Παράλληλες σχέσεις! Τι ζώδιο είναι ο σύντροφός σου; Μάθε αν σε απατά!
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 3
23
05
2019

Παράλληλες σχέσεις! Τι ζώδιο είναι ο σύντροφός σου; Μάθε αν σε απατά!

Μάγκυ Παππά

Πολλοί από μας έχουμε αντιμετωπίσει  το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση που “τρύπωσε” ανάμεσά μας! Όλοι μας όμως γνωρίζουμε το τραγουδάκι “δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία”. Μην αναρωτιέσαι λοιπόν το «γιατί» . Σου δίνουμε τις απαντήσεις και τα ερωτηματικά σύμφωνα με το ζώδιο…του «άπιστου» αγαπημένου σου. 

 

Παράλληλες σχέσεις! Τι ζώδιο είναι ο σύντροφός σου;

 

ΚΡΙΟΣ

Το παρορμητικό Κριάρι θα ενδώσει και θα παρασυρθεί εύκολα σε μια νέα πρόκληση. Αν εσύ δεν του δώσεις ιδιαίτερη σημασία θα χάσει την αυτοπεποίθησή του και θα ψάξει να τη βρει αλλού…Το εγώ ενός Κριού είναι μεγάλο ζήτημα ζωής και δε θα χάσει ευκαιρία να το βρει στο “τρίτο” πρόσωπο και να στα «φορέσει» κανονικά! Νευρικός και απόμακρος πιάνεται στα «δίχτυα». Δεν μπορεί να ζει σε δύο παράλληλες σχέσεις γιατί είναι τόσο ενθουσιώδης   που θα σε παραμελήσει και φυσικά δε θα διστάσει να σου τα ομολογήσει όλα!

ΤΑΥΡΟΣ

Μην εκπλαγείς αν στο παρασκήνιο κρύβεται μια παράλληλη σχέση. Κι όμως ένας Ταύρος όσο πιστός και αφοσιωμένος είναι λόγω υπερβολικής σταθερότητας, τον διακατέχει μια καλά κρυμμένη επιθυμία, αν του στερήσεις τη σεξουαλική λίμπιντο, που δυστυχώς ξεχνά…ότι δεν είναι μόνος! Για το καλό σου κράτα το κερί αναμμένο και φλογερό και ο αγαπημένος σου Ταύρος δύσκολα θα κοιτάξει «αλλού»! Άνοιξε το «φλογερό»κόκκινο  πανί και θα είσαι ο ταυρομάχος μιας ευτυχισμένης, σταθερής σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας Δίδυμος δύσκολα θα πει «όχι» σε ένα πειρασμό. Είναι ιδιαίτερα επιρρεπής και άστατος χαρακτήρας. Μη σε πιάνει πανικός αγαπητή, καθώς αν τον καλύπτεις απόλυτα δύσκολα θα ξενοκοιτάξει. Πέφτει θύμα της επιπολαιότητάς του και δυστυχώς εκεί την πατά. Είναι λάτρης του φλέρτ! Δεν εγκαταλείπει εύκολα το ταίρι του και να θυμάσαι πως αν σε απατήσει, θα το κάνει λόγω μη υπάρξεως ερωτικού κινήτρου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο συναισθηματικός και εσωστρεφής Καρκίνος είναι ο ιδανικός σύντροφος! Αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, τότε βρήκες τον άνθρωπό σου. Ένας Καρκίνος είναι παραδοσιακός, συντηρητικός και πιστός. Αν του δείξεις αγάπη, θαλπωρή και οικογενειακή ατμόσφαιρα, είναι ο πιο ευτυχισμένος ανθρωπός…που φυσικά δε θα βρει κανένα λόγο να λοξοδρομήσει. Αν όμως δεν πληροίς  τις παραπάνω προϋποθέσεις, ακόμα και ένας Καρκίνος μπορεί να γίνει άπιστος.

ΛΕΩΝ

Ένα Λιοντάρι αναζητά απεγνωσμένα την αποκλειστικότητα σε μια σχέση. Είναι σπάνιος σύντροφος. Έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα μην τον χάσεις! Είναι το πιο πιστό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Θέλει να είναι το επίκεντρο στη σχέση, γι’αύτο και δεν ασχολείται με εφήμερες σχέσεις. Είναι εγωκεντρικά και υπερήφανα άτομα, όπως επίσης αρέσκονται στο να δίνουν, πάρα να παίρνουν. Αγάπα και πρόσεχε τον Λέοντά σου, καθώς η απιστία αγγίζει όλα τα ζώδια και ακόμα και ένα Λιοντάρι μπορεί να κάνει μία απιστία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Παρθένου αναζητούν την τελειότητα σε κάθε τομέα της ζωής τους. Είναι δύσκολο να απιστήσει  γιατί ως γνωστό λειτουργεί με τη λογική και κοιτά τα «πρέπει» και όχι τα «θέλω». Είναι καλοί σύντροφοι και αγαπούν την οικογένειά τους. Δεν έχουν πολλές απαιτήσεις. Θέλουν απλά να τους φέρεσαι όπως πρέπει να φέρεται μια καλή νοικοκυρά, που αγαπά και φροντίζει τον άντρα της! Έτσι ο Παρθένος σου, θα είναι πλήρως ικανοποιημένος και δε θα σου δώσει πότε το δικαίωμα πως βιώνει κάτι παράνομο!

ΖΥΓΟΣ

Ένας Ζυγός βάζει στη ζυγαριά όλα τα θετικά και τα αρνητικά μιας σχέσης για να καταλήξει σε γάμο. Μόνο αν υπερτερεί η ζυγαριά με όλα τα θετικά π.χ καλή οικονομική κατάσταση, καλό σεξ, αγάπη και κατανόηση από το σύντροφό του, τότε μπορεί και να πάρει την απόφαση να παντρευτεί! Είναι ένα αναποφάσιστο ζώδιο, γι’αυτό θα το σκεφτεί καλά πριν σε απατήσει. Μην ξεχνάς να του τονώνεις την αυτοπεποίθηση, γιατί αυτό είναι πόλυ σημαντικό για τον ευγενικό Ζυγό. Αν λοιπόν δε βρει αυτό που ψάχνει σε σένα, θα βρει κάποιον άλλο ερωτικό σύντροφο να του καλύψει  το κενό της ζυγαριάς και θα την κάνει να εκτοξευτεί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ερωτικός και παθιασμένος Σκορπιός είναι ένα παρεξηγημένο ζώδιο. Μάθε λοιπόν, πως δεν απιστεί εύκολα καθώς απεχθάνεται την απιστία. Να είσαι κάλος με τον Σκορπιό σου και να του δείχνεις όλο τον ερωτισμό και την αγάπη σου!  Αύτος με τη σειρά του, θα είναι εκεί, πιστός σε σένα! Είναι ένας εξαιρετικός ερωτικός σύντροφος και εφόσον είναι σε μια σχέση από την οποία ολοκληρώνεται τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά…μην τον φοβάσαι.Γι’αυτό λοιπόν μην τον αμελείς, γιατί θα σου φύγει μέχρι να πεις κύμινο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο φιλελεύθερος και ανεξάρτητος Τοξότης είναι αρκετά άτακτος. Είναι ένα άπιστο  ζώδιο που δύσκολα θα το χαλιναγωγήσεις. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να αφοσιωθεί σε μια σχέση και να απιστήσει! Δεν του αρέσει να είσαι κτητικός γιατί θεωρεί πως ανήκει μόνο σε εκείνον. Το γνωστο άσμα «Ανήκω σε μένα και στα όνειρά μου» αντιπροσωπεύει όλους τους Τοξότες! Θέλει μία σύντροφο που να τον αφήνει να αναπνέει, να είναι χαλαρή και να ακολουθεί τις τρέλες του, όπως και να βλέπει τη ζωή με αισιοδοξία! Τότε  ακόμα και ένας Τοξότης μπορεί να μείνει πιστός σε σένα, χωρίς να πληγώσει ποτέ τα συναισθήματά σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας Αιγόκερως είναι ηθικός, παραδοσιακός και σπάνια θα σε απατήσει. Καθώς ανήκει στα ζώδια της γης η σταθερότητα και η αξιοπιστία του, δύσκολα θα τον βάλουν στο τρυπάκι μιας παράλληλης σχέσης! Ένας ακόμα πολύ σοβαρός λόγος που τον κάνει τόσο πιστό είναι η αξιοπρέπεια που τον  διακατέχει και το γεγονός ότι απεχθάνεται την κοινωνική κατακραυγή. Αν τον γεμίσεις με αγάπη και απέραντη αφοσίωση, που απεγνωσμένα ζητά χωρίς ποτέ όμως να το παραδέχεται, το Αιγοκεράκι σου θα μείνει πιστό και μη φοβάσαι τίποτα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο προοδευτικός, ανεξάρτητος και φιλελεύθερος Υδροχόος, δύσκολα θα δεσμευθεί. Δεν απιστεί εύκολα γνωρίζοντας καλά πως η απιστία είναι μέσα στη ζωή κι όμως αν συμβεί, την αντιμετωπίζει με ηρεμία και διάλογο. Αν εσύ του προσφέρεις τρυφερότητα, αγάπη και περνά ευχάριστες και όμορφες ώρες μαζί σου, δε θα ενδιαφερθεί να ξενοκοιτάξει. Να θυμάσαι, πως ένας Υδροχόος εκτός από καλός εραστής γίνεται και ένας πολύ καλός φίλος!

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθείς υποκύπτουν με μεγάλη ευκολία σε ερωτικές περιπέτειες  και εφήμερες σχέσεις. Με την ίδια ευκολία λένε ψέματα για να καλύψουν την απιστία τους. Δυστυχώς  όλα στην αρχή θα σου φανούν τόσο όμορφα με έναν Ιχθύ, που αργότερα θα καταλήξει η σχέση σε μια σαπουνόπερα…για τρεις!Τα ψαράκια είναι ονειροπόλα, υπερευαίσθητα και δυστυχώς ψυχικά επιρρεπή. Καλό κουράγιο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-05-2019 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms