H ερωτική ζωή του Ταύρου! Μάθε τα μυστικά του!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
18
04
2022

H ερωτική ζωή του Ταύρου! Μάθε τα μυστικά του!

E-zwdia

Ο Ταύρος είναι αυτός που έχει τεράστια επιμονή στην ερωτική του ζωή, ακόμα και όταν οι άλλοι έχουν παραιτηθεί, επιμένει στο αντικείμενο του πόθου του. Έχει τη φήμη ότι είναι πεισματάρης, πράγμα το οποίο δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Η επιμονή του Ταύρου όμως, μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις με το σύντροφό του. Του αρέσει το γνωστό, το οικείο και η συνήθης άνεση της ζωής. Η οργή του κρύβεται κάτω από μια ήρεμη ιδιοσυγκρασία.

Του αρέσει η διακόσμηση, το χρώμα, ένας σύντροφος που απευθύνεται σε όλες τις αισθήσεις του. Θέλει ένα σπίτι όμορφα διακοσμημένο με πολλά πράγματα γι’ αυτόν και τον αγαπημένο του. Θέλει να νιώθει ασφάλεια, από το σπίτι του μέχρι την αγάπη και την καριέρα του. Ο Ταύρος μπορεί να είναι μυστικοπαθής, δογματικός και τσιγκούνης. Είναι κάπως μαλθακός και τεμπέλης, αλλά μπορεί να γίνει πολύ κτητικός όταν επιλέξει το σύντροφό του. Μάθε τα πάντα για την ερωτική ζωή του Ταύρου και όλα του τα μυστικά.

 

Διάβασε επίσης πως θα επηρεάσει το δικό σου ζώδιο η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 23 Απριλίου 2020

 

Ο Ταύρος στον έρωτα, το σεξ και τις σχέσεις

 

Γυναίκα ΤΑΥΡΟΣ

Η γυναίκα Ταύρος είναι άριστη στην τέχνη της αποπλάνησης. Θα πάρει αυτό που θέλει και η υπομονή της είναι απίστευτη, γι’ αυτό, περιμένει μέχρι να κατακτήσει αυτόν που θέλει. Χρειάζεται σταθερότητα και ασφάλεια και δε θα ανεχτεί έναν άντρα που την οδηγεί στην αβεβαιότητα για το μέλλον. Είναι κάπως… παλαιών αρχών, είναι προσγειωμένη, προστατευτική, υποστηρικτική, τρυφερή, αφοσιωμένη και πιστή. Είναι ανοιχτή και στοργική σε μια σχέση. Η γυναίκα Ταύρος είναι ιδανική για τον άνδρα που θέλει να τον φροντίζουν και να τον περιποιούνται, παρέχοντας πίστη και αφοσίωση. Έχει πολλά να δώσει, αλλά απαιτεί πολλά σε αντάλλαγμα. Είναι πολύ ευαίσθητη παρόλο που μπορεί αυτό να μη φαίνεται τόσο εξωτερικά. Μην την κρίνετε, προσπαθήστε να την εντυπωσιάσετε και θα κερδίσετε την καρδιά της κάνοντάς την δική σας. Αν την προκαλέσετε θα χάσει την ψυχραιμία της και θα γίνει εξαιρετικά πεισματάρα. Αν χάσει την εμπιστοσύνη της, θα είναι σχεδόν αδύνατο να την κερδίσετε και πάλι.

Άντρας ΤΑΥΡΟΣ

Ο άνδρας Ταύρος είναι πολύ λογικός, δεν είναι ο άνδρας που θα κερδίσει αμέσως τις εντυπώσεις. Είναι πρακτικός και προσγειωμένος και ως εκ τούτου, θέλει μια γυναίκα υψηλής ποιότητας, όχι μια γυναίκα για μια νύχτα. Θα ερευνήσει τα πάντα προσεκτικά πριν κάνει την προσέγγισή του. Είναι πολύ υπομονετικός όταν πρόκειται να κάνει μια σχέση. Θα αναλύσει την κατάσταση προκειμένου να βεβαιωθεί ότι η γυναίκα έχει κάτι να του προσφέρει, πριν ο ίδιος προσφέρει. Ο άνδρας Ταύρος είναι ένας ρομαντικός άνδρας, θα βάλει τη γυναίκα του σε ένα βάθρο, υπό την προστασία του και την αγαπά. Από τη στιγμή που έχει επιλέξει τη γυναίκα που θέλει, είναι πολύ γενναιόδωρος και πιστός. Δεν είναι βαρετός, αλλά συνήθως δεν ποθεί μια γυναίκα για την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό. Ο άνδρας Ταύρος είναι για τη γυναίκα που ποθεί σταθερότητα και άνεση και δίνει πολλά. Είναι σε αυτήν για μεγάλο χρονικό διάστημα και αναζητά συνήθως τη δέσμευση.

Πώς να προσελκύσετε έναν Ταύρο;

Μην επιχειρήσετε να κάνετε αμέσως σχέση με τον Ταύρο. Είναι πολύ υπομονετικός και αναμένει από εσάς να είστε το ίδιο. Αν τον κάνετε να γελάει, να διασκεδάζει μαζί σας, τότε θα απολαμβάνει να είναι μαζί σας. Ο δρόμος για την καρδιά ενός Ταύρου είναι μέσα από.. το στομάχι του. Μαγειρέψτε γι’ αυτόν ή προσφέρετέ του ένα δείπνο σε ένα πολυτελές εστιατόριο. Του αρέσει να μιλάει για τα χρήματα, τις επιχειρήσεις και τα υλικά αγαθά.

Η ερωτογενής ζώνη του Ταύρου

Ο λαιμός και ο αυχένας είναι.. τα καυτά σημεία του κάθε Ταύρου. Τρίψτε του τρυφερά το λαιμό, φιλήστε τον απαλά.. παντού.. θα τον κάνετε να λιώσει από ηδονή! Τρίψτε το πίσω μέρος του λαιμού του, ενώ θα χαλαρώνετε κι οι δυο σας και αυτό θα του φέρει διάθεση για πάθος!

Το σεξ με τον Ταύρο

Είναι παθιασμένος εραστής. Έχει σωματική αντοχή και αυτό αντισταθμίζει την έλλειψη ποικιλίας στη σεξουαλική του ζωή. Είναι ρομαντικός και αισθησιακός και ενδιαφέρεται για το σεξ ως προοίμιο για μια σχέση. Από τη φύση του είναι μαζεμένος και αγγίζει συχνά τους ανθρώπους αδιάφορα. Σε μια πιο στενή επαφή, θα χαρίσει αγκαλιές, φιλιά, μασάζ και καλό γυμνό σεξ. Ο Ταύρος θέλει να αισθάνεται το δέρμα για την απόλαυση του αισθησιασμού. Είναι επίσης, απλό άτομο, οπότε προτιμά ο σύντροφός του να ντύνεται απλά κι αν είναι άντρας, μια γυναίκα που δε φορά πολύ μακιγιάζ. Του αρέσουν όλες οι σεξουαλικές στάσεις και η αισθησιακή φωνή.

Υπενθύμιση!!

Ο Ταύρος είναι συνήθως ένα γαλήνιο και ήρεμο ζώδιο, αλλά όταν χάσει την ψυχραιμία του, δε θέλετε να αντιμετωπίσετε την οργή του. Αυτό μπορεί να συμβεί λίγες φορές, αλλά όταν γίνει, μη του μιλάτε καθόλου και περιμένετε να του περάσει. Το σεξ δεν είναι συνήθως ο λόγος που θα θυμώσει και αν είναι θυμωμένος, μην προσπαθήσετε να τον φιλήσετε ή να αρχίσετε τα ερωτικά παιχνίδια για να τον ηρεμήσετε. Θέλει το δικό του χρόνο και συνήθως δε μένει για πολύ θυμωμένος.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-04-2022 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms