Ερμής στον Σκορπιό από 22 Οκτωβρίου ως 10 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
17
10
2023

Ερμής στον Σκορπιό από 22 Οκτωβρίου ως 10 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Στις 22 Οκτωβρίου, ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό και θα παραμείνει ως τις 10 Νοεμβρίου 2023. Με τον Ερμή στον Σκορπιό επιδιώκουμε να φτάσουμε στον πυρήνα των θεμάτων και απεχθανόμαστε την επιφανειακή γνώση. Μπορεί επίσης να γίνουμε πεσιμιστές. Η επικοινωνία μας είναι έντονη και έχει βάθος, έχουμε την ικανότητα να διαβάσουμε τα συναισθήματα των άλλων και να εντοπίσουμε το ψέμα. Έχουμε εμμονή με τα ελαττώματα στο χαρακτήρα των άλλων ανθρώπων. Είμαστε ερευνητικοί και μας αρέσουν τα μυστήρια και η σκοτεινή πλευρά της ζωής.

 

Ερμής στον Σκορπιό: Δες τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια των λόγων των άλλων!

 

Έχουμε έντονες πνευματικές ικανότητες και λειτουργούμε περισσότερο με τη διαίσθηση και λιγότερο με τη λογική. Ασχολούμαστε με τις πνευματικές αναζητήσεις και τα μεταφυσικά θέματα και ασκούμε επίσης μεγάλη επίδραση στους άλλους μέσω της επικοινωνίας μας. Ξέρουμε πώς να αποκτήσουμε το πάνω χέρι σε μια συνομιλία με οποιοδήποτε κόστος. Γινόμαστε σαρκαστικοί, με έντονη την τάση να ρίξουμε το δηλητήριό μας (συχνά ως αμυντικό ελιγμό) και έχουμε την ικανότητα να επιβληθούμε διανοητικά στον αντίπαλό μας. Δε μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι και τα προβλήματά μας τα αντιμετωπίζουμε μόνοι μας.

Γνωρίζουμε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, με έναν ενστικτώδη, μη λεκτικό τρόπο. Μπορούμε να διακρίνουμε τους ψεύτικους ανθρώπους και καταστάσεις, λόγω του ότι η παρατηρητικότητά μας είναι οξυμμένη. Μερικές φορές μπορεί να έχουμε έναν ψυχαναγκαστικό και φανατικό τρόπο σκέψης, αλλά συνήθως το μυαλό μας είναι διεισδυτικό και διορατικό. Μιλάμε με ένταση, συναίσθημα και πάθος και είμαστε καχύποπτοι, κι αυτό επειδή δεν είμαστε ευχαριστημένοι με επιφανειακές, ρηχές και ψεύτικες εξηγήσεις. 

Ο Ερμής αντιπροσωπεύει το μυαλό, τις ιδέες μας, καθώς και πώς επικοινωνούμε με τους άλλους. Είναι όλες οι μορφές επικοινωνίας, όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα γράμματα, η ομιλία. Συσχετίζεται με τις επιστήμες, την περιέργεια, τον τρόπο σκέψης, τα ταξίδια, το εμπόριο, τα αδέλφια μας, τους συγγενείς μας, τους ανθρώπους στο σχολείο και τις διανοητικές αναζητήσεις. Είναι οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας.

 

Ερμής στον Σκορπιό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ερμή στον Σκορπιό στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, τα λόγια σας ασκούν σημαντική επιρροή στους άλλους, ψάχνετε τα πάντα σε βάθος, θέλοντας να ελέγξετε πρόσωπα και καταστάσεις. Η διαίσθησή σας, σας βοηθά να αποσαφηνίσετε κρυμμένες αλήθειες και να επιβεβαιώσετε κάποιες υποψίες σας βλέποντας τα πράγματα λογικά και αντικειμενικά. Έχετε μια μεταβαλλόμενη διάθεση και κυκλοθυμικές σκέψεις, που αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Το μυαλό σας είναι η δύναμή σας και μπορείτε να επηρεάσετε με μεγάλη ευκολία τους άλλους. Σας είναι δύσκολο να χαλαρώσετε τώρα, καθώς νιώθετε να διακυβεύονται η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια, με κάποια οικεία προς εσάς πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, επιθυμείτε πιο οικείες και προσωπικές συζητήσεις με τους άλλους, ίσως κάποιες ειδήσεις ή πληροφορίες σας κάνουν να αμφισβητήσετε την ορθότητά τους. Τώρα μπορείτε με μεγάλη ευκολία να αποσαφηνίσετε τα κρυμμένα κίνητρα των άλλων, ποιοι έχουν συμφέρον από εσάς και ποιοι νιώθουν πραγματική οικειότητα και εμπιστοσύνη. Κάνετε τα πάντα για να μην είναι βαρετή η σχέση σας και έχετε την καλή διάθεση να οπισθοχωρήσετε και να συζητήσετε τις διαφορές σας. Ίσως κάνετε μια σημαντική συνεργασία και διαπραγματεύσεις για μια νέα συμφωνία. Είστε πιο συνεργάσιμοι και διαλλακτικοί προς τους άλλους, πρόθυμοι να επικοινωνήσετε με όλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της καθημερινότητας, το διερευνητικό και οξυδερκές μυαλό σας, βρίσκει τρόπους να αλλάξει προς το καλύτερο την καθημερινή σας ρουτίνα και τις συνθήκες της εργασίας σας. Η εξυπνάδα και η ευγλωττία σας, σας βοηθούν να επιφέρετε ισορροπία στο χώρο της εργασίας σας. Με την ορθολογιστική και αναλυτική σκέψη σας μπορείτε να επιλύσετε τα προβλήματά σας και να αποκρυπτογραφήσετε κρυμμένες και δυσνόητες καταστάσεις. Η αλλαγή του καθημερινού σας προγράμματος έχει ως αποτέλεσμα να αποβάλετε το άγχος από τη ζωή σας και να έχετε περισσότερη αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα στην εργασία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας, η επικοινωνία συμβάλει θετικά στη δημιουργία μιας νέας παθιασμένης σχέσης, έχετε το δικό σας μοναδικό τρόπο να αποπλανάτε τους θαυμαστές σας. Είστε χαρούμενοι και παιχνιδιάρικοι προσελκύοντας το αντίθετο φύλο. Αν είστε σε σχέση, κάνετε πιο βαθιές και οικείες συζητήσεις για το μέλλον της σχέσης σας, επικοινωνείτε με τον αγαπημένο σας πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο. Το μυαλό σας στρέφεται σε οποιαδήποτε δημιουργική προσπάθεια, έχετε διερευνητική αντίληψη και προβάλετε με παθιασμένο τρόπο τις μοναδικές ιδέες σας, χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες λέξεις. Κάνετε τα πάντα για να προβάλετε τα ιδιαίτερα ταλέντα σας, είστε άμεσοι στην επικοινωνία και τη γραφή.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, κάνετε τώρα πιο οικείες και έμπιστες συζητήσεις με τα προσφιλή σας πρόσωπα, είστε περισσότερο διερευνητικοί και παρατηρητικοί, στηρίζεστε στη διαίσθησή σας όσον αφορά τη συμπεριφορά και τα κίνητρα των άλλων ανθρώπων. Αναλώνετε τον περισσότερο χρόνο σας στην επικοινωνία για το παρελθόν και κατανοείτε βιώματα της παιδικής σας ηλικίας, γιατί συνέβησαν κάποιες καταστάσεις και αξιολογείτε τις επιλογές που κάνατε στο παρελθόν. Παίρνετε απαντήσεις σε δύσκολα ερωτήματα, αναζητάτε αμεσότητα και ειλικρίνεια στην επικοινωνία. Σκέφτεστε τώρα περισσότερο συναισθηματικά, αναπολείτε το παρελθόν και τις παλιές οικογενειακές αναμνήσεις, ίσως ακόμα κάνετε ένα ταξίδι στη γενέτειρα πόλη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, έλκετε σαν μαγνήτης τους άλλους διαμέσου της επικοινωνίας, σας είναι τώρα πιο εύκολο να προσελκύσετε διαμέσου του λόγου σας τους κατάλληλους ανθρώπους, οι οποίοι σας βοηθούν να δείτε το βάθος των πραγμάτων σε κάποιες καταστάσεις που σας προβληματίζουν καιρό. Βρίσκετε άτομα, των οποίων οι ιδέες ταυτίζονται με τις δικές σας και είναι πρόθυμα να συνδράμουν θετικά στους στόχους σας. Έχετε δίψα για γνώση και επικοινωνία, ειδήσεις και πληροφορίες που λαμβάνετε ασκούν έντονη επιρροή στο μυαλό και την καρδιά σας. Έχετε τη δύναμη και την τόλμη να προβάλετε τις ιδέες σας στα κοινωνικά δίκτυα ή ίσως σας γίνει πρόταση για ένα ταξίδι. Θέλετε να ξέρετε τα πάντα στο περιβάλλον σας και κάνετε οτιδήποτε για να είστε ενήμεροι.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, το μυαλό σας και οι σκέψεις σας είναι στα χρήματά σας, η επικοινωνία σας περιστρέφεται γύρω από τα οικονομικά σας και τα προσωπικά αποκτήματά σας. Ίσως ξοδέψετε κάποια χρήματα για γνώση ή για την εκπαίδευσή σας ή για ένα σύντομο ταξίδι. Τώρα αναλύετε σε βάθος την οικονομική σας κατάσταση και οι ιδέες σας, σας βοηθούν στη σωστή διαχείριση των χρημάτων σας. Ίσως κάνετε μια νέα οικονομική συμφωνία ή κάποιος σας βοηθήσει στο να αποπληρώσετε τα χρέη σας. Ίσως πάρετε κάποια χρήματα από τη δουλειά σας ή βρείτε ένα νέο χόμπι, που σας αναγκάζει να διαθέσετε ένα μέρος από τις αποταμιεύσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, προβάλατε το διερευνητικό και αναλυτικό μυαλό σας, ενώ η αυξημένη διαίσθησή σας, σας βοηθά να αποσαφηνίσετε τα κίνητρα των ενεργειών των άλλων και να διακρίνετε τις πραγματικές προθέσεις τους. Τώρα οι άλλοι γύρω σας επιδιώκουν να επικοινωνήσουν μαζί σας, καθώς γίνεστε περισσότερο ομιλητικοί και έχετε το χάρισμα και τη γοητεία στην εξερεύνηση του βάθους των πραγμάτων. Οι έξυπνες ιδέες σας, σας ωθούν να αλλάξετε την καθημερινή ρουτίνα σας και να εκφράσετε ελεύθερα τη γνώμη σας. Τώρα λέτε ό,τι είναι στο μυαλό σας χωρίς να υπολογίζετε αν πληγώνετε τους άλλους με τα λόγια σας. Προσέξτε τον απότομο τρόπο επικοινωνίας σας, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας, καταλαμβάνεστε από συγκεχυμένες σκέψεις και παρασύρεστε από τη φαντασία σας, μη μπορώντας να αποσαφηνίσετε την αλήθεια από το ψέμα. Νιώθετε περισσότερο εξαρτημένοι από τους ανθρώπους γύρω σας, ίσως ακόμα προσπαθήσετε να τους ελέγξετε και να τους χειραγωγήσετε. Ίσως επίσης μετανιώσετε για κάποιες θυσίες που έχετε κάνει γι’ αυτούς που αγαπάτε και θέλετε να δώσετε ένα τέλος με κάποια πρόσωπα, εάν οι θυσίες σας δεν αναγνωρίστηκαν. Τώρα αναζητάτε περισσότερο τη μοναξιά σας ή να βρίσκεστε μόνο με άτομα που συμπάσχουν μαζί σας και είναι διατεθειμένα να σας προσφέρουν σωστές συμβουλές. Από τη θετική πλευρά, χρησιμοποιείτε την έμπνευση και τη φαντασία σας σε ένα δημιουργικό έργο σας και για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, αποσαφηνίζετε ποιοι φίλοι είναι δίπλα σας και ποιοι έχουν ιδιοτελή κίνητρα απέναντί σας. Νέες γνωριμίες με άτομα που έχουν τις ίδιες ιδέες με τις δικές σας ή η ενσωμάτωση σε μια νέα ομάδα μπορεί να σας φέρουν συναισθηματικά και οικονομικά οφέλη. Ίσως λειτουργήσετε ως εκπρόσωπος μιας ομάδας και με τις ηγετικές σας ικανότητες την κατευθύνετε στη νίκη. Μπορεί επίσης να ανακαλύψετε έναν φίλο ο οποίος είναι αναξιόπιστος ή κακόβουλο κουτσομπολιό σε μια ομάδα. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία, την οποία αργότερα θα την αισθάνεστε πολύ πιο οικεία. Γενικά, βρίσκεστε με πολύ κόσμο και μπορείτε να επωφεληθείτε από κάποιες νέες γνωριμίες που θα κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, οι ιδέες σας έχουν δύναμη στην εργασία σας και οι ανώτεροί σας εμπιστεύονται την καλή κρίση σας. Είστε καλός ακροατής και επικοινωνείτε σοβαρά και μεθοδικά, επιλύοντας οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί στην εργασία σας. Ξεσηκώνετε τους άλλους στην εργασία σας με την ισχυρή πειθώ σας και την ερευνητική σας ικανότητα. Λαμβάνετε σεβασμό και κατανόηση από τους γύρω σας, η διαίσθησή σας σάς βοηθά να γνωρίζετε τα απώτερα κίνητρα των συναδέλφων και των συνεργατών σας. Προβάλετε τώρα μια καλή δημόσια εικόνα και αν έχετε επιχείρηση, περιμένετε αύξηση των κερδών σας. Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι είναι δική σας ευθύνη η αποτροπή των συγκρούσεων με τους ανθρώπους γύρω σας.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, είστε πολύ πιο ζωντανοί και χαρούμενοι στην επικοινωνία σας με τους άλλους, ανταλλάσσετε πολλές πληροφορίες συνομιλώντας με άτομα από διαφορετικό υπόβαθρο τα οποία σας βοηθούν να δείτε στο κάτω μέρος των πραγμάτων. Κάποιες ειδήσεις ή πληροφορίες που θα λάβετε, θα σας βοηθήσουν να δείτε την αλήθεια σε κάποιες καταστάσεις και να αποσαφηνίσετε ορισμένα παράδοξα γεγονότα. Τώρα ενδιαφέρεστε για τη διεύρυνση των γνώσεών σας ή μπορεί να αποκτήσετε επιπλέον δεξιότητες που θα σας φανούν χρήσιμες σε ένα συγκεκριμένο τομέα στην εργασία σας. Ίσως αποκτήσετε μεγαλύτερη εξειδίκευση στην εργασία σας ή πάτε ένα σύντομο ενθουσιώδες ταξίδι. Γενικά, τα διανοητικά σας ενδιαφέροντα επεκτείνονται και ίσως μελετήσετε τη μεταφυσική.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-10-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms