Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια, όταν θέλουν να τελειώσουν μία σχέση;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
06
12
2017

Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια, όταν θέλουν να τελειώσουν μία σχέση;

Φένια Σταμέλου

Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους σε μια σχέση, ο καθένας από μας υιοθετεί συγκεκριμένες συμπεριφορές, ώστε να προετοιμαστεί το έδαφος για την οριστική ρήξη. Κάθε ζώδιο, λοιπόν, κινείται με διαφορετικό τρόπο πριν ανακοινώσει την απόφασή του, τον οποίο παραθέτουμε παρακάτω, ώστε να ξέρεις πότε είναι έτοιμος/η να την κάνει…


Οι κινήσεις των ζωδίων πριν το τέλος μιας σχέσης


ΚΡΙΟΣ

Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ένας Κριός, από το να… τσακωθεί; Η τάση του ζωδίου για διαμάχες και καβγάδες είναι γνωστή, πόσο μάλλον όταν έχει βαρεθεί από τη ρουτίνα και τα προβλήματα κι απλά ετοιμάζει θεαματική έξοδο. Θα δημιουργήσει επικούς καβγάδες από το πουθενά, σε σημείο που το σπίτι, το αμάξι ακόμη και η καφετέρια, θα μοιάζουν με εμπόλεμη ζώνη. Κι αφού ξεκατινιαστείτε μέχρι δακρύων, θα μαζέψει τα μπογαλάκια του και θα την κάνει με… γρήγορα πηδηματάκια. Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος υιοθετεί μια συγκεκριμένη συμπεριφορά πολύ καιρό πριν το χωρισμό, αφού έτσι κι αλλιώς δεν του είναι εύκολο να αποφασίσει το τολμηρό διάβημα της απελευθερωτικής αλλαγής. Αν η υπομονή του έχει πάει περίπατο, θα μετατραπεί σε μια πικρόχολη ύπαρξη που ξεστομίζει τις πιο ευφάνταστες προσβολές, οδηγώντας σταδιακά την άλλη πλευρά στο όρια του νευρικού κλονισμού. Εκείνος/η θα κάθεται με φανερές ενδείξεις αναισθησίας στο γνωστό καναπέ, μέχρι να καταφέρει απλώς να τρέψει τον άλλο σε φυγή… Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ατασθαλίες και τα νυχτοπερπατήματα των Διδύμων είναι γνωστά και μη εξαιρετέα. Πόσο μάλλον όταν έχουν “κόψει φλέβα” μέσα στη σχέση και θέλουν να αφεθούν ανενόχλητοι στο ερωτικό παιχνίδι, χωρίς την απειλή ότι θα ακουστεί το παράνομο μήνυμα στο viber. Σε εκείνη τη φάση ακριβώς, όπου το κινητό του χρειάζεται φόρτιση ανά δίωρο, διαπιστώνεις ότι είναι έτοιμος/η να ασχοληθεί με τις υπόλοιπες πορτοκαλιές, αφού η δικιά σας του ξίνισε… Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι δε φημίζονται για την ευθεία και άμεση απόκριση τους στις καταστάσεις, γι’ αυτό και θα ακολουθήσουν πλαγία οδό. Όπως και τα καβουράκια, απλώς θα κλειστούν στο καβούκι τους και δε θα τους ανοίγεις ούτε με σουγιά. Αν έχεις απέναντι σου έναν άνθρωπο παγοκολόνα, που οι μόνες κουβέντες που βγαίνουν από το στόμα του είναι «καλά, θυμάμαι και τότε που υποτίθεται ότι θα το έφτιαχνες», ξέρεις ότι το συναισθηματικό σου Καρκινάκι έχει πάει περίπατο. Και πλέον, ή συμβιβάζεσαι με την ιδέα ότι τα έχεις με έναν άγνωστο ή απλώς σηκώνεσαι και φεύγεις… Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας, ως γνωστόν, παίζει ρόλους μέσα στη σχέση, οπότε στην επίμαχη στιγμή που προηγείται της τελικής ρήξης, θα παίξει… Σοφόκλεια τραγωδία. Θα σου υπενθυμίσει όλα όσα έδωσε και δεν πήρε με σηκωμένο φρύδι και θα σε κάνει να νιώσεις ότι σου έκανε χάρη που στάθηκες δίπλα του, όσο διάστημα μείνατε μαζί. Στη συνέχεια, θα κατονομάσει μερικές περιπτώσεις που τον κυνηγούσαν αλλά στραβώθηκε κι έκατσε μαζί σου και θα αποχωρήσει τινάζοντας το μαλλί, την ώρα που κλείνει την πόρτα πίσω του με κρότο. Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι, συνήθως, έχουν αναλύσει εξονυχιστικά μέσα στο κεφάλι τους όλους τους λόγους που οδηγούν στο χωρισμό, πολύ καιρό πριν ανακοινώσουν την απόφαση. Τους έχουν επισημάνει με διάφορους τρόπους και αν δεν έχουν δει σημάδια βελτίωσης, ξεκινούν τα κακεντρεχή σχόλια και την αιχμηρή κριτική μέχρι να σε κάνουν να προσεύχεσαι να μην είχες γεννηθεί ποτέ. Αν είσαι σκληρόπετσος και δεν οδηγηθείς στην αυτοκτονία ακούγοντας με λεπτομέρειες ό,τι χειρότερο έχεις φανταστεί για τον εαυτό σου, θα τον οδηγήσεις στη τελική πράξη: μαζεύει τα πράγματά σου και τα βρίσκεις στο πεζοδρόμιο. Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ένας Ζυγός έχει αναλογιστεί άπειρες φορές πόσο τον αδίκησες στην πορεία της σχέσης και μόλις αποφασίσει να βάλει τέλος, αφού βέβαια έχει κάνει ήδη νέα σχέση, θα αρχίσει να τις απαριθμεί και σε σένα. Θα σου υπενθυμίσει όλες τις φορές που έφτασε ο κόμπος στο χτένι αλλά υποχώρησε για το καλό σας κι από κει που νόμιζες ότι τα είχες με έναν πράο, άκακο άνθρωπο που σε γέμιζε γαλήνη, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις τη μέρα της Κρίσης. Και φυσικά, θα φύγει αφήνοντας σε αποστομωμένο, γιατί θα έχει δίκιο. Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάθε τέλος και μια καινούρια αρχή. Αυτό είναι το μότο του Σκορπιού, γι’ αυτό και πριν σε αφήσει στα κρύα του λουτρού για να αναγεννηθεί, θα έχει περάσει από όλα τα στάδια πένθους, με κάθε στάδιο να διαρκεί μόνο μερικά… χρόνια. Στην αρχή, θα αρνείται να εγκαταλείψει την προσπάθεια να σε μεταμορφώσει, στη συνέχεια θα θυμώσει που συνεχίζεις να είσαι το ίδιο αδιόρθωτος/η και αφού του ‘χει βγει η χολή και εκτοξεύει δηλητηριώδεις εκφράσεις που σε κάνουν να αναρωτιέσαι τι έχεις κάνει για να το περνάς όλο αυτό, θα περάσει στην κατάθλιψη και την αποδοχή. Εσύ απλώς θα φύγεις πρώτος ηττημένος, ζητώντας ιατρικές συμβουλές για το μαζοχιστικό σου σύνδρομο. Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε έναν Τοξότη, δε θα πάρει πολύ καιρό να αποχωρήσει από τη σχέση. «Όλα είναι στιγμές» σου λέει το αισιόδοξο αυτό ζώδιο και έτσι, σε μια στιγμή, θα έχει γίνει μπουχός. Απλώς, λίγες ημέρες πριν την έξοδο του Μεσολογγίου, θα παρατηρήσεις μια άρνηση από πλευράς του για οποιαδήποτε αναφορά ή ανάληψη ευθύνης. Δε θα λέει που πάει, πότε θα γυρίσει, αν θα βρεθείτε και ουσιαστικά, θα είναι μαζί σου μόνο το σώμα του κι όλα τα άλλα θα έχουν πάει περίπατο… Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το διάστημα πριν φύγει οριστικά από τη ζωή σου ένας Αιγόκερως, πιθανότατα θα τα έχεις με τον… τηλεφωνητή του. Θα περνάει ατελείωτες ώρες στη δουλειά και όταν θα είστε μαζί, μάντεψε τι θα κάνει! Απλώς θα έχεις δίπλα σου το αφεντικό σου, το οποίο θα σου απευθύνεται με έπαρση και στόμφο, σα να μην έπιασες τους στόχους και γενικώς, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις ένα ρομπότ που αναπνέει. Αν δεν τρομοκρατηθείς από τη σταδιακή μετάλλαξή του σε δικτάτορα, ώστε να φύγεις πρώτος και γλιτώσεις να γίνεις εκπομπή στη Νικολούλη λόγω του ωροσκόπου του στον Ιχθύ, απλώς θα σταματήσετε να βλέπεστε. Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας Υδροχόος, αρχικά θα σου πει να μείνετε δυο καλοί φίλοι. Αν αυτό δεν αποτελεί δική σου επιθυμία, θα σε βάλει κάτω και θα σου κάνει μια πρόχειρη ανάλυση για το πόσο ανούσια και μικρής σημασίας ήταν η ερωτική σας ιστορία μπροστά στα μεγάλα ερωτήματα που απασχολούν την ανθρωπότητα. Αφού σε κάνει να αναρωτηθείς αν τόσο καιρό τα είχες με άνθρωπο ή με εξωγήινο, θα τον δεις να μετατρέπεται σταδιακά στο παγόβουνο που χτύπησε ο Τιτανικός και σε λίγες μέρες, η απόσταση που θα σας χωρίζει θα ισοδυναμεί με αυτή της Γης από τον Άρη. Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ο τύπος που ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων είναι αυτός που θα σε χωρίσει πηγαίνοντας στο περίπτερο να πάρει τσιγάρα. Το ζώδιο αυτό αρνείται να αναλάβει την ευθύνη του χωρισμού (όπως και πολλές άλλες) κι έτσι μια ωραία μέρα, εκεί που θα βρίσκεσαι στην απόλυτη άγνοιά σου και θα νομίζεις ότι όλα πάνε κατ’ ευχήν, δε θα τον ξαναδείς. Και φυσικά, θα έχει φροντίσει να μην έχει προετοιμάσει καθόλου το έδαφος, για να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα που οδήγησαν στην έσχατη λύση. Εξάλλου, στη φαντασία του έχουν ειπωθεί όλα. Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-12-2017 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση