Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Ταύρο 2024

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Ταύρος 2024 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Ταύρέ, μάθε πως θα είναι το 2024 στα αισθηματικά σου:

Γνώθι σαυτόν.

Ο ψυχισμός σας παίρνει φωτιά, τα όνειρά σας μπορεί να σας αποκαλύψουν όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις σχέσεις. Η Ηλιακή έκλειψη του Απρίλη ενεργοποιεί τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, φέρνοντάς σε επαφή με τις υποσυνείδητες σκέψεις σας, κρυμμένα μυστικά και ασαφείς καταστάσεις. Δημιουργεί τη δυνατότητα για μια σημαντική ανακάλυψη που θα αλλάξει τη ζωή σας. Όλοι οι σπόροι που φυτεύετε τώρα για την προσωπική ανάπτυξη θα έχουν τη δυνατότητα να μεγαλώσουν, τόσο πολύ που θα κοιτάζετε πίσω και θα λέτε … «Ευτυχώς που το έκανα». Είναι πιθανό να περνάτε στην άλλη πλευρά, της αδράνειας και της τεμπελιάς, αλλά αν κάνετε μια βαθιά εσωτερική διεργασία και αυτοεξέταση θα αρχίσετε να κάνετε συγκεκριμένα βήματα προς την κατεύθυνση των στόχων που σας εμπνέουν. Το κλειδί για το 2024: Γνώθι σαυτόν, αλλά να σέβεστε τους άλλους. Δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά είναι μια προσπάθεια που αξίζει ωστόσο.

Τολμήστε, πειραματιστείτε και εξερευνήστε.

Με τον Δία που εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σας μέχρι τις 26 Μαΐου, οι πρώτοι μήνες του έτους προορίζονται στο να εστιάσετε στην προσωπική σας ανάπτυξη μέσω των στενών σας σχέσεων. Ο τυχερός Δίας σας ευλογεί με αυξημένη αυτοεκτίμηση για το πρώτο πεντάμηνο του έτους, πιστεύετε στην αξία σας, έτσι ο αγαπημένος σας μπορεί να έχει την τάση να σας κακομαθαίνει με δώρα. Προσέξτε όμως τις υπερβολές και την έπαρση νομίζοντας ότι είστε οι μοναδικοί. Μπορεί να είστε πεισματάρηδες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε. Ακόμα κι αν δεν είστε άτομα να ταράξετε τα νερά, καθώς ενδιαφέρεστε για την ασφάλεια και τη σταθερότητα, με τον επεκτατικό Δία ίσως παρατηρήσετε ότι θέλετε διαφορετικά πράγματα στη ζωή σας. Άλλωστε ο Δίας έχει ήδη ανοίξει από πέρσι ένα κεφάλαιο ζωής 12 ετών. Τώρα, είστε στην αρχή. Μην ανησυχείτε και πολύ αν είστε ακόμα αβέβαιοι για την πορεία της ερωτικής ζωής σας. Ο ριψοκίνδυνος Δίας σας καλεί να τολμήσετε, να πειραματιστείτε και να εξερευνήσετε όπως μπορείτε.

Ποιοί σας σέβονται και πιστεύουν στην αξία σας;

Ωστόσο, καθώς ο Κρόνος βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σας, των φίλων, των κοινωνικών δικτύων και των ομάδων, ίσως νιώσετε ότι η κοινωνική σας ζωή είναι λίγο περιορισμένη. Αυτό μπορεί εν μέρει να οφείλεται στο ότι ωριμάζετε και θέλετε να συσχετιστείτε με άτομα που συμμερίζονται τα ενδιαφέροντα και τις απόψεις σας, που σας σέβονται και πιστεύουν στην αξία σας. Παράλληλα η Σεληνιακή έκλειψη του Σεπτέμβρη στον ίδιο τομέα του χάρτη σας, φέρνει μερικά νέα πρόσωπα στη ζωή σας, αρχίζοντας να ταρακουνά την αρένα της φιλίας σας. Θα μπορούσατε να γοητευτείτε από κάποιον/α με διαφορετική κουλτούρα ή να κάνετε νέες γνωριμίες με ανθρώπους εντελώς διαφορετικούς από το συνηθισμένο. Να είστε όμως επιφυλακτικοί με τις προθέσεις αυτών των ανθρώπων, μπορεί να σας μαγέψουν και να σας κάνουν να πιστεύετε ότι όλα είναι καλοπροαίρετα, αλλά δυστυχώς μπορεί να μην έχουν τα καλύτερα κίνητρα. Επισήμανση: Αποφύγετε να δώσετε χρήματα που έχετε κερδίσει με κόπο σε άτομα, ομάδες ή οργανισμούς που δεν έχετε ελέγξει πλήρως.

Εσωτερική ανάπτυξη και την πνευματική καλλιέργεια.

Μη γίνεστε αγενείς και ασεβείς αν τα αγαπημένα σας πρόσωπα πάνε κόντρα στις ερωτικές επιλογές σας. Με τον ανάδρομο Άρη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θα μπορούσατε να εμπλακείτε στις ανταγωνιστικές απαιτήσεις της οικογένειάς σας, της σχέσης σας και των προσωπικών σας επιθυμιών. Η ειρηνευτική συμφωνία θα πάρει κάποιο χρόνο διαπραγμάτευσης αλλά και την προθυμία για συμβιβασμό. Ετοιμαστείτε για μερικά δυναμικά παιχνίδια ισχύος και μια ηφαιστειακή έκρηξη καθώς τώρα έρχεται στο προσκήνιο το παρελθόν. Υπάρχει όμως και το θετικό σε αυτή την ανάδρομη κίνηση του κόκκινου πλανήτη. Παρά την οργή και την αγανάκτηση, αυτή μπορεί να είναι μια πλούσια δημιουργική περίοδος καθώς οδηγεί στην εσωτερική ανάπτυξη και την πνευματική καλλιέργεια. Θα ανταμειφθείτε για την εσωτερική ενδοσκόπηση που κάνετε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms