Τι να περιμένει το κάθε ζώδιο αισθηματικά μέχρι το τέλος του Καλοκαιριού;
Βαθμολόγησε
08
07
2020

Τι να περιμένει το κάθε ζώδιο αισθηματικά μέχρι το τέλος του Καλοκαιριού;

Σμάρω Σωτηράκη

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού του 2020, ενός πολύπαθου καλοκαιριού που αδιαμφισβήτητά δεν μοιάζει με κανένα από τα προηγούμενα που έχουμε ζήσει. Στο βίντεο που ακολουθεί η Σμάρω Σωτηράκη εστιάζει μόνο στα θετικά που κρύβει αυτό το καλοκαίρι για τα αισθηματικά μας και προβλέπει με ημερομηνίες όλες τις θετικές όψεις που θα επηρεάσουν το κάθε ζώδιο.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

 

Τι να περιμένει το κάθε ζώδιο αισθηματικά μέχρι το τέλος του Καλοκαιριού;

 

Με το τέλος και των τριών εκλείψεων και με την επιστροφή του ανάδρομου Ερμή σε ορθή πορεία, επιτέλους θα μπορέσουμε να πάρουμε μια ανάσα από εδώ και πέρα και να χαλαρώσουμε. Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι τις καλές τους στιγμές συναισθηματικά μέσα στο φετινό καλοκαίρι τις έχουν όλα τα ζώδια, κανένα δεν θα μείνει παραπονεμένο. Και αυτό είναι κάτι που θα αρχίσει να φαίνεται από αυτές τις ημέρες κιόλας και καλό θα είναι κ καθένας από εμάς να το αξιοποιήσει ώστε να περάσει καλά το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Σε αυτό το βίντεο η Σμάρω Σωτηράκη εστιάζει αποκλειστικά και μόνο στις ΘΕΤΙΚΕΣ περιόδους του κάθε ζωδίου για το υπόλοιπο του καλοκαιριού. Αναφέρει συγκεκριμένα για το ποιο είναι το κατάλληλο χρονικό διάστημα που θα πρέπει να κάνει διακοπές το κάθε ζώδιο. Μιλάει μόνο για τις καλές όψεις με ημερομηνίες, προκειμένου να επικεντρωθείτε περισσότερο στο πως θα τις αξιοποιήσετε ανάλογα με το τι ζώδιο είστε και κυρίως με τι ωροσκόπο έχετε.

*Αν δεν γνωρίζετε τον ωροσκόπο σας και άλλες όψεις του αστρολογικού σας χάρτη τότε κάνε κλικ ΕΔΩ!

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ/SUBCRIBE στο κανάλι μας στο youtube για να βλέπεις πρώτος όλα τα Video της Σμάρω Σωτηράκη!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-07-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms