Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο 2024, από την Σμάρω Σωτηράκη.
Βαθμολόγησε
05
12
2023

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο 2024, από την Σμάρω Σωτηράκη.

Σμάρω Σωτηράκη

Πως θα είναι το 2024 ανάλογα με το ζώδιο και το δεκαήμερο σου; Δες το βίντεο με τις ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο για το 2024, από την αγαπημένη σας Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη.

 

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο για το 2024, από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Η νέα χρονιά στιγματίζεται από την μεγάλη είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 21 Ιανουαρίου, μας αλλάζει τον τρόπο σκέψης, αλλάζει τις ιδεολογίες μας και όλη την κοσμοθεωρία μας. Φέρνει μια νέα εποχή στην τεχνολογία και στα επιτεύγματα και πιθανό αυτά που βλέπαμε στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας να τα δούμε να συμβαίνουν. Επηρεάζει τις πρώτες 3 μέρες των ζωδίων ή τις 2 πρώτες μοίρες στον ωροσκόπο ή άλλων σημαντικών πλανητών. Ο Δίας θα είναι μέχρις τις 26 Μάη στον Ταύρο και ο Κρόνος στους Ιχθύς.

Τον Φεβρουάριο είναι μια καλή συγκυρία που όλοι οι πλανήτες θα είναι σε ορθή πορεία βοηθά να τρέξουν τα πράγματα αρκετά. Έχουμε επίσης την σύνοδο του Βόρειου Δεσμού με τον Χείρωνα όπου μας δίνει μια θεραπευτική δυνατότητα να ξεπεράσουμε δύσκολες καταστάσεις που είχαμε βιώσει. Προς το τέλος του μήνα θα έχουμε τον Δία να συναντά τον Ουρανό αλλά και στην συνέχεια να κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα εκείνο το διάστημα μπορούν να υπάρχει μια σχετική ανάκαμψη στην οικονομία.

Οι εκλείψεις της χρονιάς ξεκινούν με την πρώτη στις 25 Μαρτίου Σεληνιακή στην 5μοίρα του Ζυγού φέρνοντας αναθεωρήσεις σχέσεων. Στις 8 Απριλίου θα έχουμε την έκλειψη Ηλίου στον Κριό, μια έντονη έκλειψη που θα φέρει πολύ εγωισμό και ανταγωνισμό.

1 Σεπτεμβρίου θα έχουμε την έκλειψη της Σελήνης στους Ιχθείς, λόγω του ότι θα συναντήσει και τον Ποσειδώνα, θα φέρει απρόοπτα και όχι θετικά γεγονότα σε ότι αφορά το υδάτινο στοιχείο και σε προσωπικό επίπεδο θα φέρει απογοητεύσεις. Ενώ στις 2 Οκτωβρίου έχουμε την έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό, μας βάζει σε διαδικασία να δούμε αν τα θέλω μας συνάδουν με τις πραγματικές επιθυμίες μας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
05-12-2023 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση