Ερμής στο Σκορπιό: Σκέψεις κρυμμένες στο σκοτάδι.
Βαθμολόγησε
08
11
2014

Ερμής στο Σκορπιό: Σκέψεις κρυμμένες στο σκοτάδι.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.

 

Τι καινούριο φέρνει αστρολογικά ο Ερμής στο Σκορπιό;


Στις 9 Νοεμβρίου, ο Ερμής εισέρχεται στο Σκορπιό και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο έως τις 28 Νοεμβρίου.

Με τον Ερμή στο Σκορπιό, επιδιώκουμε να φτάσουμε στον πυρήνα των θεμάτων και απεχθανόμαστε την επιφανειακή γνώση. Μπορεί, επίσης, να γίνουμε πεσιμιστές. Η επικοινωνία μας είναι έντονη και έχει βάθος και έχουμε την ικανότητα να διαβάσουμε τα συναισθήματα των άλλων και να εντοπίσουμε το ψέμα. Έχουμε εμμονή με τα ελαττώματα στο χαρακτήρα των άλλων ανθρώπων. Είμαστε ερευνητικοί και μας αρέσουν τα μυστήρια και η σκοτεινή πλευρά της ζωής. Έχουμε έντονες πνευματικές ικανότητες και λειτουργούμε περισσότερο με τη διαίσθηση και λιγότερο με τη λογική. Ασχολούμαστε με τις πνευματικές αναζητήσεις και τα μεταφυσικά θέματα και ασκούμε επίσης μεγάλη επίδραση στους άλλους μέσω της επικοινωνίας μας.

Ξέρουμε πώς να αποκτήσουμε το πάνω χέρι σε μια συνομιλία με οποιοδήποτε κόστος. Γινόμαστε σαρκαστικοί, με έντονη την τάση να ρίξουμε το δηλητήριό μας, συχνά ως αμυντικό ελιγμό και έχουμε την ικανότητα να επιβληθούμε διανοητικά στον αντίπαλό μας. Δε μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι και τα προβλήματά μας τα αντιμετωπίζουμε μόνοι μας. Γνωρίζουμε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, με έναν ενστικτώδη, μη λεκτικό τρόπο. Μπορούμε να διακρίνουμε τους ψεύτικους ανθρώπους και καταστάσεις, λόγω του ότι η παρατηρητικότητά μας είναι οξυμμένη. Μερικές φορές μπορεί να έχουμε έναν ψυχαναγκαστικό και φανατικό τρόπο σκέψης, αλλά συνήθως το μυαλό μας είναι διεισδυτικό και διορατικό. Μιλάμε με ένταση, συναίσθημα και πάθος, και είμαστε καχύποπτοι, και αυτό επειδή δεν είμαστε ευχαριστημένοι με επιφανειακές, ρηχές και ψεύτικες εξηγήσεις.

Ο Ερμής αντιπροσωπεύει το μυαλό, τις ιδέες μας, καθώς και πώς επικοινωνούμε με τους άλλους. Είναι όλες οι μορφές επικοινωνίας, όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα γράμματα, η ομιλία. Συσχετίζεται με τις επιστήμες, την περιέργεια, τον τρόπο σκέψης, τα ταξίδια, το εμπόριο, τα αδέλφια μας, τους συγγενείς μας, τους ανθρώπους στο σχολείο και τις διανοητικές αναζητήσεις. Είναι οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας.


Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ερμή στον Σκορπιό στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.


 ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, έχετε ένα διεισδυτικό τρόπο επικοινωνίας κα μπορείτε να ανιχνεύσετε ό, τι βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Ίσως συζητάτε για σεξουαλικά θέματα ή οικονομικά που έχετε από κοινού με τους άλλους, το μυαλό σας είναι η δύναμή σας. Μπορείτε να κατανοήσετε τα κρυμμένα κίνητρα των άλλων και οι σκέψεις σας δεν σας αφήνουν εύκολα να χαλαρώσετε. Προσέξτε τη σαρκαστική επικοινωνία σας, καθώς τώρα θέλετε να ελέγξετε πρόσωπα και καταστάσεις για να βεβαιωθείτε για τη γνησιότητά τους. Επίσης, λάβετε υπόψη σας την ορθότητα κάποιων πληροφοριών, ίσως έχουν κρυμμένα κίνητρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και λαμβάνετε αρκετές πληροφορίες από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Προσέξτε τον τρόπο που μεταδίδετε τις ιδέες σας στα προσφιλή σας πρόσωπα και το σύντροφό σας, ίσως τώρα θεωρηθείτε αινιγματικοί. Είστε συνεργάσιμοι και έτοιμοι να συμβιβαστείτε για την αρμονία των σχέσεων σας αλλά προσέξτε μην παρασυρθείτε σε ασταμάτητες συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Ο Ερμής σας βοηθά να επιλύσετε τις διαφορές με το σύντροφό σας, αν υπήρχαν στο παρελθόν, και κάνετε τα πάντα για να υπάρχει ηρεμία και γαλήνη στη σχέση σας. Ίσως συζητήσετε για τη μακροπρόθεσμη πορεία της σχέσης σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ


Με τον Ερμή να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, τονίζονται οι έμφυτες ικανότητές σας της ευγλωττίας και της οξύνοιάς σας, οι οποίες σας βοηθούν να φέρετε εις πέρας ένα έργο στην εργασία σας αλλά και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας μέσα στο χώρο της εργασίας σας. Τώρα έχετε έναν ορθολογιστικό και πρακτικό τρόπο σκέψης, ο οποίος σας βοηθά να επιλύσετε τα προβλήματά σας και να αποκωδικοποιήσετε ασαφή και μπερδεμένα μηνύματα. Με τον οργανωτικό και παραγωγικό τρόπο σκέψης σας, καταφέρνετε να έχετε αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητα στην εργασία σας. Έχετε ιδέες για να αλλάξετε την καθημερινή ρουτίνα σας και βρίσκετε τρόπους να αποβάλλετε το άγχος από τη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, είστε ανέμελοι και φλερτάρετε με ένα χαρούμενο και ίσως επιδεικτικό τρόπο. Η επικοινωνία είναι σημαντική στη σχέση σας, κι αν είχατε προστριβές μεταξύ σας, ο Ερμής αποκαθιστά την ισορροπία. Ο έρωτας είναι μέσα στο μυαλό σας και δεν αποκλείεται να συναντήσετε κάποιον και να ενθουσιαστείτε με το μυαλό του. Με τον παιχνιδιάρικο και τον εύθυμο τρόπο επικοινωνίας σας, προσελκύετε πολύ κόσμο γύρω σας. Μπορείτε να προβάλλετε ένα έργο σας ή οποιαδήποτε δημιουργική προσπάθεια καθώς τώρα θα εισπράξετε την αποδοχή του κοινού αφού καταφέρνετε να χρησιμοποιήσετε τις κατάλληλες λέξεις.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, το μυαλό σας είναι στην οικογένειά σας και το σπίτι σας και σκέφτεστε πώς να το ανακαινίσετε ή να το διακοσμήσετε προκειμένου να νιώσετε περισσότερη ψυχική ηρεμία. Είστε τώρα διαισθητικοί και παρατηρητικοί και κατανοείτε αν κάποιος αισθάνεται οικεία μαζί σας. Σκέφτεστε τώρα περισσότερο συναισθηματικά παρά λογικά και αναπολείτε το παρελθόν. Ίσως θελήσετε να μείνετε περισσότερο στο σπίτι σας παρά να διασκεδάσετε, αναλογιζόμενοι παλιές νοσταλγικές στιγμές, τα λάθη σας και τις επιλογές που κάνατε στο παρελθόν. Η επικοινωνία σας με τα προσφιλή σας πρόσωπα θα είναι αινιγματική και ίσως να μην καταφέρετε να αποσαφηνίσετε κάποιες καταστάσεις. Ίσως σκεφτείτε τρόπους να αποκτήσετε ακίνητη περιουσία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, είστε ιδιαίτερα κινητικοί και επικοινωνιακοί, προβάλλετε τις ιδέες σας και μαγνητίζετε με την πειθώ σας. Αναζητάτε να βρεθείτε με πολύ κόσμο και να διασκεδάσετε, θέλετε να μάθετε τα πάντα και ίσως έχετε μια ευχάριστη ανακοίνωση. Ίσως κάνετε μια νέα επαγγελματική συμφωνία ή έχετε μια πρόταση ή πάτε ένα σύντομο ταξίδι. Αν είστε μόνοι, αναζητάτε κάποιον, ο οποίος θα σας μαγέψει με τη δύναμη των λόγων του και ο οποίος ενστερνίζεται τις απόψεις σας και αποδέχεται τις ιδέες σας. Είστε τώρα αρκετά περίεργοι και θέλετε να ξέρετε τα πάντα γύρω σας και κερδίζετε την αποδοχή του κοινού σας με το  διασκεδαστικό και χαρούμενο τρόπο επικοινωνίας σας.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, σκέφτεστε την οικονομική σας κατάσταση, προσπαθώντας να βρείτε τρόπους να την βελτιώσετε και να επιφέρετε ισορροπία στον προϋπολογισμό σας. Η επικοινωνία σας περιστρέφεται γύρω από θέματα ασφάλειας, χρημάτων και στα αποκτήματά σας. Ίσως ξοδέψετε κάποια χρήματα σε ένα χρέος σας ή κάνετε κάποια επένδυση ή ακόμα κινηθείτε να αποκτήσετε μια νέα γνώση που θα σας βοηθήσει στη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Τώρα σκέφτεστε την αξία σας, αν τα χρήματα που έχετε, μπορούν να καλύψουν τις πολυτελείς ανάγκες διαβίωσής σας. Ίσως πάρετε κάποια χρήματα που σας χρωστάνε εδώ και αρκετό καιρό ή βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος που σας παρέχει περισσότερα χρήματα ή επωφεληθείτε οικονομικά από μια νέα γνωριμία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, θα είστε μυστηριώδεις και αινιγματικοί στον τρόπο επικοινωνίας σας και οι άλλοι επιδιώκουν να επικοινωνήσουν μαζί σας. Εκφράζετε ελεύθερα τη γνώμη σας και τις ιδέες σας, χωρίς να φοβάστε, αλλά ασκείτε έναν ελεγκτικό τρόπο επικοινωνίας που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στη χειραγώγηση. Προσέξτε τα λόγια σας, καθώς μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις και να προσβάλουν τους άλλους. Τώρα δεν υπολογίζετε αν θα πληγώσετε τους άλλους αλλά εκφράζετε ελεύθερα τη γνώμη σας και θέλετε να την επιβάλλετε. Εξαιτίας του έντονου ύφους της επικοινωνίας σας, ίσως τελικά να μην μπορέσετε να περάσετε τις απόψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δωδέκατο οίκο σας, έχετε έντονη διαίσθηση και φαντασία, οι οποίες σας βοηθούν τόσο στο να διαβάσετε το μυαλό των άλλων, όσο και στην ολοκλήρωση ενός έργου σας. Είστε τώρα πιο συμπονετικοί και νιώθετε πιο κοντά στα προσφιλή σας πρόσωπα, προσφέροντάς τους απλόχερα την υποστήριξή σας με τις σωστές συμβουλές σας. Στην προσπάθειά σας να ικανοποιήσετε τους άλλους, προσέξτε μη γίνετε το θύμα, καθώς θα δυσανασχετήσετε εάν οι θυσίες σας δεν αναγνωριστούν ή αν θεωρήσετε ότι σας παραπλάνησαν. Συζητάτε περισσότερο για μεταφυσικά ζητήματα και για ό, τι είναι κρυμμένο ή ακόμα και παράνομο. Συμπάσχετε με τον πόνο των άλλων και επιδιώκετε να τους βοηθήσετε, χωρίς αντάλλαγμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σας, είστε χαρούμενοι και διασκεδαστικοί και επιδιώκετε να βρίσκεστε με τους φίλους σας και να διασκεδάσετε μαζί. Ίσως συναντήσετε νέα άτομα ή γίνετε μέλος μιας ομάδας που έχει παρόμοιες ιδέες με τις δικές σας ή είστε ο ηγέτης μιας ομάδας. Ίσως αποκαλύψετε ένα μυστικό που αφορά κάποιο φίλο σας ή μια ομάδα ή, αντίθετα, ένας φίλος σας αποδειχθεί αναξιόπιστος, διαρρέοντας ένα δικό σας μυστικό. Ίσως κάνετε μια νέα φιλία όπου με την πάροδο του χρόνου θα νιώσετε περισσότερη οικειότητα και εμπιστοσύνη και η οποία μπορεί να σας βοηθήσει οικονομικά ή να μεταλλαχθεί σε ένα ακαταμάχητο ερωτικό πάθος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, έχετε δύναμη στην επιβολή των απόψεών σας στο χώρο της εργασίας σας και μπορείτε να φέρετε εις πέρας ένα σημαντικό έργο σας, με το διορατικό και διαισθητικό μυαλό σας. Οι ιδέες σας μαγνητίζουν τους ανωτέρους σας και εισπράττετε το θαυμασμό και την αναγνώριση. Σας εμπιστεύονται στο χώρο της εργασίας σας, καθώς τώρα μπορείτε να δείτε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων και έχετε σωστή κρίση. Αν έχετε επιχείρηση, εφευρίσκετε τρόπους προκειμένου να την προβάλλετε δημόσια και πώς θα έχετε υλικά κέρδη σε μακροπρόθεσμη βάση. Ο σοβαρός και αξιόπιστος τρόπος επικοινωνίας σας, σας βοηθά να έχετε τη συνδρομή των άλλων σε ένα έργο σας.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, έχετε έναν ανέμελο τρόπο επικοινωνίας και αναζητάτε τώρα να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, μέσω μια νέας γνώσης ή μιας περιπέτειας ή αποκτώντας εξειδίκευση σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Τώρα μπορείτε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν καιρό και ίσως νιώσετε περισσότερο την ανάγκη να μελετήσετε πνευματικά, φιλοσοφικά ή θρησκευτικά ζητήματα. Έχετε μια θετική στάση ζωής η οποία σας βοηθά να προσελκύσετε νέα άτομα τα οποία θα συνδράμουν αποφασιστικά στη ζωή σας με τις εμπειρίες τους. Το εξωτερικό ή η ανώτερη γνώση είναι τα μέσα για να προβάλλετε τις ιδέες και τα ταλέντα σας.

 

Διαβάστε επίσης:
 

Αφροδίτη και Άρης: Είσαι ο μεγάλος έρωτάς μου!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-11-2014 12:54
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ