Quantcast

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Λέων 2023

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Λέων 2023 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Λέοντα, μάθε πως θα είναι το 2023 στα αισθηματικά σου:

Μια χρονιά για ενδοσκόπηση και προβληματισμό.

Είστε λάτρεις του έρωτα και της ζωής, αλλά φέτος θα υπάρξουν κάποιες στιγμές που δεν θα επιδιώκετε να φλερτάρετε, δεν θα έχετε απαραίτητα τη διάθεση να γνωρίσετε νέα άτομα ή να ανοιχτείτε στους άλλους καθώς ο Κρόνος ξεκινά την πορεία του στον έντονα συναισθηματικό και μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας. Εάν είστε σε σχέση, δεν θέλετε να αλλάξετε και πολλά, έχετε μια τάση για τεμπελιά. Ίσως να μη θέλετε να συναντήσετε τα πεθερικά σας, ούτε να κάνετε ταξιδιωτικά σχέδια, ούτε μεγάλα πλάνα για δύο. Τί θα ονειρευτείτε; Την ηρεμία σας. Εάν είστε ελεύθεροι, αυτή η χρονιά είναι αρκετά ευνοϊκή για ενδοσκόπηση και προβληματισμό. Ρωτήστε τον εαυτό σας τι ψάχνετε συνήθως στους άλλους, τι σας αρέσει και τι φιλοδοξείτε. Αφιερώστε χρόνο για να αναλύσετε τις προηγούμενες ερωτικές ιστορίες σας με καλοσύνη και ρεαλισμό. Δεν υπάρχει καμία βιασύνη. Το να είστε μόνοι μπορεί να είναι μια ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το πιο σημαντικό άτομο στη ζωή σας: Τον εαυτό σας.

Από τη φύση σας θέλετε να εντυπωσιάζετε και να ξεχωρίζετε αλλά αυτό τώρα θα σας κουράσει. Νιώθετε την ανάγκη να απομονωθείτε, να αφήσετε στην άκρη ορισμένες σχέσεις και να επικεντρωθείτε περισσότερο σε εκείνες που σας κάνουν βαθιά ευτυχισμένους και γαλήνιους. Ίσως και να αρνηθείτε ορισμένες προσκλήσεις. Και όσο περισσότερο λέτε όχι, τόσο περισσότερο θα θέλετε να συνεχίσετε να λέτε όχι. Σαν ένα παιδί που ανακαλύπτει πλήρως όλες τις δυνατότητές του και αυτή τη μαγική λέξη που είναι «όχι». Μην φοβάστε, όσοι σας αγαπούν πραγματικά θα το καταλάβουν αυτό και θα κάνουν απλώς υπομονή.

Θα ταρακουνήσετε τη σχέση σας, είτε το θέλετε είτε όχι!

Ως Λέων που εστιάζει στη φήμη, μπορεί να φοβάστε να ταρακουνήσετε το status quo της σχέσης σας αλλά με τον ανατρεπτικό Ουρανό και τις εκλείψεις στον άξονα 4ου/10ου οίκου που αφορά την οικογένεια και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, μπορεί να καταλήξετε να ταρακουνήσετε τη σχέση σας, είτε το θέλετε είτε όχι. Έτσι μια ξαφνική ή ασυνήθιστη οικιακή ή οικογενειακή ή επαγγελματική αλλαγή θα μπορούσε να προκαλέσει δράμα στη σχέση σας. Πρέπει πραγματικά να επιδιώξετε ό,τι λειτουργεί για εσάς, ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι είστε διαφορετικοί από τους άλλους.

Η ερωτική σας ζωή σίγουρα καθοδηγείται από την καρδιά σας ως μια δύναμη που σας δίνει φτερά να πετάξετε. Αλλά μην ανησυχείτε, αυτές οι εκλείψεις σας ζητούν να μετατρέψετε μια κατάσταση προς όφελός σας και να κάνετε τις σωστές ερωτήσεις στον εαυτό σας: Το θέλω πραγματικά αυτό το πρόσωπο; Να συνεχίσω αυτή τη σχέση; Τελικά, μπορεί κάλλιστα η απάντηση να είναι θετική και αυτές οι στιγμές αμφιβολίας να σας ξυπνήσουν την επιθυμία να αναβιώσετε όλο τον χαμένο ενθουσιασμό και το πάθος στη σχέση σας.

Ταξίδια και περιπέτειες

Ο Δίας συνεχίζει να κινείται στον Κριό, τους πρώτους πέντε μήνες του έτους, και στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και της περιπέτειας, έτσι εάν αναζητάτε ένα σύντροφο, μην περιορίζετε την αναζήτησή σας σε άτομα που ζουν κοντά σας. Εάν είστε ήδη σε σχέση, ο Δίας στον Κριό θα μπορούσε να ανανεώσει τη σχέση σας, προγραμματίζοντας ένα ταξίδι ή μαθαίνοντας κάτι νέο μαζί. Μπορεί ακόμα να νιώσετε ένα έντονο ερωτικό ενδιαφέρον για κάποιο άτομο που φαίνεται πραγματικά καλλιεργημένο ή πνευματικό. Θα μπορούσε όμως μια τόσο τολμηρή ψυχή σαν τη δική σας να αντέξει να μείνει με αυτό το πρόσωπο για πάντα; Μπορείτε να απολαύσετε αυτό το άτομο στη ζωή σας και να το αφήσετε να σας διδάξει μερικά πράγματα, αλλά να είστε ρεαλιστές σχετικά με το τι πραγματικά χρειάζεστε για να αισθάνεστε άνετα και ήρεμα πριν δεσμευτείτε με αυτόν/ήν μακροπρόθεσμα.

Επιστροφή στο παρελθόν;

Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο ζώδιό σας από τις 22 Ιουλίου έως τις 4 Σεπτεμβρίου, και σας ζητά να επαναξιολογήσετε την ερωτική σας ζωή και να προσπαθήσετε να αφήσετε τους περιορισμούς που βάζετε στην αγάπη. Ίσως αυτό το πρόσωπο με το οποίο είστε μαζί τώρα αποδειχθεί διαφορετικό από αυτό που περιμένατε. Αν μια παλιά αγάπη κάνει την εμφάνισή της, μη θεωρήσετε ότι θα έχετε την ιδανική σχέση και πάλι. Μπορεί να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα όταν ο πλανήτης ορθοδρομήσει.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms