H Αφροδίτη στον Υδροχόο από 16 Φεβρουαρίου ως 11 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
12
02
2024

H Αφροδίτη στον Υδροχόο από 16 Φεβρουαρίου ως 11 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Από τις 16 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο και θα παραμείνει ως τις 11 Μαρτίου 2024. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, έχουμε ένα πρωτότυπο, εντελώς ανεξάρτητο τρόπο προσέγγισης στις ερωτικές μας σχέσεις. Ερχόμαστε σε επαφή με ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων και δεν ενδιαφερόμαστε για τη φυλή, την κοινωνική τάξη ή τη θρησκεία ενός ατόμου. Αυτό δίνει στην ερωτική μας ζωή μια αντισυμβατικότητα, κάνοντάς μας να αψηφούμε τις κοινωνικές συμβάσεις.

 

Αφροδίτη στον Υδροχόο: Έρωτας με την πρώτη ματιά!

 

Χρειαζόμαστε πολύ περισσότερο χώρο από ό, τι οι περισσότεροι άνθρωποι, προκειμένου να δεσμευτούμε, ενώ διατηρούμε μια φιλική διάθεση στους ανθρώπους που μας προσεγγίζουν. Είναι σημαντική η πνευματική επικοινωνία και οι ιδέες μας να είναι εναρμονισμένες με του συντρόφου μας. Μπορεί να φαινόμαστε απόμακροι, δεδομένου ότι η οικειότητα έρχεται σε αντίθεση με την ελεύθερη φύση μας. Ανταποκρινόμαστε σε ένα έξυπνο, ανοιχτόμυαλο άτομο που μας επιτρέπει να έχουμε ελευθερία χρόνου. Προσελκυόμαστε από εκείνους που είναι ιδιαίτερα ή ευφυή άτομα.

Το κοινωνικό υπόβαθρο δεν είναι σημαντικό και μπορούμε να συνδεθούμε συναισθηματικά με κάποιον από πολύ διαφορετική κουλτούρα. Ψάχνουμε για ένα σύντροφο που μας επιτρέπει να βγαίνουμε έξω με όλους τους άλλους φίλους μας ή επιλέγουμε έναν σύντροφο που είναι πρώτα φίλος. Δεν θέλουμε μια συμβατική ζωή και αποφεύγουμε το γάμο ή τη δέσμευση. Απαιτούμε οι άλλοι άνθρωποι να μας σέβονται και δεν κριτικάρουμε, ούτε αντιδρούμε συναισθηματικά, αλλά αναζητάμε ελευθερία χώρου και σεβασμό. Δεν είμαστε ποτέ βαρετοί, δεδομένου ότι ανταποκρινόμαστε με έναν αυθόρμητο τρόπο, σε κάθε στιγμή. 

Η Αφροδίτη θεωρείται ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης, των συναισθημάτων και της τύχης, της ευχαρίστησης και της ομορφιάς, της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και της τέχνης, της καλαισθησίας και των συνεργασιών, του ρομαντισμού και του γάμου. Είναι η μουσική, η τέχνη, τα παιχνίδια, ο χορός και όλα τα πράγματα που χρησιμοποιούνται για στολισμό ή διακόσμηση, όπως τα αρώματα, τα καλλυντικά, τα κοσμήματα και τα εκλεκτά υφάσματα.

 

Αφροδίτη στον Υδροχόο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Αφροδίτης στον Υδροχόο στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σας, θα συμμετέχετε σε πολλές κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Θα βρίσκεστε με τους φίλους σας και θα απολαμβάνετε τη συμμετοχή σας σε ομάδες. Θα έχετε, επίσης, τη δυνατότητα να κάνετε τους στόχους και τα όνειρά σας πραγματικότητα. Είναι επίσης πιθανό, μία από τις φιλίες σας να μετατραπεί σε μια ρομαντική ερωτική σχέση. Συναντάτε νέους ανθρώπους και λαμβάνετε βοήθεια για να επιτύχετε τα όνειρά σας. Θα απολαμβάνετε να συμμετέχετε σε συλλόγους και ομάδες. Οικονομικά μπορεί να ξοδεύετε σε ασυνήθιστα ή εκκεντρικά πράγματα. Θα έχετε μια δυναμική κοινωνική ζωή και σας είναι εύκολο τώρα να δημιουργήσετε στενούς δεσμούς με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε αναγνώριση και να εκφράσετε τα ταλέντα σας. Τώρα θα επιλέγετε ερωτικούς συντρόφους που μπορούν να σας δώσουν πλούτο και καλή κοινωνική θέση. Θα έχετε αρμονικές σχέσεις με άτομα που κατέχουν θέσεις εξουσίας. Τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, θα είστε δημοφιλείς στο κοινό. Οι συνθήκες στην επαγγελματική σας ζωή γίνονται ευνοϊκότερες και βελτιώνεται η επαγγελματική σας φήμη. Θα επιθυμείτε, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μεγαλύτερο κοινωνικό κύρος και αναγνώριση. Θα έχετε την τάση να είστε πιο φιλόδοξοι και να αποκτήσετε περισσότερα υλικά αγαθά και πλούτο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, θα είστε ειλικρινείς, ανοιχτοί και αισιόδοξοι και θα λαμβάνετε υπόψη τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Αναζητάτε τη συλλογή γνώσεων, εμπειριών και σοφίας. Θα θέλετε να εξερευνήσετε τις πεποιθήσεις σας και τις ιδέες σας αναφορικά με το γάμο, τον έρωτα και τις άλλες κοινωνικές σχέσεις. Θα έχετε τώρα την ευκαιρία να βρείτε το ιδανικό σας ταίρι, αν είστε μόνοι, και θα σας έλκουν άτομα που έχουν διαφορετικές εμπειρίες από τις δικές σας ή που είναι μακριά σας. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, θα έχετε τώρα την ευκαιρία να βρείτε το ιδανικό ταίρι σας. Επίσης, μπορεί είτε εσείς, είτε ο σύντροφός σας, να κάνετε ένα ταξίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, είναι μια χρονική περίοδος βελτίωσης της εμπιστοσύνης στη σχέση σας και της συναισθηματικής και οικονομικής σας ασφάλειας. Αν θέλετε να διευθετήσετε ζητήματα που αφορούν κοινά οικονομικά, ο χειρισμός σας θα είναι αρμονικός. Μπορεί να κερδίσετε μέσα από δώρα, χρηματοδότηση ή μέσω επιχειρηματικών ευκαιριών. Η σεξουαλική σας δραστηριότητα αυξάνεται. Θα αναζητάτε μια πιο στενή σχέση στην ερωτική σας ζωή, ενώ η προβολή και η ανταλλαγή συναισθημάτων είναι απαραίτητα για σας και θα ανακουφίσει την ψυχή σας. Είτε εσείς, είτε ο σύντροφός σας, θα θέλετε μια βαθύτερη ένωση. Αν είστε μόνοι, θα αναζητάτε πιο έντονες και παθιασμένες σεξουαλικές σχέσεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, θα αισθάνεστε ικανοποιημένοι και ευτυχισμένοι, μόνο αν είστε σε μια σχέση. Θα είστε συμπονετικοί με τους άλλους και ένας εξαιρετικός σύμβουλος. Με τη διακριτικότητα και τη διπλωματία σας, θα καταφέρετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Θα είστε ρομαντικοί, στοργικοί και ιδεαλιστές με το σύντροφό σας. Προσέξτε, γιατί τώρα θα απολαμβάνετε να ξοδεύετε χρήματα και θα τα ξοδεύετε κυρίως για τους αγαπημένους σας. Θα είστε ανασφαλείς με τον εαυτό σας και μπορεί να νιώθετε ότι κυριαρχείστε από το σύντροφό σας (ή το αντίστροφο). Έχετε την επιθυμία να τον ευχαριστήσετε και να αποδείξετε ότι μπορείτε να προσφέρετε στη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, μπορεί να έχετε ένα φλερτ μέσα από την εργασία σας. Θα τα πάτε πολύ καλά με τους συναδέλφους σας αλλά τώρα δεν θα σας αρέσει και τόσο η σκληρή δουλειά. Θα κινητοποιηθείτε, προκειμένου να βελτιώσετε τις συνθήκες στη ζωή σας, και ιδιαίτερα της εργασίας σας αλλά και τους στόχους σας. Χρησιμοποιείτε έναν ευχάριστο τρόπο για να κάνετε τους άλλους να αισθανθούν άνετα και να τους βοηθήσετε να χαλαρώσουν και να απαλλαγούν από το στρες. Αυτή τη στιγμή ενδιαφέρεστε περισσότερο για την παροχή υπηρεσίας στους άλλους και κάνετε σχέδια για να περάσετε το χρόνο σας κάπου ήσυχα και ξεκούραστα.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, επιδιώκετε τη διασκέδαση και το ρομαντισμό και θα βρείτε την ευτυχία μέσα από την αγάπη και τον έρωτα. Έχετε έντονη αγάπη για τη ζωή και θα είστε δημοφιλείς. Θα είστε ελκυστικοί και αν είστε μόνοι, πιθανόν να κάνετε μια νέα σχέση. Θα είστε επίσης πολύ δημιουργικοί και ταλαντούχοι. Σας δίνεται μια θαυμάσια ευκαιρία για κοινωνικοποίηση, καθώς η διασκέδαση και οι κοινωνικές δραστηριότητες, είτε με τα παιδιά, είτε με το σύντροφό σας, αυξάνονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ευνοούνται ο ρομαντισμός, η δημιουργικότητα, η κερδοφορία και οι σεξουαλικές επιθυμίες. Για κάποιους από σας, υπάρχουν πιθανότητες εγκυμοσύνης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, θα νιώθετε μεγάλο συναισθηματικό δέσιμο με τα προσφιλή σας πρόσωπα και θα θέλετε να δημιουργήσετε ένα ζεστό και οικείο περιβάλλον. Θα θέλετε να είστε μέσα στο σπίτι σας και θέλετε να το κάνετε πιο όμορφο. Επίσης, αναζητάτε να διασκεδάσετε στο σπίτι σας, καλώντας κόσμο και κάνοντας όμορφα πράγματα γι’ αυτούς. Θα υπάρχει συναισθηματική εγγύτητα με τους γονείς σας και ευτυχία. Ακόμη και αν κάνετε τα πάντα για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής, τώρα θα επιδιώκετε να εκφραστείτε και θα κάνετε τους επισκέπτες σας να αισθάνονται άνετα. Έχετε την τάση να είστε πιο προσεκτικοί και διακριτικοί προς την οικογένεια και τους γονείς σας, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, είναι μια ευοίωνη στιγμή για συζητήσεις και συμφωνίες. Θα έχετε άνεση στην ομιλία και τη γραφή και θα εκφράζετε τα συναισθήματά σας με ευκολία και γοητεία. Γνωρίζετε πιο είναι το σωστό πράγμα που πρέπει να πείτε στον κοινωνικό σας περίγυρο. Ενεργείτε με διπλωματία, γι’ αυτό και δεν σας αμφισβητεί κανείς. Είναι πολύ πιο εύκολο για σας να ζητήσετε συγγνώμη και να βρείτε τις κατάλληλες λέξεις. Οι κοινωνικές και επιχειρηματικές επικοινωνίες και συμφωνίες θα έχουν διακριτικότητα και διπλωματία. Τα σύντομα ταξίδια θα είναι ευχάριστα και ευνοούνται οι συναλλαγές με τις δημόσιες αρχές και τα μέσα επικοινωνίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, θα δίνετε περισσότερη σημασία στα χρήματα και στα προσωπικά σας αντικείμενα. Θα έχετε μια καλύτερη συνειδητοποίηση της οικονομικής σας κατάστασης αλλά θα είστε επιρρεπείς στο να αγοράζετε πράγματα που δεν χρειάζεστε. Φροντίστε να μην κάνετε υπερβολές και δημιουργήσετε χρέη και υπέρβαση του προϋπολογισμού σας. Θα έχετε την ικανότητα να προσελκύσετε καλά πράγματα στη ζωή σας και να εκτιμήσετε ό, τι είναι όμορφο. Θα αναζητάτε περισσότερες ανέσεις και θα επιδιώκετε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση ή τείνετε να κάνετε νέες επιχειρηματικές συμφωνίες, οι οποίες θα έχουν υλικό όφελος για σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, θα είστε πολύ μαγνητικοί και γοητευτικοί με μια ευχάριστη προσωπικότητα και θα λάβετε φιλοφρονήσεις. Παίρνετε αυτό που θέλετε από τους άλλους, με έναν ευχάριστο και όμορφο τρόπο. Έχετε γοητεία και ομορφιά στην εμφάνιση και στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας στους άλλους. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να βελτιώσετε την αισθηματική σας ζωή. Θα λαμβάνετε πρωτοβουλίες και ευνοείται η ομαδική εργασία, ενώ θα είστε σε θέση να επιφέρετε την αρμονία σε δυσμενείς κοινωνικές και ερωτικές καταστάσεις. Δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στη βελτίωση της προσωπικότητάς σας. Η δημιουργική σας έκφραση γίνεται μέσω του εγκεφαλικού τρόπου επικοινωνίας σας.

ΙΧΘΥΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δωδέκατο οίκο σας, θα είστε σε θέση να βοηθήσετε τους ανθρώπους που αναζητούν τις συμβουλές σας. Θα σας δοθεί, επίσης, η ευκαιρία να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας, προκειμένου να επιφέρετε πνευματική ανάπτυξη και θα κάνετε προσπάθειες να μη δείχνετε με απρόσωπο τρόπο την αγάπη σας. Είναι μια καλή στιγμή για να αναζητήσετε τους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε το πραγματικό νόημα της αγάπης. Ευνοείστε στο να εργάζεστε παρασκηνιακά και να επωφεληθείτε από την παρουσία κάποιων ανθρώπων οι οποίοι μπορούν να σας ευεργετήσουν. Λαχταράτε τον έρωτα αλλά κάποιες ερωτικές επιθυμίες σας θα είναι ανεκπλήρωτες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-02-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta