Quantcast

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Iχθύ 2023

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Ιχθύς 2023 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Ιχθύ, μάθε πως θα είναι το 2023 στα αισθηματικά σου:

Μιλήστε κατάματα με τον εαυτό σας

Θέλετε να δώσετε ώθηση στην ερωτική σας ζωή, αλλά δεν χρειάζεται να βιάσετε τα πράγματα ούτε και να επιβάλετε τις αποφάσεις σας. Ο Κρόνος ξεκινά το ταξίδι του στο ζώδιό σας φέτος και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε πού τελειώνετε και πού αρχίζουν οι άλλοι. Εάν είστε σε σχέση, θέλετε να έχετε μια ξεκάθαρη άποψη για το πού πάτε μαζί, χωρίς όμως να λαμβάνετε απαραίτητα υπόψη σας την άποψη του άλλου σας μισού. Να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να επιβάλλετε την άποψή σας ή να αποφασίζετε εσείς για τον άλλον, ακόμα κι αν φαίνεται ότι είναι η σωστή επιλογή. Αν είστε ελεύθεροι, θα θελήσετε να βουτήξετε στο άγνωστο, να βγείτε, να διασκεδάσετε, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, και όχι μόνο… Οι σοβαρές προτάσεις είναι που τραβούν την προσοχή σας. Ο σοβαρός Κρόνος ίσως σας ωθήσει να περιορίσετε τη θέρμη σας, να μετριάσετε τις επιθυμίες σας και να κάνετε ένα βήμα πίσω. Μην ανησυχείτε, το σύμπαν έχει ένα σχέδιο για σας και δεν θα σας ξεχάσει. Τα καλά πράγματα έρχονται σε αυτούς που περιμένουν.

Εσείς είστε οι κυρίαρχοι του ερωτικού παιχνιδιού, τίποτα και κανείς δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στη γοητεία σας, στην τρελή δημιουργική σας ενέργεια και στο παθιασμένο σας πνεύμα. Εάν είστε με κάποιον/α εδώ και αρκετά χρόνια, θέλετε να εξελιχθείτε και να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας. Αν ξεκινήσετε μια νέα σχέση, οι άλλοι μαγεύονται από τη σταθερότητα του χαρακτήρα σας και τον ώριμο τρόπο αντίληψης των πραγμάτων αλλά προσέξτε μην προκαλέσετε σύγχυση σχετικά με το ποιοι είστε και τι θέλετε. Αλλά το καλύτερο θα ήταν να δουλέψετε από φέτος με τον εαυτό σας, για δικό σας λογαριασμό. Γνωρίστε τον εαυτό σας καλύτερα. Καθίστε μπροστά σε έναν καθρέφτη και πείτε στον εαυτό σας με καλοσύνη και αγάπη πώς νιώθετε. Αναγνωρίστε τις επιτυχίες σας, τα λάθη σας, τους φόβους σας, τις δυνάμεις σας, τις επιθυμίες σας αλλά και τις τύψεις σας. Ακούστε το ένστικτό σας, δεν σας έχει προδώσει ποτέ και θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις παγίδες που θα σας βρουν. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και εμπιστευτείτε το σύμπαν, τότε θα μετακινήσετε βουνά.

Εμπιστοσύνη ή ανασφάλειες;

Οι εκλείψεις ενεργοποιούν τον άξονα 2ου/8ου οίκου που αφορούν την ασφάλεια και το πάθος, έτσι μπορεί να παθιαστείτε με κάποιον/α ο οποίος μπορεί να ξυπνήσει μέσα σας την κτητικότητα και τη ζήλια σας καθώς επίσης και μια ελαφρώς εμμονική συμπεριφορά. Εναπόκειται σε εσάς να το αναγνωρίσετε και να ηρεμήσετε τα πράγματα αν δεν θέλετε να δημιουργήσετε καταιγίδες και να συσσωρεύσετε στην ψυχή σας αδικαιολόγητες απογοητεύσεις. Ίσως αυτό το πρόσωπο αναδεικνύει καταστάσεις του παρελθόντος που έχουν αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια τους στην ψυχή σας. Αν είστε σε σχέση, έντονα συναισθήματα θα μπορούσαν να εκραγούν από το πουθενά, πυροδοτώντας τεταμένες καταστάσεις και ανασφάλειες. Ένα κρυμμένο κομμάτι του εαυτού σας θέλει να χαρίσει την καρδιά σας, την εμπιστοσύνη σας και επιδιώκετε πάση θυσία μια μακροπρόθεσμη δέσμευση κάποιου είδους. Το φεγγάρι φέρνει στο φως παλιά οικονομικά θέματα ή παλιές ανασφάλειες που σας κάνουν να αμφιβάλλετε για τα κίνητρα του άλλου. Ψάχνετε την άδολη και άνευ όρων αγάπη με μανία, αντί να προσπαθήσετε να αγαπήσετε τον εαυτό σας πρώτα.

Είστε παντού και πουθενά!

Ο Ουρανός και ο Δίας, μετά το δεύτερο μισό του έτους, θα βρίσκονται στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, έτσι είστε ευτυχισμένοι με μια ελεύθερη σχέση, ζείτε τη χαρά της στιγμής. Βελτιώνεται η ικανότητά σας να αφηγείστε τις ιστορίες σας, κάτι που είναι χρήσιμο εάν συνομιλείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν θα είναι πάντα εύκολο να σας ακολουθήσουν οι άλλοι φέτος, θα είστε παντού και πουθενά. Λαχταράτε τα ταξίδια, τις αλλαγές, τις περιπέτειες. Έχετε την αίσθηση ότι πρέπει να κάνετε ορισμένα πράγματα μόνοι σας και για τον εαυτό σας. Δεν θέλετε πάντα να συζητάτε τις επιλογές της ζωής σας με τον αγαπημένο σας. «Όποιος με αγαπάει με ακολουθεί», αυτό είναι το σύνθημά σας. Ξέρει όμως να κάνει υπομονή γιατί το αξίζετε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms