Τα ζώδια όταν ερωτεύονται: Συμπτώματα και ενδείξεις.
Βαθμολόγησε
11
01
2018

Τα ζώδια όταν ερωτεύονται: Συμπτώματα και ενδείξεις.

Ρένα Βαλλάτου

Πως θα αναγνωρίσετε τα σημάδια στο πρόσωπο ενός ερωτευμένου;Άλλος μπορεί να βγει να το βροντοφωνάζει, άλλος να το κρύβει μέσα του σαν εφτασφράγιστο μυστικό. Άλλος μπορεί να κλείνεται στο σπίτι, άλλος να παίρνει τους δρόμους κάθε βράδυ. Ποιες είναι λοιπόν εκείνες οι ισχυρές ενδείξεις για να καταλάβετε ότι κάποιου …πονάει το δοντάκι του; Ανάλογα με το ζώδιο του καθενός, μπορείτε να βγάλετε πολλά διαφωτιστικά συμπεράσματα. 

 

Τα ζώδια όταν ερωτεύονται: Συμπτώματα και ενδείξεις. Πως θα καταλάβετε ότι σας έχει ερωτευτεί!

 

ΚΡΙΟΣ

Όταν ένας Κριός ερωτεύεται, δεν τον κρατάει τίποτα μέσα στο σπίτι και είναι διαρκώς σε εγρήγορση. Θα αρχίσει να επιμελείται περισσότερο την εμφάνισή του και να προσέχει τη διατροφή του και η ενεργητικότητά του θα αυξηθεί. Θα θέλει να ακούει διαρκώς μουσική και θα είναι αεικίνητος. Όταν τον δείτε σ’ αυτήν την κατάσταση, να είστε σίγουροι ότι για κάποιο πρόσωπο χτυπάει, πιο δυνατά από το συνηθισμένο, η καρδούλα του…   Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι εύκολο να καταλάβεις ότι ένας Ταύρος είναι ερωτευμένος, καθώς, επειδή είναι αρκετά συγκρατημένος και επιφυλακτικός, θα κάνει τα πάντα για να κρύψει καλά όλα τις ενδείξεις του έρωτά του. Παρατηρήστε τον όμως προσεχτικά και αν δείτε πως δε δίνει και τόση σημασία στο φαγητό, όσο παλιά, πράγμα ασυνήθιστο για έναν καλοφαγά Ταύρο, τότε να σας μπουν ψύλλοι στ’ αυτιά… Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όταν ένας Δίδυμος ερωτεύεται, γίνεται ένας υπερδραστήριος τύπος που αναβλύζει ενέργεια και δυναμισμό και δε στέκεται λεπτό ακίνητος. Θα φέρει όλο τον κόσμο ανάποδα, θα είναι με ένα κινητό στο χέρι και θα μιλάει με τους πάντες, θα κανονίζει διαρκώς εξόδους και γενικά μια σβούρα που θα σας τρελαίνει. Να είστε τότε σίγουροι ότι η λίμπιντό του έχει αυξηθεί… Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας ερωτευμένος Καρκίνος είναι ικανός να πέσει στα …πατώματα για τον έρωτά του. Αν νιώσει ότι δεν εισπράττει την επιβεβαίωση που περιμένει, τότε εύκολα κατεβάζει πλερέζες… Θα τον δεις μουτρωμένο και κλεισμένο στον εαυτό του, χωρίς να εξηγεί σε κανέναν τι έχει. Αν τον ρωτήσετε και σας πει «τίποτα», τότε κάποιο λάκκο έχει η φάβα… Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΛΕΩΝ

Όταν ένας Λέοντας ερωτεύεται, θα εκδηλώσει τον καλύτερο του εαυτό. Θα ντυθεί με την τελευταία λέξη της μόδας, θα φορέσει τα καλύτερα και πιο ακριβά του ρούχα και θα βάλει τα δυνατά του για να σας κάνει την καλύτερη εντύπωση. Θα γελάει και θα μιλάει πολύ και η εξωστρέφειά του θα είναι δίχως προηγούμενο. Θα είναι πασιφανές πως έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα για τα καλά… Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν ο Παρθένος ερωτεύεται, γίνεται άλλος άνθρωπος και η συμπεριφορά του αλλάζει άρδην. Δεν είναι πια ο συγκρατημένος και επιφυλακτικός εκείνος  μανιακός με την τάξη και τους κανόνες, αλλά μεταμορφώνεται σε έναν πολύ συγκαταβατικό και γλυκύτατο αισθηματία, έτσι που να σας κάνει να τρίβετε τα μάτια σας από την έκπληξη… Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ένα Ζυγός που ερωτεύεται ονειροπολεί συχνά στον δικό του κόσμο, χάνει την όρεξη του για φαγητό και όλη του η καθημερινότητα στρέφεται διαρκώς γύρω από το αντικείμενο του πόθου του. Θέλει να περιτριγυρίζεται διαρκώς από κόσμο και παίρνει τους δρόμους, καθώς το σπίτι του δεν τον χωρά ούτε λεπτό. Το πρόσωπό του πραγματικά λάμπει και ακτινοβολεί ευτυχία… Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ερωτευμένος Σκορπιός γίνεται πολύ συναισθηματικός και βγάζει όλα τα τρωτά του σημεία, που μέχρι τώρα απέφευγε επιμελώς να τα δείξει. Δε θα προσπαθήσει καθόλου να κρύψει τον έρωτά του, αλλά θα τον διατυμπανίζει παντού και σε όλους. Τα αισθήματά του τα δείχνει τραγουδώντας, χορεύοντας και ρίχνοντας το έξω μέχρι πρωίας... Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας Τοξότης, όταν ερωτεύεται, γίνεται απρόβλεπτος και ικανός για τα πάντα. Είναι πολύ εξωστρεφής και εκδηλωτικός και φέρεται λες και είναι ο πρώτος άνθρωπος  επί γής που αισθάνεται έτσι… Μόνο που δε βγαίνει να το γράψει σε όλους τους τοίχους ότι είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου. Να περιμένετε την πιο αναπάντεχη πρόκληση απ’ αυτόν.. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην περιμένετε από έναν Αιγόκερω, που έπεσε στα δίχτυα του έρωτα, θεαματικές κινήσεις… Δεν πρόκειται να εκδηλώσει με ακραίο τρόπο τα αισθήματά του, αλλά οι αντιδράσεις του θα είναι πάντα μέσα σε κάποια πλαίσια και χωρίς να ξεπερνούν τα όρια… Αν όμως τον δείτε να μειώνει τις ώρες εργασίας του και να αλλάζει το πρόγραμμά του για σας, σας διαβεβαιώνουμε ότι έρωτας είναι η αιτία… Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είναι δύσκολο να ψυλλιαστείτε ότι ένας Υδροχόος είναι ερωτευμένος, γιατί πολύ απλά θα το γράφει στο πρόσωπό του… Η λάμψη και η ευτυχία που θα καθρεφτίζεται εκεί θα είναι αδύνατο να κρυφτούν. Θα αλλάξει την εμφάνισή του, θα πάει για ψώνια και γενικά θα μοιράζει δεξιά και αριστερά τον καλύτερο του εαυτό… Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ο  ερωτευμένος Ιχθύς δεν είναι ένας αλλά δύο… ντόκτορ Τζέκυλ και Μίστερ Χάιντ, δηλαδή... Η αμφιθυμία και η αλλοπρόσαλλη του διάθεση, όταν τον χτυπάνε τα βέλη του θεού Έρωτα, ξεπερνάνε κάθε προηγούμενο. Θα τον δείτε πότε να πετάει από τη χαρά του, πότε να σέρνεται στα πατώματα, πότε να τον πιάνει λογοδιάρροια και πότε να μην του παίρνετε κουβέντα, χαμένος στις δικές του σκέψεις…  Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-01-2018 10:46
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms