Ο Ήλιος στην Αστρολογία και η προσωπική σου ταυτότητα.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
04
10
2020

Ο Ήλιος στην Αστρολογία και η προσωπική σου ταυτότητα.

E-zwdia

Ο Ήλιος (το ζώδιό μας) είναι ο φυσικός κυβερνήτης του Λέοντα που σχετίζεται με την αξιοπρέπεια και την εξουσία. Χαρίζει απεριόριστη ενέργεια και ζωτικότητα, θάρρος και εμπιστοσύνη, γενναιοδωρία και καλή υγεία. Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει τον αληθινό εαυτό μας, δείχνει πώς και που θα λάμψουμε.

 

Ο Ήλιος και η προσωπική σου ταυτότητα. Σε ποιον τομέα της ζωής σου θα λάμψει η προσωπικότητά σου;

 

Ο Ήλιος είναι ο δωρητής της ζωής, έτσι σηματοδοτεί  την ταυτότητά μας, την υπερηφάνειά μας και την αυτοπεποίθησή μας. Καθώς ο ήλιος δίνει ζωή σε όλα τα έμβια όντα, έτσι και εμείς δίνουμε ζωή μέσα από το φως του Ήλιου μας. Ο Ήλιος στο Ωροσκόπιό μας δείχνει το σκοπό της ζωής μας, τις προκλήσεις που πρέπει να ξεπεραστούν και αυτό που ψάχνουμε για να είμαστε ευτυχισμένοι. Για να δείτε σε ποιον οίκο βρίσκεται ο Ήλιος σας πατήστε εδώ: Αστρολογικός Χάρτης
 

Διαβάστε παρακάτω σε ποιον τομέα της ζωής σας θα εκφράσετε καλύτερα την προσωπικότητά σας:

 

O Ήλιος στον 1ο οίκο

Σε αυτόν τον οίκο, οι επιδράσεις του Ήλιου, θετικές ή αρνητικές, γίνονται εντονότερες, καθώς το ζώδιο συμπίπτει με τον Ωροσκόπο. Είστε δυναμικοί και ορμητικοί, πάντα δραστήριοι και θέλετε να ηγείστε των άλλων Αναζητάτε την αποδοχή των γύρω σας και αγωνίζεστε για την πρόοδο και την ανάπτυξή σας. Έχετε ισχυρή θέληση την οποία επιβάλετε στους άλλους και σας κατευθύνει στη ζωή σας, παρασύροντάς σας κάποιες φορές σε απερίσκεπτες ενέργειες. Η προσωπικότητά σας και ο τρόπος έκφρασής σας δεν περνούν απαρατήρητα από τους γύρω σας, εκπέμπετε αξιοπρέπεια, δυναμισμό και μεγαλοπρέπεια. 

O Ήλιος στον 2ο οίκο

Επιθυμείτε τη σταθερότητα και την ασφάλεια στη ζωή σας, θέλετε να έχετε χρήματα και προσωπικά αποκτήματα. Η απόκτηση χρημάτων και πλούτου είναι αυτοσκοπός στη ζωή σας και επικεντρώνετε όλες τις ενέργειές σας για να κάνετε καλύτερη τη ζωή σας. Θέλετε να έχετε τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών σας, καθώς μόνο έτσι νιώθετε ασφάλεια. Στη ζωή σας, θα έχετε επιτυχία σε οικονομικά ρίσκα και επενδύσεις, καθώς επίσης σε οικονομικές παροχές από τους άλλους.  Η θέση αυτή του Ήλιου σας χαρίζει οικονομική ευμάρεια και μια καλή οικονομική κατάσταση. 

O Ήλιος στον 3ο οίκο

Οι επικοινωνιακές και διανοητικές σας ικανότητες γίνονται αντιληπτές από τον κοινωνικό σας περίγυρο, είστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, βλέπετε τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Έχετε έντονο ενδιαφέρον για τη γνώση και τα ταξίδια, είστε ανήσυχοι και κινητικοί, θέλετε να ασχολείστε με πολλές και ποικίλες δραστηριότητες. Νιώθετε την ανάγκη να δράσετε, καθώς δεν μπορείτε να είστε ανενεργείς και θέλετε να είστε πάντα καλοί σε αυτό που κάνετε. Ο Ήλιος σε αυτή την οικοθεσία χαρίζει καλές σχέσεις με τα αδέλφια και τους συγγενείς και συνήθως μια ευχάριστη παιδική ηλικία.

O Ήλιος στον 4ο οίκο

Δείχνετε μεγάλο ενδιαφέρον για το σπίτι και την οικογένειά σας, σας αρέσει το σπίτι σας, νιώθετε ασφάλεια μέσα σε αυτό. Θέλετε ένα σπίτι που να είναι άνετο και εντυπωσιακό, καθώς με αυτόν τον τρόπο προβάλλετε το «εγώ» σας και το καλό κοινωνικό status σας. Αναλώνετε την ενέργειά σας στο σπίτι σας και παίρνετε δύναμη από τους γονείς σας. Κάποιος γονέας σας θα σας βοηθήσει στη ζωή σας και θα την κατευθύνει στην πρόοδο και την ανάπτυξη. Ο Ήλιος σε αυτή την οικοθεσία χαρίζει ακίνητη περιουσία και υλικά αγαθά.

O Ήλιος στον 5ο οίκο

Είστε γενναιόδωροι και χαρούμενοι, απολαμβάνετε τον έρωτα και τη ζωή, είστε δημιουργικοί και δεν περνάτε απαρατήρητοι από το αντίθετο φύλο, χάρη στην εντυπωσιακή εμφάνισή σας και τη χαρούμενη διάθεσή σας. Έχετε πολλούς έρωτες, οι αισθηματικές περιπέτειες δίνουν νόημα στη ζωή σας και σας βοηθούν στην έκφραση της προσωπικότητάς σας. Θα πάρετε πολλές χαρές από τα παιδιά σας και οτιδήποτε αφορά τη δημιουργική σας αυτοέκφραση. Είστε ριψοκίνδυνοι στα οικονομικά και θέλετε να δημιουργήσετε. Ο Ήλιος σε αυτή την οικοθεσία χαρίζει εύνοια στις τέχνες, τα σπορ και τα τυχερά παιχνίδια.

O Ήλιος στον 6ο οίκο

Είστε μεθοδικοί και οργανωτικοί, μπορείτε να φέρετε εις πέρας οποιαδήποτε δύσκολη εργασία, χάρη στην τάξη και την προσήλωσή σας στη λεπτομέρεια. Έχετε εξαιρετική δύναμη και χειρίζεστε τα επαγγελματικά σας με ευχέρεια. Ασκείτε ισχυρή επιρροή μέσα στον χώρο της εργασίας σας και έχετε την τάση για επαγγέλματα που σας χαρίζουν εξουσία και μια υπεύθυνη θέση. Ο Ήλιος σε αυτή την οικοθεσία χαρίζει καλή υγεία, δύναμη και ζωτικότητα, αναρρώνετε εύκολα από οποιεσδήποτε ασθένειες. Έχετε καλές σχέσεις με τους συναδέλφους σας και τους υφισταμένους σας. 

O Ήλιος στον 7ο οίκο

Επιλέγετε ερωτικούς συντρόφους και συνεργάτες που είναι φιλόδοξοι και οι οποίοι επηρεάζουν την προσωπικότητά σας. Είστε πολύ κοινωνικοί και έχετε γύρω σας έναν ευρύ κοινωνικό κύκλο ανθρώπων.  Μπορεί ο σύντροφός σας και οι συνεργάτες σας να σας ασκούν την εξουσία τους, να είναι απαιτητικοί και να καθορίζουν τις αποφάσεις σας. Ο Ήλιος σε αυτή την οικοθεσία χαρίζει εύνοια στο γάμο και τις συνεργασίες και δίνει επιτυχία μέσω κοινωνικών γνωριμιών, καθώς σας φέρνει σε επαφή με άτομα καλής κοινωνικής θέσης.

O Ήλιος στον 8ο οίκο

Είστε έντονα μαγνητικοί και μυστηριώδεις, έχετε ισχυρή την επιθυμία να εκφραστείτε μέσα από το σεξ αλλά και την ανάγκη να έχετε αποταμιεύσεις. Θα νιώσετε δυνατές συγκινήσεις και έντονα συναισθήματα και θα συμβούν καταλυτικές αλλαγές στη ζωή σας. Δείχνετε ενδιαφέρον για τον μυστικισμό, τις πνευματικές αναζητήσεις και τα μυστήρια της ζωής. Ο Ήλιος σε αυτή την οικοθεσία χαρίζει εύνοια σε κληρονομικά ζητήματα και σε οικονομικές υποθέσεις τρίτων.

O Ήλιος στον 9ο οίκο

Έχετε έντονη την επιθυμία για γνώση και ταξίδια, η μόρφωση είναι για σας σημαντική στη ζωή σας και θα σας φέρει ανάπτυξη και πρόοδο. Μαθαίνετε εύκολα ξένες γλώσσες, θα κάνετε πολλά ταξίδια στη ζωή σας και θα συσχετιστείτε με άτομα από διαφορετική κουλτούρα και πολιτισμό. Είστε πολύ ιδεαλιστές και υπερασπίζεστε με πάθος τις πεποιθήσεις σας. Επιδεικνύετε ενδιαφέρον για τη θρησκεία, τη φιλοσοφία και τα πολιτικά δρώμενα. Είστε λάτρεις της περιπέτειας και της εξερεύνησης, και μπορεί να ασχοληθείτε με την εκπαίδευση, τον νόμο και τη δημοσιογραφία.

O Ήλιος στον 10ο οίκο

Αυτή είναι μια πολύ καλή οικοθεσία για τον Ήλιο, καθώς δείχνει την εκπλήρωση των στόχων στη ζωή σας. Θα έχετε τιμητικές διακρίσεις, αναγνώριση στην εργασία σας  και επαγγελματικές επιτυχίες και συχνά ένα λαμπρό γάμο. Οι σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας είναι θετικές, άτομα με ισχύ σας στηρίζουν στην επαγγελματική σας άνοδο. Είστε κοινωνικά επιτυχείς, χάρη στη βοήθεια ατόμων που έχουν υψηλό κοινωνικό status. Έχετε τάσεις ανεξαρτησίας, έτσι μπορεί να δημιουργήσετε δική σας επιχείρηση ή αν εργάζεστε σε εταιρεία, θα είστε ο προϊστάμενος. Δεν επιθυμείτε να είστε υπάλληλοι των άλλων αλλά να εργάζεστε για τον εαυτό σας. 

O Ήλιος στον 11ο οίκο

Οι φιλίες και οι ομάδες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας και κάποιες από αυτές θα σας οδηγήσουν προς την κοινωνική επιτυχία. Κάνετε με ευκολία νέες φιλίες και είστε συνήθως ο ηγέτης μέσα στις κοινωνικές ομάδες. Έχετε έντονη κοινωνική ζωή και περιστοιχίζεστε από άτομα με τα οποία έχετε κοινές αξίες και ιδανικά. Σας αρέσει να εργάζεστε ομαδικά και να συνεισφέρετε στο κοινωνικό σύνολο μέσα από ομάδες που εξυπηρετούν έναν κοινωφελή σκοπό. Έχετε υψηλά ιδανικά και σεβασμό προς τις κοινωνικές αξίες. Ο Ήλιος σε αυτή την οικοθεσία χαρίζει εύνοια στην επίτευξη των στόχων και δίνει τάση προς την πολιτική.

O Ήλιος στον 12ο οίκο

Είστε εσωστρεφείς και ευαίσθητοι, δεν θα αποκαλύψετε με ευκολία την προσωπικότητά σας στους άλλους. Έχετε έντονη διαίσθηση, μπορείτε να κατανοήσετε τι κρύβεται στην ψυχή των άλλων και νιώθετε έντονη την ανάγκη της απομόνωσης. Συνήθως δουλεύετε πίσω από τα παρασκήνια και δεν επιθυμείτε τη δημοσιότητα. Παίρνετε ευχαρίστηση βοηθώντας τους άλλους και πολλές φορές κάνοντας θυσίες για αυτούς. Από την άλλη πλευρά, έχετε τη βοήθεια και την υποστήριξη των άλλων όταν τις χρειάζεστε. Ο Ήλιος σε αυτή την οικοθεσία χαρίζει εύνοια στην καλλιτεχνία και τη συγγραφή και σε ανθρώπους οι οποίοι εργάζονται μόνοι.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-10-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta