότι τον εμπιστεύεστε και θα εκπλαγείτε από το πόση εμπιστοσύνη θα πάρετε. Αλλά να θυμάστε ότι είναι δύσκολο να κάνετε σοβαρή σχέση με αυτόν τον άντρα, έτσι αν είστε σε σχέση μαζί του, αυτό σημαίνει κάτι!

Πράγματα που πρέπει να κάνετε για να τον κρατήσετε κοντά σας

Ο άντρας Τοξότης ακολουθεί το ένστικτό του, όσον αφορά την επιλογή της συντρόφου του. Γι’ αυτό πρέπει να είστε ευχάριστες και να αναζητάτε την ανταλλαγή πληροφοριών και μάθησης. Ποτέ μην τον κάνετε να βαρεθεί, ούτε να κουραστεί από τη μονοτονία, κάνοντας το ίδιο πράγμα κάθε μέρα. Θα αρχίσει να ψάχνει για κάτι πιο συναρπαστικό. Ο άντρας Τοξότης αναζητά μια γυναίκα που μαζί της θα έχει μια υπέροχη ζωή γεμάτη προκλήσεις. Αγαπά και λατρεύει τη γυναίκα που του μαθαίνει νέα πράγματα και είναι έτοιμη για κάθε περιπέτεια. Αλλά μην περιμένετε να είναι μαζί σας όλη την ώρα. Ακόμα κι αν είστε ζευγάρι, θα πρέπει να έχετε τη δική σας ζωή, να περνάτε κάποιο χρόνο μόνες σας. Το να έχει τη δική του ζωή είναι σημαντικό για έναν Τοξότη, γιατί διαφορετικά θα αρχίσει να αισθάνεται κλεισμένος σε κλουβί. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχει τον χρόνο που χρειάζεται για να κάνει πράγματα μόνος του ή με τους φίλους του. Αναγνωρίζοντας αυτή την ανάγκη του, θα σας κάνει πολύ πιο ελκυστική στα μάτια του. Ξέρετε πώς τα ζευγάρια πέφτουν στη ρουτίνα, όπου έρχονται στο σπίτι, τρώνε, παρακολουθούν τηλεόραση και ποτέ δε φαίνεται να μιλάνε. Λοιπόν, αυτό δε θα συμβεί με σας, αν έχετε τη δική σας ζωή, γιατί θα έχετε πάντα νέα πράγματα για να μιλήσετε και εμπειρίες να μοιραστείτε. Δε θα σας βαρεθεί ποτέ!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΞΟΤΗΣ

Η γυναίκα Τοξότης είναι ζωηρή, αστεία, με αυτοπεποίθηση και σοφιστικέ. Είναι μια γυναίκα που χρειάζεται πρόκληση και πνευματική διέγερση στην ερωτική της ζωή. Προσπαθεί για κάθε στόχο που θέτει και πετυχαίνει. Επειδή είναι το ζώδιο που κυβερνά, επίσης, τη διεθνή επικοινωνία, ασχολείται με θέματα παγκόσμιας σημασίας. Δε δείχνει υπερβολικά ευαίσθητη και αν την επικρίνετε, θα ακούσετε τα καυστικά λόγια της. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, για να μη βλάψετε τα συναισθήματά της, με το να μην είστε πάρα πολύ άμεσοι στις παρατηρήσεις σας. Θα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι της επιτρέπετε την ελευθερία της, πράγμα που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για αυτή τη γυναίκα.

Πώς να την χειριστείτε;

Θα πρέπει να καταφέρετε να διατηρήσετε την πνευματική διέγερση στη σχέση σας, πράγμα το οποίο φαίνεται ότι είναι ένας δια βίου αγώνας. Δεν είναι χαζή και ίσως χρειαστεί να αγωνιστείτε για να συμβαδίσετε μαζί της. Βαριέται εύκολα, έτσι θα πρέπει να την διασκεδάζετε συχνά! Έχει ειπωθεί ξανά και ξανά ότι ο Τοξότης έχει την τάση να  είναι «κλειστοφοβικός» σε μια σχέση. Μην την πνίγετε με μηνύματα, ζητώντας να μάθετε πού και με ποιον είναι μαζί. Αφήστε την να βγει έξω με τους φίλους της. Μια γυναίκα Τοξότης εκτιμά την ανεξαρτησία της και της αρέσει η ιδέα του να ζει μια ζωή έξω από τη σχέση. Δεν της αρέσει να της λέτε τι να κάνει, έτσι δώστε της την ευκαιρία να συλλογιστεί και να καταλάβει από μόνη της, προβάλλοντας έξυπνα επιχειρήματα. Μην υποτιμάτε την ικανότητά της να χειριστεί το άγχος και τα προβλήματά της μόνη της, γιατί έχει καθαρό μυαλό. Θα σας εκπλήξει με τον τρόπο που μπορεί να σκεφτεί μια λύση που θα είναι εφικτή. Δε θα έχετε κανένα πρόβλημα στην επικοινωνία, γιατί είναι πολύ ανοικτή με τις ιδέες της, τις απόψεις της και τα συναισθήματά της.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε για να την κρατήσετε κοντά σας

Κανονικά, μια γυναίκα Τοξότης είναι αυτή που σαγηνεύει έναν άνδρα κι αυτό γιατί της αρέσει η πρόκληση. Είναι γεμάτη ιδέες και …ακαταμάχητα κόλπα. Κύριο μέλημά σας θα είναι να την τονώσετε διανοητικά. Μπορεί να μιλήσει για τα πάντα, από την πολιτική, τα ταξίδια, τους ξένους πολιτισμούς, μέχρι τα τελευταία κουτσομπολιά. Επειδή βαριέται εύκολα, πρέπει συνεχώς να σκεφτείτε νέα πράγματα για να συζητήσετε και να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας για να την κρατήσετε κοντά σας. Αγαπά τη διασκέδαση και την περιπέτεια, τα ταξίδια και τον αθλητισμό. Ξέρει πώς να εκτιμά τα καλά πράγματα στη ζωή. Προσφέρετέ της πολυτελή διαμονή, διασκέδαση ή κάτι απλό, όπως ένα μπουκέτο λουλούδια, για να έχετε την προσοχή της, καθώς είναι πολύ ρομαντική. Να είστε σίγουροι ότι έχει την ελευθερία και την  ανεξαρτησία της, αλλά και ότι της λέτε την αλήθεια, καθώς αυτό θα την εμπνεύσει για να σας πει τι έχει στο μυαλό και την καρδιά της. Μπορεί να μη συμφωνήσει μαζί σας, αλλά σέβεται την ειλικρίνειά σας. Κερδίστε την καρδιά της με την υποστήριξη που θα της δώσετε, όταν έχει προβλήματα και όταν συναντά τη σκληρή πραγματικότητα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-11-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms