Quantcast
23
09
2021

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2021

Ζώδια 2021 Ετήσιες Προβλέψεις για το νέο έτος. Το e-zwdia με εγκυρότητα και υπευθυνότητα υπογράφει το Ετήσιο Ωροσκόπιο για το ζώδιό σου. 

Ελευθερία ή σκλαβιά; Μπορεί να υπάρξει ριζική αλλαγή χωρίς καταστροφή; Η γη σείεται, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ο Δίας θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο στο επαναστατικό και αντικομφορμιστικό ζώδιο του Υδροχόου και σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, το σύμπαν γυρίζει τα πάντα ανάποδα! Δεν πρόκειται να σταματήσει η εξέλιξη των γεγονότων του 2020, οι αναπόφευκτες μεταβολές που έχουν ήδη ξεκινήσει εντείνονται.

Αλλά έχουν και επιπτώσεις: Επανάσταση, μεταρρύθμιση, εκκαθάριση και ανθρωπισμός είναι σημαντικά εάν θέλουμε να βγούμε από μια κρίση που είναι το αποτέλεσμα της παραίτησής μας από την αναζήτηση των μεγάλων ιδανικών και την πνευματική εξέλιξη της ανθρωπότητας. Ας περιμένουμε λοιπόν δυνατές και καταλυτικές αναταραχές. Σε όλους τους τομείς, η αλλαγή είναι αναπόφευκτη και απαραίτητη, για να μπορέσουμε  να έχουμε τον αέρα που αναπνέουμε, την αγάπη και το σεβασμό που όλοι πρέπει να δώσουμε σε αυτήν τη Γη.

Η αρχή του έτους αποκαλύπτει τον πόλεμο των τιτάνων! Η επιθυμία μας για μετασχηματισμό ανατρέπει τα πάντα στο δρόμο της, η πίεση και η επανάσταση των  μαζών αυξάνεται καθώς θέλουν να ανατρέψουν το υπάρχον σύστημα χωρίς καθυστέρηση. Η βία ενάντια στον αυταρχισμό και την καταστολή των ελευθεριών είναι αναπόφευκτη.

Το σύμπαν μέσα από αυτό το θυελλώδες κοσμικό κλίμα δίνει ένα πραγματικό μάθημα στη ζωή και από αυτήν την κινητοποίηση της ανθρωπότητας δημιουργείται ένα ρεύμα ικανό να αποκαταστήσει την αλήθεια στις υπάρξεις μας και τη νομιμότητα. Μέσα από τις οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές αλλαγές υπερβαίνουμε τα όριά μας και προχωρούμε προς το φως που διακυβεύεται. Απομένει να δούμε στην πράξη αυτήν τη δημιουργική και ανατρεπτική αλλαγή η οποία αποτελεί μια ελπιδοφόρα μετάβαση από το σκοτάδι στο φως!

Διάλεξε το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σου:

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Αυτή τη χρονιά τελειώνει ο κύκλος των εκλείψεων στον άξονα Διδύμων/Τοξότη, έτσι είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να ανακαλύψουμε την αλήθεια, τη γνώση, την φώτιση και την ελευθερία, να απομακρυνθούμε από τους περιορισμούς. Αυτές οι εκλείψεις δημιουργούν μια δυναμική αλλαγή σε όλη την ανθρωπότητα καθώς οι αξίες της εξερεύνησης, της δικαιοσύνης, της σοφίας και της ελευθερίας που εμποδίζονται προσωρινά, θα φωτιστούν ξανά.

Εναπόκειται σε όλους μας να αναγνωρίσουμε τα γεγονότα που απειλούν αυτές τις αξίες και να αποφασίσουμε πώς θα αντισταθούμε σε αυτά. Από το 2021 ξεκινά ένας νέος κύκλος εκλείψεων στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού οι οποίες εστιάζονται στα οικονομικά και τις αξίες μας, αλλά και την ανάγκη για βαθύ μετασχηματισμό. Συναισθήματα που έχουν κατασταλεί έρχονται στο φως και κάποιες σχέσεις είτε κλονίζονται ή γίνονται πιο βαθιές. Κάτι καταρρέει, ώστε να μπορούμε να ξαναχτίσουμε αυτό που είναι αληθινό.

O Δίας συνεχίζει την πορεία του στον Υδροχόο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά από τις 13 Μαΐου έως τις 28 Ιουλίου θα βρίσκεται στους Ιχθύς και μας ευλογεί με μια όμορφη ενέργεια που βοηθά στη συναισθηματική ενίσχυση των σχέσεών μας με τους άλλους, χαρίζοντας συμπόνια και άνευ όρων αγάπη.

Γινόμαστε περισσότερο ευαίσθητοι και ιδεαλιστές, πιστεύουμε στην ελπίδα και τα θαύματα. Αισθανόμαστε πραγματικά τις ανησυχίες, τους φόβους και τα δεινά των άλλων, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τα προβλήματα των άλλων και επιθυμούμε να τους βοηθήσουμε για να είναι ευτυχισμένοι. Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον Αιγόκερω προς το τέλος του έτους, από τις 18 Δεκεμβρίου έως τις 29 Ιανουαρίου 2022, και ζητήματα του παρελθόντος επανεμφανίζονται για να επιλυθούν. Πρέπει να φροντίσουμε να μην είμαστε σκληροί με το σύντροφό μας, εάν κάτι από το παρελθόν μας κάνει να εκραγούμε.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube