Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς από 17 Φεβρουαρίου ως 4 Μαρτίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
12
02
2020

Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς από 17 Φεβρουαρίου ως 4 Μαρτίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Μαρία Ραπτοδήμου

Ο Ερμής για πρώτη φορά μέσα στο 2020 γίνεται ανάδρομος στις 17 Φεβρουαρίου στο ζώδιο των Ιχθύων, ένα ζώδιο που για τον ίδιο δεν είναι ιδιαίτερα καλή συνθήκη καθώς βρίσκεται σε θέση αδυναμίας και δεν βοηθάει στη συγκέντρωση του μυαλού, δίνει έντονη εσωστρέφεια και τάση για μοναχικότητα στο άτομο χωρίς να έχει την ευκολία να εκδηλώσει με σαφήνεια απόψεις και συναισθήματα.

 

Πως μας επηρεάζει ο Ανάδρομος Ερμής τον Φεβρουάριο 2020

 

Είναι γεγονός επίσης ότι αυτή η θέση του Ερμή εντείνει κυρίως τη διάθεση να ασχοληθούμε με ζητήματα του παρελθόντος, κάτι που γίνεται εντονότερο με την ανάδρομη πορεία του, όμως είναι γεγονός ότι δεν έχουμε ξεκάθαρη σκέψη και αντίληψη καθώς η τάση να ωραιοποιούμε καταστάσεις και πρόσωπα είναι υπαρκτή και μπορεί να μας οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις. Από τη μία πλευρά μπορεί να μη μας επιτρέπει να συγκεντρωθούμε όπως οφείλουμε σε ζητήματα καθημερινότητας ή να μην μπορούμε να εκφράσουμε όπως επιθυμούμε πραγματικά αυτό που νιώθουμε, από την άλλη πλευρά όμως μας «προικίζει» με έντονη διαίσθηση που μπορούμε να την εκμεταλλευτούμε και με την τάση να αναπτύξουμε τα καλλιτεχνικά μας ταλέντα μέσα από τα οποία μπορούμε να βρούμε ψυχική ισορροπία.

Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι είναι ιδανική συνθήκη να έρθουμε σε επαφή με τον ανώτερο εαυτό μας, να μπούμε σε μία διαδικασία ενδοσκόπησης βαθύτερη και να δούμε πραγματικά κατάματα τραύματα και πληγές του παρελθόντος που μπορεί να μας ταλανίζουν μέχρι και τώρα, προσπαθώντας να βρούμε διέξοδο και λύσεις που θα μας απελευθερώσουν. Το βέβαιο είναι ότι δεν θα πρέπει να προτρέξουμε όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος σε σημαντικές αποφάσεις είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική μας ζωή καθώς το βέβαιο είναι ότι θα οδηγηθούμε σε λανθασμένα μονοπάτια γι’ αυτό ας εκμεταλλευτούμε αυτή την περίοδο για να σκεφτούμε καλά ποιο δρόμο θέλουμε να ακολουθήσουμε, ας μην επιδιώξουμε σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι μας ή συνεργάτες που μπορεί να δημιουργήσει η εξέλιξή τους προβλήματα τις μεταξύ μας σχέσεις και ας δείξουμε υπομονή και σύνεση.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Ανάδρομο Ερμή στους Ιχθείς;

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς) καθώς η επικοινωνία στην προσωπική και στην επαγγελματική ζωή, στην οικογένεια μπορεί να προκαλέσει προβλήματα λόγω δυσκολιών ασυνεννοησίας και καθυστερήσεων σε ζητήματα που ενδιαφέρουν και αυτό να προκαλέσει αντιδικίες και συγκρούσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα εντείνεται καθώς με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς μπαίνεις σε μία βαθύτερη διαδικασία σκέψης σε ότι αφορά απωθημένα φόβους και παρελθούσες καταστάσεις που μπορεί ακόμα να σε ταλαιπωρούν μέσα σου. Σημαντικό είναι να προσπαθήσεις να είσαι επικεντρωμένος και να μην ξεφεύγει το μυαλό σου σε ότι αφορά την καθημερινότητα γιατί το ότι ταξιδεύεις μπορεί να σου κοστίσει. Πρόσωπα του παρελθόντος έρχονται και πάλι να σου θυμίσουν ότι δεν έχεις κλείσει σημαντικά κεφάλαια για εσένα, καλό είναι όμως να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να αφήσεις το διάστημα αυτό ώστε να σκεφτείς και να δεις πραγματικά τι θέλεις να πράξεις. Εάν στραφείς στη μουσική, σε όποια καλλιτεχνική τάση σε εκφράζει, στον εσωτερισμό σε κάθε είδους διαλογισμό που μπορεί να σε φέρει σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου θα ανακουφιστείς ψυχολογικά κάτι πολύ σημαντικό για εσένα αυτή την περίοδο. Προσοχή γιατί πιθανό παρασκήνιο από την εργασία σου μπορεί να έρθει στην επιφάνεια ή μυστικά που μπορεί να σας απογοητεύσουν, σίγουρο είναι όμως ότι είναι προτιμότερο να τα μάθεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα στόχων και φιλοδοξιών, ασυνεννοησία στις φιλικές σχέσεις και ζητήματα καθυστερήσεων σε ότι αφορά τη δράση και την πορεία σε συλλογικές προσπάθειες που συμμετέχεις είναι αυτό που πρόκειται να αντιμετωπίσεις πιθανά το επόμενο διάστημα με τον Ερμή στους Ιχθύς να κινείται ανάδρομα στον ενδέκατο οίκο σου και να σε καλεί να στραφείς μέσα σου και να δεις πραγματικά ποια από τα όνειρά σου είναι επιτεύξιμα, ποιοι φίλοι σου είναι αυτή που μπορεί να σταθούν δίπλα σου σε όποια σου προσπάθεια, ποιες από τις ομαδικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν αγγίζουν τις πραγματικές σου επιθυμίες και ανάγκες. Η επικοινωνία με τα φιλικά σου πρόσωπα της δυσκολεύει και οι παρεξηγήσεις είναι πολύ πιθανές γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι πολύ προσεκτικός σε ότι εκφράζεις αλλά και να ακούς προσεκτικά τους άλλους γιατί δεν αποκλείεται λόγω λανθασμένης αντίληψης να δημιουργηθούν προβλήματα. Σημαντικές είναι οι καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν σε ότι αφορά την επίτευξη των στόχων σου, καλό είναι λοιπόν να μην προχωρήσεις σε κινήσεις αυτή την περίοδο και να δώσεις τον εαυτό σου το χρόνο να σκεφτεί πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλει πραγματικά, τι πρέπει να διορθώσεις σε ότι αφορά τις φιλοδοξίες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σχέδια και συζητήσεις στην επαγγελματική σου ζωή δείχνουν να μπλοκάρουν με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον δέκατο οίκο σου και να επηρεάζει άμεσα την καριέρα σου και την επικοινωνία με πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο σε αυτή ή ανωτέρους σου, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε διαμάχες, συγκρούσεις, ασυνεννοησία που δεν ωφελούν τις προσωπικές σου επιδιώξεις. Αυτό που θα λειτουργήσει ευεργετικά αυτή την περίοδο είναι να μπεις σε μία διαδικασία σκέψης σε ότι αφορά την επαγγελματική σου πορεία, τα σχέδια που έχεις θέσει και κατά πόσο σε καλύπτουν, τι θεωρείς ότι θα πρέπει να διορθώσεις έτσι ώστε να μπορέσεις να επιτύχεις τους στόχους σου. Προσοχή γιατί η αδιαλλαξία και η απολυτότητα γίνονται εντονότερες, οι καθυστερήσεις δημιουργούν εκνευρισμό, οι δυσκολίες στην επικοινωνία εντάσεις και είναι βέβαιο ότι με αυτό το κλίμα μόνο ιδανικό δεν είναι για να πραγματοποιήσεις νέα ξεκινήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερες δυσκολίες πιθανά να αντιμετωπίσεις σε ότι αφορά ταξίδια και επικοινωνίας σε σχέση με το εξωτερικό καθώς ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς στον ένατο σου οίκο δημιουργεί εμπόδια, ασυνεννοησία και καθυστερήσεις που ανεβάζουν την ένταση κατακόρυφα. Καλό είναι να αποφύγεις αυτήν την περίοδο να πραγματοποιήσεις ταξίδια που πολύ θέλεις και αν δεν είναι εφικτό αυτό να προσπαθήσεις να τα οργανώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι η καθυστέρηση ή η αναβολή είναι πιθανό σενάριο. Η επικοινωνία ιδιαίτερα με τα πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού και συγγενικού του περιβάλλοντος επηρεάζεται και καλά θα κάνεις να είσαι ξεκάθαρος, συγκεντρωμένος και σαφής σε αυτά που εκφράζεις, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα προκαλέσουν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις.

ΛΕΩΝ

Η καχυποψία εντείνεται, η ανάγκη σου να μην εκφράζεσαι γίνεται πιο ξεκάθαρη και όλο αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονη μοναχικότητα και εσωστρέφεια καθώς ο Ερμής ανάδρομος κινείται στον όγδοό σου οίκο και σε καλεί να έρθεις αντιμέτωπος με βαθύτερα συναισθήματα, απωθημένα, φόβους και ανασφάλειες που πιθανά κρύβεις καλά μέσα σου. Είναι προτιμότερο αυτή την εποχή να αποφύγεις κάθε είδους συμφωνία ή συναλλαγή που θα οριστικοποιήσει καταστάσεις σε οικονομικό επίπεδο σε σχέση με τρίτους γιατί το πιθανότερο είναι να πάρεις λάθος αποφάσεις και αυτό να αποβεί εις βάρος σου. Ιδιαίτερη προσοχή επίσης καλείσαι να τη δείξεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς η έντονη καχυποψία και ζήλεια που μπορεί να νιώθεις θα εκφραστεί με εντελώς λανθασμένο τρόπο και αυτό θα οδηγήσει πιθανά σε εκρηκτικές καταστάσεις σε σχέση με το σύντροφό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής κινείται στον έβδομο οίκο και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις επικοινωνιακά βάλλονται καθώς είναι πολύ εύκολο αυτή την εποχή να υπάρξουν παρεξηγήσεις είτε με το ταίρι σου είτε με τους συνεργάτες σου που θα οδηγήσουν τις σχέσεις σου σε κρίση. Γεγονός είναι ότι τώρα έχεις την ευκαιρία να αναλογιστείς αν τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο είναι τα κατάλληλα για σένα και καλύπτουν ανάγκες και επιθυμίες που μπορεί να έχεις ή επίσης να σκεφτείς τι είναι αυτό που εσύ πρέπει να αλλάξεις ώστε να εισακούγονται οι άποψή σου και να μην είσαι τόσο υποχωρητικός στα θέλω των άλλων. Πιθανές είναι οι επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα δείξουν το ενδιαφέρον για να επιστρέψουν δυναμικά στη ζωή σου, είναι αποκλειστικά στη δική σου κρίση για το αν θα δεχθεί ή όχι να επανακάμψουν, καλό είναι όμως να μην βιαστείς.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερες καθυστερήσεις και ζητήματα μπορεί να προκύψουν στην καθημερινότητα και στην εργασία καθώς ο Ερμής κινείται ανάδρομος στον έκτο σου οίκο και δημιουργεί ιδιαίτερα έντονα θέματα επικοινωνίας σε ότι αφορά τις σχέσεις με συναδέλφους αλλά και καθυστερήσεις και αναβολές στον καθημερινό σου προγραμματισμό που μπορεί να εντείνουν το άγχος, τη νευρικότητα, τη γκρίνια. Είναι γεγονός ότι μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή την περίοδο για να ψάξεις μέσα σου τι είναι αυτό που θέλεις να αλλάξεις τη δουλειά σου, τι είναι αυτό που δεν σε ικανοποιεί σε καθημερινό επίπεδο, τι είναι αυτό που μπορείς να κάνεις ώστε να προχωρήσεις ένα βήμα μπροστά. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά προτάσεις για εργασία που μπορεί να προκύψουν καθώς η περίοδος αυτή η εποχή αυτή δεν ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα γιατί το πιθανότερο είναι να πάρεις λάθος αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο για σένα αυτή την εποχή καθώς ο ανάδρομος Ερμής κινείται στον πέμπτο σου οίκο και σηματοδοτεί μία έντονη ενδοσκόπηση σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, το ταίρι σου και κατά πόσο αυτό αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σου και τις ικανοποιεί, την προσωπική σου κοσμοθεωρία σε ότι αφορά τον έρωτα και πώς πορεύεσαι στη ζωή σου. Είναι ξεκάθαρο ότι μπορεί να υπάρξουν επιστροφές προσώπων από το παρελθόν που θα σε βάλουν σε διλήμματα ή θα δημιουργήσουν έναν έντονο προβληματισμό για το αν θα πρέπει να επιστρέψεις ή όχι σε σχέσεις που προφανώς θεωρούσες μέχρι τώρα ότι έχουν τελειώσει. Το σημαντικό είναι να μην προτρέχεις να βγάλεις συμπεράσματα ή να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που μπορεί στο τέλος να γίνει να είναι μπούμερανγκ για εσένα γι’ αυτό εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο για να σκεφτείς πολύ καλά τι θέλεις πραγματικά και κινήσου δυναμικά ώστε να το κατακτήσεις. Προσοχή ιδιαίτερη καλό είναι να δείξεις σε ότι αφορά δημιουργικές δράσεις και καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα που μπορεί να έχεις, καθώς πιθανές νέες προσπάθειες δεν θα αποδώσουν τα αναμενόμενα γι’ αυτό είναι προτιμότερο να δείξεις υπομονή μέχρι ο Ερμής να επιστρέψει σε ορθή πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής κινείται ανάδρομος σε ένα ευαίσθητο σημείο για σένα στον τέταρτο οίκο σου και επηρεάζει κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια και την επικοινωνία που μπορεί να υπάρξει μέσα σε αυτή. Είναι γεγονός ότι η εσωστρέφεια και η ευαισθησία εκτοξεύονται κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε μοναχικότητα αφού αναμνήσεις και καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο μυαλό σου μπορεί να σε βουλιάξουν ψυχολογικά. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα είναι πιθανές τάσεις εκνευρισμού ή ασυνεννοησία μπορεί να υπάρξει με πρόσωπα της οικογένειάς σου που το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις προκαλώντας ζητήματα στις σχέσεις σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι επίσης σε πιθανές συμφωνίες για ακίνητη περιουσία, καθώς δεν ενδείκνυται αυτή η εποχή για οποιαδήποτε κίνηση για αυτό καλά θα κάνεις να περιμένεις λιγάκι μέχρι όπου Ερμής θα επιστρέψει ορθόδρομος και θα μπορείς να πραγματοποιήσεις κινήσεις που θέλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον τρίτο οίκο είναι γεγονός ότι ζητήματα εμπορικής και επικοινωνιακής φύσεως δείχνουν να καθυστερούν ή να αναβάλλονται, καθώς προκύπτουν εμπόδια που μπορεί να εκτοξεύσουν τη νευρικότητα και να προκαλέσουν εντάσεις και προστριβές. Σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι η επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα βάλλεται και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι αλλά και να δίνεις τη δυνατότητα στον άλλον να εκφράσει με ακρίβεια αυτό που επιθυμεί γιατί η ασυνεννοησία μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις που θα κοστίσουν στη σχέση σου. Είναι προτιμότερο πιθανά ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις να τα αφήσεις για μετά ή αν αυτό δεν είναι εφικτό να προσπαθήσεις να το οργανώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχοντας πάντα στο νου σου ότι η πιθανότητα της αναβολής ή των καθυστερήσεων είναι πολύ πιθανή. Ήρθε η στιγμή για να σκεφτείς πολύ καλά τι θέλεις από τα από το στενό σου περιβάλλον και όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία να εκφράσεις αυτά που νιώθεις, που διεκδικείς, που θέλεις να αλλάξουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι ξεκάθαρο ότι με τον Ερμή ανάδρομο στο δεύτερο σου οίκο καλείσαι να αντιμετωπίσεις πιθανά οικονομικά ζητήματα που δεν έχουνε κλείσει από το παρελθόν και αυτό σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια και φόβος. Το κύριο μου ζητούμενο είναι να αντιληφθείς στο χρόνο αυτό που κινείται ανάδρομα πώς ακριβώς πρέπει να χειριστείς τις οικονομικές υποθέσεις, τι πρέπει να κάνεις για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις τη σχέση με το ταίρι σου καθώς ο συνδυασμός της απολυτότητας με τη δυσκολία στην επικοινωνία μπορεί να φέρουν έντονα ζητήματα που να επηρεάσουν σημαντικά γι’ αυτό καλά θα κάνεις αν θέλεις να πραγματοποιήσεις σημαντικές συζητήσεις να τις αφήσεις για λίγο ακόμα και θα σου δοθεί η δυνατότητα με ομαλό τρόπο να εκφράσεις πιθανές ανασφάλειες που νιώθεις το σύντροφό σου και να λύσεις ζητήματα σημαντικά για σένα. Να έχεις το νου σου ότι τυχόν οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να πραγματοποιηθούν αυτή την εποχή το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που εσύ θέλεις γι’ αυτό καλύτερα να μην προχωρήσεις σε αυτά τα βήματα.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ερμής κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σου και είναι γεγονός ότι μπαίνεις σε μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας και προσωπικής αναζήτησης σε ότι αφορά τους δικούς σου χειρισμούς, τις δικές σου απόψεις, τον τρόπο που εσύ κινείσαι στη ζωή σου. Εκμεταλλεύσου το διάστημα που έρχεται για να σκεφτείς πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλεις για να νιώσεις ακόμα καλύτερα αλλά και τι είναι αυτό που εσύ μπορείς να δώσεις τους γύρω σου, κυρίως σε συνεργάτες και στο ταίρι σου για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου. Η δυσκολία στην επικοινωνία, η ασυνεννοησία, ο έντονος εγωισμός και η διάθεση να παρεξηγείς αυτά που ακούς μπορεί να λειτουργήσουν εκρηκτικά σε ότι αφορά τους γύρω σου και καλά θα κάνεις να μην παρασύρεσαι σε βιαστικά συμπεράσματα, να δίνεις το χρόνο στον άλλον να εκφράσει ξεκάθαρα την άποψή σου, όπως και εσύ να φροντίσεις να είσαι ξεκάθαρος για να αποφύγεις πιθανές συγκρούσεις. Σημαντικό είναι επίσης να μην προχωρήσει σε νέες συνεργασίες την παρούσα εποχή γιατί το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν όπως εσύ επιθυμείς και αυτό να σε απογοητεύσει. Άφησε το χρόνο να περάσει και όταν επιστρέψει ο Ερμής σε ορθή πορεία θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις τις κινήσεις που θέλεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-02-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση