Όταν τα ζώδια αποκαλύπτουν τα αληθινά τους συναισθήματα.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
16
07
2019

Όταν τα ζώδια αποκαλύπτουν τα αληθινά τους συναισθήματα.

Λίλα Δασκαλάκη

Ερωτική εξομολόγηση. Ωραία φράση για αλλοτινούς καιρούς, θα μπορούσαμε εύκολα να σκεφτούμε. Τότε που ο μοναδικός τρόπος επικοινωνίας ήταν τα γράμματα και τα κλεφτά ραντεβού, τις περισσότερες φορές σε δρόμους που μύριζαν από τις αυλές των σπιτιών, με τα γιασεμιά και τα τριαντάφυλλα. Τότε που οι άνδρες δεν είχαν ακόμα αρχίσει να φοβούνται, αφού η «απειλή» της δύναμης της γυναίκας δεν είχε αρχίσει ακόμα να γίνεται ορατή. 

Τι είναι σήμερα η εξομολόγηση;

 

Ερωτική εξομολόγηση. Προνόμιο και υποχρέωση των ανδρών. Και εξακολουθούμε ακόμα εμείς οι γυναίκες, με επιμονή, να υποστηρίζουμε αυτήν την άποψη. Αλλού όμως μας οδηγούν τα γεγονότα. Η ίδια η εξέλιξη μας έχει φέρει μπροστά σε νέα δεδομένα έκφρασης. Όλα τώρα γίνονται τόσο γρήγορα και με τόση σχετική ευκολία, ώστε μπορεί και να μην έρθει ποτέ αυτή η ώρα, ακόμα και αν η σχέση οδηγήσει σε γάμο. Κάποιοι όμως άνδρες, απευθυνόμενοι σε γνήσια θηλυκά, εξακολουθούν ακόμα να κρατούν την παράδοση που θέλει το αρσενικό να εκφράσει πρώτα τον έρωτά του, να επιτρέψει στη γυναίκα να τον επιλέξει και μετά να προχωρήσει στο επόμενο μεγάλο βήμα. Ερωτική εξομολόγηση. Σίγουρα, από τις στιγμές που θα σφραγίσουν τη μνήμη μιας γυναίκας, όποια  και αν  είναι μετά η τύχη της σχέσης.

 

Διαβάσε το ζώδιό σου ή του ατόμου που σε ενδιαφέρει:

 

ΚΡΙΟΣ

Έτοιμη την έχει στην αριστερή τσέπη του πουκαμίσου του. Και αυτό δε σημαίνει πως θα το κάνει χωρίς πραγματικά να το αισθάνεται. Θα το κάνει, γιατί το ισχυρό του ένστικτο αμέσως του υπαγόρευσε δυναμικά να περάσει στο ψητό, εάν και εφόσον βέβαια ανταποκρίνεται στις δικές του, όχι και τόσο συνηθισμένες,  γεύσεις. Τον ουρανό με τα άστρα θα κατεβάσει, για να εκφράσει αυτό που εκείνη τη στιγμή νιώθει και θα εξακολουθεί να το νιώθει για αρκετό καιρό, όχι για πολύ όμως σίγουρα. Μπορεί ξαφνικά και σε ανύποπτο χρόνο να σας πάρει τηλέφωνο, να θέλει τώρα να σας συναντήσει, και πριν ακόμα προλάβετε να καθίσετε στο τραπέζι του εστιατορίου, να τα έχετε ακούσει όλα. Αυτός είναι ο Κριός. Ο παρορμητικός και εκρηκτικός στην έκφραση και τα συναισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Εξομολόγηση και Ταύρος, μάλλον δύο κεφάλαια ασύμβατα μεταξύ τους. Ο Νάρκισσος του ζωδιακού έχει μάθει να ακούει περισσότερο για τον εαυτό του, παρά να μιλάει εκείνος για τους άλλους. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, δε θα πρέπει να περιμένετε να τη ζήσετε αυτήν τη χαρά από έναν Ταύρο. Τίποτα όμως δεν είναι κανόνας σε αυτήν την ζωή, και ειδικά όταν πρόκειται για τον έρωτα, που έχει ένα μοναδικό τρόπο να σπάει τους κανόνες. Μετά από αρκετό καιρό, και αφού έχει αναγνωρίσει ότι το ερωτικοσεξουαλικό κομμάτι μεταξύ σας λειτουργεί τέλεια για εκείνον, είναι πολύ πιθανόν την ώρα που θα βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον, και το πιο σημαντικό χαλαρό, συμπεριλαμβανομένου και ενός καλού γεύματος στο κόνσεπτ, να σας εκφράσει (όχι τα συναισθήματά του, μη βιάζεστε) την ισχυρή ερωτική έλξη που νιώθει για εσάς και ότι δεν μπορεί να συνεχίσει χωρίς εσάς τη ζωή του. Από εκεί και μετά, μπορείτε να επενδύσετε σε μία πιο μακροπρόθεσμη σχέση, και γιατί όχι και στο γάμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από το τηλέφωνο μπορεί να γίνετε μάρτυρας εξομολόγησης του έρωτα ενός Διδύμου. Ή μπορεί στο αυτοκίνητο, κατά τη διαδρομή μιας ημερήσιας εκδρομής. Μην περιμένετε όμως λόγια που θα αγγίξουν την καρδιά σας. Το μυαλό σας σίγουρα θα διεγερθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αναρωτιέστε, εκείνη την ώρα, που τα βρίσκει όλα αυτά και τα λέει, αφού σίγουρα καμία προετοιμασία δεν έχει κάνει. Το καλό στην περίπτωση ενός Διδύμου είναι πως δε θα χρειαστεί και πολύ χρόνο για να φτάσει στο στάδιο εκείνο της εξομολόγησης, που το πιο πιθανό είναι να σας βρει απροετοίμαστες. Θα εστιάσει στους λόγους που τον έκαναν αμέσως να σκεφτεί ότι μέσα από εσάς ανακάλυψε τον τρόπο που θέλει να επικοινωνεί ερωτικά και, βέβαια, ότι θέλει να σας ζήσει μέσα από όλες σας τις καθημερινές στιγμές. Απλά για εκείνον, όχι όμως απαραίτητα κατανοητά για σας, αφού θα δυσκολευτείτε σε κάποιες στιγμές να μπείτε στον ειρμό της σκέψης του. Με αποτέλεσμα, συνεχώς να σας κάνει να αναρωτιέστε, εάν πράγματι τα εννοούσε όλα αυτά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα περιμένετε πολύ, το πιθανότερο. Πρώτα θα πρέπει ο ίδιος να έχει εξασφαλίσει την ανταπόκρισή σας σε όλα αυτά που είναι έτοιμος εδώ και καιρό να σας εξομολογηθεί. Και το πιο πιθανόν, στο δικό του χώρο. Εάν μετά από πολλές συναντήσεις, για πρώτη φορά, τον ακούσετε να σας καλεί στο σπίτι του ή στο γραφείο του, τότε να είστε κατάλληλα προετοιμασμένες,  ότι ήγγικεν η μεγάλη ώρα. Η ώρα που μπορεί να προηγείται αυτής της πρότασης γάμου και βέβαια η ώρα που εσείς οι ίδιες κρίνετε ως την πλέον κατάλληλη να βιώσετε το αίσθημα της μητρότητας. Εξομολόγηση, γάμος παιδιά, αυτά για έναν Καρκίνο είναι αλληλένδετα. Με συστολή και φαγητό που ο ίδιος θα έχει προετοιμάσει, θα ανοίξει διάπλατα την καρδιά του και θα σας αποκαλύψει συναισθήματα, που πιθανόν και να μην επέτρεπε πριν, ούτε καν να αιωρούνται. Αυτός είναι ο Καρκίνος. Αργεί, αλλά να ξέρετε πως η υπομονή σας θα σας αποζημιώσει.

ΛΕΩΝ

Εάν είστε από τις τυχερές που θα βιώσετε την εμπειρία της ερωτικής εξομολόγησης από έναν Λέοντα, τότε να ξέρετε ότι αξίζετε πολύ παραπάνω απ’ όσο εσείς νομίζετε. Η απόφαση να φτάσει σ’ αυτό ακριβώς το στάδιο σημαίνει πολλά. Γιατί είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως καμία απόφαση για τον σταθερό και πύρινο του ζωδιακού δεν είναι απόρροια της τελευταίας στιγμής. Θα πρέπει ο νους και η καρδιά να συνωμοτήσουν, για να φτάσει στο σημείο να εκφράσει αυτά που αισθάνεται και ξεκάθαρα να σας ανακοινώσει χαρμόσυνα νέα για την πορεία της σχέση σας και έτσι όπως εκείνος έχει ανάγκη να το ζήσει. Και δεν είναι μόνο αυτά που θα ακούσετε, είναι και το σκηνικό που σίγουρα θα έχει προετοιμάσει, προκειμένου να ζήσει τη στιγμή, όσο πιο κινηματογραφικά γίνεται. Πρωταγωνιστής ο ίδιος, θα φροντίσει ώστε να μην ξεχάσετε ποτέ και την εμφάνισή του, αλλά και το ρόλο που σας έχει προετοιμάσει, αυτόν της πρωταγωνίστριας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χλωμό πολύ ένας Παρθένος να βρει το θάρρος που χρειάζεται, για να εκφράσει αυτά που νιώθει για σας. Και το πιο δύσκολο ακόμα, να αναλάβει την ευθύνη των όσων θα πει, ασχέτως εάν μέσα του πυρπολείται από συναισθήματα, από τα οποία όμως τις περισσότερες φορές προσπαθεί να κρυφτεί, φοβούμενος την έκθεση, κατά πρώτον απέναντι στον εαυτό του. Η μοναδική φάση κατά την οποία δεν αισθάνεται να απειλείται από το φόβο της έκθεσης είναι η στιγμή της ερωτικής συνεύρεσης. Έτσι ξαφνικά, σε στιγμές ερωτικού πάθους, μπορεί να ακούσετε να εκφράζει τον παράφορο για εσάς έρωτά του, ότι σας σκέφτεται, δηλαδή, συνεχώς. Αλλά μπορεί ακόμα και σε μεγάλες εξομολογήσεις να προβεί, του τύπου: «Θέλω να είσαι για πάντα στη ζωή μου». Άμα το πέρας όμως της σεξουαλικής συνεύρεσης, μην περιμένετε αυτά να τα ξανακούσετε. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν εξακολουθούν να υπάρχουν μέσα του και ότι η καταγραφή σας στη ζωή του δεν είναι ακόμα πιο δυνατή.

ΖΥΓΟΣ

Τι πιο απλό στο να εκφραστεί, παράλληλα όμως και τι τελετουργική διαδικασία για ένα Ζυγό. Όπου και αν αποφασίσει αυτή να γίνει, θα πρέπει να έχει φροντίσει ώστε οι συνθήκες να είναι απόλυτα εναρμονισμένες με αυτήν τη μεγάλη στιγμή, που σίγουρα όμως θα έχει επαναληφθεί. Και αν όχι, το πιο πιθανό είναι να επαναληφθεί στο μέλλον, με διαφορετικό σημείο αναφοράς έρωτα και πόθου. Με λόγια γλυκά και ήρεμα, με ατμόσφαιρα αισθησιακή, είτε πρόκειται στον ιδιωτικό του χώρο, είτε σε κάποιο εστιατόριο, είτε σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο. Ο τρόπος έκφρασής του θα είναι τέτοιος, ώστε να σας κάνει να αισθανθείτε ως τη μοναδική γυναίκα του κόσμου, της προηγούμενης και της μετέπειτα ζωής του. Πραγματική εμπειρία και αξέχαστη η ερωτική εξομολόγηση από τον Δον Ζουάν του ζωδιακού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ό, τι πιο δύσκολο για ένα Σκορπιό, το να μπορέσει να εκφράσει τα συναισθήματά του, το πάθος του έρωτά του. Και δεν είναι ότι δε θέλει να το κάνει, ο τρόπος όμως που τα βιώνει είναι τόσο πολύπλοκος, το επίπεδο στο οποίο γίνονται όλες οι συναισθηματικές διεργασίες τόσο βαθύ, ώστε να δυσκολεύεται πραγματικά να σας εκφράσει αυτό που ακριβώς νιώθει. Δε θα χρειαστεί όμως να τύχετε της ερωτικής εξομολόγησης ενός Σκορπιού για να επιβεβαιωθείτε. Από την πρώτη στιγμή της ερωτικής συνεύρεσης, θα σας ανοίξει όλα του τα χαρτιά και σίγουρα θα το κάνει με τρόπο έτσι ώστε αυτή η ερωτική εξομολόγηση (στο κρεβάτι το πιο πιθανό), να τοποθετήσει τις επόμενες που πιθανόν να ακολουθήσουν στη ζωή σας σε δεύτερη μοίρα. Κανείς άλλος δεν κατέχει τον τρόπο αυτήν την τόσο ιδιαίτερη στιγμή να διεγείρει σώμα, αισθήσεις, ψυχή και νου. Και πριν όμως φτάσετε σ’ αυτό το στάδιο, σίγουρα θα σας τα έχει πει όλα με τα μάτια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έξω στη φύση, να την περιμένετε την ερωτική εξομολόγηση από έναν Τοξότη. Μπορεί την ώρα που σκαρφαλώνετε στα απόκρημνα βουνά ή που κάνετε ράφτινγκ στο ποτάμι. Ή ακόμα και μετά από μία πετυχημένη παρτίδα τένις, εξακολουθώντας ακόμα να φορά τα αθλητικά του ρούχα. Θα μπορούσε βέβαια και σε κάποιο καφέ μιας πλατείας, σε κάποια μεγάλη ευρωπαϊκή πόλη. Και εάν πρόκειται για ένα διανοούμενο Τοξότη, μετά από μία φιλοσοφική συζήτηση ή κάποια ενδιαφέρουσα διάλεξη. Ο τρόπος που θα το κάνει θα είναι απλός, χωρίς ιδιαίτερα ρομαντικά λόγια. Ελεύθερα και χωρίς ενδοιασμούς, θα αναφερθεί σε όλα τα στάδια από τα οποία πέρασε, προκειμένου να φτάσει στη μεγάλη ώρα της ερωτικής του για εσάς εξομολόγησης. Πάντα όμως, θα υπάρχει κι ένα υστερόγραφο, του τύπου: «Σε θέλω πολύ, αλλά πάνω απ όλα, θέλω την ελευθερία μου».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από τα ζώδια που θέλουν χρόνο οι Αιγόκεροι. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση μπαίνουν στην άκρη, όταν πρόκειται να εκφράσουν τα ερωτικά τους συναισθήματα. Το ότι ήγγικεν όμως η ώρα θα το καταλάβετε από την ανάγκη του να αφήνει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και να επιζητά όλο και περισσότερο την επικοινωνία και την επαφή μαζί σας. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα γίνει θα πρέπει να ανταποκρίνονται στη σοβαρότητα της κατάστασης, γιατί μία τέτοια διαδικασία δε λαμβάνει χώρα συχνά στη ζωή ενός Αιγόκερου. Ένα μόνο ζητάει από εσάς, έτσι ώστε να μπορέσει να εκφράσει στο μάξιμουμ όλα όσα εδώ και πολύ καιρό διαπραγματεύεται μέσα του: να έχετε συναίσθηση αυτής της σοβαρής διαδικασίας, αφού θα σηματοδοτήσει και την εξέλιξη της σχέσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καμία ιδιαίτερη προετοιμασία, όσον αφορά το τελετουργικό της διαδικασίας. Αντικομφορμιστής και απαλλαγμένος από τους παραδοσιακούς τρόπους, θα σας ξαφνιάσει, το πιο πιθανό, και ίσως και να σας γειώσει αρκετά, αφού πιθανόν, εκ των υστέρων, να σκεφτείτε το κατά πόσο ήταν κατάλληλος ο χώρος και ο χρόνος γι’ αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή. Αυτός όμως είναι ο Υδροχόος. Αλλά αυτό που σίγουρα θα κάνει καταγραφή μέσα σας είναι η ειλικρίνεια που σίγουρα θα διεγείρει έντονα τις εγκεφαλικές σας χορδές. Ανταποκρινόμενοι στην έκφραση της επιθυμίας του, θα περάσετε σε διαφορετική ερωτική συχνότητα και το  πιο πιθανό είναι να ανακαλύψετε και εσείς οι ίδιες πλευρές του εαυτού σας που αγνοούσατε μέχρι τώρα. Ο τρόπος επικοινωνίας περνά σε άλλο επίπεδο, βιώνοντας τον έρωτα μέσα από τη διανοητική του έκφραση, ακόμα και την ώρα της ερωτικής συνεύρεσης.

ΙΧΘΥΣ

Ερωτική εξομολόγηση και Ιχθείς, ο τέλειος συνδυασμός. Ξαφνικά, μπορεί να το βρείτε μπροστά σας «το καλό ή το κακό». Γιατί ποτέ μ’ έναν Ιχθύ δεν μπορείτε να γνωρίζετε  που μπορεί να σας οδηγήσει ο έρωτάς του για εσάς. Μπορεί σε πρωτόγνωρα ερωτικά μονοπάτια, μπορεί όμως και σε ταραγμένα πελάγη, που έτσι απότομα και ξαφνικά να σας παρασύρουν σε απόκρημνα βράχια. Άξιζε όμως ο κόπος, ακόμα και αν θα ισχύσει  η δεύτερη περίπτωση. Τα λόγια που θα ακούσετε, αυτόματα, θα σας μεταφέρουν κάπου αλλού, ακόμα και αν η ερωτική εξομολόγηση γίνει σε κάποιο πολυσύχναστο καφέ. Λόγια μεγάλα, γεμάτα ήχους και μυρωδιές, λόγια γεμάτα υποσχέσεις. Τέτοια που είναι πολύ πιθανόν να γυρίσετε πίσω να κοιτάξετε, μήπως και κάπου αλλού τα  λέει. Σ’ εσάς τα λέει και πρέπει να το πιστέψετε. Και τα λόγια να τα πιστέψετε. Επιστρατεύστε όμως τη διαίσθησή σας, ώστε να σας αποκαλύψει τη διάρκεια του συμβολαίου της εξομολόγησης. Το πιο πιθανό είναι η ημερομηνία να είναι βραχυπρόθεσμη. Το σίγουρο όμως είναι ότι αυτή η ερωτική εξομολόγηση θα ανεβάσει τόσο τις μετοχές σας, ώστε μετά να μη θέλετε με κάτι λιγότερο να συμβιβαστείτε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-07-2019 11:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms