Quantcast

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για τον Κριό 2023

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Κριός 2023 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Κριέ, μάθε πως θα είναι το 2023 στα αισθηματικά σου:

Ταξίδι στο παρελθόν

Μπορεί να μην το πιστεύετε, ή ίσως να μην το πιστεύετε πια, όμως η μοίρα θα σας αποδείξει ότι αυτή την χρονιά τίποτα δεν είναι αδύνατο για σας, αν βέβαια έχετε τη διάθεση να αγωνιστείτε. Όποια κι αν είναι τα όνειρά σας ή ο τελικός σας στόχος, φαίνεται ότι πρόκειται να πραγματοποιηθεί, όχι όμως χωρίς δυσκολία. Ο Κρόνος εισέρχεται στους Ιχθύς και στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, και πάτε πίσω στο παρελθόν, σε εκείνες τις δύσκολες αναμνήσεις που παραμένουν σφηνωμένες στην ψυχή σας, ακόμα κι αν έχετε αποκτήσει αυτό που πάντα θέλατε. Το ταξίδι είναι μερικές φορές τόσο σημαντικό όσο και η άφιξη: Μπορεί να σας κάνει να ωριμάσετε, να προβληματιστείτε και να εξελιχθείτε. Είναι μια ανταμοιβή από μόνη της και ίσως αξίζει περισσότερο από κάθε πλούτο ή διακρίσεις που μπορεί να αποκτήσετε. Λάβετε αυτό υπόψη σας όταν όλα θα σας φαίνονται χαμένα, απρόσιτα ή ακατόρθωτα. Η ανθεκτικότητα και η δύναμή σας, καθώς και η τύχη που θα σας ενσταλάξει ο Δίας στο ζώδιό σας, κατά τους πρώτους πέντε μήνες του έτους, θα είναι τα πιο πολύτιμα περιουσιακά σας στοιχεία.

Ενώ το ζώδιό σας λατρεύει να γίνονται τα πάντα γρήγορα, ο Κρόνος στους στοχαστικούς Ιχθύς θα μπορούσε να σας κάνει να κινήστε αργά. Μπορεί ωστόσο να νικήσετε επιτέλους τις απογοητεύσεις με σχέσεις του παρελθόντος που σας απασχολούν εδώ και αρκετό καιρό. Όλοι ξέρουν ότι πρώτα ενεργείτε και ύστερα κάνετε ερωτήσεις. Ωστόσο, ο Κρόνος θα επιμείνει να αφιερώσετε χώρο για να καταλάβετε τι πραγματικά θέλετε. Ίσως ανακαλύψετε ότι είστε ο κοινός παρονομαστής σε ορισμένες από τις συνεχιζόμενες προκλήσεις της σχέσης σας. Πάρτε αυτή την εσωτερική δουλειά στα σοβαρά, ακόμα κι αν σας φαίνεται κουραστική ή προκλητική.

Αξίζει να περιμένετε την αγάπη

Οι εκλείψεις του έτους που ενεργοποιούν τον άξονα 1ου/7ου οίκου, της προσωπικότητάς σας και των σχέσεων, ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σας αλλά και την ανάγκη σας να μην είστε μόνοι ή ακόμα σας ωθούν να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Ωστόσο, να έχετε κατά νου ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα και ότι είστε υπεύθυνοι μόνο για τις δικές σας πράξεις. Αν είστε ελεύθεροι, νιώθετε ότι ξεχειλίζετε από αγάπη και θέλετε να βρείτε κάποιον/α που αξίζει να τη λάβει. Το φεγγάρι θα σας ωθήσει να διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο και να τολμήσετε περισσότερα. Ωστόσο, μη βιαστείτε. Αφιερώστε χρόνο για να αναλύσετε τις πραγματικές σας επιθυμίες πέρα ​​από τις παροδικές σας ανάγκες. Σκεφτείτε την αδελφή ψυχή σας, την αύρα που θα εξέπεμπε αν ήταν μπροστά σας. Προσπαθήστε λοιπόν να πλησιάσετε αυτό το όραμα, αφήνοντας το ένστικτό σας να μιλήσει. Ενεργώντας με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε τις απογοητεύσεις που προέρχονται από σχέσεις της μιας νύχτας. Έτσι θα προφυλάξετε τον εαυτό σας και θα κατανοήσετε ότι αξίζει να περιμένετε την αληθινή αγάπη που έρχεται με τις καλύτερες υποσχέσεις.

Εξέλιξη και ανάπτυξη

Εξορμήστε στη δράση! Δεν μπορείτε να κερδίσετε το λαχείο χωρίς να παίξετε, δεν μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας χωρίς να αλλάξετε τις πράξεις σας. Και αν νιώθετε ότι έχετε ήδη δοκιμάσει τα πάντα, πείτε στον εαυτό σας ότι υπάρχει πάντα ένα παράθυρο μισάνοιχτο κάπου. Κατά τους πρώτους πέντε μήνες του έτους, ο Δίας στο ζώδιό σας προβάλει την ορμή, τη δύναμη και το πάθος σας. Είστε ο κύριος στόχος του θεού Έρωτα που στέλνει κατευθείαν τα βέλη του πάνω σας.

Ο Δίας φέρνει προς τα έξω τον ενθουσιασμό σας και το πάθος σας για τη ζωή, έχει βάλει την υπογραφή του για μια δυνατή σχέση, αν και η καλύτερη ερωτική σχέση θα μπορούσε να είναι με τον εαυτό σας. Οι θαυμαστές σας μαγεύονται από τη δική σας μοναδικότητα, σας παρατηρούν όπου κι αν πάτε. Ο τυχερός Δίας επεκτείνει την ελκυστικότητά σας και τις ερωτικές ευκαιρίες. Ο Δίας είναι ο πλανήτης των μεγάλων αποστάσεων και θα μπορούσε να σας φέρει την αδελφή ψυχή (ή μια συναρπαστική περιπέτεια) από άλλη χώρα ή πόλη ή υπόβαθρο. Ο Δίας αφορά την εξέλιξη, έτσι ακόμη κι αν έχετε μια πολύχρονη σχέση, θα μπορούσατε να βιώσετε την ανάπτυξη της σχέσης σας που τελικά σας φέρνει πιο κοντά.

Λέτε αντίο σε σχέσεις που κλέβουν την χαρά και τον ενθουσιασμό σας

Κάντε λίγη… αποτοξίνωση από τις σχέσεις για να μην κάψετε τα φτερά σας. Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας από τις 22 Ιουλίου έως τις 4 Σεπτεμβρίου και σας ζητά να επιβραδύνετε και να χαρίσετε στον εαυτό σας λίγη ηρεμία από το φλερτ και τη διασκέδαση. Κλείστε το κινητό σας, κλείστε τα κοινωνικά δίκτυά σας και κοιμηθείτε. Πείτε αντίο σε σχέσεις που κλέβουν την χαρά και τον ενθουσιασμό σας και βρείτε κάποιον/α με τον οποίο μπορείτε να γελάσετε σαν παιδί και σας κάνει να αισθάνεστε ανάλαφρα και γαλήνια.

Έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν. Να ξέρετε ότι τ’ αστέρια έχουν ένα σχέδιο για σας, ένα σχέδιο που σας ταιριάζει απόλυτα, που αποτελείται από δοκιμασίες που θα έχετε τη δύναμη να ξεπεράσετε, στιγμές ευτυχίας που θα εκτιμήσετε και ανταμοιβές που σας αξίζουν. Λάβετε υπόψη σας ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα και ότι μερικές φορές αρκεί να αφήσετε το χρόνο να περάσει για να θεραπεύσετε αυτό που πρέπει να θεραπευτεί.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Φωφώ